Wedden op Virtual Football

Wedden op virtual football

Voetbal is wereldwijd de meest bekende sport. Het is daarom niet verwonderlijk dat we steeds vaker virtueel voetbal voorbij zien komen. Online wedden op Virtual Football kan in Nederland bij verschillende legale bookmakers – maar welke is nou eigenlijk het beste?

We beginnen natuurlijk door te kijken waar je online kunt wedden op virtueel voetbal én of de bookmakers ook bonussen aanbieden voor deze virtuele sport. Daarnaast leggen we je natuurlijk ook uit wat Virtual Football is én wat het belangrijkste verschil is ten opzichte van live voetbal. Vervolgens gaan we ook kijken of je de virtuele sportweddenschappen kunt manipuleren om je winkansen te beïnvloeden.

Beste bookmakers 2024 voor Virtual Football wedden

In Nederland zijn er verschillende online bookmakers waar je legaal kunt wedden op Virtual Football. Deze bookmakers hebben we aan de hand van allerlei factoren beoordeelt, waaronder de beschikbaarheid van virtueel voetbal. We zien namelijk dat lange niet alle bookmakers deze mogelijkheid bieden. Hieronder hebben we onze top 3 bookmakers voor je:

Bet365 4.90/5 Bet365 Promo Code

€50 in wedkredieten
 • voordelen Meeste weddenschappen op virtuele voetbalwedstrijden.
 • voordelen Meeste Virtual Sports in Nederland.
 • voordelen Wedden op de eerste doelpuntenmaker.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Een aantal Virtual Football competities om op te wedden.
 • voordelen Veel statistieken beschikbaar.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Wedden op virtual football bij Bet365

Wedden op virtual football bij Bet365

Wat ons betreft is Bet365 het beste op het gebied van virtueel voetbal én andere virtuele sporten. Bij hen zien we namelijk dat je kunt inzetten op maar liefst 5 verschillende competities als het gaat om virtueel voetbal, maar dat zij ook nog enorm veel andere virtuele sporten hebben waar je op in kunt zetten.

✔ Het hoogste aantal weddenschappen voor Virtual Football
Op het gebied van Virtual Football heeft Bet365 een aantal unieke punten ten opzichte van de andere bookmakers. Allereerst bieden zij een stuk meer weddenschappen aan voor de wedstrijden die zij hebben. Zo zien we bij hen ook de mogelijkheid om in te zetten op een doelpunt van meerdere spelers. We zien dat zij 27 weddenschappen aanbieden, terwijl we bij Unibet bijvoorbeeld zien dat zij 20 weddenschappen aanbieden.

wedden op virtual football bij bet365

✔ Wedden op de juiste scoren
Een van de weddenschappen die zij uitgebreider aanbieden, is het voorspellen van de juiste uitslag. Waar we bij Unibet zagen dat het maximaal tot 2-3 ging, zien we bij Bet365 een stuk meer mogelijkheden. Zo kun je zelfs inzetten tot maximaal 4-4, terwijl ook het inzetten op elke andere uitslag tot de mogelijkheden behoort.

✔ Wedden op de eerste doelpuntenmaker
Daarnaast zien we ook nog dat Bet365 wél de mogelijkheid biedt om in te zetten op een doelpuntenmaker. Zo kun je inzetten op de eerste doelpuntenmaker in een wedstrijd, maar biedt Bet365 je ook de mogelijkheid om in te zetten op een combinatie van een scorende speler en een winstpartij. Hierdoor liggen de quoteringen zelfs nog hoger.

Wedden op virtuele voetbal bij Unibet online

Virtual football wedden Unibet

✔ Statistieken voor het wedden op Virtual Football
Kijken we naar Unibet, een andere aanbieder van Virtual Sports in Nederland, dan zien we dat zij enorm veel verschillende statistieken voor je beschikbaar hebben. Dit is een voordeel ten opzichte van Bet365, waar we wat minder statistieken zien. Bij Unibet zien we onder meer:

 • Onderlinge resultaat van de laatste wedstrijden
 • De stand in de competitie
 • Het programma van beide teams
 • Laatste vijf wedstrijden inclusief statistieken
 • Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd
Virtuele voetbal wedden

Doordat bij Unibet de vorm en de resultaten van de laatste wedstrijden een belangrijke indicatie vormen van de prestaties van de komende wedstrijd, kun je deze statistieken uitstekend gebruiken om de wedstrijden te voorspellen. Hiermee onderscheiden zij zich van de concurrentie.

