Hoe werkt TOTO

 • Betrouwbaarheid 5/5
 • Bonussen 3.9/5
 • Gebruiksgemak 4.6/5
 • Website 4.4/5
 • Klantenservice 4.4/5
Beoordeling: 4.46/5
Algemene informatie
 • Nederlands: ✅
 • iDeal: ✅
 • Mobiele app: ✅
 • Speluitleg: TOTO biedt op haar website uitgebreide speluitleg aan. Hoewel dit voor de doorgewinterde gokker natuurlijk niets voorstelt, kan het beginnende spelers enorm helpen om bekend te raken met het afsluiten van online sportweddenschappen.
 • Nederlandse website: Misschien wel het grootste voordeel voor Nederlandse gokkers. Bij andere online aanbieders moet alle content in het Engels worden geschreven volgens de huidige wetgeving. Hierdoor is TOTO de enige online bookmaker die in het Nederlands ondersteuning biedt.
 • Promoties en acties: TOTO biedt enorm veel promoties en acties aan op de sportweddenschappen. Hierdoor kun je als gokker profiteren van hogere quoteringen, Free Bets of tijdelijke acties. Het maakt het spelen niet alleen leuker, je maakt ook kans op hogere winsten.
 • Veiligheid: TOTO heeft een licentie van de Nederlandse overheid. Hiermee is het de enige aanbieder in Nederland die legaal sportweddenschappen mag aanbieden. Naast dat het een licentie heeft, hecht het ook veel waarde aan de veiligheid van spelers. Zo is het mogelijk om limieten in te stellen en zijn er verschillende speellimieten speciaal voor risicogroepen. Ook verifiëren zij de identiteit van spelers voordat zij uitbetalingen doen.
 • Betalingen met iDeal: Vooral voor Nederlanders is dit natuurlijk een enorm voordeel. Buitenlandse online aanbieders bieden deze betaalmethode vaak niet aan, waardoor TOTO hier een streepje voor heeft. iDeal is namelijk een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland.
 • Applicatie: Vooralsnog krijgt TOTO veel commentaar op de gelanceerde applicatie. Deze is namelijk erg traag, waardoor het niet prettig is om via de applicatie weddenschappen af te sluiten. Hier is voor TOTO nog werk aan de winkel.
 • Nieuwe wetgeving: De nieuwe wetgeving heeft ook consequenties voor TOTO. Het bedrijf krijgt namelijk te maken met verschillende concurrenten die ook sportweddenschappen aan gaan bieden. Deze concurrentie heeft het nog niet eerder gehad op de Nederlandse markt. Het is daarom de vraag hoe het bedrijf hiermee omgaat en of het bestand is tegen de hevige concurrentie.

Is TOTO betrouwbaar?

TOTO is tot op heden de enige Nederlandse aanbieder die legaal weddenschappen op sportwedstrijden mag aanbieden. Zij zijn namelijk onderdeel van de Nederlandse Loterij, een andere organisatie die legaal in Nederland loterijen mag exploiteren. Ook op de website vind je terug dat TOTO volledig legaal opereert.

Via Lotto B.V. hebben zij namelijk een vergunning verkregen van de Kansspelautoriteit met kenmerk 10508 die dateert van 23 december 2016. Hierdoor is het voorlopig de enige aanbieder die in Nederland legaal sportweddenschappen mag aanbieden.

Wat maakt TOTO uniek?

TOTO heeft verschillende aspecten waarmee het zich onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Zoals hierboven al gezegd is het de enige aanbieder in Nederland die legaal sportweddenschappen mag aanbieden. Aangezien TOTO zich primair focust op de Nederlandse markt, is het in Europa de enige aanbieder die haar website volledig in het Nederlands is. Andere websites hebben vaak de Engelse taal, wat voor Nederlandse gokkers moeilijk te begrijpen kan zijn.

