Online Sport Wedden Nederland

De nieuwe wetgeving in Nederland is inmiddels alweer enige tijd actief. Hierdoor heb je als online gokker de mogelijkheid om ook in Nederland legaal weddenschappen op sport af te sluiten. Op dit moment zijn 11 bookmakers die dit mogelijk maken. Hier vertellen we je alles over betrouwbare en veilige bookmakers, waarbij we natuurlijk alle facetten van online wedden op sport voor je onder de loep hebben genomen. Kortom, na het lezen van deze wedgids weet je alles over wedden op sport in Nederland.

Sportweddenschappen

De Beste Bookmakers online in Nederland

Sinds oktober 2021 kun je legaal wedden bij online bookmakers die een licentie hebben voor het afsluiten van sportweddenschappen. Niet alleen kun je veilig bij hen wedden, maar je hoeft ook geen kansspelbelasting te betalen. Op dit moment kun je kiezen tussen de beste 11 bookmakers in Nederland en een mooie welkomstbonus ontvangen als je 24 jaar of ouder bent.

Het verschil in het aanbod bij bookmakers kan erg groot zijn. Wat erg opvalt is het verschil in het aantal sporten waarop je kunt wedden, evenals het aantal weddenschappen dat wordt aangboden. De beste bookmakers in Nederland bieden gratis weddenschappen of gratis speelgeld aan om op sporten te wedden. Een ander belangrijk verschil is de quoteringen die worden aangeboden, aangezien bookmakers verschilende marges hanteren die afhankelijk zijn van de sporten waarop je wilt wedden.

Nieuwe Online Bookmakers

Er zijn steeds meer online bookmakers in Nederland die zich aanmelden voor een licentie in Nederland en daarmee wedden op sport mogelijk willen maken. Je hebt dus ook steeds meer keuze, waarbij aanbieders van sportweddenschappen de concurrentie continu te slim af proberen te zijn. Op dit moment kun je legaal wedden op sport bij 11 bookmakers, maar deze lijst wordt bijna elke maand langer. Daarom is het aan te raden om de lijst met de nieuwste bookmakers in Nederland regelmatig te raadplegen. Het aanbod van de nieuwste bookmaker kan precies zijn waar jij naar op zoek bent!

Nieuwe bookmakers Nederland
Nieuwe Bookmakers Nederland Bekijk de nieuwste bookmakers in Nederland en kom erachter welke bookmakers dit jaar de Nederlandse markt gaan betreden.

De hoogste bookmakers bonussen

Om nieuwe online gokkers naar de website te krijgen, gebruiken veel online bookmakers bonussen en promoties. Deze worden in allerlei verschillende vormen aangeboden, waarbij je moet denken aan gratis weddenschappen, gratis speelgeld of verhoogde quoteringen. Ze maken het wedden op sport alleen maar gemakkelijker, aangezien je niet met je eigen geld hoeft te spelen.

Daarbij zijn er twee belangrijke adviezen die we je willen meegeven, namelijk:

 • Lees altijd de bonusvoorwaarden door voordat je de bonus claimt. De hoogte van de bonus is namelijk niet het enige waar je op moet letten.
 • Bonussen en promoties kunnen in Nederland alleen geclaimd worden door spelers van 24 jaar of ouder.

In onze ranking lees je alles over de beste bookmakers bonus, waarbij we gekeken hebben naar de hoogte van de bonus, maar ook naar de algehele bonusvoorwaarden. Op onze website lees je alles over deze bonussen, hoe je ze claimt én waar je rekening mee moet houden!

Online Bookmakers Bonussen in Nederland
Bookmaker Bonussen voor EK 2024 voetbal De beste Bookmakers bonussen bij een eerste storting en bonussen zonder storting bij legale Nederlandse bookmakers.

