Wedden op Max Verstappen

Wedden op Max Verstappen

Het nieuwe seizoen in de Formule 1 is alweer even onderweg. Max Verstappen is de favoriet om het wereldkampioenschap in 2024 te pakken. Voor de testdagen had de Nederlander al een winkans van 83,3% (1.20 odds). Met de resultaten van de afgelopen weken zijn deze alweer verhoogd naar 98,04% met een quotering van 1.02 bij Bet365.

Hoewel het pas het begin van het seizoen is, heeft de Nederlander al flink huisgehouden dit jaar. Met elke race die hij wint, worden de quoteringen lager. Desondanks zijn er nog een aantal mooie manieren om te wedden op Max Verstappen.

Circus Casino Nederland
 • GP van Canada: Odds boost van 100.00 voor overwinning van Max Verstappen op 09.06.2024 om 20:00 – Zet €1 in en win €100

Hier vind je mijn analyse van weddenschappen op Max Verstappen, inclusief de bijbehorende quoteringen.

 • Pro Tip: Kies voor bookmakers als Unibet, die de beste quoteringen voor wedden op Max Verstappen aanbieden.
inhoud

De beste Max Verstappen Odds

Naar aanleiding van mijn onderzoek, wil ik twee bookmakers met de unieke eigenschappen uitlichten: Bet365 en Unibet. Voor de fervente gokkers op de Formule 1 is het mijn advies om bij een van deze bookmakers in te zetten. Beide bieden ze goede quoteringen aan, hebben ze een mobiele applicatie én hebben ze een breed aanbod aan weddenschappen.

Pro Tip: Ben je op zoek naar de bookmaker met de meeste weddenschappen, dan ben je bij Bet365 aan het juiste adres!

 • Bet365: 45 Formule 1 weddenschappen
 • Circus: 30 F1 weddenschappen
 • Unibet: 13 F1 weddenschappen

Max Verstappen weddenschappen voor de F1 Canada race

Er zijn specifieke weddenschappen op Max Verstappen die volgens onze analisten erg interessant zijn. Hieronder heb ik ze voor je op een rij gezet, inclusief de bookmaker waar je de weddenschap met de hoogste quotering af kunt sluiten!

WeddenschapMax Verstappen OddsBookmaker
Winnaar race1.40bet365
Unibet
LeoVegas Nederland
Podiumplaats1.20bet365
Snelste in Trainingenniet beschikbaarbet365
Snelste kwalificatieniet beschikbaarbet365
Snelste rondeniet beschikbaarbet365
Snelste raceronde en winnaar raceniet beschikbaarbet365
Snelste kwalificatie, snelste ronde en winnaar raceniet beschikbaarbet365
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is. Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.
Bet365 F1 weddenschappen

Wedden op Max Verstappen met een bonus van €50 in wedkredieten bij Bet365. Registreer je met de bonus en wed op Formule 1!

Max Verstappen outright weddenschappen

Outright weddenschappen zijn de zogenaamde seizoensweddenschappen. Deze hebben betrekking op de resultaten van het hele seizoen. Ook hier is het mogelijk om op Verstappen in te zetten. Wederom zien we hier dat bij Unibet Max Verstappen als winnaar kiezen enorm voordelig is ten opzichte van bijvoorbeeld Bet365.

WeddenschapMax Verstappen oddsBookmaker
Coureurskampioenschap Max Verstappen wint1.07Unibet en LeoVegas Nederland
Match-ups: Verstappen vs. Perezniet beschikbaarbet365
Meeste snelste rondes in het seizoenniet beschikbaarLeoVegas Nederland
Verstappen wint 17+ races1.16bet365
Aantal gewonnen sprintsniet beschikbaarLeoVegas Nederland
Let op: Ook de seizoensweddenschappen veranderen naarmate het seizoen vordert. De quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina is gepubliceerd (29/05/2024).