Daarnaast biedt het een aantal unieke concepten aan, zoals de TOTO 13. Door 13 wedstrijden juist te voorspellen kun je met dit weddenschap enorme prijzen winnen. Hier komen we later echter nog op terug.

Ook het feit dat je op de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie kunt inzetten is uniek. Veel buitenlandse aanbieders bieden alleen de hoogste Nederlandse Eredivisie aan. De rest van de competities worden vaak niet aangeboden. TOTO onderscheidt zich van de concurrentie door ook deze lagere competitie aan te bieden.

Ondersteuning

Daarnaast kun je bij TOTO op verschillende manieren ondersteuning krijgen. Hiermee laat de bookmaker zien op te staan voor feedback en je te allen tijde te willen helpen met eventuele problemen. Je kunt TOTO bereiken via Messenger van Facebook of via Twitter. Daarnaast is het nog mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zondag bereikbaar van 09.00 tot 23.00 uur.

De snelste manier om de klantenservice te bereiken is door telefonisch contact met hen op te nemen. Ook kun je ze bereiken via Messenger te bereiken. In dat geval krijg je gemiddeld binnen twee uur antwoord op je vragen. Bij Twitter duurt dat zes uur.

TOTO’s aanbod

TOTO heeft een enorm breed aanbod aan sporten. We gaan echter eerst kijken naar het altijd populaire TOTO 13. Vervolgens gaan we kijken naar de sporten die in het aanbod zijn opgenomen, waarna we laten zien hoe je gemakkelijk en snel een weddenschap afsluit bij TOTO. Tot slot gaan we nog even kijken naar de quoteringen.

Hoe werkt TOTO 13

TOTO 13 is een enorm populaire variant om een groot aantal verschillende wedstrijden te voorspellen. Zoals de naam van het weddenschap al zegt, moet je namelijk de uitslag van 13 verschillende wedstrijden uit de Nederlandse en grote Europese competities voorspellen. Deze wedstrijden worden geselecteerd door TOTO zelf. Je mag dus niet zelf 13 verschillende wedstrijden kiezen om op te wedden.

Weet je de wedstrijden juist te voorspellen, dan win je de jackpot. Daarbij gelden alleen de wedstrijden die volledig zijn uitgespeeld. Is er sprake van staking of protesten, dan moet de wedstrijd binnen 2 dagen gespeeld zijn. Is dat niet het geval, dan wordt er op basis van marktgemiddelden een prognose gedaan.

Prijzenpot

Hoe meer mensen er meedoen aan het TOTO 13 weddenschap, hoe hoger de prijzenpot gaat oplopen. Er wordt 47,5% van de totale inzet uitgekeerd aan de spelers. Heb je 13 prijzen goed, dan krijg je minimaal 40% van het prijzenbedrag. Heb je er 12 goed, dan krijg je nog 24% van het prijzenbedrag, terwijl de 3e prijs e met 11 goede wedstrijden met 36% van het prijzenbedrag vandoor gaat.

Heeft geen enkele prijsklasse een winnaar, dan wordt de prijs toegevoegd aan het reservefonds. Hierdoor maakt de jackpot ineens een flinke sprong en maak je de volgende ronde kans op een nog grotere jackpot.

Systeemweddenschap

Bij TOTO-13 is het ook mogelijk om systeemweddenschappen af te sluiten. Hierdoor kun je meerdere resultaten tegelijk voorspellen. Je kunt bijvoorbeeld twee voorspellingen per wedstrijd doen. Hoe meer voorspellingen je echter doet, hoe hoger de inleg oploopt.

