Wedden op American Football en NFL

American Football, ook wel bekend als NFL, is de meest populaire sport in de Verenigde Staten. Dat is het echter zeker niet in Europa. Ondanks dat er maar weinig echte fans van American Football in Nederland zijn, zijn er velen die zich verzamelen rondom het Super Bowl evenement, dat dit jaar wordt gespeeld in februari 2024.

Ga je de Super Bowl kijken én ben je van plan om er weddenschappen op af te sluiten, dan kunnen wij je er een handje bij helpen. In deze complete gids bekijken we:

We beginnen met de lijst van beste bookmakers voor weddenschappen op NFL. Daarin kijken we naar het aanbod, de bonussen en de quoteringen die deze bookmakers aanbieden. Daarna gaan we beter kijken naar de details van de weddenschappen op NFL, namelijk hoe de weddenschappen werken en bij welke bookmakers je deze weddenschappen kunt afsluiten.

Wedden op American Football

Er zijn op dit moment zo’n 13 verschillende online bookmakers in Nederland waar je legaal kunt wedden op American Football. Een aantal van deze bookmakers willen we hier even uitlichten vanwege het aantal bets dat zij aanbieden of de hoogte van de quoteringen. Bookmakers als Bet365 en Unibet bieden je verschillende weddenschappen op de Super Bowl aan, het grootste evenement bij American Football. Hieronder hebben we een complete lijst met bookmakers waar je kunt wedden op NFL in Nederland.

Wedden op NFL bij Online Bookmakers

Bet365 4.90/5 Bet365 Bonus Code

€50
 • voordelen Bet boosts en Bet Builders voor NFL.
 • voordelen Meer dan 260 weddenschappen voor American Football.
 • voordelen Veel events en specials – het beste aanbod.
 • voordelen Marge van 4,13% voor NFL betting.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.83/5 Unibet Bonus Code

€50 aan free bets
 • voordelen Meer dan 240 weddenschappen voor American Football.
 • voordelen Gemiddeld aantal events per wedstrijd.
 • voordelen Marge van 3,20% voor NFL betting.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.70/5 Circus Promotiecode

€250 aan free bets
 • voordelen Meer dan 22 verschillende bets voor American Football.
 • voordelen Gemiddeld aantal events per wedstrijd.
 • voordelen Marge van 4,44% voor NFL betting.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Wedden op American Football bij Bet365.nl

Kijken we naar de bookmakers die we hierboven noemde, dan zien we dat Bet365 het beste aanbod heeft voor het wedden op American Football. Niet alleen bieden zij de meeste weddenschappen aan, maar voor verschillende wedstrijden bieden zij ook nog eens een Odds Boost aan. Daarnaast bieden zij erg competitieve quoteringen en een Bet Builder mogelijkheid voor de meest ervaren spelers. Dit verrast ons natuurlijk niet, aangezien Bet365 op dit moment de beste bookmakers is op de online gokmarkt in Nederland.

Om te beginnen met wedden op NFL bij Bet365 kun je een account aanmaken met onze VIPMAX bonuscode, waarmee je de beste welkomstbonus kunt krijgen. Voer Bet365 bonus code in tijdens het registreren, verifieer je account en doe een eerste storting om een bonusbedrag te krijgen voor het afsluiten van weddenschappen op NFL.

Sportweddenschappen op American Football wedstrijden

Zoals we hier al benoemde is Bet365 de beste bookmakers voor sportweddenschappen op American Football. We hebben het al even kort gehad over het aantal weddenschappen dat de bookmakers aanbiedt, maar hier gaan we beter naar een aantal punten kijken. Zo kijken we onder meer naar het aanbod van Nederlandse bookmakers op het gebied Amerikaans voetbal wedden, leggen we deze weddenschappen kort uit en laten we zien dat je ook kunt wedden op Super Bowl wedstrijden.