Moet je Virtual Football eens proberen? Voor- en nadelen

Hoewel wij enorm fan zijn van Virtual Football, is dit natuurlijk vooral een persoonlijke voorkeur. Om te bekijken of het wedden op Virtual Football iets voor je is, hebben we hier eerst een lijstje met voor- en nadelen voor je op een rij gezet:

VoordelenNadelen
Je kunt snel achter elkaar op verschillende voetbalwedstrijden inzetten, aangezien de wedstrijden maar een aantal minuten duren. 
Het inzetten op Virtual Football telt ook mee voor de rondspeelvoorwaarden bij een bookmaker bonus. 
Makkelijk kennis maken met type weddenschappen bij voetbalwedstrijden. 
Je kunt op elk moment van de dag een weddenschap plaatsen op Virtual Football. 
Ideaal om te gebruiken buiten het seizoen als echte voetbalcompetities stil liggen.
✖️ Het is niet mogelijk om live in te zetten op Virtual Football wedstrijden.
✖️ Random Number Generator bepaald de score zodra de wedstrijd is begonnen. 
✖️ Doordat wedstrijden kort duren, kan het verleidelijk zijn om veel en vaak in te zetten, waardoor het risico op verliezen ook stijgt. 
✖️ Er zijn minder factoren om te analyseren dan bij echte voetbalwedstrijden.

✔ Aan wie zouden we wedden op Virtual football aanraden?
Op basis van bovenstaande aspecten hebben we ook bekeken voor welke type gokker de Virtual Football weddenschappen geschikt zijn. We raden Virtual Football aan gokkers aan die net beginnen met wedden op voetbal en kennis willen maken met de type weddenschappen. Ook voor gokkers die een bonus hebben en aan de rondspeelvereisten willen voldoen is Virtual Football geschikt. Tot slot zouden we dit ook nog aanraden aan spelers die snel en vaak weddenschappen willen afsluiten.

✖️ We adviseren niet wedden op virtuele voetbal als je:
Toch zijn de Virtual Football weddenschappen niet voor elke gokker geschikt. We zouden deze namelijk niet aanraden voor gokkers die uitgebreide analyses willen doen op voetbalwedstrijden én die het gevoel willen hebben de kansen meer zelf in de hand te hebben. Daarnaast is Virtual Football ook minder geschikt voor gokkers die vaak en veel willen inzetten. Doordat dit bij Virtueel Voetbal mogelijk is, is de kans ook groter dat je veel geld kunt verliezen.

Wat is Virtual Football?

Dat is een virtuele voetbalwedstrijd die in plaats van 90 minuten, vaak maar 3 minuten duurt. Dit zorgt er ook voor dat er allerlei belangrijke verschillende zijn tussen virtueel voetbal en echt voetbal.

Kunnen bookmakers virtuele wedstrijden manipuleren?

Nee, in principe is dit niet mogelijk! Bij Virtual Football wordt er, evenals bij slots bijvoorbeeld, gebruik gemaakt van een Random Number Generator (RNG). Hoewel de quoteringen bij een Virtual Football wedstrijd wél aangeven welke ploeg de favoriet is én dit ook meegenomen wordt in de Random Number Generator, is geen enkele uitslag op voorhand zeker.

Veel bookmakers gebruiken hiervoor de software van Betradar. Zij bieden virtuele sporten wereldwijd aan meer dan 300 verschillende bookmakers aan. Deze software is uitvoerig getest door bekende autoriteiten, waarbij er wordt bekeken of het spel wel eerlijk verloopt. Er wordt daarbij onder meer gekeken naar het uitbetalingspercentage, de mogelijkheid om een wedstrijd te manipuleren en of het kansspel volgens de regels verloopt.

Dit zorgt er allemaal voor dat de veiligheid voor gokkers is gegarandeerd. Toch willen we hier een belangrijke kanttekening bij plaatsen, namelijk dat we adviseren om alleen te gokken bij betrouwbare goksites met een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Doe je dit namelijk niet, dan is de kans aanwezig dat de bookmaker illegale software gebruikt! Kies daarom altijd voor een bookmaker op onze website en lees de gidsen om te bekijken of de bookmaker bij je past!