Gok Apps voor Echt Geld

Onze telefoons staan tegenwoordig de hele dag aan én worden enorm veel gebruikt. Hier spelen online bookmakers handig op in door mobiele applicaties te ontwerpen die uitstekend werken voor het afsluiten van sportweddenschappen. Dit maakt het sport wedden een stuk gemakkelijker, sneller én veiliger In Nederland zijn er een verschillende bookmakers met een mobiele applicatie, waaronder:

 • Bet365
 • TOTO
 • Unibet

Het grote voordeel van het wedden bij deze bookmakers met een mobiele applicatie is dat je minder data verbruikt én dat het een stuk gebruiksvriendelijker is. Ook het inloggen gaat een stuk veiliger, aangezien je gebruik kunt maken van een vingerafdruk of gezichtsherkenning. Doordat je op je mobiele apparaat notificaties kunt ontvangen over de nieuwste bonussen en promoties of over de voortgang van je weddenschappen, wordt het wedden op sport via een applicatie nóg interessanter!

Bij de gok apps echt geld inzetten heeft bij veel online gokkers de voorkeur, mede doordat je eenvoudig kunt inloggen, het geweldig werkt voor het afsluiten van live weddenschappen en je snel geld op je account kunt zetten en er weer vanaf kunt halen. Kortom, ook wij geven de voorkeur aan legale sportweddenschappen Nederland via een mobiele applicatie.

Gok Apps Echt Geld (lijst)
Gok Apps Echt Geld Gok apps voor echt geld. Geverifieerde en betrouwbare mobiele apps van bookmakers en casino’s in Nederland. De beste mobiele gok-apps!

Extra features bij bookmakers online

Naast dat bij de bookmakers online sport wedden Nederland mogelijk is, zijn er nog een aantal andere features die zij aanbieden. Deze features kun je als gokker gebruiken om meer controle over je weddenschappen te hebben of om nieuwe mogelijkheden vrij te spelen. Laten we eens naar deze features kijken:

 • betting exchange

  Betting Exchange

  We beginnen met de Betting Exchange. Dit kun je vergelijken met een aandelenbeurs, waarbij je als online gokker tegen andere gokkers kunt inzetten. Je kunt dan een quotering of inzet aanbieden aan andere gokkers, die door hen geaccepteerd kunnen worden. Zelf kun je ook quoteringen voor een wedstrijd accepteren die door andere bookmakers worden aangeboden.
 • Cash Out

  Daarnaast is er ook nog de Cash Out mogelijkheid, waarbij je een weddenschap eerder kunt laten uitbetalen. Hoewel je hierbij maar een deel van je originele winst kunt laten uitbetalen, zorgt het wel voor meer zekerheid. Dit weddenschap wordt vooral gebruikt richting het einde van een wedstrijd, bijvoorbeeld als het bij een voetbalwedstrijd nog 1-0 staat, maar de partij die voor staat onder hevige druk staat.
 • live wedden

  Live Weddenschappen

  Live weddenschappen afsluiten zorgt ervoor dat je als gokker kunt inspelen op de ontwikkelingen in een wedstrijd. De bookmakers passen namelijk continu de quoteringen aan, zodat je hier als gokker op kunt inspelen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een hogere quoteringen als de topfavoriet op achterstand komt, of kun je wat meer risico nemen als de underdog op voorsprong komt.
 • gratis sportwedstrijden kijken

  Gratis sportwedstrijden kijken

  Misschien wel één van de beste features van sommige bookmakers in Nederland, is dat je gratis naar de beste sportwedstrijden kan kijken. Of het nu gaat om een topper in de Bundesliga of de finale van een Grand Slam tennistoernooi: de beste bookmakers in Nederland zenden het uit via een livestream van hoge kwaliteit.