NFL weddenschappenOmschrijvingBookmakers
WinnaarHet voorspellen van de winnaar van een American Football wedstrijd. Dit komt omdat een gelijkspel bij American Football niet mogelijk is. Bet365, Unibet, Circus
HandicapBij het wedden met een handicap geef je een van beide teams een fictieve achterstand of voorsprong. Dit wordt vaak gedaan om weddenschappen aantrekkelijker of veiliger te maken. Bet365, Unibet, Circus
Aantal puntenEen Over/Under weddenschap met betrekking tot het totaal aantal punten dat in een wedstrijd gescoord gaat worden. Daarbij kun je bij sommige bookmakers zelf de waarde van de Over/Under bepalen.Bet365, Unibet, Circus
Speler – SpecialsWeddenschappen waarin één of meerdere spelers betrokken worden. Daarbij moet je denken aan het scoren van een touchdown, passing yards, receiving yards en meer. Bet365, Unibet
Score – SpecialsSpeciale weddenschappen die betrekking hebben op de score. Denk daarbij aan het tijdstip van het eerste punt, het totaal aantal touchdowns, het totaal aantal fieldgoals en meer. Bet365, Unibet
Helft – SpecialsSpeciale weddenschappen die betrekking hebben op de eerste helft, zoals een puntenhandicap, totaal aantal punten of het feit dat beide teams scoren.Bet365, Unibet, Circus
Kwart – SpecialsSpeciale weddenschappen die betrekking hebben op het eerste kwart, zoals een puntenhandicap, totaal aantal punten of het feit dat beide teams scoren. Bet365, Unibet, Circus
Team – SpecialsSpeciale weddenschappen die betrekking hebben op een team, zoals welk team de eerste down maakt, het puntentotaal van het team of het feit dat beide teams een aantal punten scoren. Bet365
Bet BuilderBij dit weddenschap kun je als speler verschillende weddenschappen binnen een American Football wedstrijd combineren. Denk daarbij aan het combineren van de winnaar met het aantal punten dat gescoord gaat worden. Bet365, Unibet

Wedden op de winnaar van een NFL wedstrijd

Dit is het simpelste weddenschap voor elk type sportweddenschap, maar toch is dit niet het meest populaire weddenschap bij Amerikaans voetbal wedden. Bij elke legale goksites in Nederland heb je de mogelijkheid om in te zetten op de winnaar.

Vergeet daarbij niet om de ranking van beide teams te checken, maar ook te kijken naar de onderlinge resultaten in de afgelopen American Football wedstrijden, de vorm van de spelers, blessures en of beide ploegen met de sterkste opstelling gaan starten. Deze factoren spelen allemaal een belangrijke rol bij sportweddenschappen op American Football.

Handicaps bij het wedden op American Football

Evenals bij andere sporten kun je de handicap gebruiken om één team een virtuele voorsprong of achterstand te geven. Het gebruik van een handicap kan ervoor zorgen dat de odds hoger uitvallen dan dat je zelf zou willen. De reden hierachter is natuurlijk de virtuele voorsprong of achterstand. Je kunt deze op verschillende manieren gebruiken.

Allereerst kun je ervoor kiezen om een team een virtuele achterstand te geven, waarmee je inzet dat dit team nog steeds gaat winnen. Daarnaast kun je een ander team ook een virtuele voorsprong geven, waarmee je voorspelt dat het team gaat winnen. Dit kan zowel mét als zonder de handicap zijn.

Voorbeeld:
Laten we twee teams gebruiken die spelen op 29 januari 2023, namelijk de Philadelphia Eagles tegen de San Francisco 49ers. Voor een handicap van -6 op de San Francisco 49ers krijg je een quotering van 3.40. Dat wil zeggen dat zij een virtuele achterstand van 6 punten krijgen.

Weten de San Francisco 49ers de wedstrijd te winnen met 24-31, dan win je de weddenschap. Winnen zij met 24-29, dan verlies je de weddenschap. Verliezen zij de wedstrijd van de Philadelphia Eagles, dan verlies je de weddenschap ook.

Wedden op rugby – Puntenaantal

Het inzetten op het puntenaantal kan bij American Football in de vorm van een Over/Under weddenschap. Door de bookmaker wordt er dan een bepaalt aantal punten bepaald, waarbij je als gokker moet bepalen of er méér of minder punten gescoord gaan worden. Hiervoor heb je een stuk minder kennis nodig, wat het ook direct een geschikt weddenschap maakt.

Bekijken we de scores van de afgelopen Super Bowl wedstrijden, dan scoort de winnaar van de Super Bowl gemiddeld 30.5 punten, terwijl de verliezer een gemiddeld aantal punten van 17 scoort. Dit is redelijk vergelijkbaar met het gemiddelde aantal punten van het seizoen 2022, wat neerkomt op 43.4. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit de laagste gemiddelde score sinds 2010 is.