Verschillen virtueel voetbal vs. Live voetbal

Zoals gezegd zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen een virtuele wedstrijd en een live voetbalwedstrijd.

✔ Minder tijd
Het eerste verschil is dat de wedstrijden veel korter zijn. Een live voetbalwedstrijd duurt 90 minuten, terwijl een virtuele voetbalwedstrijd binnen enkele minuten weer afgelopen is. Hierdoor kun je ook veel vaker spelen én weet je al na een aantal minuten wat de uitslag is.

✔ Snelle rondes en resultaten
Hierdoor komen we ook direct op een ander belangrijk verschil, namelijk dat je in korte tijd veel weddenschappen kunt afsluiten. Je kunt hierdoor veel geld winnen, maar het verlies gaat natuurlijk ook een stuk sneller. De afwisseling en snelheid zorgt ervoor dat het een veel gebruikte methode is.

✔ Virtuele spelers en teams verschillen van de echte teams en spelers
Een ander belangrijk verschil is natuurlijk dat de virtuele voetbalwedstrijden gespeeld worden door virtuele spelers en ploegen. De namen van de spelers en teams wijken vaak (licht) af, terwijl ook de kwaliteiten van de ploeg niet altijd overeenkomt met de kwaliteiten van de ploeg in het echte voetbal. Dit maakt het wedden op virtueel voetbal ook wat onvoorspelbaarder.

✔ Resultaten van wedstrijden zijn random
Ook een verschil tussen Virtual Football en Live Football is dat de voorgaande resultaten van de ploegen bij Virtual Football ook geen enkele garantie hoeven te bieden voor de huidige resultaten. Waar de vorm van een ploeg of speler bij Live voetbal van doorslaggevend belang kan zijn, is dat bij Virtual Football vaak niet zo. Hoewel dit per bookmaker kan verschillen, zien we vaak dat dit geen rol speelt. Hierdoor hoef je als gokker ook niet de complete wedstrijden te analyseren.

✔ Minder weddenschappen dan bij Live Betting
En als laatste zien we nog dat het aantal weddenschappen bij Virtual Football wat lager ligt. Kijken we namelijk naar Live voetbalwedstrijden, dan zijn er bij sommige individuele wedstrijden meer dan 100 verschillende weddenschappen beschikbaar. Bij Virtual Football wordt het aantal weddenschappen beperkt tot de meest eenvoudige en meest gebruikte weddenschappen. Daarbij moet je denken aan:

 • Winnende team
 • Aantal doelpunten
 • Handicap wedden
 • Dubbele kans
 • Draw No Bet
 • Beide teams scoren

Een belangrijk weddenschap dat ontbreekt is Live Betting op Virtual Football. Dit is niet mogelijk, aangezien de uitslag van de wedstrijd al bepaald is zodra de simulatie begint. Het is daarom ook niet mogelijk om tussendoor in te zetten op de voetbalwedstrijden.

Conclusie op basis van 10 Virtual Football wedstrijden

Om je een beeld te geven van de Virtual Football wedstrijden, hebben we hier een overzicht van een tiental wedstrijden die zijn gespeeld bij Unibet. Daarbij hebben we vooraf bekeken wat de quoteringen zijn voor verschillende weddenschappen, maar ook of de voorspellingen van de bookmakers zijn uitgekomen.

Om dit te kunnen doen, hebben we gekeken naar Virtual Sport bij Unibet, waar een vergelijkbare competitie als de Premier League wordt aangeboden. Bij deze competitie hebben we tien wedstrijden bekeken, waarbij we dikgedrukt hebben aangegeven wat de uitslag van de weddenschap is geweest. Laten we eens gaan kijken:

