Wedtips voor vandaag

RKC Waalwijk vs Fortuna Sittard

 • Maikel Maikel
 • Eredivisie
 • 23.01.2022 20:00
 • Odds van 20.01 (11:48)

Onze tip: Totaal aantal doelpunten – Meer dan 2.5 (1,85)

RKC Waalwijk speelt een belangrijke wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Weet het de wedstrijd te winnen, dan heeft het ademruimte ten opzichte van de ploegen onder zich. Verliest het echter, dan ziet het Fortuna Sittard direct dichterbij komen. Het is voor beide ploegen dus van levensbelang om de wedstrijd te winnen. Het is daarom erg moeilijk om te voorspellen welke ploeg er gaat winnen. Wel denken we dat er veel doelpunten gaan vallen, aangezien zowel Fortuna Sittard als RKC per wedstrijd veel doelpunten tegen krijgen. We verwachten meer dan 2.5 doelpunten in deze wedstrijd.

Wedtips voor morgen

Académico Viseu vs Sporting Covilhã

 • Maikel Maikel
 • Voetbal
 • 24.01.2022 16:30
 • Odds van 21.01 (10:28)

Onze tip: Winst van Sporting Covilhã (2,90)

Académico Viseu staat momenteel op een 13e plek in de tweede competitie van Portugal. De ploeg wist haar laatste wedstrijd te winnen, maar haalde maar weinig punten in de voorgaande wedstrijden. Ook Sporting Covilhã haalde maar vier punten uit de laatste vijf wedstrijden. Het lijkt daarom een enorm spannende wedstrijd te gaan worden, zeker als we naar de vergelijkbare statistieken kijken. Toch lijkt Sporting Covilhã uiteindelijk de wedstrijd te gaan winnen.

Guinea vs Gambia

 • Maikel Maikel
 • Voetbal
 • 24.01.2022 17:00
 • Odds van 21.01 (10:38)

Onze tip: Winst van Guinea (2,30)

De wedstrijd tussen Guinee en Gambia gaat tussen de nummers twee van Groep B en Groep F. Gambia wist in de drie wedstrijden zeven punten te behalen, waarbij het maar drie keer wist te scoren. Toch kreeg het ook maar één doelpunt tegen. Guinee wist zelfs maar twee keer te scoren en kreeg twee doelpunten tegen. Zij wisten daarnaast ook maar vier punten te behalen. Toch lijken zij uiteindelijk te gaan winnen. De ploeg beschikt over veel kwaliteit en lijkt een gevaarlijke outsider. Daarnaast krijg je er ook mooie quoteringen voor.

Blackburn Rovers vs Middlesbrough

 • Maikel Maikel
 • Voetbal
 • 24.01.2022 20:45
 • Odds van 21.01 (10:42)

Onze tip: Gelijkspel (3,15)

In The Championship staat de topper tussen Blackburn Rovers en Middlesbrough op het programma. Blackburn speelt een thuiswedstrijd en wist uit de laatste vijf wedstrijden tien punten te halen. Zij staan momenteel hoger op de ranglijst. Toch is Middlesbrough enorm goed in vorm, waarbij het 13 punten uit de laatste vijf wedstrijden haalde. Ondanks dat de ploeg minder punten heeft behaald, lijken zij het Blackburn Rovers enorm moeilijk te gaan maken. Doordat Blackburn een thuiswedstrijd speelt, verwachten we uiteindelijk een gelijkspel.

UD Almeria vs Eibar

 • Maikel Maikel
 • La Liga
 • 24.01.2022 21:00
 • Odds van 21.01 (10:45)

Onze tip: Winst van UD Almeria (2,04)

In de tweede competitie van Spanje staat koploper UD Almeria tegenover Eibar. UD Almeria haalde al 46 punten uit 23 wedstrijden, terwijl Eibar er 43 haalde. Opvallend is het verschil in statistieken. Almeria weet namelijk vaker te scoren, maar krijgt vooral minder doelpunten tegen. Zij kregen namelijk nog maar 17 doelpunten tegen. Doordat zij ook nog eens een thuiswedstrijd spelen, zijn zij de grote favoriet om er met de winst vandoor te gaan. Hiermee vergroten zij direct het gat op directe achtervolger Eibar.

