Cash Out bij Online Bookmakers

We hebben het allemaal weleens zien staan bij online bookmakers, de mogelijkheid om gebruik te maken van de Cash Out optie. Wat is Cash Out? Cash Out bij online bookmakers geven je de mogelijkheid om geld uit te laten keren voordat de uitkomst van een weddenschap bekend is. Dit zorgt ervoor dat je een gedeelte van het geld veilig kunt stellen. Maar hoe werkt deze precies in de praktijk?

Hierin behandelen we niet alleen de Cash Out functie, maar hebben we ook een overzicht waar je deze functie kunt gebruiken. Daarbij geven we ook advies over wanneer je de Cash Out bij online bookmakers wel of juist niet moet gebruiken. Kortom, nadat je deze gids gelezen hebt, weet je precies hoe deze werkt én hoe je de functie in je voordeel kunt gebruiken!

Nederlandse bookmakers met de Cash Out

Aangezien Cash Out bij online bookmakers je nog aardig wat winst kan opleveren of grote verliezen kan besparen, hebben we hieronder een overzicht van de online bookmakers in Nederland die deze functionaliteit aanbieden.

Bet365 4.9/5 Lees review
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Volledige Cash Out
 • voordelen Gedeeltelijke Cash Out
 • voordelen Automatische Cash Out
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • voordelen Volledige Cash Out
 • voordelen Gedeeltelijke Cash Out
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Jacks.nl 4.81/5 Lees review
Welkomstbonus
€60 free bets
 • voordelen Volledige Cash Out
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.80/5
Welkomstbonus
€40 free bets
 • voordelen Volledige Cash Out
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Livescore bet 4.72/5
Welkomstbonus
€100
 • voordelen Volledige Cash Out
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Bingoal 4.70/5
Welkomstbonus
€250
 • voordelen Volledige Cash Out
 • voordelen Gedeeltelijke Cash Out
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

De beste Cash Out bij online bookmakers

Bet365 Nederland

Hoewel we hieronder de verschillende opties uitleggen, zien we dat Bet365 het meest uitgebreide aanbod aan Cash Out opties heeft. Hier profiteer je van een volledige én gedeeltelijke Cash Out, maar kun je de Cash Out ook automatiseren.

Aangezien er verder weinig verschillen zijn tussen de verschillende bookmakers, zouden we ook adviseren om deze functie te gebruiken bij Bet365. Maar waarom werkt deze bij Bet365 het best? Hieronder hebben we een aantal redenen voor je opgesomd:

 • Bet365 heeft in Nederland het meest uitgebreide aanbod aan sporten;
 • Bij Bet365 kun je zowel volledige Cash Out, gedeeltelijke Cash Out en zelfs een geautomatiseerde Cash Out.

Hoe gebruik je de Cash Out optie?

Cash Out bij Online bookmakers Nederland

Is de Cash Out optie beschikbaar, dan vind je deze bij je lopende weddenschappen. Hiervoor moet je natuurlijk eerst inloggen. Heb je dit gedaan, dan vind je in je account de lopende weddenschappen. Als de optie beschikbaar is, kun je deze weergeven door de weddenschap te openen. Zoals je ziet is er dan wel een verschil tussen de verschillende bookmakers.

Voorwaarden van de Cash Out optie

Aangezien we je niet willen belasten met de algemene voorwaarden van alle online bookmakers die de Cash Out optie aanbieden, hebben we hieronder een overzicht van de verschillende voorwaarden die worden gehanteerd door online bookmakers. Hoewel deze voorwaarden per bookmaker onderling net wat kunnen verschillen, gaat het om details.

