De Meest Bizarre Weddenschappen van de Afgelopen Jaren

Leuke Weddenschappen

In de wereld van het wagen van een gokje, komen behoorlijk bizarre en rare weddenschappen voorbij. Het kan voor sommige niet raar genoeg zijn om er wat geld tegenaan te gooien om te kijken of ze er meer van kunnen maken als wat deze heren en dames inleggen. Denk hierbij aan presidentiele weddenschappen, heel veel superbowl gokken en uitkomsten waar men helemaal niet op gerekend had. Hieronder een lijstje met beschrijving van degene die we gevonden hebben, maar let op. Wedden op dit soort dingen is wel een groot risico. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de uitkomst.

Presidentiele Kandidaten

presidentieel debat kandidaten

De eerste en wel meest logische weddenschappen als het om presidenten gaat is de uitkomst van de verkiezingen. Er zijn diverse bookmaker sites nu al flink aan het inzetten en inzetten aan het verwerken over wie er de verkiezingen gaat winnen. Dit gaat gepaard met heel veel geld, want met een presidentiele verkiezing zie je niet alleen de massa van het volk opkomen voor hun president, maar ook de rijken die de kandidaats verkiezingen gesponsord hebben, laten zien wie gaat winnen. Als dit dan gebeurt hoor je een duidelijk “zie je nu wel? Ik had toch wel gelijk” uit die richting komen. Er speelt dus meer mee als alleen een inleg of inzet, maar ook eer van de persoon in kwestie. Het mag dan ook duidelijk zijn dat hier veel mee te verdienen is.

Superbowl

Superbowl – voetbalballen en beker

American Football is net zo populair in Amerika als voetbal hier in Europa. Het is dan ook logisch dat hier goed op gewed wordt. Omdat er iets meer regels in de Amerikaanse versie van de volkssport zit, wordt er ook veel meer kans gegeven om eens lekker weg te gokken op zo’n beetje elk segment van de sport.

 • coin toss (voor wie er begint): het klassieke kop of munt.
 • uitslagen van de wedstrijden: probeer zo precies mogelijk te zijn
 • MVP, Most Valuable Player: Wie wordt de MVP van de wedstrijd of zelfs van het seizoen.
 • Wie wordt er met letsel van het veld gespeeld: Beetje rare weddenschap, maar daar gaat dit artikel ook over. Dit is letterlijk wat het betekend. Worden er spelers van het veld gewerkt en met wat voor een letsel. Ja hier kun je echt op gokken! Bizar.
 • Duurt het langer om te scoren dan de bekende artiest het volkslied kan zingen aan het begin van de wedstrijd? Nog zo een. Hoe lang duurt hun versie van het volkslied en kan een van de teams in diezelfde tijd scoren?! We komen in raar gebied, maar wel fun om te lezen, toch?
 • Hoeveel vrouwen claimen geslapen te hebben met een MVP gedurende superbowl week. Ja we zijn er. Dit is precies wat je denkt. Die lui zijn niet alleen goed op het veld blijkbaar. Je kunt er op wedden. Het correcte aantal wint en dit is een van die weddenschappen die heel moeilijk zijn. De een vind de lakens met 2 of 4 tot 6 man, de ander heeft in een week met meer dan 20 man feest.

Top 5 Meest Idiote Weddenschappen Aller Tijden

Top 5 Meest Idiote Weddenschappen
 1. Dood door weddenschap – Een rapper in Amerika is dood gegaan aan een weddenschap. Voor $5 USD had hij met een vriend gewed dat hij een “bitchslap” kon krijgen van elke vrouw op het feest. Een van de dames raakte een halsslagader, deze is gescheurd en meneer de rapper heeft de weddenschap verloren.
 2. Je vrouw verwedden – Een Russische pokerspeler, die op dat moment zonder geld zat heeft zijn vrouw ingezet en verloren. Toen de vrouw in kwestie dat hoorde, is ze naar de rechter gestapt voor een scheiding en is getrouwd met de winnende persoon. 1: wat voor een vent ben je dan en 2: die vrouw… je wint een vrouw en die vrouw wil meteen met je trouwen. Wellicht was hij knap en lief. Ze deed het zeker niet voor het geld. Rare mensen leven er op deze aarde.
 3. Borstimplantaten – Een pool, net voor de eeuwwisseling heeft een weddenschap afgesloten met een rijke vriend van hem dat hij voor $100.000 USD een jaar lang borstimplantaten draagt. Wat is het resultaat, de man heeft zijn implantaten nog, is een grote smak geld rijker en gaat in het weekend als travestiet door het leven.
 4. Powerball loterij – Een vrouw in Amerika (zie je het patroon?) deed een goede daad en liet een oud besje voorgaan bij de koop van een lotje. Later die dag bleek juist dat lotje $590.000.000 USD waard te zijn. Zuur als je dat te weten komt dat dat juist jouw lot moest zijn.
 5. Suarez kan bijten – Bookmakers over de hele wereld hebben ingespeeld op het bijtgedrag van de voetballer. Je kon daadwerkelijk wedden of de voetballer deze pot weer eens bijt en extra bonus als je ook weet wie hij ging bijten. Het moet niet gekker worden.

Conclusie

Gokken kan overal, wanneer je wilt en hoe je het wilt. Zorg er wel voor dat je het met je volle verstand doet, anders kan het wel eens zijn dat jij ook met implantaten of een nieuwe vrouw rondloopt!