Voorbeeld:
Kijken we naar de NFL, dan zien we dat de Buccaneers in 18 wedstrijden 751 punten wisten te scoren, wat op meer dan 41 per wedstrijd uitkomt. Vergelijken we dit bijvoorbeeld met de Bears, dan zien we dat zij maar 377 punten scoorde, waarmee zij de 21 punten per wedstrijd niet halen.

Door de huidige stand van zaken en puntenaantallen te gebruiken, kun je een mooi weddenschap plaatsen in de vorm van een Over/Under weddenschap op het puntenaantal.

Spelers – Specials

Spelers Specials zijn voornamelijk weddenschappen die je per speler kunt afsluiten. Bij het wedden op NFL zijn dit vaak enorm risicovolle weddenschappen, aangezien je hiervoor veel kennis van individuele spelers en teams moet hebben. Dit type weddenschappen op NFL zouden we dan ook alleen aanraden aan gevorderde gokkers.

 • Passing Yards: Weddenschap hoeveel yards de quarterback gooit per wedstrijd.
 • Receiving Yards: Daarbij gaat het over voor hoeveel yards een wide receiver, tight end of running back passes vangt per wedstrijd.
 • Rushing Yards: Voor hoeveel yards een running back, full back of quarter back rent per wedstrijd.
 • Touchdown scorer: De speler die de touchdown scoort en de bal heeft in de end zone.
 • Touchdown passes: Hoeveel passes de quarterback gooit per wedstrijd.
 • Sacks: Hoe vaak een verdediger de quarterback tackelt wanneer deze de bal nog heeft. Dit kan zowel individueel als samen met een andere speler zijn.
 • Tackles: Hoe vaak een verdediger tackelt per wedstrijd.

Score weddenschappen op NFL – Specials

In lijn met de Spelers Specials, kun je ook wedden op NFL als het aankomt op de score. Dit zijn geen standaard weddenschappen die de doorsnee gokker afsluit en worden hierdoor ook minder vaak gebruikt. Laten we er eens een aantal uitlichten:

 • Team dat als eerste scoort;
 • Op welke manier er als eerste gescoord wordt + door welk team;
 • Tijdstip van het eerste punt / eerste touchdown / eerste fieldgoal
 • Aantal Touchdowns + door welke team;
 • Langst / Kortst gescoorde touchdown.

Wedden op NFL Helft – Specials

Je kunt ook wedden op de verschillende elementen op de helft van de wedstrijd. Deze weddenschappen zijn vergelijkbaar met het wedden op het resultaat, maar dan hebben ze betrekking op één helft. Denk daarbij aan:

 • Puntenhandicap;
 • Totaal aantal punten / Touchdowns / Fieldgoals
 • Resultaat na eerste helft;
 • Winstmarge eerste helft;

Voor deze weddenschappen kun je de statistieken van de teams raadplegen, bijvoorbeeld of een team vaak sterk aan de wedstrijd begint. Let daarbij ook op het aantal punten dat er gemiddeld wordt gescoord door beide teams.

Wedden op een NFL Kwart – Specials

Het wedden op een kwart wedstrijd in de NFL is vergelijkbaar met het wedden op een helft. Ook hier heb je de volgende sportweddenschappen op NFL tot je beschikking:

 • Puntenhandicap;
 • Totaal aantal punten / Touchdowns / Fieldgoals
 • Resultaat na eerste helft;
 • Winstmarge eerste helft;

Team weddenschappen – Specials

Ben je fan van een van beide teams en wil je specifieke weddenschappen op dit team afsluiten, dan kan dat met de Specials. Hier worden specifieke weddenschappen weergegeven die voor een van beide teams van toepassing zijn. Zo kun je wedden op:

 • Resultaat  van 1e team drive;
 • Puntenaantal van een team;
 • Beide teams scoren een aantal punten / scoort elke kwart / scoort met touchdown in X helft / etc.;
 • Team aan de leiding naar elk kwart;
 • Team met de langste touchdown / langste fieldgoal / eerste punt / meeste passing yards / meeste rushing yards;
 • Manier van scoren;
 • Gescoorde fieldgoals.

