Wedden op Max Verstappen

Wedden op Max Verstappen

Al aan het begin van het seizoen was Max Verstappen de absolute favoriet om het kampioenschap te winnen dit jaar. Hij kreeg in maart 2023 een quotering van 1.20, mede door de twee kampioenschappen in de voorgaande jaren. Ook dit seizoen is de Nederlander enorm op dreef, waar hij zelfs een record heeft gezet voor het meeste aantal achtereenvolgende overwinningen.

De bolide van Red Bull Racing is niet alleen enorm snel, maar ook zeer betrouwbaar. Het zijn de twee belangrijkste redenen dat Red Bull met Max Verstappen en Sergio Perez op een respectievelijk eerste en tweede plek staat. Verstappen is de grote favoriet voor alle races tot het einde van het seizoen én natuurlijk om het 2023 seizoen te winnen.

Ondanks zijn favorietenrol in het kampioenschap, kan je alsnog winnen door in te zetten op Verstappen. In deze gids leggen we je uit hoe je kunt profiteren van hogere quoteringen bij het inzetten op Max Verstappen.

Weddenschappen voor Max Verstappen

WeddenschappenMax Verstappen OddsWed bij Bet365
Winnaar race1.25Wedden op Max Verstappen
Snelste in Trainingenniet beschikbaarWedden op Max Verstappen
Snelste kwalificatieniet beschikbaarWedden op Max Verstappen
Snelste rondeniet beschikbaarWedden op Max Verstappen
Snelste raceronde en winnaar raceniet beschikbaarWedden op Max Verstappen
Snelste kwalificatie, snelste ronde en winnaar raceniet beschikbaarWedden op Max Verstappen
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (08.11.2023). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Het vinden van gunstige quoteringen voor het wedden op Max Verstappen is een behoorlijke uitdaging. Sinds het begin van het seizoen is hij de grote favoriet en bezet hij de eerste plek, ondanks de twee overwinningen van Sergio Perez aan het begin van het seizoen. Dat is ook de reden dat het Max Verstappen wedden tot op heden minder interessant is geweest, mede door de lage quoteringen.

Kijken we naar de statistieken, dan is het niet vreemd dat de bookmakers de quoteringen bij Verstappen de laatste maanden alleen maar verder verlaagd hebben:

 • Max Verstappen overwinningen 2023: 17
 • Punten Max Verstappen 2023: 524
 • Snelste raceronde Verstappen 2023: 8
 • Aantal podiums Verstappen 2023: 19

Odds Boosts voor Max Verstappen

Een van de belangrijkste manieren om te profiteren van hoge quoteringen is de Odds Boost die je bij verschillende bookmakers kunt krijgen. Deze krijg je als nieuwe speler, waarbij de Odds Boost voor een overwinning van Verstappen kan oplopen tot 50x of 100x je inzet. Het is een eenmalig weddenschap dat wordt aangeboden door bijvoorbeeld Circus.

Normaal gesproken zijn de odds voor Max Verstappen maar ongeveer 1.25, maar met een Odds Boost kunnen deze dus hoog oplopen. Daarbij is het wel belangrijk om rekening te houden met de voorwaarden die door de bookmaker zijn opgesteld. Een van de belangrijkste voorwaarden is dat je bijvoorbeeld maar €1 mag inzetten bij dit weddenschap.

Combineer F1 weddenschappen

Een andere manier om de quoteringen te verhogen is door verschillende F1-weddenschappen met elkaar te combineren. Naast het wedden op een overwinning voor Verstappen of Red Bull Racing, zet je dan ook in op allerlei andere weddenschappen. Door het vermenigvuldigen van de quoteringen komen deze automatisch ook een stuk hoger uit.