WedstrijdWinnaar (1X2)Over / Under 2.5Beide teams scoren / Niet
Burnley vs Man. Blue
(1-3)
1: 5.25
X: 3.15
2: 1.65
2.10 / 1.552.10 / 1.65
London Guns vs. Bournemouth
(2-3)
1: 1.90
X: 3.30
2: 3.60
1.85 / 1.701.80 / 1.90
Newcastle vs. Man. Reds
(2-2)
1: 4.30
X: 3.60
2: 1.65
1.95 / 1.652.05 / 1.70
Wolverhampton vs. Crystal Palace
(1-1)
1: 1.60
X: 3.45
2: 5.00
2.20 / 1.502.35 / 1.55
Everton vs. Chelsea
(1-4)
1: 3.55
X: 3.55
2: 1.85
1.75 / 1.801.70 / 2.05
Burnley vs. Tottenham
(1-1)
1: 3.95
X: 3.10
2: 1.90
Meer dan 1.5: 1.45
Minder dan 1.5: 2.30
2.35 / 1.55
London Guns vs. Watford
(2-2)
1: 1.50
X: 3.65
2: 5.75
1.80 / 1.801.90 / 1.80
Chelsea vs. Southampton
(0-0)
1: 1.30
X: 4.25
2: 8.75
2.00 / 1.602.50 / 1.45
Bournemouth vs. Leicester
(2-0)
1: 1.55
X: 3.75
2: 4.75
1.65 / 1.951.80 / 1.90
Wolverhampton vs. Man. Blue
(0-1)
1: 3.25
X: 3.30
2: 2.00
1.90 / 1.651.85 / 1.90
Samenvatting
(gemiddelde kansen)
1: 1 keer (odds 1.55)
X: 5 keer (odds 3.70)
2: 4 keer (odds 2,275)
Meer: 6 keer (odds 1,82)
Minder: 4 keer (odds 1,675)
Ja: 7 keer (odds 2,035)
Nee: 3 keer (odds 1,75)

Geld verdienen met wedden op virtual football: Double chance

Laten we beginnen met het inzetten op de underdog of double chance. Hoewel deze niet vaak weet te winnen, zien we dat de wedstrijd vaak eindigt in een gelijkspel. Hieronder wat belangrijke statistieken:

 • In 6 van de 10 wedstrijden won de favoriet niet;
 • De underdog wist in 1 van de 10 gevallen de wedstrijd te winnen;
 • De favoriet wist maar 4 van de 10 wedstrijden te winnen.

Wedden op de underdog (dubbele kans)

Hieruit kunnen we een belangrijke conclusie trekken, namelijk dat het inzetten op een gelijkspel of een winstpartij van de underdog, loont. Dit hebben we ook voor je berekend door te kijken wat je over zou houden als je op elke wedstrijd 5 euro in zou zetten op een overwinning voor de underdog of gelijkspel:

WedstrijdGelijkspel of underdogWedden op gelijkspel
Burnley vs Manchester Blue (1-3)€-5€-5
London Guns vs. Bournemouth (2-3)€3,25€-5
Newcastle vs. Manchester Reds (2-2)€4,25€13
Wolverhampton vs. Crystal Palace (1-1)€4,50€12,25
Everton vs. Chelsea (1-4)€-5€-5
Burnley vs. Tottenham (1-1)€3,25€10,50
London Guns vs. Watford (2-2)€5,25€13,25
Chelsea vs. Southampton (0-0)€7,50€16,25
Bournemouth vs. Leicester (2-0)€-5€-5
Wolverhampton vs. Manchester Blue (0-1)€-5€-5
Totaal€8€40,25

TIP: Als je dus voor alle wedstrijd zou inzetten op een overwinning voor de underdog of een gelijkspel, zou je uiteindelijk met een winst van €8 zitten! Kortom, op basis van deze 10 wedstrijden is het interessant om dit weddenschap te gebruiken.

Wedden op aantal doelpunten bij Virtual Football

Daarnaast valt het aantal doelpunten op én het feit dat beide teams vaak scoren. In de 10 wedstrijden die we hebben geanalyseerd, vielen er maar liefst 29 doelpunten. In 6 van de 10 wedstrijden vielen er meer dan 2.5 doelpunten, wat het een aantrekkelijk weddenschap maakt.

✔ Meer/Minder dan 2.5 doelpunten
Daarnaast kreeg je voor dit weddenschap vaak ook hoge quoteringen die konden oplopen tot maar liefst 2.10. Dit maakt het niet alleen een weddenschap dat vaak uitkomt, maar ook waarvan de quoteringen enorm interessant zijn.

✔ Beide teams scoren
Wat we daarnaast ook hebben gezien is dat beide teams in 7 van de 10 wedstrijden het net weten te vinden. Ook dit is een interessant weddenschap, daar het vaak uitkomt én je hier mooie quoteringen voor kunt krijgen. Zo zijn er zelfs wedstrijden waarbij je een quotering van 2.35 krijgt indien beide ploegen weten te scoren.

Hoe wedden op Virtual Football?