TOTO’s Sportweddenschappen aanbieding

 1. 🏉 American Football
 2. 🏉 Aussie Rules
 3. 🏀 Basketbal
 4. 🥊 Boksen
 5. 🏏 Cricket
 6. 🎯 Darten
 7. 🏎️ Formule 1
 8. 🏌️‍♂️ Golf
 9. 🤾 Handbal
 10. ⚾ Honkbal
 1. 🏒 IJshockey
 2. 🥋 MMA
 3. 🏍️ Motorsport
 4. 🏉 Rugby League
 5. 🏉 Rugby Union
 6. 🎱 Snooker
 7. 🎾 Tennis
 8. ⚽ Voetbal
 9. 🏐 Volleybal
 10. 🚲 Wielrennen

En dit zijn alleen nog maar de sporten waarop je een weddenschap kan afsluiten. Kijken we naar een van de meest populaire sporten zoals voetbal, dan kun je hierbij inzetten op competities uit meer dan 60 verschillende landen. Kortom, het aanbod is echt enorm. Hierdoor zit er voor iedere sportliefhebber wel een sport tussen waar je een weddenschap op kunt plaatsen.

Weddenschap plaatsen

Het inzetten op een wedstrijd is eigenlijk heel gemakkelijk. Hieronder hebben we echter een stap voor stap uitleg voor je.

1: Wedstrijd kiezen

Het begint natuurlijk allemaal bij het kiezen van een wedstrijd. Voor het gemak kiezen we nu voor een wedstrijd van Elfsborg tegen Feyenoord voor de Conference League. Natuurlijk kun je ook andere wedstrijden gebruiken of meerdere wedstrijden combineren.

2: Weddenschap plaatsen

Door op de wedstrijd zelf te klikken, kom je in het hoofdscherm voor deze wedstrijd. Natuurlijk kun je in dat geval kiezen voor het inzetten op de uitslag, maar er zijn ook verschillende specials waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde speler die scoort, kun je de score voorspellen, kun je inzetten op het aantal doelpunten dat gescoord wordt of kun je een van beide ploegen een handicap meegeven.

3: Spelformulier

Vervolgens zie je aan de rechterkant van het scherm het spelformulier verschijnen. Op dit formulier zie je een samenvatting van de wedstrijden waar je op hebt ingezet en wat je hebt ingezet. Hoe meer wedstrijden je hieraan toevoegt, hoe langer dit lijstje wordt en hoe hoger de quoteringen uiteindelijk worden.

Daarnaast zie je op het spelformulier ook de totale quotering staan die je krijgt voor de wedstrijd(en). En hoe meer wedstrijden je speelt, hoe hoger het aanbod aan weddenschappen op het spelformulier wordt. Heb je bijvoorbeeld maar één wedstrijd waarop je inzet, dan kun je alleen op deze zogenaamde ‘single’ inzetten.

Zet je op twee of meerdere wedstrijden in, dan kun je al kiezen voor meerdere typen weddenschappen. We hebben in een tabel weergegeven welke mogelijkheden er zijn.

Aantal wedstrijdenAantal weddenschap types
1 wedstrijdSingle
2 wedstrijdenSingles
Doubles
3 wedstrijdenSingles
Doubles
Trebles
Trixie
Patent
4 wedstrijdenSingle
Double
Trebles
4-Fold
Yankee
Lucky 14
5 wedstrijdenSingles
Doubles
Trebles
Canadian
4-Fold
5-Fold
Lucky 31

Zoals je ziet zijn er enorm veel verschillende weddenschap types die je kunt gebruiken. Toch is het lang niet voor iedereen duidelijk wat elk type weddenschap inhoudt. Hieronder hebben we daarom de uitleg van de verschillende type weddenschappen volgens TOTO weergegeven.