Sportweddenschappen wedtypes

Bij het afsluiten van sportweddenschappen bieden de bookmakers allerlei verschillende weddenschappen aan. Hoewel het aanbod aan weddenschappen per bookmaker kan verschillen, zijn er een aantal wedtypes die alle bookmakers hebben. Weten hoe deze weddenschappen werken is cruciaal bij het wedden op sport. Hieronder behandelen we de meest voorkomende:

 • wedden op winnaar

  1X2

  Het inzetten op de winnaar van een wedstrijd (1 of 2) of een gelijkspel (X). Dit type weddenschap is alleen mogelijk als er ook daadwerkelijk een gelijkspel in een wedstrijd mogelijk is, zoals bij voetbal. Daar is het ook een van de meest populaire weddenschappen.
 • moneyline wedden

  Moneyline

  Bij Moneyline voorspel je ook de winnaar van een wedstrijd, maar zijn er maar twee mogelijkheden. Je zet in op een van beide partijen, waarbij een gelijkspel niet mogelijk is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij boksen, basketbal of tennis.
 • handicap weddenschappen

  Handicap

  Het online sport wedden Nederland met een handicap geeft je de mogelijkheid om een van beide teams of spelers een virtuele voorsprong of achterstand te geven. Dit kun je gebruiken om de quoteringen te verhogen of juist te verlagen.
 • Each way weddenschappen

  Each Way

  Bij een Each Way weddenschap zet je in op een overwinning van een speller of team, maar word je ook beloond als deze in de top van de race of competitie eindigt. Zet je bijvoorbeeld in op Each Way 3 op Max Verstappen, dan krijg je uitbetaald als Verstappen wint, maar ook als hij in de top-3 van de race eindigt.
 • Correcte Score

  Correcte Score

  Het voorspellen van de correcte score is een van de moeilijkste weddenschappen bij het wedden op sport. Je voorspelt de exacte uitslag van een wedstrijd of partij. Doordat dit zo moeilijk is, liggen de quoteringen ook erg hoog!
 • dubbele kansen

  Double Chance

  Kies je bij het wedden op sport voor een Double Chance weddenschap, dan zet je in op twee verschillende uitslagen. Dit wordt vaak gebruikt bij een 1X2 weddenschap, waardoor je in kunt zetten op 12, X1 of X2.
 • draw no bet wedden

  Draw no bet

  Bij een Draw no Bet weddenschap zet je in op een van beide ploegen die de wedstrijd gaat winnen. Eindigt de wedstrijd echter in een gelijkspel, zoals bij voetbal mogelijk is, dan krijg je je inzet terug. Dit is ook het belangrijkste verschil met een Moneyline weddenschap.
 • combinatie weddenschappen

  Combinatie weddenschappen

  En tot slot zijn er nog combinatieweddenschappen, waarbij je verschillende wedstrijden met elkaar combineert. In dat geval worden de quoteringen met elkaar vermenigvuldigd, wat kan leiden tot enorm hoge uitbetalingen. Hierbij moet je er wel rekening mee houden dat het ook meer risico met zich meebrengt. Heb je namelijk maar één van de wedstrijden onjuist voorspelt, dan verlies je het weddenschap. Het grote voordeel van deze weddenschappen is dat je verschillende sporten met elkaar kunt combineren.
 • Meer / Minder wedden

  Over/Under

  Bij Over/Under weddenschappen wordt er door de bookmaker een aantal (doel)punten gegeven. Als gokker heb jij de keus om te voorspellen of er meer (Over) of minder (Under) punten gescoord gaan worden.

Wedden op sports in Nederland

De nieuwe Wetgeving Kansspelen op afstand die is ingevoerd, heeft het wedden op sport in Nederland enorm populair gemaakt. Ondanks dat er bij bookmakers vaak meer dan 30 sporten beschikbaar zijn, zijn er altijd sporten die bij gokkers populair zijn of in opkomst zijn, zoals wedden op vrouwenvoetbal. Hieronder hebben we de meest populaire sporten om op te wedden voor je op een rij gezet:

 • Wedden op F1

  Wedden op Formule 1

  Door het succes van Max Verstappen zien we de laatste jaren een enorme groei in populariteit. Het wedden op F1 is mede door de hoge quoteringen en het succes van Verstappen erg interessant voor Nederlandse gokkers. Bij verschillende grote bookmakers in Nederland krijg je mooie bonussen en worden er extra promoties aangeboden, waardoor je als gokker profiteert van hogere winsten.
 • Wedden op vrouwen Voetbal