 • Gedeeltelijke Cash Out niet beschikbaar voor systeemweddenschappen. 
 • Bepaalde bonussen van bookmaker zijn niet van toepassing in het geval dat een Cash Out is opgenomen. 
 • Alle weddenschappen die verwerkt worden als onderdeel van Cash Out bij online bookmakers, tellen niet mee voor de doorspeeleisen van enige aanbiedingen. 
 • Bookmaker behoudt zich het recht voor om eender welke weddenschap waarvoor een Cash Out is opgevraagd, te accepteren of te weigeren. 
 • Bookmaker kan de beschikbaarheid van de Cash Out voor evenementen of weddenschappen niet garanderen.
 • Bookmaker is niet aansprakelijk als de Cash Out functie vanwege technische redenen niet beschikbaar is en weddenschappen blijven gelden zoals oorspronkelijk geplaatst in dergelijke periode. 
 • Bookmaker behoudt zich het recht voor om de Cash Out functie te wijzigen, schorsen of verwijderen op welk moment dan ook voor ieder evenement, wedstrijd, markt of klant. 
 • Sommige bookmaker aanbiedingen zullen niet meer gelden als de optie voor Cash Out wordt toegepast op de gehele weddenschap of delen van de weddenschappen.

Hoe werkt de Cash Out functie?

In het kort heb je met de Cash-out functionaliteit de mogelijkheid om geld uit te keren voordat de uitkomst van een weddenschap bekend is.

VoordelenNadelen
Winsten veilig stellen bij een risicovolle wedstrijd.Het kost je een deel van je potentiële winst.
Verlies beperken als je de weddenschap dreigt te verliezen.Maak je gebruik van een Cash Out, dan heb je vaak geen recht meer op de bonus of promotie.
Bijsturen aan de hand van het verloop van de wedstrijd.Niet beschikbaar bij paardenrennen en virtuele sporten.

Daarbij zien we dat bookmakers onderscheidt maken tussen een tweetal verschillende type Cash Out:

Volledige Cash Out

De meest voorkomende Cash Out bij online bookmakers is de volledige Cash Out. In dat geval wordt de gehele weddenschap door de bookmaker afgekocht. Heb je het aangeboden bedrag van de bookmaker eenmaal geaccepteerd, dan is het voor jou als online gokker niet meer interessant wat de uitslag van de wedstrijd is.

Hier zit één groot nadeel aan. Doordat je de volledige weddenschap hebt afgekocht, profiteer je ook niet meer mee als je de uiteindelijke weddenschap goed hebt voorspelt. Dit is ook het belangrijkste verschil ten opzichte van de gedeeltelijke Cash Out. Laten we daar eens naar gaan kijken.

Gedeeltelijke Cash Out

De Cash Out bij online bookmakers kun je ook gedeeltelijk laten uitbetalen. In dat geval staat de uitbetaling direct op je account, maar profiteer je nog steeds mee als je de uitslag van de wedstrijd goed weet te voorspellen. Hierdoor kun je je kansen spreiden, maar moet je er wel rekening mee houden dat de eerste Cash Out een stukje lager ligt dan wanneer je kiest voor een volledige Cash Out.

Automatische Cash Out

Tegenwoordig bieden sommige online bookmakers, waaronder bijvoorbeeld Bet365, ook een automatische Cash Out aan. In dat geval kun je bij het afsluiten van je weddenschap een Cash Out-aanvraag instellen. Zodra de Cash Out waarde het bedrag dat je gekozen hebt bereikt of overschrijdt, wordt je weddenschap automatische afgehandeld. Het bedrag wordt dan toegevoegd aan je saldo.

Het is gelukkig nog steeds mogelijk om deze instelling te wijzigen, nadat je deze hebt ingesteld. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er specifieke gebeurtenissen in de wedstrijd zijn die de kans op een succesvol weddenschap vergroten.

Het grote voordeel van een geautomatiseerde Cash Out is dat je niet continu de wedstrijd én je open weddenschappen in de gaten hoeft te houden. Hierdoor zit je dus ook niet continu op je telefoon te kijken als je in gezelschap bent. Zoals je hierboven in het overzicht kunt zien, is Bet365 momenteel de enige online bookmaker die een geautomatiseerde Cash Out functionaliteit aanbiedt.