DoublesHet combineren van 2 voorspellingen in één weddenschap
TrixieEen combinatie van 3 doubles en 1 treble. 4 weddenschappen met 3 geselecteerde wedstrijden.
TrebleHet combineren van 3 voorspellingen in één weddenschap
4-FoldsEen 4-Fold (parlay) is één weddenschap met 4 combinaties. Alle 4 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
5-FoldsEen 5-Fold (parlay) is één weddenschap met 5 combinaties. Alle 5 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
6-FoldsEen 6-Fold (parlay) is één weddenschap met 6 combinaties. Alle 6 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
7-FoldsEen 7-Fold (parlay) is één weddenschap met 7 combinaties. Alle 7 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
8-FoldsEen 8-Fold (parlay) is één weddenschap met 8 combinaties. Alle 8 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
9-FoldsEen 9-Fold (parlay) is één weddenschap met 9 combinaties. Alle 9 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
10-FoldsEen 10-Fold (parlay) is één weddenschap met 10 combinaties. Alle 10 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
11-FoldsEen 11-Fold (parlay) is één weddenschap met 11 combinaties. Alle 11 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
12-FoldsEen 12-Fold (parlay) is één weddenschap met 12 combinaties. Alle 12 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
13-FoldsEen 13-Fold (parlay) is één weddenschap met 13 combinaties. Alle 13 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
14-FoldsEen 14-Fold (parlay) is één weddenschap met 14 combinaties. Alle 14 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
15-FoldsEen 15-Fold (parlay) is één weddenschap met 15 combinaties. Alle 15 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
16-FoldsEen 16-Fold (parlay) is één weddenschap met 16 combinaties. Alle 16 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
17-FoldsEen 17-Fold (parlay) is één weddenschap met 17 combinaties. Alle 17 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
18-FoldsEen 18-Fold (parlay) is één weddenschap met 18 combinaties. Alle 18 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
19-FoldsEen 19-Fold (parlay) is één weddenschap met 19 combinaties. Alle 19 combinaties dienen correct voorspeld te zijn.
YankeeEen Yankee houdt in dat bij een selectie van vier wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen en vier weddenschappen gemaakt worden.
CanadianEen Canadian houdt in dat bij een selectie van vijf wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen en vijf weddenschappen gemaakt worden.
HeinzEen Heinz houdt in dat bij een selectie van zes wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen, vijf weddenschappen en zes weddenschappen gemaakt worden.
Super HeinzEen Superheinz houdt in dat bij een selectie van zeven wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen, vijf weddenschappen, zes weddenschappen en zeven weddenschappen gemaakt worden.
GoliathEen Goliath houdt in dat bij een selectie van acht wedstrijden alle combinaties van twee weddenschappen, drie weddenschappen, vier weddenschappen, vijf weddenschappen, zes weddenschappen, zeven weddenschappen en acht weddenschappen gemaakt worden.
Lucky 15Lucky 15 is een weddenschap met 15 combinaties: 4 singles, 6 doubles, 4 trebles en een 4-Fold.
Lucky 31Lucky 31 is een weddenschap met 31 combinaties: 5 singles, 10 doubles, 10 trebles, 5 4-Folds en een 5-Fold.
Lucky 63Lucky 63 is een weddenschap met 63 combinaties: 6 singles, 15 doubles, 20 trebles, 15 4-Folds, 6 5-Folds en een 6-Fold.

TOTO’s Quoteringen

Kijken we naar de quoteringen van TOTO en vergelijken we deze met andere aanbieders van sportweddenschappen, dan kunnen we concluderen dat TOTO gemiddelde quoteringen aanbiedt. Voor de ene wedstrijd zit de aanbieder wat hoger, terwijl ze voor andere wedstrijden weer wat lager zitten.

Gemiddelde marge6,83%
Gemiddelde marge voor Nederlandse competities6,42%
Hoogst gevonden marge14,06%
Lagst gevonden marge3,18%

Let er wel op dat de quoteringen tussentijds kunnen worden aangepast. Dit wil zeggen dat je deze kunnen veranderen zolang je het weddenschap nog niet hebt afgesloten en deze op het spelformulier staan. Als dit het geval is, zijn de veranderingen ook van toepassing op jouw weddenschap.

Heb je het weddenschap al afgesloten, dan kunnen er nog steeds veranderingen in de quoteringen plaatsvinden. In dat geval hoef jij je echter geen zorgen te maken. Je krijgt dan gewoon de quotering die is vastgesteld bij het afsluiten van het weddenschap. In het ene geval kan dit in je voordeel zijn, in het andere geval in je nadeel.