  Wedden op Voetbal

  De populairste sport bij het afsluiten van sportweddenschappen is het wedden op voetbal. Dit komt omdat de sport overal te wereld gespeeld wordt, de bookmakers veel bonussen en promoties op deze sport aanbieden én dat er vrijwel dagelijks wel voetbalwedstrijden zijn waar je op in kunt zetten.
 • Wedden op boksen

  Wedden op Boksen

  Vergelijkbaar met UFC is boksen. Bij (kick)boksen is het niet toegestaan om op de grond verder te vechten, maar dit maakt het niet minder spannend. Met Rico Verhoeven als grootste Nederlandse bokser is het een sport die de laatste jaren enorm in de lift zit.
 • Wedden op darts

  Wedden op Darts

  Hoewel de sport al enorm lang op televisie te zien is en vooral in Engeland erg populair is, was dat in Nederland niet het geval. Het wedden op darts is vooral rondom de grote toernooien enorm populair. Denk daarbij aan het WK darts of de dartkampioenschappen in Nederland. Door het succes van de Nederlanders in de afgelopen jaren, zien we dat steeds meer mensen zich in de sport zijn gaan verdiepen. Hierdoor is de populariteit gestegen en bieden steeds meer bookmakers mooie acties aan.
 • Wedden op wielrennen

  Wedden op Wielrennen

  Jaarlijks kijken er miljoenen mensen naar de grote wielerrondes, waaronder de Tour de France, de Giro d’Italia en de Ronde van Spanje. Bij al deze grote wedstrijden zijn specifieke weddenschappen beschikbaar die je alleen bij wielrennen terug gaat vinden. Bij de door ons geselecteerde bookmakers en in onze wedgids over wielrennen vind je de beste weddenschappen, bonussen en quoteringen voor wedden in Nederland!
 • Wedden op paarden

  Wedden op Paarden

  Een sport waar veel specifieke kennis en interesse voor nodig is, is het wedden op paardenrennen. Toch vind je bij ons een complete wedgids over het wedden op paardenrennen, waarbij we je alles vertellen over de sport. Je leest er alles over de weddenschappen die mogelijk zijn, de favorieten voor de races en waar je rekening mee moet houden bij het wedden in Nederland.
 • Wedden op UFC en MMA

  De UFC staat bekend als de grootste aanbieder van MMA-wedstrijden ter wereld. Zij bieden vrijwel wekelijkse nieuwe events aan waar je als online gokker op in kunt zetten, waaronder bijvoorbeeld UFC 287. Regelmatig wordt er bij deze events om de titel gevochten, wat de gevechten spannend maakt en zorgt voor hoge quoteringen. In onze UFC wedgids vertellen we je alles over deze events, geven we je wedtips en blikken we vooruit op de grote UFC partijen.
 • Wedden op Golf

  Wedden op Golf

  Lange tijd is het in Nederland niet mogelijk geweest om in te zetten op golf. Met de nieuwe wetgeving is dit echter variant. Inmiddels zijn er namelijk meerdere online bookmakers waarbij je kunt wedden op golf. Ondanks dat er op dit moment geen Nederlandse spelers tot de top van de wereld behoren, is het wel een sport waar steeds meer gokkers op wedden.
 • Wedden op Volleybal

  Wedden op Volleybal

  Volleybal is vooral rondom de Olympische Spelen, het WK en het EK erg populair. In de laatste jaren is vooral het vrouwenvolleybal enorm populair geworden, daar zij goed presteerde op verschillende toernooien. Hoewel het verschil in aanbod bij de bookmakers groot is, zien we dat vooral Bet365 een mooi aanbod aan weddenschappen heeft. Daarnaast kun je ook op deze sport de welkomstbonussen en promoties inzetten.
 • Wedden op NFL