Type weddenschappen met Cash Out bij bookmakers

De Cash Out functionaliteit komt niet bij elke wedstrijd of elke aanbieder voor. Hieronder hebben we op een rij gezet bij welke type weddenschappen je deze Cash Out optie vaak ziet:

 • Pre-match weddenschappen: Veruit de meeste gokkers kiezen voor pre-match weddenschappen. Zowel tijdens de wedstrijd als voorafgaand aan de wedstrijd kun je van de Cash Out optie gebruik maken. Het is mogelijk dat je, naarmate de aanvangstijd van de wedstrijd nadert, al een lagere Cash Out krijgt dan wanneer je het weddenschap afsloot. Let er wel op dat er natuurlijk enorm veel pre-match weddenschappen zijn. Het is belangrijk om te vermelden dat niet alle pre-match weddenschappen de Cash Out optie aanbieden. 
 • Live weddenschappen: Ook bij Live weddenschappen is het mogelijk om gebruik te maken van de Cash Out optie. Bij live weddenschappen is het wel afhankelijk wanneer je de weddenschap afsluit. Hoe later je dit doet, hoe minder groot de kans is dat de functie wordt aangeboden.
 • 1X2 weddenschappen: Dit zijn de meest gebruikte weddenschappen van online gokkers. We zien dat vrijwel alle aanbieders die gebruik maken van de Cash Out optie, deze ook aanbieden voor 1X2 weddenschappen. 
 • Combinatie weddenschappen: Sluit je vaker weddenschappen op meerdere wedstrijden af, dan kun je in veel gevallen de Cash Out functie gebruiken. Heb je bijvoorbeeld drie wedstrijden in je combinatieweddenschap, dan wordt de hoogte van de Cash Out wel gebaseerd op een combinatie van de drie wedstrijden. Vinden de wedstrijden niet tegelijkertijd plaats, maar verlies je al een van de wedstrijden, dan wordt de functionaliteit natuurlijk niet aangeboden. 
 • Asian Handicap weddenschap: Asian Handicap weddenschappen behoren ook tot de mogelijkheden voor het gebruiken van een Cash Out functionaliteit. Hier kun je zowel voor als na de wedstrijd gebruik maken van de Cash Out functie. 
 • Over/Under weddenschap: En tot slot nog de Over/Under weddenschappen, bijvoorbeeld het aantal doelpunten dat gemaakt wordt. Hier kun je zowel voor als na de wedstrijd gebruik maken van de Cash Out functie.

Sporten met Cash Out

Net zoals we zien dat Cash Out niet bij alle weddenschappen beschikbaar is, zien we ook dat je niet bij alle sporten gebruik kunt maken van de Cash Out optie. Let er wel op dat dit per online bookmaker kan verschillen. Over het algemeen zien we dat je bij alle sporten gebruik kunt maken van de Cash Out optie. Daarbij zien we bij vrijwel alle bookmakers twee uitzonderingen. Dit zijn namelijk virtuele sporten en paardenrennen.

Waarom is Cash Out niet altijd beschikbaar?

Ondanks dat we hebben gezien dat voor veel weddenschappen de Cash-out functie gewoon beschikbaar is, kan het ook zijn dat deze (tijdelijk) niet meer beschikbaar is. Laten we eens kijken waarom deze functie soms wel en soms niet beschikbaar is.

Belangrijk event in een wedstrijd

De eerste reden dat een Cash Out niet beschikbaar is, is vanwege events die zich tijdens een wedstrijd voordoen. Zo kan het namelijk zijn dat er op dat moment een penalty wordt genomen, dat er een beslissing door de VAR wordt bekeken of dat er zojuist een doelpunt is gemaakt. In dat geval staat de functionaliteit tijdelijk on-hold, waardoor deze bij veel bookmakers grijs gemaakt is.