Verhoog Max Verstappen odds met de Bet365 Bet Builder

Bet365 is een van de bookmakers in Nederland met de Bet Builder functionaliteit voor wedden op Formule 1. Een Bet Builder is een combinatieweddenschap met meerdere weddenschappen uit één wedstrijd. En de mogelijkheden op dit gebied vind ik bij Bet365 eindeloos. In onderstaand voorbeeld leg ik het voor je uit.

In het voorbeeld heb ik de race in China gebruikt, waar ik heb ingezet op de volgende weddenschappen. Tijdens het maken van je Bet Builder, zie je de quoteringen direct veranderen. Laat ik beginnen bij de beginstand.

 1. Kies weddenschappen op Max Verstappen

  Wedden op Max Verstappen - Bet365 betbuilder

  Ik begin dan met een inzet op Max Verstappen die in de top-6 van de race eindigt. Hiervoor krijg je namelijk dezelfde quoteringen als wanneer ik kies voor Verstappen die in de top-3 eindigt. De quoteringen veranderen direct. Dit is naar mijn mening een groot voordeel van Bet365. Je ziet direct wat een volgend weddenschap van invloed heeft op je uiteindelijke quoteringen.

 2. Voeg extra weddenschappen toe om de kansen te verhogen

  Wedden op Verstappen - top 6 Bet365

  Vervolgens zet ik ook Lando Norris in de top-6. Ook dit verandert weer direct de quoteringen van de overige weddenschappen. Zo bouw ik steeds verder aan mijn Bet Builder, waarna de quoteringen blijven stijgen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de volgende weddenschappen.

 3. Overzicht van weddenschappen op Max Verstappen

  Wedden op Max Verstappen: Bet365 betbuilder weddenschappen

  In totaal levert me dit een quotering van 6.00 op. En dat is een stuk hoger dan wanneer ik kies voor de individuele weddenschappen. Ook dat wil ik je laten zien door middel van onderstaand schema.

  Wedden op Max Verstappen: Betbuilder Bet365 - F1 China

WeddenschapBet BuilderIndividueel
Max Verstappen eindigt in de top-61.083
Lando Norris eindigt in de top-61.25
Fernando Alonso eindigt in de punten1.22
Niet beide coureurs van Alpine finishen de race3.25
Meer dan 16 coureurs finishen de race1.071
Potentiële winst met €10
Bij individuele weddenschappen is dat €2 per weddenschap
60.005.74

Zoals je ziet levert een Bet Builder weddenschap op Max Verstappen me ongeveer 4 keer meer op dan wanneer ik op de individuele weddenschappen zou inzetten. Het is daarmee een mooie manier om je quoteringen voor één enkele race sterk te verhogen.
Let wel op: Des te meer weddenschappen je kiest, des te hoger de kans dat de weddenschap mislukt.

Bet365 F1 weddenschappen

Wedden op Max Verstappen met een bonus van €50 in wedkredieten bij Bet365. Registreer je met de bonus en wed op Formule 1!

Bonussen voor Max Verstappen wedden

Wat ik bij vrijwel alle bookmakers zie, is dat de quoteringen voor Max Verstappen wedden erg laag liggen. Dit komt natuurlijk omdat de Nederlander de grote favoriet is dit seizoen. Met een bookmaker bonus voor Max Verstappen heb je echter de mogelijkheid om je quoteringen flink op te krikken. Hier leg ik er een aantal voor je uit:

 • Een Odds Boost voor nieuwe spelers, beschikbaar bij onder meer Circus en BetCity. 
 • Een Odds Boost voor een enkel weddenschap, beschikbaar bij Bet365.
 • Een welkomstbonus zoals de €50 aan gratis weddenschappen bij Jacks.nl of LeoVegas of tot wel €250 aan gratis weddenschappen bij Circus.
 • De GP Challenge van Unibet met cash prijzen tot wel €1.000.

