Premier League voorspellingen

Hieronder vind je onze voorspellingen voor de volgende ronde van de Premier League. De beste Engelse voetbalteams komen terug van de zomerstop en zullen wederom alles in de strijd gooien voor de 23/24 Premier League Cup. We beginnen met een analyse van de eerstvolgende wedstrijden, waarna we de favorieten van het nieuwe speelseizoen zullen bespreken.

Datum Team
bet365
Bookmaker:
15.04.2024
21:00
Chelsea
Everton
1
1.75
X
4.20
2
4.33
Wed op Chelsea
20.04.2024
16:00
Luton
Brentford
1
3.10
X
3.50
2
2.20
Wed op Brentford
20.04.2024
16:00
Sheffield United
Burnley
1
2.87
X
3.50
2
2.37
Wed op Burnley
20.04.2024
20:30
Wolverhampton
Arsenal
1
8.50
X
4.50
2
1.36
Wed op Arsenal
21.04.2024
14:30
Everton
Nottingham Forest
1
1.85
X
3.40
2
4.33
Wed op Everton
21.04.2024
16:00
Aston Villa
Bournemouth
1
1.75
X
3.75
2
4.33
Wed op Aston Villa
21.04.2024
16:00
Crystal Palace
West Ham
1
2.20
X
3.50
2
3.10
Wed op Crystal Palace
21.04.2024
17:30
Fulham
Liverpool
1
6.00
X
4.20
2
1.50
Wed op Liverpool

Wedden op Premier League online 2024

De Premier League is de meest populaire competitie in Europa en heeft een grote schare fans die regelmatig op Engels voetbal wedden. Premier League voorspellingen zijn extra moeilijk, mede door de hoge mate van concurrentie en het feit dat vrijwel alle teams van elkaar kunnen winnen. De middenmoot is enorm aan elkaar gewaagd, wat kan leiden tot vele onverwachte uitslagen. 

Desondanks proberen we toch een goede Premier League voorspelling te doen op specifieke wedstrijden (1X2), de topscorer en natuurlijk een Premier League voorspelling van de winnaar.

Bookmaker voor wedden op de Premier League 2023/24

Wedden op Premier League bij Bet365

Na alle facetten bekeken te hebben, is onze conclusie dat Bet365 de beste bookmaker is voor het afsluiten van weddenschappen op de Premier League. Dit komt allereerst doordat zij veruit de meeste Premier League voorspellingen aanbieden, waaronder bijvoorbeeld:

 • Premier League voorspellingen voor clubs die in de top 2, top 4 of top 6 eindigen;
 • Premier League voorspellingen welke club in de bovenste of onderste helft eindigt;
 • Voorspelling Premier League welk team als laatste eindigt en welk team degradeert;

Daarnaast bieden zij ook verschillende bonussen en promoties aanbieden voor zowel nieuwe als bestaande gokkers. Wil je ook gebruik gaan maken van deze bonussen, dan kun je hiervoor de Bet365 bonus code gebruiken. Hierdoor ben je verzekert van de hoogste bonus bij de bookmaker. Ook hebben zij een mobiele applicatie en bieden zij natuurlijk uitstekende quoteringen aan op weddenschappen. 

De hoogste uitbetalingen voor Premier League wedden

Een van de belangrijkste redenen dat online gokkers kiezen voor een bookmaker, zijn de hoogtes van de quoteringen. Bekijken we de quoteringen bij deze bookmakers, dan zijn deze bij alle drie enorm goed. Toch willen we wel adviseren om bij elk van deze 3 bookmakers een account aan te maken, aangezien je hierdoor elke keer weer kunt profiteren van de hoogste quoteringen. Je kunt namelijk elke wedstrijd de quoteringen analyseren en kiezen voor de bookmaker met de hoogste quotering voor jouw weddenschap!

Dit zien we ook terug in onderstaand voorbeeld. Hier kijken we naar de Premier League voorspellingen van onze top-3 bookmakers.

BookmakerManchester CityArsenalLiverpool
bet3652.502.753.25
Unibet2.502.753.25
Jacks.nl online casino2.502.753.25
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (08.04.2024). Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.

Hieruit kunnen we afleiden dat Bet365 voor een Premier League voorspelling van Arsenal niet de hoogste quoteringen aanbiedt. Zij zitten hiermee net wat lager dan bijvoorbeeld Unibet. Toch bieden zij juist wel enorm goede quoteringen aan als je een Premier League voorspelling doet dat Manchester United kampioen gaat worden. Dit zien we vaker bij de weddenschappen bij Bet365. Je krijgt bij hen vaak betere quoteringen voor de underdogs, dus ook als je een Premier League voorspelling gaat doen op individuele wedstrijden.

Maak gebruik van statistieken bij Unibet voor wedden op de Premier League

Een unieke feature waarmee Unibet je wil helpen om de juiste keuze te maken, is door statistieken te gebruiken. Deze statistieken hebben onder meer betrekking op:

 • De onderlinge duels;
 • De procentuele kans op winst;
 • De vorm van de laatste weken.