Dit wil echter niet zeggen dat de Cash Out functie helemaal niet meer beschikbaar is. Vaak is deze namelijk weer beschikbaar als het event voorbij is of als de beslissing is genomen. Let er daarbij wel op dat in dat geval de waarde van de Cash Out gewijzigd kan zijn. Is deze functionaliteit vervolgens niet meer beschikbaar, dan staat deze ook niet bij de weddenschap weergegeven.

Geen kans meer op winst

Het kan echter ook zijn dat de Cash-out functionaliteit niet meer beschikbaar is omdat de score in jouw nadeel te hoog is opgelopen.

Stel je bijvoorbeeld voor dat je hebt ingezet op winst voor team A, maar dat team B al met 4-0 voor staat in de 80e minuut. In dat geval is een Cash-out vaak niet meer beschikbaar, puur omdat de kans dat je nog wint zeer minimaal is. In dat geval hoeft de bookmaker het risico namelijk niet meer te beperken, aangezien dat er vaak niet is.

Specifieke weddenschappen

Het is daarnaast ook mogelijk dat de Cash-out functionaliteit niet mogelijk is bij specifieke weddenschappen. Dit zien we bijvoorbeeld bij weddenschappen die als promotie worden aangeboden. Als voorbeeld kunnen we het voorspellen van de kampioen in de Eredivisie noemen. Hoewel je nu al in kunt zetten op de kampioen, kun je gedurende het seizoen niet profiteren van een Cash-out.

Vaak staat er bij dergelijke promoties ook aangegeven dat de Cash Out functie wel of niet beschikbaar is. Een van de weddenschappen waarbij de Cash Out optie nooit beschikbaar is, is de gratis weddenschap. Dit staat in de promotievoorwaarden of in de kleine letters. Wil je profiteren van Cash Out bij online bookmakers, lees dan ook goed de voorwaarden door.

Waarom bieden bookmakers de Cash Out functie aan?

Bookmakers kunnen er per weddenschap voor kiezen om de Cash Out functie aan te bieden. Maar wat is eigenlijk de reden dat ze dit doen? Afhankelijk van jouw inzet én de huidige stand in de wedstrijd, kan de Cash Out functie een tweetal doelen hebben:

1. De bookmaker wil het verlies beperken

Allereerst het beperken van het verlies. Waar jij als gokker natuurlijk kunt profiteren van een mooie winst, is dit tegelijkertijd verlies voor de online bookmaker. Door je een bedrag te bieden dat lager is dan de uitbetaling als je de weddenschap zou winnen, proberen ze het verlies voor zichzelf te beperken.

2. De bookmaker wil het risico voor zichzelf beperken

Een tweede mogelijkheid is het beperken van het risico. Dit kunnen we het beste uitleggen aan de hand van een voorbeeld:

Stel je voor dat je een inzet van €10 op een weddenschap hebt geplaatst met een quotering van 2.50 op Feyenoord tegen Ajax. In theorie zou je er dan met €25 vandoor kunnen gaan. Toch staat Feyenoord in minuut 75 met 2-1 achter, maar heeft Ajax een man minder op het veld staan. Ajax staat onder druk en Feyenoord heeft al meerdere grote kansen gekregen.

In dat geval is het mogelijk dat je een aantrekkelijke Cash Out krijgt van €5 bijvoorbeeld. De online bookmaker probeert je in dat geval te verleiden om de Cash Out optie aan te nemen. Voor hen is het namelijk een stuk veiliger om je op dit moment €5 uit te betalen dan dat je de weddenschap zou winnen. In dat geval verliezen zij namelijk €25. Kies je voor de Cash Out optie, dan wint de bookmaker ook nog eens €5.

Bevelen we Cash Out aan?