Voor nieuwe spelers wil ik Circus er nog uitlichten. Zij bieden regelmatig een Odds Boost voor 50.00 of zelfs 100.00 aan voor weddenschappen op Max Verstappen. Hiervoor moet je een storting van €10 doen en €1 inzetten op een overwinning in de race van Verstappen. In onderstaande banner vind je de link naar deze promotie.

Max Verstappen weddenschappen

Het inzetten op alle Formule 1 weddenschappen kan nogal overweldigend zijn. Daarom zet ik hier op een rij bij welke Max Verstappen bookmakers je welke weddenschappen kunt afsluiten.

Sprint Race

Max Verstappen weddenschap (Sprint) RaceBet365UnibetCircus
Race winnaarJAJAJA
PodiumplaatsJAJAJA
Eindigt in de top 2JANeeNee
Eindigt als 2eJANeeNee
Eindigt als 3eJANeeNee
Eindigt in de top 6JANeeJA
Eindigt in de top 10NeeNeeJA
Behaalt een puntenfinishJANeeNee
Wordt geclassificeerdJANeeJA
Snelste rondeJAJAJA
Snelste ronde en wint de raceJANeeNee
Grand SlamJANeeNee
Snelste kwalificatie, snelste ronde en wint de raceJANeeNee
Snelste kwalificatie en wint de raceJANeeNee
Geclassificeerd als laatste over de finishJANeeJA
Eerste coureur die opgeeftNeeNeeJA
Eerste pitstopNeeNeeJA
Max Verstappen SpecialsJANeeNee

Kwalificatie en Training

Kwalificatie / TrainingBet365UnibetCircus
Snelste kwalificatieJAJAJA
Snelste in training 1JANeeJA
Training 1 – Head-to-headJANeeJA
Top 3 (training 1)JANeeJA
Top 2 (training 1)JANeeNee
Dubbele top 2 (training 1)JANeeNee

seizoensweddenschappen

Outright WeddenschappenBet365UnibetCircus
CoureurskampioenschapJAJAJA
Coureurskampioenschap – Head-to-headJAJAJA
Coureur wint een raceJANeeNee

Max statistieken 2023

Het afgelopen seizoen wist Max Verstappen record na record te verbreken. De auto leek het gehele seizoen op rolletjes te lopen en hoewel Sergio Perez in het begin nog een titelkandidaat was, bleek hij vrij snel de tweede viool te moeten spelen. Verstappen bleef ongenaakbaar en mocht zich al vrij vroeg in het seizoen wereldkampioen in de Formule 1 van 2023 noemen.

Maar de grote vraag is nu: kunnen we statistieken van het afgelopen seizoen gebruiken om de voorspellingen voor dit seizoen te doen? Hier zet ik een aantal statistieken voor je op een rij, waarbij ik direct bekijk of de kans dat dit gebeurt ook dit seizoen weer groot is.

 1. Verstappen won 19 van de 22 races

  In 19 van de 22 races wist Max Verstappen te winnen. In het begin van het seizoen was Sergio Perez nog tweemaal te sterk, terwijl in Singapore Carlos Sainz Jr. de snelste was. Hier gaf Red Bull Racing zelf ook al aan geen winst te verwachten, wat voornamelijk aan de lay-out van het circuit ligt.

  Pro Tip: In veel races kun je inzetten op Max Verstappen, maar ook dit seizoen geeft Red Bull weer aan da teen overwinning in Singapore een zeer lastig verhaal gaat worden.

 2. Verstappen won 4 van de 6 sprintraces

  In vier van de zes sprintraces trok Verstappen aan het langste eind. Dit was in Oostenrijk, België, Austin en Brazilië. In Azerbeidzjan (Sergio Perez) en Qatar (Oscar Piastri) wist Max Verstappen de sprintrace niet te winnen. Dit jaar zullen de sprintraces in China, Miami, Spielberg (Oostenrijk), Austin (VS), São Paulo (Brazilië) en Lusail (Qatar) zijn. Van de sprintraces in 2024 wist Verstappen er dus 3 vorig jaar te winnen.