Als gokker hoef je hierdoor zelf veel minder onderzoek te doen naar de statistieken van beide teams. Unibet doet als het ware een Premier League voorspelling op basis van statistieken uit het verleden. Als belangrijke kanttekening willen we hier wel bij plaatsen dat je het plaatje alleen van één kant te zien krijgt.

Zo zeggen de statistieken niets over het verloop van de wedstrijd, waardoor het een vertekend beeld kan geven. We adviseren daarom ook om altijd zelf goed onderzoek te doen om de juiste voorspelling Premier League 23/24 te doen.

Wedden op Premier League met een mobiele applicatie

Wedden op Premier League met Bet365 gok app

Wat Unibet en Bet365 ten opzichte van de concurrentie onderscheidt, is dat zij een zeer goed werkende mobiele gok applicatie hebben. Deze app is voor zowel iPhone als Android gebruikers te downloaden op smartphones en tablets. Dit maakt het enorm gemakkelijk om overal waar je bent, een Premier League voorspelling te doen en weddenschappen af te sluiten. Beide bookmakers gebruiken namelijk een specifieke sectie voor de Premier League, waardoor je een direct overzicht krijgt van de wedstrijden die er op de planning staan.

Doordat veel mensen ook een applicatie van hun bank gebruiken op een mobiele telefoon, is het gemakkelijk om geld op je rekening te zetten of het juist weer op te nemen. Kortom, de aanwezigheid van een mobiele applicatie bij deze online bookmakers bied je erg veel voordelen.

Sportweddenschappen op Engels Voetbal 23/24

We hebben inmiddels al een tweetal Premier League weddenschappen benoemd die je als gokker af kunt sluiten. Naast dat je namelijk kunt inzetten op de winnaar van de Premier League 2023/24 en op de topscorer 23/24, zijn er natuurlijk ook nog de weddenschappen die je kunt afsluiten op individuele wedstrijden. Laten we daar eens naar gaan kijken:

 1. Wedden op de Premier League winnaar: Het inzetten op de winnaar van een wedstrijd is natuurlijk het meest populaire weddenschap dat je kunt afsluiten. We zien ook dat dit het meest gebruikte weddenschap is, zowel voor Premier League wedstrijden als voor andere competities.
 2. Wedden op de Premier League Topscorer: Bij deze weddenschap wed je op de topscorer van de gehele competitie. 
 3. Bet on a match winner in Premier League: Je kunt ook weddenschappen plaatsen per match, waarbij je wint op de winnaar van elke afzonderlijke wedstrijd.
 4. Bet on Premier League with BetBuilder: Met gebruik van een BetBuilder doe je meerdere weddenschappen binnen één voetbalwedstrijd die je met elkaar combineert. 
 5. Goals Over/Under: Het tweede type weddenschap dat we veel zien, is het Over/Under weddenschap. Hierbij wordt het aantal doelpunten voorspelt, waarbij we vaak zien dat het om meer of minder dan 2.5 doelpunten per wedstrijd gaat. Bij sommige bookmakers kun je dit ook verstellen, zoals meer of minder dan 3.5 doelpunten.
 6. Dubbele kans weddenschappen: Het krijgen van dubbele kansen is populaire weddenschap bij het wedden op de Premier League. Dit komt omdat de ploegen in de Premier League enorm aan elkaar gewaagd zijn, waardoor de quoteringen ook wat hoger zijn en dichter bij elkaar liggen. 
 7. Beide teams scoren: Deze weddenschap is een ja/nee weddenschap, waarbij er afhankelijk van de teams een quotering wordt bepaald. Het is populair, onder meer omdat er in de Premier League standaard veel doelpunten vallen. 
 8. Juiste uitslag voorspellen: En tot slot nog het voorspellen van de juiste uitslag, een weddenschap dat risicovol is, maar dus ook zorgt voor hoge quoteringen.

Premier league voorspellingen – winnaar van het seizoen 23/24

De Premier League staat bekend om het grote aantal topteams én het feit dat zij allemaal van elkaar kunnen winnen. De onderlinge verschillen zijn klein, waardoor er een aantal verschillende kanshebbers voor de titel zijn. In deze Premier League gids gaan we een voorspelling doen welke ploegen favoriet zijn voor de titel aan het einde van het seizoen. 

Wedden op de Premier League winnaar – Arsenal vs Manchester City

Aan het begin van het afgelopen seizoen was Manchester City de absolute favoriet voor de titel. Toch wist Arsenal lange tijd mee te doen voor het kampioenschap én stonden zij zelfs geruime tijd bovenaan in de Premier League. Toch bleek Manchester City uiteindelijk sterker en wisten zij de titel in de Premier League te prolongeren. 