Real Sociedad B vs FC Cartagena

 • Maikel Maikel
 • La Liga
 • 24.01.2022 21:00
 • Odds van 21.01 (10:47)

Onze tip: Totaal aantal doelpunten – Minder dan 2.5 (1,67)

Real Sociedad B staat momenteel op een teleurstellende 21e plek, waarbij het maar één punt uit de laatste vijf wedstrijden haalde. Cartagena haalde uit de laatste vijf wedstrijden acht punten, hoewel het haar laatste wedstrijd wel verloor. Kijken we naar de statistieken, dan valt het op dat beide ploegen moeite hebben met het net te vinden, waarbij vooral Real Sociedad B opvalt. Door het lage aantal gescoorde doelpunten, verwachten we dat er in deze wedstrijd minder dan 2.5 doelpunten gaan vallen. Een winnaar durven we nog niet te voorspellen.

Ben je nog nieuw in de wereld van het wedden op voetbalwedstrijden? Voor de beste wedtips die bij voetbalweddenschappen komen kijken, kun je het beste doorschakelen naar ‘Tips hoe te wedden op voetbalwedstrijden’.

Gratis Voetbal wedtips voor vandaag

Niet alleen geven we je goede en accurate tips die jou gaan helpen om geld te winnen van bookmakers, ook zijn onze tips volledig gratis en daarom voor iedereen te gebruiken. Het is namelijk ons doel om jou te helpen de beste weddenschappen af te sluiten. Daarbij worden de risico’s en mogelijke winsten zorgvuldig tegen elkaar afgewogen.

De wedtips die we voor je hebben voorbereid, kunnen gebruikt worden bij Toto,legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland bij uitstek. De odds die we voor je opstellen worden dagelijks ververst en komen van Toto zelf. Hierdoor zijn alle odds up-to-date en kunnen we accurate tips voor je voorbereiden.

De tips worden dagelijks om 10 uur online gezet. Daarin worden de meest recente odds meegenomen. De wedtips hebben betrekking op zowel vandaag als morgen, zodat je ook voor morgen al een aantal weddenschappen kunt plaatsen óf wedstrijden in je combinatieweddenschap kunt gebruiken die pas morgen gespeeld worden.

Beste voetbal wedtips

Hoe creëren we onze voorspellingen?

Om jou te kunnen voorzien van de beste voetbal wedtips, gebruiken we de jarenlange ervaring die we in de markt hebben opgedaan. Sportweddenschappen zijn meer dan alleen werk voor ons, het is een passie die we allemaal delen en waar we alles voor over hebben.

We creëren de wedtips door allerlei verschillende analyses uit te voeren. Daarin betrekken we allerlei statistieken en variabelen, zodat we de beste wedtips voor je op kunnen stellen. Hierbij focussen we ons op voetbalweddenschappen.

Om dit te bewerkstelligen, maken we niet gebruik van één enkele persoon, maar wordt er een heel team ingezet om de beste analyses op te stellen. Allerlei voetbalwedstrijden worden bekeken én geanalyseerd, zodat we de beste tips voor je op kunnen stellen. Hierdoor hebben we alle statistieken voor je op een rijtje van de meest belangrijke competities in Europa.

Welke factoren nemen we mee?

Er zijn verschillende factoren die we in ogenschouw nemen om de analyses te maken en de wedtips op te stellen. Hieronder onderscheiden we een aantal factoren:

Eerdere wedstrijden tussen beide teams

Om de voorspellingen te kunnen doen, worden de prestaties van beide teams onderling tegen elkaar geanalyseerd. Hierdoor is er duidelijk wat de krachtsverhoudingen tussen beide teams zijn en hoe zij in het verleden tegen elkaar gepresteerd hebben.

Het gemiddelde aantal goals dat per wedstrijd gescoord wordt

Het gemiddelde aantal goals dat een team maakt is belangrijk, daarom wordt dit aspect meegenomen om de meest voor de hand liggende winnaar te bepalen.

Afwezigheid

Blessures, rode kaarten en gezondheid van de spelers. Daarbij wordt altijd gekeken naar welke spelers in staat zijn om te spelen en welke spelers rust nodig hebben. Hierbij worden bijvoorbeeld ook de internationale wedstrijden voor club én land meegenomen.

Locatie

Speelt het team een thuis- of uitwedstrijd. Voor het ene team kan dit een erg groot voordeel zijn. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een kunstgrasveld bij droog of juist extreem nat weer. Dit kan voor een team dat er niet aan gewend is van grote invloed zijn. Ook de aanwezigheid van de trouwe aanhang kan ervoor zorgen dat de wedstrijd voor de thuisploeg op een positieve manier beïnvloed wordt.

Recente uitslagen en prestaties van de teams

De recente uitslagen zijn van belang voor de huidige vorm van het team. Is een team in vorm, dan kan het van underdog naar favoriet gepromoveerd worden. Een team dat normaal topfavoriet is, kan dan ook gedegradeerd worden tot underdog.