Het wedden op Virtual Football werkt ongeveer hetzelfde als het wedden op echte voetbalwedstrijden, maar er zijn wel een aantal belangrijke verschillen. Om je een handje te helpen, hebben we hieronder een kort stappenplan opgesteld.

 1. Stap 1: Ga naar je favoriete bookmaker

  De eerste stap is om naar je favoriete bookmaker te gaan. Op dit moment kun je voor Virtual Football kiezen uit Bet365 en Unibet.

 2. Stap 2: Kies voor Virtual Sports

  Vervolgens kies je voor de categorie met ‘Virtual Sports’. Hier krijg je allereerst een overzicht met de verschillende sporten waar je op kunt wedden.

 3. Stap 3: Kies voor een Virtual Football competitie

  Kies je virtuele sport, in dit geval voetbal. Hier kun je ook uit verschillende competities kiezen, waaronder:

  • WK Voetbal
  • EK Voetbal
  • Champions Cup
  • Voetbal
 4. Stap 4: Doe een eerste analyse

  Het is vervolgens belangrijk om een eerste analyse te doen. Hoewel je waarschijnlijk direct een Live virtual wedstrijd ziet, kun je hier niet meer op inzetten. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de komende speelronde. Klik een wedstrijd aan en kijk onder meer naar:

  • De stand in de competitie
  • De tegenstanders en de vorm van de ploegen
  • Het aantal doelpunten dat ze maakte
 5. Stap 5: Doe een inzet

  Het is belangrijk om een inzet te doen voordat de timer is afgelopen. Een wedstrijd duurt vaak 3 minuten, wat wil zeggen dat je ongeveer drie minuten hebt om op de volgende wedstrijd in te zetten.

  Daarbij heb je de mogelijkheid om allerlei verschillende weddenschappen te gebruiken. Hieronder gaan we beter kijken welke mogelijkheden je hebt, maar deze zijn vrij vergelijkbaar met echte voetbalwedstrijden. Live inzetten op Virtual Football wedstrijden is helaas niet mogelijk.

 6. Stap 6: Bekijk de wedstrijd

  Je kunt bij de bookmakers de wedstrijden bekijken. Daarbij moet je twee dingen in het achterhoofd houden:

  1. Wil je weer inzetten op de volgende ronde van het Virtual Football, dan moet dit tijdens de wedstrijd.
  2. De uitslag van de wedstrijd staat op voorhand al vast. Toch is het altijd spannend om naar de wedstrijden te kijken.
 7. Stap 7: Uitbetalen en opnieuw beginnen

  Na het afsluiten van de weddenschap is het tijd om de volgende wedstrijden weer te analyseren en in te zetten op de volgende wedstrijd.

Waar kun je op wedden bij Virtual Football?

Het inzetten op Virtual Football is vergelijkbaar met het inzetten op reguliere voetbalwedstrijden. Toch zijn er ook een aantal weddenschappen dat we missen bij Virtual Football. Deze gaan we hieronder ook behandelen.

Virtual Football weddenschappen

Zoals we hierboven al noemde, is het aantal weddenschappen op Virtual Football vergelijkbaar met de echte wedstrijden. Hieronder gaan we kort op de weddenschappen in:

 • 1X2 weddenschap: Inzetten op de uitslag van een wedstrijd, tevens het meest populaire weddenschap.  
 • Eerste doelpunt: Inzetten op de ploeg die het eerste doelpunt maakt. Keuze uit beide ploegen of inzetten dat geen ploeg een doelpunt maakt. 
 • Dubbele kans: Inzetten op twee verschillende uitslagen.
 • Handicap: Inzetten met een handicap. Daarbij is zowel een reguliere als Asian Handicap mogelijk. 
 • Aantal doelpunten: Inzetten op het aantal doelpunten dat gaat vallen. Daarbij kun je kiezen uit:
  • Totaal aantal doelpunten
  • (Exact) Aantal doelpunt thuisspelende team
  • (Exact) Aantal doelpunten uitspelende team
  • Exact aantal doelpunten
 • Even/Oneven: Inzetten op een even of oneven aantal doelpunten. 
 • Scorende teams: Inzetten op het scoren van de teams. Zo kun je inzetten op:
  • Beide teams scoren
  • Alleen een team scoort
  • Geen team scoort
 • Rust/Einde wedstrijd: Inzetten op de uitslag in de rust en aan het einde van de wedstrijd. 
 • Helft: Inzetten op de helft met de hoogste score. Ook is het mogelijk om in te zetten met een handicap, met dubbele kans of het aantal doelpunten in een helft. 
 • Correcte score: En tot slot nog het voorspellen van het aantal doelpunten dat gescoord gaat worden.