Natuurlijk moeten we daarbij wel vermelden dat ook het risico sterk toeneemt als je kiest voor meerdere weddenschappen. Het geeft je echter wel de mogelijkheid om meer te winnen bij het wedden op Verstappen. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op:

 • Een overwinning van Verstappen
 • Een podiumplek van Sainz Jr., Leclerc, Hamilton of Alonso
 • Het finishen van een voorgesteld aantal deelnemers
 • Het wedden op de snelste ronde
 • Het wedden op de snelste in verschillende trainingen

Minder populaire weddenschappen op Verstappen

Naast de populaire weddenschappen waarbij je inzet op een overwinning van de Nederlander, zijn er ook weddenschappen waarbij de quoteringen voor Verstappen een stuk lager liggen. Gezien de quoteringen voor een overwinning van Verstappen (1.25 in Las Vegas bijvoorbeeld), is het een vrij veilig weddenschap om op in te zetten.

Er zijn echter ook weddenschappen beschikbaar die een stuk meer risico met zich meebrengen en die van allerlei andere factoren afhankelijk zijn. Doordat er meer risico aan verbonden zit, liggen de quoteringen ook een stuk hoger. Laten we eens kijken naar een aantal weddenschappen op Verstappen waarbij je hogere quoteringen krijgt.

Snelste in Trainingen

Allereerst het wedden op de snelste in vrije trainingen. Doordat de teams hier vaak allerlei dingen uit gaan proberen, is het veel moeilijker te voorspellen wie er de snelste gaat zijn. Een team dat een kwalificatie gaat simuleren is vaak een stuk sneller dan een team dat op racepace gaat rijden.

Snelste kwalificatie

We hebben het dit seizoen al vaker gezien, maar in de kwalificatie is Red Bull zeker niet onverslaanbaar. Tijdens de kwalificatie hebben andere teams, waaronder Ferrari, McLaren en Mercedes vaak veel meer in huis dan tijdens de race. Hierdoor liggen de quoteringen tijdens de kwalificatie ook een stuk lager.

Snelste raceronde

Ook het wedden op de snelste raceronde is van enorm veel factoren afhankelijk. Is het gat tussen de nummer 1 en 2 groot genoeg, dan kan de nummer 1 naar binnen voor verse banden. Is het gat in de top-10 klein tussen de teams, dan kan het goed zijn dat er een coureur buiten de top-10 met de snelste raceronde eindigt. Voor 🇸🇬 Singapore krijg je voor de snelste raceronde van Verstappen een quotering van 1.72.

Snelste raceronde en winnaar race

Weet Verstappen de snelste raceronde te pakken én wint hij de race, dan krijg je een quotering van maar liefst 1.72 keer je inzet. Dat Verstappen de race gaat winnen is de laatste maanden een zekerheid, maar dat hij ook de snelste raceronde pakt is dat lang niet altijd.

Bekijken we namelijk de statistieken van Max Verstappen dit seizoen (2023), dan wist hij vooralsnog maar 6 keer de snelste raceronde te pakken. Met al 15 verreden races is dat zeer opvallend. Ook in het afgelopen seizoen pakte de Nederlander maar bij 5 van de 22 races de snelste raceronde. Met dit verhoogde risico verhoog je dus ook de quotering.

Snelste kwalificatie, snelste ronde en winnaar race

Wil je de quoteringen nog verder verhogen, dan kun je kiezen voor de triple van Verstappen, namelijk de:

 • Snelste kwalificatie
 • Snelste raceronde
 • Winnaar van de race

Voor dit weddenschap krijg je een quotering van maar liefst 2.72 keer je inzet. In het kort komt het erop neer dat hoe meer risico je dus neemt, hoe hoger de quoteringen uiteindelijk gaan uitvallen.

Al deze quoteringen komen dus hoger uit dan alleen het inzetten op een overwinning van Max Verstappen in Japan. Zelfs als je inzet op Verstappen die dit seizoen meer dan 15 races gaat winnen is het met een quotering van 1.002 niet meer interessant om op Verstappen in te zetten. Je zult het dus echt moeten hebben van een verhoogd risico.