Kortom, bij dit type weddenschap zijn de mogelijkheden eindeloos. Dit zijn wel weddenschappen waar je vaak wat meer kennis van het spelletje voor nodig hebt. We zouden dan ook niet adviseren om deze als beginnende gokker op NFL te gebruiken.

Bet Builder weddenschappen op NFL wedstrijden

En een laatste functionaliteit die we bij vrijwel alle legale Nederlandse bookmakers terugzien, is de Bet Builder functionaliteit. Daarbij heb je de mogelijkheid om verschillende weddenschappen voor één wedstrijd te combineren. Daarbij moet je denken aan:

 • Winnaar van de wedstrijd;
 • Aantal doelpunten;
 • Handicap;
 • Spelers, Teams, Kwart en Helft specials.

Let er wel voor op dat deze Bet Builder functionaliteit op een apart tabblad bij veel bookmakers staat en dat je niet alle verschillende weddenschappen kunt combineren. Voor een compleet overzicht van de Bet Builder mogelijkheden adviseren we je om naar de website van de hierboven genoemde te gaan.

American Football tips en strategieën

Hieronder vind je een lijst met tips die je kunt gebruiken om NFL-weddenschappen mee te voorspellen! Toch zijn dit lang niet de enige tips die we voor je in petto hebben. Op onze andere pagina vind je namelijk een lijst met allerlei verschillende en meer generieke tips die je voor allerlei sporten kunt gebruiken!

#1 Neem het thuisvoordeel mee

Het thuis- of uit voordeel is zeker bij American football enorm belangrijk. De populariteit van de sport in Amerika zorgt er namelijk voor dat de stadions vrijwel altijd vol zitten. Hierdoor heeft de thuisspelende ploeg een voordeel. Dit kunnen we het beste illustreren bij een team dat het afgelopen seizoen minder heeft gepresteerd: De Eagles in de NFC Oost.

Van de 16 wedstrijden die er gespeeld werden in het seizoen 2020/2021, wisten zij er maar 1 te winnen wanneer zij uit speelde. Daarbij gingen er maar liefst 7 wedstrijden verloren. Speelde zij thuis, dan wisten ze er 3 te winnen en 1 gelijk te spelen. Deze statistieken zijn toch een stuk beter.

Natuurlijk is het niet zo dat alle ploegen die thuis spelen beter presteren. De Lions in de NFL Noord wonnen thuis namelijk maar één keer, terwijl er uit maar liefst 4 keer gewonnen werd. Kijk daarom naar de specifieke statistieken per team en analyseer waar jij je voordeel mee kunt doen.

#2 Kies voor de juiste NFL-League

Een andere tip die we je willen geven is om te kijken naar de verschillende competities in Amerika. De NFL is namelijk ingedeeld in vier verschillende ‘Conferences’. Dit is zowel gedaan voor de National Football Conference en de American Football Conference. Zij zijn beide onderverdeeld in vier regio’s. Deze zijn natuurlijk:

 • Noord
 • Oost
 • Zuid
 • West

We adviseren om deze competities goed te bestuderen én goed naar de statistieken te kijken. De competities die voorspelbaarder zijn, zijn natuurlijk ook gemakkelijker als het aankomt op weddenschappen. Hierdoor kun je verschillende weddenschappen eenvoudiger combineren om hogere quoteringen en dus hogere winsten te behalen. Hoewel het geen garantie is, kan het je wel helpen om te wedden op American Football.

#3 Cash Out

Cash out kun je als gokker gebruiken om geld te krijgen voor een event dat nog niet is afgelopen. De hoogte van het bedrag dat je krijgt uitgekeerd is afhankelijk van de huidige stand van zaken. Dit kun je gebruiken om een weddenschap winnend af te sluiten, terwijl de huidige stand van zaken nog onzeker is.

Voorbeeld: Je hebt op drie verschillende teams gewed die allemaal de wedstrijd gaan winnen. Daarbij heb je €10 ingezet, waarmee je €350 kunt winnen. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd staan alle drie de teams voor, maar is het verschil minimaal. Je krijg dan van de bookmaker een optie om ‘cash out’ toe te passen. Hiervoor krijg je €250.