  Wedden op NFL

  Het grootste event in American Football is natuurlijk de Super Bowl. Rondom deze wedstrijd zien we een sterke groei in het aantal weddenschappen. Door de groeiende populariteit van de sport is het ook in Nederland mogelijk om in te zetten op NFL. Wil je echter de wedstrijden live kijken, dan moet je er rekening mee houden dat deze vaak ’s nachts worden uitgezonden!
 • Wedden op Tennis

  Wedden op Tennis

  Met nieuwe Nederlandse talenten bij de mannen en vrouwen is het wedden op tennis een stuk populairder geworden. Waar je voorheen alleen kon inzetten op de grotere toernooien als Roland Garros en de US Open, zijn ook de kleinere toernooien tegenwoordig beschikbaar. Dit maakt het wedden op tennis veel interessanter. Bij onder meer Bet365 en Unibet vinden we verschillende type weddenschappen die je kunt gebruiken.
 • Basketbal wedden

  Wedden op Basketbal

  In Amerika is basketbal een van de populairste sporten om op in te zetten, zelfs meer dan voetbal of American Football. De populariteit van wedden op voetbal mag dan ook niet onderschat worden. Doordat je bij Nederlandse bookmakers live basketbalwedstrijden kunt bekijken én je deze sport tegenwoordig ook op de Nederlandse televisie kunt zien, is de sport ook hier een stuk populairder aan het worden. Daarnaast zijn er bij diverse bookmakers veel verschillende weddenschappen beschikbaar.
 • Wedden op IJshockey

  Wedden op IJshockey

  IJshockey is een dynamische en spannende sport die zich perfect leent voor weddenschappen. In dit artikel duiken we in de wereld van ijshockeyweddenschappen. We bespreken hoe het wedden op ijshockey werkt, welke soorten weddenschappen het meest populair zijn en waar je de beste kansen vindt. Ook lichten we de top bookmakers uit die gespecialiseerd zijn in ijshockey. Of je nu een beginner of een ervaren gokker bent, deze gids biedt waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in het wedden op deze boeiende sport.

Virtual Sports Weddenschappen

Een type sport die nog niet lang worden aangeboden maar wel steeds populairder wordt, is Virtual Sports. Virtual Sports worden bij een beperkt aantal bookmakers in Nederland aangeboden, waaronder bijvoorbeeld Bet365. Het grote voordeel van deze sport is dat de wedstrijden maar een aantal minuten duren, waardoor je snel resultaat ziet. De uitslag van deze wedstrijden wordt bepaald door een Random Number Generator.

Wedden op virtuele sporten
Virtuele Sportweddenschappen Virtuele sportweddenschappen bij online bookmakers. We hebben het aanbod bij de beste Nederlandse bookmakers vergeleken.

Virtual Football

Het wedden op Virtual Football is wellicht een van de belangrijkste manieren om te wedden op virtuele sporten. Dit komt door de herkenbaarheid van de sport, aangezien er ook teams uit de Premier League gebruikt worden. Hoewel de kwaliteiten van de teams en de spelers niet overeenkomen met de kwaliteiten in de echte competities, is het wel leuk om naar te kijken.

Dit komt omdat de wedstrijden maar drie minuten duren, waardoor je elke dag opnieuw veel weddenschappen kunt afsluiten. De uitslag van de wedstrijden wordt bepaald door een Random Number Generator, waardoor je geen invloed hebt op de uitslag. Daarnaast moeten we nog vermelden dat het bij virtuele sporten niet mogelijk is om live op de wedstrijden in te zetten.

Wedden op virtuele voetbal
Wedden op Virtual Football Wedden op Virtual Football bij Nederlandse bookmakers. Bekijk onze gids over hoe te wedden op virtual football online.

Wedden op eSports

Wedden op eSports is de laatste jaren enorm populair geworden, vooral door het enorme aanbod aan games die erop gespeeld worden. Daarbij moet je denken aan Call of Duty, League of Legends, Fornite en DOTA. Bij al deze spellen nemen professionele teams het online tegen elkaar op, waarbij er zelfs toernooien worden georganiseerd waarbij er miljoenen euro’s of dollars te winnen zijn.