Wat zeggen spelers over TOTO?

Kijken we naar de reviews van TOTO, dan is het niet opvallend dat veel mensen negatief over het bedrijf zijn. Als we de negatieve recensies erbij pakken, zien we al snel dat het gaat om mensen die veel geld ingezet hebben op een weddenschap en deze verloren hebben. Hoewel dit natuurlijk altijd een eigen keuze is, verwijten ze het TOTO dat ze dit geld kwijt zijn. Dit is dan ook de basis van veel van de negatieve recensies.

Daarnaast valt het op dat mensen eerder geneigd zijn om negatieve reviews te delen dan om positieve reviews te geven. Hierdoor geeft het een vertekend beeld van de bookmaker. Zo krijgen zij via Google maar 2,1 van de 5 sterren. Lezen we de reviews, dan gaat het vaak om verloren bedragen.

Een opmerking die vaker terugkomt, is de mobiele app van TOTO. Daarom gaan we hier nu naar kijken! Hier een voorbeeld van Peter, die aangeeft dat de bereikbaarheid van de applicatie een stuk beter kan:

‘Ben teleurgesteld in de app van de TOTO. Niet bereikbaar. Kan beter.’

Ook Wilhelmus kaart aan dat het inloggen niet soepel verloopt:

‘Ik kan de helft van de tijd niet inloggen omdat de inlog-knop niet in beeld verschijnt.’

Het lijkt er dus vooral op dat de applicatie nog wat werk nodig heeft. Weet TOTO dit echter op te lossen, dan zijn er maar weinig aspecten waarover klachten verschijnen.

Van de andere kant hebben ook veel mensen plezier van zowel TOTO als de mobiele app:

*Goed overzichtelijk, naast t groen niet te druk.
*Fijn vooral bij voetbal/darten en tennis bets.
*Ook goede opties voor combinatie bets.
*De odds zijn redelijk, er zijn wel betere te vinden maar t verschil is maar klein.
*De app werkt ook snel, storten binnen minuut geregeld en gelijk betten.
*minimumbet 1€ ook voor de kleine speler lekker toegankelijk.
*redelijk vaak free bet opties als promotie.

Kortom makkelijke site/app/ in de winkel. Lage instap, Nederlands, betrouwbaar en Legaal spelen.

Review van Dooker over TOTO

Hoe werkt de mobiele app van TOTO?

De mobiele app van TOTO ziet er in eerste instantie erg goed uit. Open je de app, dan wordt je gevraagd om in te loggen. Vervolgens krijg je een duidelijk navigatiescherm in beeld, waardoor je snel en eenvoudig kunt navigeren naar je favoriete sport of wedstrijden. Hier kun je jouw weddenschappen plaatsen, waarna er evenals bij de website een spelformulier verschijnt. Hierop staan de huidige weddenschappen.

Verder bevat de applicatie alle functionaliteiten die de website ook bevat, waaronder dus het afsluiten van weddenschappen, het contact opnemen met de klantenservice of het bekijken van jouw persoonlijke informatie in je account. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn bij TOTO.

De app is namelijk niet enorm snel. Hierdoor kan het wat langer duren voordat de applicatie geladen is en voordat de wedstrijden op het spelformulier zijn overgenomen. Dit is een punt van aandacht voor TOTO.

TOTO bonussen – hoe werkt het?

Evenals andere aanbieders kiest ook TOTO ervoor om bonussen aan te bieden. Deze helpen niet alleen om nieuwe gokkers binnen te halen, maar houden de gokkers ook bij de bookmaker. Momenteel is er geen welkomstbonus actief bij TOTO. Meld je je aan, dan gebeurt er niets aparts. Toch zijn er wel verschillende andere bonussen waar je gebruik van kunt maken.