 3. Verstappen wint 55% van de kwalificaties

  Bij 12 van de 22 verreden races wist Max Verstappen de snelste kwalificatie op zijn naam te zetten. Tot op heden staat de Nederlander op een score van 100%, daar hij in de eerste vier races van het seizoen de snelste kwalificatie wist te rijden.

  Pro Tip: Het inzetten op de snelste kwalificatie van Max Verstappen lijkt met de hogere quoteringen de moeite waard.

 4. Verstappen zet 9 keer de snelste raceronde neer

  Bij 9 races (40%) wist Max Verstappen de snelste raceronde neer te zetten. Hiermee was hij het afgelopen jaar koploper. Andere coureurs die dit vaak deden, zijn:

  • Lewis Hamilton: 4 keer
  • Sergio Perez: 2 keer
  • Oscar Piastri: 2 keer

  Ook dit jaar lijkt de Nederlander regelmatig voor de snelste raceronde te kunnen gaan. Hij wist in Bahrein, Saudi-Arabië en Japan telkens met een voorsprong van meer dan 10 seconden te finishen. Hierdoor heeft hij vaak nog ruimte om eventueel een verse set banden te halen óf een keer aan te zetten voor een goede ronde.

 5. Verstappen haalde één Grand Slam

  In slechts één race van 2023 wist Verstappen een Grand Slam te behalen. Dat is het geval wanneer een coureur start van polepositie, de snelste raceronde rijdt, elke ronde aan kop rijdt én de GP wint. Dit jaar lukte het Verstappen ook al in Bahrein en met de overmacht die hij dit jaar laat zien, sluit ik niet uit dat hij het dit jaar een keer gaat herhalen.

 6. Zesmaal een hattrick

  In 6 van de 22 gevallen wist Verstappen de snelste te zijn in de kwalificatie, de snelste raceronde neer te zetten én de race te winnen. Ondanks dat de Nederlander in 2023 dus met overmacht kampioen werd, lukte het hem een stuk minder vaak om de hattrick binnen te slepen. In 2023 lukte het hem in:

  • Spanje (Barcelona)
  • Oostenrijk (Spielberg)
  • Verenigd Koninkrijk (Silverstone)
  • Japan (Suzuka)
  • Qatar (Lusail)
  • Abu Dhabi (Yas Marina)

  Ook in 2024 wist hij in Japan weer een hattrick op zijn naam te schrijven. Het lijkt er dus op dat een aantal van bovenstaande circuits genoteerd kunnen worden voor een hattrick in 2024.

Laatste tips voor Max Verstappen weddenschappen

We kunnen wel concluderen dat Max Verstappen dit F1 seizoen wederom de favoriet is voor de wereldtitel. Deze favorietenrol zorgt bij veel weddenschappen voor lagere quoteringen, maar toch zijn er mogelijkheden om interessante Max Verstappen odds te krijgen.

 • Tip: Houd de quoteringen in de gaten
  Om te beginnen is het mijn advies om de quoteringen voor Max Verstappen goed in de gaten te houden bij de verschillende bookmakers. Hij is bij hen allemaal de favoriet, maar toch krijg je bij de een hogere quoteringen dan bij de ander. Hierboven heb ik voor verschillende weddenschappen al de beste quoteringen bij de verschillende bookmakers achterhaald.
 • Tip: Inzetten op de kwalificatie
  De statistieken van afgelopen jaar geven een redelijk beeld van de verhoudingen op dit moment. Vorig jaar won Verstappen 55% van de kwalificaties, terwijl hij er dit jaar alweer vier van de vier heeft gewonnen. Met de hogere quoteringen is dit een erg interessant weddenschap om af te sluiten.
 • Tip: Profiteer van de Bet Builder
  De Bet Builder functionaliteit van Bet365 is een uitstekende manier om de quoteringen van je Max Verstappen weddenschap sterk te verhogen. Door de vermenigvuldigde quoteringen kun je hogere winsten pakken dan wanneer je voor de individuele weddenschappen kiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.