Deze categorie van online sport wedden Nederland is helaas niet mogelijk. Hoewel we in het buitenland steeds vaker zien dat deze sport wordt aangeboden, is deze door de Kansspelautoriteit gecategoriseerd als een sport die zich vooral richt op jongeren onder 24 jaar. Aangezien de Kansspelautoriteit wil voorkomen dat jongeren verslaafd raken aan online gokken, wordt dit niet meer aangeboden. Het is nog onduidelijk of het wedden op deze sport in de toekomst wel weer mogelijk is in Nederland.

Wedden op eSports legaal
Wedden op eSports – 10 Tips E-sports worden meer en meer populair, Het is een prachtig gebied qua wedden om te ontdekken. Welke e-sport zou het beste zijn?

Hoe te beginnen met wedden?

Om te beginnen met online sportweddenschappen adviseren we om bovenstaande punten mee te nemen om de beste keuze voor jou te maken. Kijk daarbij naar de licentie die zij hebben, de bonus die zij aanbieden, het aanbod aan sporten en weddenschappen en natuurlijk de beschikbaarheid van een mobiele applicatie.

Ondanks dat deze punten per persoon sterk kunnen verschillen, vertellen wij in onze wedgidsen onze ervaringen met de verschillende bookmakers. Zodra je een online bookmaker hebt gekozen, is het tijd om een account aan te maken. Hiervoor hebben we onderstaand stappenplan voor je opgesteld!

Wedden op Sport
 1. 1
  Ga naar de website van de bookmaker

  Allereerst ga je via onze ranking van de beste bookmakers naar de website van de bookmaker die je gekozen hebt. Deze links zijn namelijk volledig geverifieerd, waardoor je zeker weet dat je op de juiste website terecht gaat komen. Daarnaast zijn deze bookmakers door ons beoordeelt op het wedden op sport, waardoor je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

 2. 2
  Maak een account aan

  Om online sport wedden Nederland mogelijk te maken, moet je eerst een account aanmaken bij de bookmaker. Hiervoor klik je op ‘Registreren’ en doorloop je de stappen in het registratieproces, waaronder het verifiëren van je account, het inscannen van je ID-bewijs en het instellen van je limieten.

 3. 3
  Stort je eerste bedrag en claim de bonus

  Vervolgens is het belangrijk om een storting te doen op je account. Zonder deze storting is het namelijk niet mogelijk om legale sportweddenschappen Nederland af te sluiten. Hiervoor ga je wederom naar je account en klik je op ‘Storten’. Kies het bedrag dat je op je account wilt storten en kies de betaalmethode die je wil gebruiken.

 4. 4
  Selecteer de sport en de wedstrijd

  Bonus geclaimd? Top! Dan is het tijd om de wedstrijd te selecteren waar je op wilt wedden. Hiervoor open je het menu aan de linkerzijde en ga je op zoek naar de sport waar je op wilt inzetten. Vervolgens selecteer je het event of de competitie, waarna je ook de wedstrijd of speler selecteert.

 5. 5
  Kies het weddenschap

  Eerst krijg je een overzicht van het meest gebruikte weddenschap, namelijk Moneyline of een 1X2 weddenschap. Wil je meer weddenschappen, dan staat er aan de rechterkant naast de quoteringen een knop met meer weddenschappen. Selecteer het weddenschap waar je op wilt inzetten. Er zal vervolgens een pop-up scherm openen waarin het sportweddenschap staat weergegeven. Hier voer je het bedrag in dat je wilt inzetten en bevestig je het weddenschap.