Odds / kans

In Nederland dienen deze 1.44 of hoger te zijn om winst te maken wanneer er met hogere bedragen gespeeld wordt. Worden er namelijk hogere bedragen gespeeld, dan dient er belasting betaald te worden. Deze belasting gaat over het gewonnen bedrag, dus niet het verschil tussen de inzet en de winst.

Statistieken van de wedstrijden

Balbezit, aantal doelpogingen per wedstrijd, doelpunten per wedstrijd, de prestaties van de keeper, enz. Al de statistieken hebben een grote invloed op de uiteindelijke uitslag van een wedstrijd, zeker wanneer het verband tussen de statistieken gelegd wordt. Onze analyses staan erom bekend dat de link tussen de statistieken gelegd wordt.

Het weer

Het is een enorm belangrijke factor die vaak onderschat wordt door gokkers. Het ene team kan namelijk veel beter met natte omstandigheden omgaan dan het andere team. Denk daarbij het eerdergenoemde aspect van een kunstgrasveld en het weer kan voor het ene team een groot voordeel en voor het andere team een groot nadeel opleveren. Tijdens onze analyses op donderdag en vrijdag gebruiken we de weersomstandigheden om de komende tips op te stellen.

Type weddenschappen voor vandaag

Om de beste voetbal wedtips op te kunnen stellen, is het ook belangrijk om verscheidene weddenschappen te combineren. Hierdoor kan de uiteindelijke winst hoog oplopen. De verschillende type weddenschappen die gebruikt worden, worden hieronder behandelt.

Zo geven we wedtips over de uitslag tussen beide teams. Daarbij wordt gekeken naar winst voor team A, winst voor team B of een gelijkspel. Ook de over/onder tips worden meegenomen, wat kan gaan over het aantal doelpunten, schoten op doel of kaarten. Daarnaast kijken we hoe groot de kans is dat beide teams scoren of welke speler een grote kans maakt om te scoren.

 • 1X2
 • Correct score
 • Aantal doelpunten Over/Under
 • Handicap
 • Resultaat en beide teams scoren

Tot slot geven we tips over het de correcte score voorspelt kan worden of tips over wedstrijden die als accumulator ingezet kunnen worden. Vooral bij accumulator weddenschappen is de kans op een grote winst hoog. Daarbij worden namelijk verschillende wedstrijden met elkaar gecombineerd, waarbij de odds met elkaar vermenigvuldigd worden.

De meest voorkomende uitslagen bij voetbal

Door veel analyses op te maken, kunnen we verschillende verbanden achterhalen en veelvoorkomende gebeurtenissen eenvoudiger voorspellen. Om dit te perfectioneren, worden alle wedstrijden, seizoenen en competities geanalyseerd. Hierdoor komen bijvoorbeeld ook de meest voorkomende uitslagen naar voren. Zeker voor weddenschappen is dit een belangrijke troef die je als gokker achter de hand kunt houden. Deze kun je namelijk inzetten bij weddenschappen waarbij je de juiste score voorspelt.

Hieronder vind je dan ook een overzicht met de meest voorkomende score in vier verschillende competities in het seizoen 2019/2020.

 • Premier League: 2-1 in 31 wedstrijden.
 • La Liga: 1-1 in 37 wedstrijden.
 • Bundesliga: 1-1 in 26 wedstrijden.
 • Ligeu 1: 1-0 in 29 wedstrijden.

Voetbal wedtips voor het weekend

Voor elk weekend worden er dus verschillende wedtips opgesteld die jou gaan helpen om winst te maken op jouw sportweddenschappen. Zoals eerder benoemd, gebruiken we daarvoor de meest recente odds van Toto zelf. De wedtips die we opstellen hebben betrekking op de wedstrijden die gespeeld worden op vrijdag, zaterdag en zondag.

De tips worden op donderdag en/of vrijdag voorbereid, zodat je op de hoogte bent van de laatste tips voor alle wedstrijden in het weekend. In het weekend hebben de tips vooral betrekking op de nationale competities die we ondersteunen. Hieronder vallen de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, La Liga en Ligue 1.

Doordeweeks zijn er natuurlijk ook verschillende voetbalwedstrijden die geanalyseerd worden, waaronder de wedstrijden in de Europa League en de Champions League. Deze wedstrijden zijn altijd wat specialer, maar toch zorgen we ervoor dat de tips altijd op tijd voor jou beschikbaar zijn. 
Zijn er internationale wedstrijden, dan worden hier ook analyses en voorspellingen voor gemaakt. Daarbij wordt onderscheidt gemaakt tussen de internationale vriendschappelijke wedstrijden, maar bijvoorbeeld ook wedstrijden die betrekking hebben op de Nations League.