Het korte antwoord is ja. Het lange antwoord is echter dat we dit laten afhangen van de situatie. We zouden in ieder geval altijd aanraden om te Cash Out functionaliteit te bekijken. Je kunt dan nog altijd beslissen om gebruik te maken van de functionaliteit. We adviseren om op basis van de volgende punten een beslissing te maken:

 • Het aangeboden bedrag
 • De resterende speeltijd
 • Je inzet
 • Mogelijke winst

Kijk daarbij altijd naar een combinatie van deze vier factoren, nooit naar één van deze factoren op zich. Doe je dat namelijk wel, dan kun je een compleet verkeerde keuze maken. Dit kunnen we illustreren aan de hand van een voorbeeld:

Stel dat je een weddenschap hebt afgesloten van €10 met een quotering van 4.50. Het is 5 minuten voor tijd en het team waarop je hebt ingezet staat met 2-0 voor. Daarnaast staat de tegenstander met één man minder op het veld. Je krijgt een Cash Out aangeboden van €35. Ondanks dat je alsnog €25 winst hebt gemaakt, is de kans natuurlijk dik aanwezig dat je ook met de volle €35 winst aan de haal kunt gaan.

Kijk je naar deze factoren apart, dan lijkt een winst van €25 erg mooi. Neem je hierin echter ook de inzet, de mogelijke winst en de resterende speeltijd mee, dan is het de moeite waard om de complete weddenschap af te wachten.

Cash Out en bonussen

Het doorlezen van de bonusvoorwaarden raden we altijd aan, maar ook met betrekking tot de Cash Out optie kan er belangrijke informatie in de bonusvoorwaarden staan. Het is namelijk mogelijk dat de bonus wordt gecanceld als je gebruik maakt van de Cash Out optie. We zien dat vaak bij tijdelijke bonussen en promoties. Laten we een voorbeeld voor je noemen:

Je maakt gebruik van een promotie waarbij je €10 inzet op een overwinning van Manchester United tegen Manchester City. Volgens de promotie krijg je je inzet terug in de vorm van een gratis weddenschap als je je weddenschap verliest. Na 30 minuten staat Manchester City met 0-1 voor, maar kijkende naar de wedstrijd is de kans groot dat Manchester United binnen afzienbare tijd een doelpunt gaat maken.

Het lijkt er dus op dat jouw weddenschap een grotere kans van slagen heeft. Toch biedt de bookmaker je een Cash Out optie aan. Je krijgt van je €10 inzet nog €7,50 terug. Je besluit om gebruik te maken van de Cash Out optie. In dat geval komt wel de resterende promotie te vervallen. Je krijgt in dat geval geen geld meer voor het verliezen van je weddenschap, maar moet genoegen nemen met de €7,50 van de Cash Out.

Wanneer Moet je Gebruik Maken van de Cash Out bij online bookmakers?

Nu je weet hoe de Cash Out bij online bookmakers precies werkt, wil je natuurlijk ook weten wanneer je gebruik moet maken van deze functionaliteit. Hieronder hebben we daarom de belangrijkste redenen op een rij gezet om de bookmaker cashout te activeren. Laten we beginnen met de belangrijkste reden, het veiligstellen van je winsten.

Cash Out optie om winsten veilig te stellen

Zoals eerder aangegeven zijn er verschillende redenen om te kiezen voor de Cash Out optie. Allereerst kan het natuurlijk zijn dat je geen vertrouwen meer hebt in de resterende wedstrijd, vóórdat deze begint. Je hebt in dit geval al 5 van de 6 weddenschappen goed, maar twijfelt sterk over de laatste wedstrijd. In dat geval is de Cash Out optie aantrekkelijk, omdat je hierdoor gegarandeerd met winst naar huis gaat. Ook met live-wedstrijden is dit het geval.

Heb je bijvoorbeeld ingezet op winst voor Barcelona tegen Sevilla, maar staat het halverwege 1-1, dan kan het zijn dat de bookmaker een Cash Out optie aanbiedt. Deze kan natuurlijk nog veranderen. Stel dat je tijdens de rust een Cash Out optie van €15 krijgt aangeboden, maar in de 55e minuut pakt Sevilla een rode kaart, dan gaat de Cash Out optie ook omhoog. Met live-wedstrijden kun je dus ook gebruik maken van de Cash Out optie als je niet meer vertrouwt in een goede afloop.