 6. 6
  Bekijk de resultaten van je weddenschap

  Na de wedstrijd wil je natuurlijk weten of je weddenschap ook daadwerkelijk succesvol is geweest. Dit kan als het event is afgelopen, maar ook als je aan de voorwaarden hebt voldaan. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een weddenschap op ‘Meer dan 2.5 doelpunten’, waarbij je al uitbetaald krijgt als er in de 60e minuut al 3 doelpunten gescoord zijn.

Wat zijn quoteringen en hoe werken ze?

In het kort is een quotering de weergave van de kans dat er iets gaat gebeuren. Hoe groter de kans dat een event gaat gebeuren, hoe lager de quotering is. Hoe kleiner de kans dat er iets gaat gebeuren, hoe hoger de quotering. De quotering is de factor waarmee je inzet vermenigvuldigd wordt zodra je een weddenschap weet te winnen. Toch wijkt de quotering altijd een beetje af van de daadwerkelijke kans.

Marge en quoteringen

Dit komt omdat de bookmaker ook rekening moet houden met zijn marge. Zij bouwen namelijk een veilige marge in, waardoor deze altijd winst zal maken. Hoe hoger de marge, hoe ongunstiger voor jou als gokker. Door de quoteringen in hun eigen voordeel aan te passen, maken zij vrijwel altijd winst. Voor jou als gokker is het dus belangrijk om op zoek te gaan naar de hoogste quoteringen en de laagste marges. Dit is namelijk cruciaal om je winsten te maximaliseren, zeker aangezien de quoteringen en marges per bookmaker kunnen verschillen.

Value Betting

Hierbij speelt het zogenaamde Value Betting een belangrijke rol. Dit is een strategie waarbij je op zoekt gaat naar de meest gunstige quoteringen om je winst te verhogen. Hiervoor is goed onderzoek vereist, aangezien je op zoek gaat naar weddenschappen die door de bookmakers verkeerd zijn ingeschat. Je gaat op zoek naar een weddenschap waarvan jij de kans hoger acht dat dit gaat gebeuren. Volgens jou liggen de quoteringen van de bookmaker te hoog, waardoor je kunt profiteren van hogere odds.

Kansberekening tool

Hiervoor kun je onze kansberekening tool gebruiken. Deze tool speelt een cruciale rol bij het wedden op sport en het zoeken naar Value Bets. Daarmee kun je op zoek gaan naar een quotering die volgens jou te hoog is in vergelijking met jouw eigen berekeningen. De quotering ligt dan hoger dan de kans dat een event plaatsvindt. Door steeds in te zetten op uitkomsten met een te hoge quotering, kun je op de lange termijn profiteren en meer geld winnen.

Geld Verdienen met sportweddenschappen

Wil je met het wedden op sport ook daadwerkelijk geld gaan verdienen, dan zijn er een aantal belangrijke tips die we je willen meegeven. Allereerst is dat het doen van goed onderzoek, wat een zeer groot verschil kan maken. We hebben het dan over het onderlinge resultaat tussen teams of spelers in het verleden, de vorm, blessures, de ondergrond of het veld en natuurlijk de belangen die er op het spel staan. Door goed onderzoek naar deze aspecten te doen, is de kans groter dat het geld verdienen met weddenschappen ook daadwerkelijk succesvol is.

Een tweede tips is het gebruiken van accounts bij verschillende bookmakers. Dit komt omdat de quoteringen bij bookmakers onderling erg kunnen verschillen. Door bij meerdere bookmakers een account te hebben, kun je altijd kiezen voor de hoogste quotering bij jouw weddenschap. Zo kun je bij het ene weddenschap geld verdien met Unibet, terwijl je bij het andere weddenschap juist weer kunt kiezen voor Bet365 bijvoorbeeld.

En tot slot adviseren we nog om gebruik te maken van de bonussen en promoties die online bookmakers aanbieden. Zeker bij het wedden op sport worden er veel bonussen aangeboden, waarbij je moet denken aan gratis weddenschappen, speelgeld of Odds Boost. Ook hier kun je weer profiteren van accounts bij meerdere bookmakers. Op die manier kun je jouw winsten maximaliseren!

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.