Ook dit seizoen verwachten we echter een felle strijd tussen Manchester City en Arsenal. Beide ploegen hebben zich op verschillende plekken weten te versterken, waarbij vooral Arsenal al flink heeft ingekocht. Dit zorgt ervoor dat zij ook dit seizoen de favoriet voor de titel zijn.

Bonussen en promoties voor Premier League wedden

Ook op het gebied van de bonussen en promoties steekt Bet365 er met kop en schouders bovenuit. Je kunt hen daarom ook het beste gebruiken voor je Premier League voorspelling. Zo bieden zij aan alle nieuwe gokkers een mooie welkomstbonus aan, bijvoorbeeld in de vorm van:

 • Gratis speelgeld
 • Gratis weddenschappen
 • Odds Boosts

Hierdoor kun je als gokker direct met een mooi bedrag beginnen, zonder dat het je zelf geld kost. Naast dat je dit kunt gebruiken voor sportweddenschappen op de Premier League, kun je dit speelgeld ook voor andere sporten inzetten. Toch hebben zij ook regelmatig promoties voor bestaande spelers. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • BetBuilder promoties;
 • Verhoogde quoteringen voor events;
 • Aanbevelingen op basis van recente statistieken.

Hoewel verschillende bookmakers deze bonussen en promoties aanbieden, zit er wel een verschil in de hoeveelheid bonussen die worden aangeboden. Bij Bet365 zien we dat zij zeer regelmatig de zogenaamde Bet Boosts aan gokkers aanbieden, ook bij Premier League wedstrijden.

Daarbij worden quoteringen van een of meerdere wedstrijden tijdelijk verhoogd, waardoor het nog interessanter is om een Premier League voorspelling te doen. Mocht je het weddenschap winnen, dan vallen je winsten hoger uit dan normaal. Hierdoor bieden zij dus ook vaak interessantere quoteringen aan dan de concurrenten.

Premier League Voorspelling 23/24 Topscorer

Naast dat je kunt inzetten op de winnaar van de Premier League, kun je ook inzetten op de topscorer van de Premier League. Vorig jaar wist Erling Braut Haaland met overmacht de titel te bemachtigen, maar weet hij dat ook dit seizoen weer voor elkaar te krijgen? Vooralsnog is hij in ieder geval de absolute favoriet. 

Als we kijken naar de bookmakers die we hierboven benoemde, dan zien we dat je alleen bij BetCity in kunt zetten op de topscorer in de Premier League. Daar zien we dat je momenteel de volgende quoteringen krijgt voor de kanshebbers voor de topscorerstitel:

 • Erling Braut Haaland: 1.40 (71,43% kans)
 • Mohamed Salah: 5.50 (18,18% kans)
 • Ollie Watkins: 9.00 (11,11% kans)
 • Cole Palmer: 11.00 (1,09% kans)
 • Heung-Min Son: 13.00 (7,69% kans)

Doordat deze spelers stuk voor stuk bij topteams spelen, maken zij allemaal kans om de titel van topscoorder in de Premier League 23/24. Dit maakt het wedden op Premier League voetbal ook zo interessant.

Hoe voorspel je de topscorer van de Premier League?

Kijken we naar de kansen van de spelers in de Premier League, dan is de kans groot dat een topscorer afkomstig is van een van de topploegen in de Premier League. We zien namelijk dat zij over het algemeen meer doelpogingen doen per wedstrijd, waardoor er voor de topspitsen ook veel meer kansen zijn om een doelpunt te maken.

Daarnaast moeten we ook meenemen dat niet elke topscorer in deze lijst verantwoordelijk is voor strafschoppen of vrije trappen. Is dat het geval, dan is de kans natuurlijk groter dat zij gaan stijgen op de lijst met topscorers. Zo zagen we bijvoorbeeld dat Haaland in het afgelopen seizoen verschillende keren de strafschoppen mocht nemen, terwijl Salah juist verantwoordelijk is voor veel vrije trappen. Dit zijn dus ook belangrijke aspecten die je mee moet nemen bij het voorspellen van de topscorer Premier League 2023/24.

En een laatste punt waar je rekening mee moet houden is het aantal blessures van de spelers. Is een speler namelijk geblesseerd, dan is de kans natuurlijk groot dat de concurrenten uitlopen. Let daarom ook op de blessuregevoeligheid van spelers die hoog staan op de lijst met topscorers. Al deze aspecten spelen een cruciale rol bij sportweddenschappen op Engels voetbal.

Premier League Kijken

Het is natuurlijk extra spannend om de wedstrijd waarop je een weddenschap hebt geplaatst live mee te kijken. Op het moment bieden 5 bookmakers livestreams van diverse sporten aan, maar helaas zijn er momenteel geen bookmakers waar je live de Premier League kunt volgen.

Je kunt de Premier League momenteel enkel kijken via het streaming platform ViaPlay. Dit Zweedse bedrijf heeft de uitzendrechten van de Premier League in handen tot en met 2028. Wel heb je de mogelijkheid om samenvattingen te bekijken naderhand. Dit kan bijvoorbeeld via de BBC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.