Cash Out vermindert het risico

Daarnaast kun je gebruik maken van deze optie als je al blij bent met de winst die de Cash Out optie aanbiedt. Kun je bijvoorbeeld gegarandeerd €150 winst pakken, dan is dat een aantrekkelijk aanbod. Je hebt hierdoor zeker €150, terwijl doorgaan met de weddenschap ervoor kan zorgen dat je met lege handen staat.

In principe is het nooit een slecht idee om gebruik te maken van de Cash Out functie, aangezien je hierdoor altijd met winst naar huis gaat. Een handige tip kan nog zijn om gebruik te maken van de Cash Out functie, terwijl je (een deel van) de winst gebruikt om opnieuw in te zetten. Hierdoor ben je gegarandeerd van winst, terwijl je deze direct kunt inzetten op andere wedstrijden, waarmee je je winst nog verder kunt verhogen.

Speel veilig en langzaam met Cash Out

Zoals je inmiddels wel weet, bieden bookmakers Cash Out aan om het verlies te beperken. Vaak zie je deze optie verschijnen als het team waarop je hebt ingezet aan het winnen is, ondanks dat de pre-match odds hoog zijn. Dit kunnen we het beste illustreren met een voorbeeld:

Stel je voor dat je €5 hebt ingezet met een quotering van 4.00. In het geval van winst zou je €20 pakken. Aangezien dit nog redelijk vaak voorkomt, bieden bookmakers vaak een Cash Out optie aan. Naarmate het einde van de wedstrijd nadert, wordt het Cash Out aanbod alleen maar hoger. En hoe hoger dit wordt, hoe interessanter dit natuurlijk voor je is.

Zolang de wedstrijd echter loopt, is het nog steeds mogelijk dat het team waarop je hebt ingezet, verliest. Je weet het namelijk nooit, want zeker bij het voetbal kunnen rare dingen gebeuren. Het is daarmee een weddenschap in een weddenschap. Neem je een deel van de winsten of riskeer je een eventueel verlies om de volledige winst te pakken? Je kunt dit vergelijken met Texas Hold’em, waarbij je moet kiezen tussen All-in of Fold.

Wanneer Moet je NIET Gebruik Maken van Deze Optie?

Er is eigenlijk maar één ander denkbaar scenario waarin je juist géén gebruik moet maken van de Cash Out Optie. Dat is namelijk wanneer het aangeboden uitbetalingsbedrag lager is dan je initiële weddenschap. In dat geval verlies je namelijk altijd geld. Aangezien je al het risico hebt genomen om de weddenschap te plaatsen, kun je net zo goed nog even afwachten om te zien of je wellicht nog een beter aanbod krijgt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de volledige weddenschap af te wachten en te kijken of je er alsnog met de overwinning vandoor kunt gaan. Krijg je namelijk maar een deel van het ingezette bedrag terug, dan is dat eigenlijk niet meer interessant. We zouden dit alleen adviseren als je er zeker van bent dat je de weddenschap gaat verliezen. In dat geval kun je beter je verlies nemen en het resterende bedrag nog incasseren.

Weeg daarbij wel altijd het aangeboden bedrag af tegen het risico dat genomen wordt. Krijg je bijvoorbeeld nog maar €0,10 aangeboden, terwijl je €5 hebt ingezet, dan loont het de moeite om alsnog te wachten of je de weddenschap nog kan winnen. Krijg je €4,50 aangeboden, terwijl je €5 hebt ingezet, dan is het wellicht beter om het geld te incasseren. Dat is ook de reden dat we zeggen, weeg het per keer af.