Het voordeel hiervan is dat je direct €250 kunt krijgen, zonder dat je nog naar de uitslagen van de wedstrijden hoeft te kijken. Wacht je en winnen alle drie de teams, dan ontvang je de €350. Wacht je maar scoort één van de tegenstanders de gelijkmaker of pakken ze zelfs de voorsprong, dan kan het zijn dat je met €0 naar huis gaat.

#4 Luister naar de specialisten

In Amerika zijn er enorm veel sporters en specialisten op het gebied van American Football. Zij weten niet alleen veel van de sport af, maar hebben vaak ook inside information waar veel mensen niet over beschikken. Deze informatie kun je prima gebruiken om betere inschattingen te maken.

Je moet er daarbij echter wel op letten dat de Super Bowl er binnenkort weer aankomt. Dat wil zeggen dat de populariteit van American Football weer flink gaat stijgen én er veel mensen aan het woord of op televisie zullen komen die zichzelf “expert” noemen, maar dit in werkelijkheid niet zijn. Zorg er dus voor dat je de specialisten weet te vinden en hier goed je onderzoek naar doet.

#5 Live Wedden op American Football

Live-weddenschappen zijn enorm goede manieren om geld te winnen binnen de American Football. Dit komt omdat er bij de NFL vaak sprake is van kleine verschillen aan het einde van de wedstrijd. Hierdoor kan een wedstrijd aan het einde nog snel de andere kant op vallen. Dit komt door de hoge puntenaantallen die gescoord kunnen worden. Dit willen we graag illustreren aan de hand van een voorbeeld.

Voorbeeld:
Met nog 3 minuten op de klok heeft team A reeds 23 punten verzamelt. Team B heeft echter 27 punten verzamelt en lijkt daarom met de winst aan de haal te gaan. Toch is team A in de aanval en zijn ze dicht bij de doellijn van team B. Aan het einde van de wedstrijd weten ze een touchdown te scoren, waar ze 6 punten mee binnenhalen. Hierdoor staan ze ineens voor met 29 tegen 27. Ook weten ze de kick nog te scoren, waardoor ze op 30 punten komen.

Zoals je in bovenstaand voorbeeld kunt zien, is het aan het einde van de wedstrijd nog goed mogelijk dat de wedstrijd volledig kantelt.

#6 Vermijdt college football

College football wordt steeds populairder en competitief gezien is het ook erg interessant. Dit komt vooral door de grilligheid van jonge spelers. Deze spelers zijn namelijk nog niet zo constant, waardoor ook de prestaties sterk kunnen variëren. Het wordt daarom aangeraden om bij deze competitie weg te blijven. De prestaties zijn namelijk een stuk minder voorspelbaar en kunnen je daarom veel geld kosten.

#7 Quoteringen vergelijken

Om winst te maken is het belangrijk verschillende bookmakers te vergelijken. Per bookmaker zijn er namelijk verschillende quoteringen die gebruikt worden. Dit kunnen we voorlichten aan de hand van een voorbeeld die betrekking heeft op de Drafts voor dit seizoen.

Voorbeeld: Hierin vergelijken we bookmaker A met bookmaker B. Tijdens de draft is het mogelijk om Justin Fields al speler te kiezen. Kijken we de naar de quoteringen van beide bookmakers, dan zijn de verschillen opmerkelijk. Wanneer je namelijk inzet op bookmaker A dat Justin Fields als eerste gekozen wordt, krijg je 15.00 keer je inzet terug. Zet je dit bij bookmaker B in, dan krijg je slecht 9.00 keer je inzet terug. Als je dus €10 inzet, is het verschil tussen beide weddenschappen dus €60.

#8 Combinatie weddenschappen

Om je winsten te maximaliseren, zouden we tot slot nog willen aanraden om gebruik te maken van combinatieweddenschappen. Door middel van combinatieweddenschappen kun je namelijk grote voordelen behalen. Dit kunnen we het beste illustreren met een voorbeeld.

Voorbeeld: Stel dat je graag op drie verschillende wedstrijden wilt wedden. De daarbij behorende quoteringen zijn 1.58, 1.93 en 3.04. Zouden we op elk weddenschap €1 inzetten, dan krijgen we hiervoor in totaal €6.05 uitgekeerd wanneer we alle drie de weddenschappen zouden winnen.

Kies je er echter voor om deze drie weddenschappen te combineren, dan win je al €9.27. Hiervoor hoef je echter geen €3, maar slechts €1 in te zetten. Zou je hierbij ook €3 inzetten, dan win je zelfs bijna €22! Dit is dus de kracht van combinatieweddenschappen.