TOTO Free Bet

Dit is een van de smaakmakers bij TOTO, de gratis weddenschappen. Je speelt in dat geval mee zonder te betalen. Alles wat je wint, min de waarde van de Free Bet, is voor jou. Dit kan ingewikkeld zijn, dus hier hebben we een voorbeeld.

Voorbeeld
Stel dat je een Free Bet van €5 krijgt en je zet deze in op de wedstrijd tussen Elfsborg tegen Feyenoord. Voor Elfsborg krijg je een quotering van 4.05, dus daar zet je op in. Je wint de weddenschap, waardoor je uiteindelijk €20.25 krijgt uitbetaald. Hier wordt de €5 nog vanaf gehaald, waardoor je uiteindelijk €15.25 winst hebt.

Een Free Bet zie je verschijnen bij het spelformulier nadat je een wedstrijd hebt geselecteerd. Hierdoor hoef je geen geld in te zetten op dit specifieke weddenschap. Door het weddenschap af te sluiten wordt de waarde van de Free Bet tijdelijk aan je saldo toegevoegd. Deze zal er daarna ook weer afgehaald worden.

TOTO Promoties

Daarnaast zijn er nog veel tijdelijke acties en promoties bij TOTO. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Lekker Man Special’. Bij deze actie wordt er twee uur voor een grote wedstrijd een tijdelijke verhoogde quoteringen aangeboden op verschillende interessante wedopties. Natuurlijk zijn deze wedopties door TOTO zelf samengesteld, dus kijk hier wel met een kritische blik naar.

Ook de Combi Boost is een vergelijkbare bonus. In dat geval krijg je tot 20% meer op een combinatie van verschillende wedstrijden. Vrijwel dagelijks selecteert TOTO een combinatie van 3 of 4 wedstrijden waar je dus een verhoogde quotering voor krijgt.

TOTO’s Betaalmethoden

Het is bij TOTO mogelijk om te kiezen voor verschillende betaalmethoden. Zo kun je kiezen voor iDeal, Master Card of Visa of kun je de cadeaukaarten gebruiken die je in de fysieke winkels kunt kopen. Het minimumbedrag dat je moet storten op je account is €10. Dit is ook een van de standaardbedragen die worden weergegeven door TOTO. Het maximumbedrag dat je op je account kunt zetten wordt door TOTO niet aangegeven.

Limieten

Om ervoor te zorgen dat gokkers de verliezen binnen de perken houden, is het mogelijk om verschillende limieten in te stellen. Allereerst is er de opwaardeerlimiet. Dit is het maximale bedrag dat je gedurende een bepaalde tijd op je account kunt zetten. Het is mogelijk om zowel een dagelijkse, wekelijkse als maandelijkse limiet in te stellen. De strengst ingestelde limiet krijgt in dat geval voorrang.

Voorbeeld
Stel je voor dat je een maandelijkse limiet hebt ingesteld van €100 en een wekelijkse limiet van €50. In de eerste twee weken van de maand heb je elke keer €50 op je account gezet. Het is dan in de derde week niet meer mogelijk om nogmaals €50 te storten, aangezien de maandelijkse limiet bereikt is.

Daarnaast is er ook nog de speellimiet. Dit is de limiet die aangeeft hoeveel je maximaal kunt inzetten in een bepaalde periode. Let er daarbij op dat dit afhankelijk is van je leeftijd. Ben je namelijk tussen de 18 en 23 jaar, dan mag je per week maximaal €100 inzetten. Heb je eenmaal de leeftijd van 24 jaar bereikt, dan mag je tot maximaal €1000 per week inzetten.

De reden achter deze leeftijdsgebonden limieten is dat uit onderzoek is gebleken dat jongvolwassenen tussen de 18 en 23 jaar veel sneller verslaafd raken dan personen van 24 jaar of ouder. De limiet is ingesteld om verslavingen bij jongeren tegen te gaan.