Geen Cash Out bij een zekere overwinning

Je moet juist NIET gebruikmaken van de Cash Out optie als je er veel vertrouwen in hebt dat jouw weddenschap goed gaat aflopen. Heb je ingezet op een winstpartij voor Barcelona tegen Sevilla en staat het 3-1 voor Barcelona in de 85e minuut, dan is het niet verstandig om gebruik te maken van deze optie. In dat geval krijg je namelijk maar een deel van de winst uitbetaald, terwijl de kans op een volledige uitbetaling groot is.

Cash Out FAQ

Cash Out bij online bookmakers geven je de mogelijkheid om geld uit te laten keren voordat de uitkomst van een weddenschap bekend is. Dit zorgt ervoor dat je een gedeelte van het geld veilig kunt stellen.

Bij Cash Out kun je geld uit laten keren voordat de weddenschap is afgelopen. De hoogte van deze optie werkt op basis van berekeningen die door de online bookmaker worden gedaan. Deze berekening wordt gebaseerd op allerlei factoren in de wedstrijd, zoals de tussenstand, resterende speeltijd en de hoogte van je inzet.

Ja, ook bij combinatieweddenschappen is het mogelijk om de Cash Out optie te gebruiken. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als de weddenschap nog loopt. Heb je al één van de wedstrijden verloren, dan is de weddenschap verloren en kun je deze niet meer gebruiken.

In Nederland bieden alle legale bookmakers de Cash Out optie aan. Daarbij moet je er wel op letten dat sommige bookmakers alleen een volledige Cash Out aanbieden, terwijl er ook aanbieders zijn die een gedeeltelijke Cash Out aanbieden. Bet365 heeft zelfs een geautomatiseerde Cash Out beschikbaar.

Het is mogelijk dat er bij Unibet geen Cash Out optie beschikbaar is voor jouw weddenschap. Dat kan bijvoorbeeld als er een belangrijke gebeurtenis in de wedstrijd is, als je de weddenschap al niet meer kunt winnen of als de weddenschap bijna is afgelopen.

Kies je voor een Cash Out bij Unibet, dan moet je letten op verschillende aspecten. Er is namelijk geen eenduidig antwoord voor wanneer je een Cash Out moet gebruiken. Kijk dus per weddenschap of het voordelig is om gebruik te maken van Cash Out.

Er zijn verschillende redenen waarom het niet mogelijk is om gebruik te maken van een Cash Out. Dit kan zijn omdat er een belangrijk event in de wedstrijd gaande is, dat er te weinig speeltijd over is of dat het om een speciaal weddenschap gaat waarbij dit niet wordt aangeboden.

Over het algemeen is het goed om te kijken naar de Cash Out optie. We adviseren om per weddenschap te bekijken of een Cash Out een goed idee is. Het is dus enorm afhankelijk van de weddenschap, mogelijke winst en huidige situatie in de wedstrijd.

Bookmakers berekenen de Cash Out op basis van tal van factoren. Daarbij moet je denken aan de resterende speeltijd, je inzet, de stand in de wedstrijd en de huidige situatie in de wedstrijd. Toch zijn er nog tal van andere factoren die zij meenemen.

Sommige weddenschappen hebben geen Cash Out omdat het om een bonus of promotie gaat, omdat er te weinig speeltijd over is of omdat het om een weddenschap over een heel seizoen gaat. In dat geval zien we vaak geen Cash Out optie.

Over het algemeen komen vrijwel alle weddenschappen in aanmerking voor een Cash Out. Aangezien deze per bookmaker en situatie kunnen verschillen, raden we aan om de algemene- en bonusvoorwaarden van de bookmakers door te lezen.

De beste bookmaker voor Cash Out in Nederland is Bet365. Zij bieden zowel een volledige Cash Out, gedeeltelijke Cash Out en geautomatiseerde Cash Out aan. Daarnaast bieden zij ook de meeste sporten aan van alle bookmaker in Nederland.

De Cash Out voor een wedstrijd kan (tijdelijk) verdwenen zijn in verband met een belangrijke gebeurtenis of omdat er te weinig speeltijd is om nog een Cash Out aan te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.