Hoe werkt American Football?

De NFL is de Amerikaanse rugby variant die gespeeld wordt in Amerika. Het spel wordt gespeeld op een rechthoekig veld. Het doel van American Football is om de rugbybal in de ‘end zone’ achter de doellijnen te krijgen. Slaagt een team hierin, dan worden er punten gescoord.

Daarnaast is het nog mogelijk om punten te scoren door de goal posts. Deze zijn 5,6 meter hoog. Wanneer de bal vanuit het veld tussen de doelpalen wordt getrapt, kunnen er nog meer punten gescoord worden. Dit wordt gedaan door teams bestaande uit 46 spelers, waarvan 11 spelers per team in het veld aanwezig zijn.

Hoelang duurt de Super Bowl?

Een wedstrijd is opgedeeld in vier keer 15 minuten. Een gemiddelde wedstrijd duurt echter vaak ongeveer 2,5 uur. Dit komt omdat de tijd vaak stil komt te staan wanneer de bal de grond raakt, een speler uit het veld rent met de bal of de bal niet wordt gevangen. Dit alles zorgt ervoor dat de wedstrijd langer duurt dan vier keer 15 minuten.

Het scoren van punten kan op verschillende manieren:

 • Er kunnen 6 punten gescoord worden wanneer de bal over de doellijn wordt gebracht. Dit wordt een touchdown genoemd. Er kan nog 1 punt extra gescoord worden door een kick tussen de doelpalen te schieten.
 • Er is sprake van een fieldgoal wanneer een speler de boel vanuit het veld tussen de doelpalen schiet. Dit is 3 punten waard.
 • Door middel van een safety kunnen nog 2 punten gescoord worden. Dit is het geval wanneer het verdedigende team het aanvallende team terugdringt naar de eigen doellijn. Deze punten kunnen verdiend worden wanneer het aanvallende team bepaalde overtredingen maakt.

Wanneer begint het NFL-seizoen

Het 103e NFL American Football seizoen is afgelopen jaar begonnen op 7 september 2023 en is geëindigd op 7 januari 2024. Inmiddels zitten we midden in de play-offs voor de finale van de Super Bowl LVII, het belangrijkste kampioenschap in de NFL.

Wanneer is de Super Bowl in 2024?

De Super Bowl 2024 gaat gespeeld worden op 12 februari 2024 in het Allegiant Stadium. Op dit moment zijn de twee finalisten voor de eindstrijd nog niet bekend, daar de NFL wedstrijden in de halve finales nog gespeeld moeten gaan worden.

Nadat deze American Football wedstrijden gespeeld zijn, heb je als gokker ook de mogelijkheid om te wedden op Super Bowl 2024. We willen daarbij nogmaals benadrukken dat je dit alleen bij legale en betrouwbare bookmakers moet doen!

American Football FAQ

De Super Bowl 2024 wordt gespeeld in het Allegiant Stadium in Las Vegas. Daar zullen de kampioenen van de AFC en NFC Championship het tegen elkaar opnemen.

Aangezien de halve finales nog gespeeld moeten worden, is het nog niet duidelijk welke teams het tegen elkaar gaan opnemen in de finale van de Super Bowl 2024. Momenteel zijn er dus nog vier teams in de race om de Super Bowl 2024 te winnen.

De Super Bowl is een American Football wedstrijd die vier keer 15 minuten duurt. Toch duurt deze in werkelijkheid vaak een stuk langer, aangezien de tijd stil komt te staan zodra de bal de grond raakt. In werkelijkheid duurt de wedstrijd dus vaak 2,5 uur of langer.

De finale van de Super Bowl 2024 wordt gehouden op 11 februari 2024 (12 febriari, 08:30 nederlandse tijd) in het Allegiant Stadium, Las Vegas.

In Nederland is de Super Bowl 2024 te zien in de nacht van maandag 12 februari vanaf 08:30 uur Nederlandse tijd.

In Nederland zijn er verschillende kanalen waarop je de Super Bowl 2024 kunt bekijken. Zo kun je kiezen voor ESPN, Ziggo en KPN. Let er wel op dat je voor alle drie deze aanbieders een abonnement nodig hebt om te kunnen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.