Max Verstappen bookmakers

Zoals je hierboven kunt zien, zijn de quoteringen voor het inzetten op Max Verstappen bij de bookmakers erg laag. Voor sommige weddenschappen kun je weldegelijk gunstige quoteringen krijgen voor het inzetten op Verstappen. Er zijn daarbij een aantal bookmakers die we zouden aanraden voor het wedden op Verstappen, namelijk:

Bet365 4.92/5 Bet365 bonus code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen F1 coureur en constructeur 2023 – Dubbel
 • voordelen Coureurs Kampioenschap 2023
 • voordelen Constructeurs Kampioenschap 2023
 • voordelen Virtuele motorsport – Mitchell Circuit
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.86/5 Unibet Bonus Code
Welkomstbonus
€50 free bet
 • voordelen Drivers Championship 2023: Beste eindklassering
 • voordelen Enorm lage marges (hoge quoteringen).
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.77/5 Circus Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • voordelen Drivers Championship 2023: Beste eindklassering
 • voordelen Vaak beschikbare Super Odds voor een overwinning van Max Verstappen in de race.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Jacks.nl 4.72/5 Jack’s Casino Bonus Code
Welkomstbonus
€60
 • voordelen Regelmatige promoties voor Formule 1-races.
 • voordelen Hoge kansen op een overwinning van Max Verstappen in de race.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Elk van deze bookmakers heeft eigen unieke kenmerken. Zo hebben Circus en Jacks.nl bijvoorbeeld regelmatig een Odds Boost, krijg je bij Unibet over het algemeen erg hoge quoteringen voor de favorieten en biedt Bet365 juist weer een zeer breed aanbod aan weddenschappen aan.

Wedden op Max Verstappen bij Unibet

Unibet staat over het algemeen bekend vanwege de hoge quoteringen in het algemeen, maar dus ook voor de favorieten bij verschillende sporten. Het is een gebruiksvriendelijke app met een mobiele applicatie, waardoor het inzetten zelfs nog eenvoudiger is. Sluit je regelmatig weddenschappen af op sport, dan is Unibet een goede keuze.

Ze hebben als unieke feature ook nog een zogenaamde Unibet F1 Grand Predictor. Bij deze feature staat kennis centraal. Je moet namelijk zo veel mogelijk vragen voorspellen, voorspellingen doen en punten verzamelen. Des te meer punten je verzamelt, des te hoger is de kans dat je er aan het einde van het seizoen met €5.000 vandoor gaat!

Daarnaast biedt Unibet ook een aantal unieke weddenschappen aan, bijvoorbeeld dat Max Verstappen het coureurskampioenschap gaat winnen of dat Max de eerstvolgende race gaat winnen. Kijken we echter naar het complete aanbod aan weddenschappen, dan komt Bet365 weer wat beter uit de bus.

Hoewel je bij hen wat lagere quoteringen krijgt, zijn er wel veel meer weddenschappen beschikbaar. Kortom, zet je vaak in op de favoriet, dan is een Unibet Max Verstappen weddenschap wellicht nog het meest aan te raden. Wil je juist gaan voor meer verschillende weddenschappen, kies dan voor Bet365. Voor welke bookmaker je ook kiest, wat ons betreft zijn het allebei geweldige aanbieders.

Is het de moeite waard om te wedden op Max Verstappen?

We zijn er nu wel achter dat het wedden op Max Verstappen Japan 2023 niet het meest gunstige weddenschap is. Hij heeft eerder dit jaar al laten zien dat hij de absolute favoriet is in het kampioenschap. Hij is moeilijk te verslaan en op de vraag “Hoeveel podiums heeft Max Verstappen” kan het antwoord na elke race weer gewijzigd worden.

Bookmakers weten dat het aantal Max Verstappen overwinningen de komende maanden alleen maar verder toe gaan nemen, wat ook de reden is dat ze enorm lage quoteringen aanbieden voor een overwinning in een race of de titel in het coureurskampioenschap. Het wedden op Max Verstappen als winnaar van de F1 2023 is zelfs al niet meer mogelijk als we kijken naar het aantal punten van de Nederlander.

Het is daarom vooral de vraag waar je nog wel hoge quoteringen kunt krijgen bij het wedden op Max Verstappen. Zoals we hierboven al benoemde moet je op zoek naar promoties bij bookmakers, waaronder bijvoorbeeld een Odds Boost, of de weddenschappen met meer risico.

Natuurlijk kun je kiezen voor de veilige optie en alleen inzetten op een overwinning van Max Verstappen bij individuele races. In dat geval moet je echter ook tevreden zijn met een lagere winst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.