✖️ Geen live weddenschappen
Een van de belangrijkste ontbrekende weddenschappen bij Virtual Football zijn de live weddenschappen. Doordat de uitslag van een Virtual Football wedstrijd wordt bepaald aan de hand van een Random Number Generator én staat hierdoor al vast als de wedstrijd begonnen is. Het inzetten op live wedstrijden is daarom niet mogelijk. Je kunt tijdens een wedstrijd alleen inzetten op wedstrijden die in de volgende ronde gespeeld gaat worden.

Welke competities zijn er in Virtual Football?

Er zijn bij zowel Bet365 als Unibet verschillende competities waar je op in kunt zetten. Dit zijn:

 • WK
 • EuroCup (EK)
 • Premiership
 • Super League
 • Premier League

Bij elk van deze sporten kun je alleen inzetten op individuele wedstrijden. Zo zien we bijvoorbeeld bij Unibet dat je in kunt zetten op de wedstrijden in Groepen C en D op de eerste speeldag. In het vervolg kun je inzetten op de andere groepswedstrijden, maar naarmate het toernooi vordert kun je ook in gaan zetten op specifieke rondes. Hierdoor lijkt het sterk op een echt WK of EK!

Bij beide bookmakers kun je daarnaast ook nog inzetten op de Premier League. Het leuke aan deze competitie is dat dit natuurlijk heel herkenbaar is. Daarnaast biedt het je ook een uitstekende mogelijkheid om te bekijken of het wedden op Engels voetbal iets voor je is. Hoewel het niet 100% overeenkomt, is het wel een mogelijkheid om weddenschappen uit te testen.

Kun je de winnaar van Virtual Football voorspellen?

Hier zien we de laatste jaren een belangrijke ontwikkeling. Voorheen was het namelijk zo dat de wedstrijden die bookmakers aanboden, compleet op zichzelf stonden. Dat wil zeggen dat voorgaande resultaten, aantal doelpunten, vorm of andere statistieken geen enkele invloed hadden op het resultaat van een wedstrijd. De quoteringen waren hierin leidend.

Welke statistieken kun je gebruiken voor Virtual Football?

Tegenwoordig zien we echter dat sterk veranderd is. De software is namelijk dusdanig aangepast dat de hierboven genoemde factoren juist wél een rol spelen bij de mogelijke resultaten van de uitslag van een wedstrijd. Hierdoor kun je als gokker dus wel weer onderzoek doen naar de statistieken. Daarbij moet je denken aan:

 • Aantal doelpunten in de laatste wedstrijden;
 • Vorm van de laatste wedstrijden;
 • Of de ploeg een uit- of thuiswedstrijd speelt;
 • Op welke plek de ploegen staan op de ranglijst.

Er wordt namelijk ook een echte ranglijst gebruikt die vergelijkbaar is met de ranglijst zoals deze bij de Engelse voetbalcompetitie (Premier League) gebruikt wordt. Hier vinden we ook namen die vergelijkbaar zijn, zoals Everton, Liverpool of Wolverhampton. Toch zijn er ook wat afwijkingen, zoals Manchester Reds (Manchester United), Manchester Blue (Manchester City) of London Guns (Arsenal).

Bij bookmakers als Unibet spelen deze statistieken tegenwoordig wel een rol, maar kijk vooral bij de bookmakers zelf of dit het geval is. Niet elke bookmaker is namelijk al overgestapt op de nieuwste technologie. Kies je voor Bet365 of Unibet, dan ben je er in ieder geval zeker van dat de statistieken van de afgelopen wedstrijden wel een rol spelen.

Statistieken die geen rol spelen

Een belangrijke statistiek die geen rol speelt, is de vorm van ploegen of spelers in de echte voetbalwedstrijden. Zo zien we bijvoorbeeld dat de Engelse competitie enorm populair is, maar dat hier andere namen worden gebruikt voor de teams. Dat wil ook zeggen dat de prestaties van teams of individuele spelers dus geen invloed hebben op de Virtual Football wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.