Account verifiëren

Wil je de prijzen uit laten keren, dan moet je er wel rekening mee houden dat je account is geverifieerd door TOTO. Dit gebeurt via iDIN. Dit is een Nederlands online identificatiemiddel. Hiermee verifieert TOTO of je 18 jaar of ouder bent. De verificatie gebeurt op basis van het bankrekeningnummer dat je opgeeft. Hieruit kan TOTO afleiden of je oud genoeg bent om te gokken. Is dit niet het geval, dan wordt de prijs niet uitgekeerd. Het kan daarnaast zijn dat je account gesloten wordt.

Is het niet mogelijk om je leeftijd te verifiëren op basis van iDIN, dan kan dat nog altijd via de klantenservice. Dit identificatiemiddel wordt momenteel nog niet ondersteund voor Knab rekeningen. Heb je een rekening bij deze bank, dan moet je je account laten verifiëren door een kopie van je identificatiebewijs op te sturen.

Speel je mee met TOTO in fysieke winkels, dan controleert de winkelmedewerker of je wel de juiste leeftijd hebt. Ben je jonger dan 18 jaar, dan mogen de medewerkers de geldprijs niet aan je meegeven.

Onze mening over TOTO

We kunnen concluderen dat TOTO als bookmaker voor sportweddenschappen zeker aan te raden is. Ze hebben een ruim aanbod aan sporten toegevoegd aan het assortiment, zijn een legale aanbieder volgens de Nederlandse overheid en nemen veel maatregelen om de veiligheid van gokkers te ondersteunen. Doordat de website in het Nederlands wordt aangeboden, is het voor veel Nederlandse gokkers toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Een kleine smet op de reputatie van TOTO is de applicatie. Hier zijn veel klachten over, waardoor dit nog een verbeterpunt is. Daarnaast is het maar de vraag hoe de bookmaker het gaat doen als de online markt op 1 oktober 2021 open gaat. In dat geval komen er namelijk direct veel concurrenten bij. Het grote voordeel voor TOTO is dat zij in al die jaren al een groot klantenbestand hebben weten op te bouwen.

FAQ

Hoe oud moet je zijn om te spelen bij TOTO?

Je kunt bij TOTO al meespelen vanaf 18 jaar. Let er wel op dat er in dit geval andere voorwaarden gelden. Je mag in dat geval maar €100 per week inzetten. Vanaf 24 jaar is het mogelijk om tot wel €1000 per week in te zetten. Deze maatregelen zijn genomen omdat jongeren onder de 24 jaar erg gevoelig zijn voor verslavingen.

Is TOTO legaal in Nederland?

Ja, TOTO is de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Hiervoor hebben zij een licentie en toestemming gekregen van de Nederlandse overheid en van de Kansspelautoriteit.

Kan ik met iDeal betalen bij TOTO?

Ja, bij TOTO is het mogelijk om met iDeal te betalen. Het is direct een van de grootste voordelen ten opzichte van de buitenlandse concurrentie. Daar is het nu nog niet mogelijk om met deze populaire betaalmethode te betalen.

Hoe plaats ik mijn eerste weddenschap bij TOTO?

Voordat je een weddenschap plaatst, moet je natuurlijk een account aanmaken. Vervolgens stort je geld op je account en kies je de wedstrijd waarop je wilt wedden. Er wordt dan een spelformulier geopend, waarop je jouw weddenschap ziet staan. Dit weddenschap moet je tot slot bevestigen.

Wat is TOTO 13?

TOTO 13 is een speciaal weddenschap bij TOTO. In dat geval moet je de uitslag van 13 door TOTO geselecteerde wedstrijden juist voorspellen. Lukt dit, dan val je in de prijzen en win je een mooi geldbedrag. Ook bij 12 of 11 juist voorspelde wedstrijden maak je kans op mooie prijzen.

Wat is de marge bij TOTO?

De marge bij TOTO kan per weddenschap verschillen. Het is echter wel mogelijk om deze marge te berekenen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *