WK voetbal Live Kijken – Qatar 2022

Waar je live WK 2022 wedstrijden kunt kijken?

Het WK is weer in aantocht en dat betekent dat we ook allemaal weer aan de buis gekluisterd zitten om de wedstrijden van het Nederlands elftal én andere wedstrijden te kijken. Tussen 20 november en 18 december 2022 is dit voetbalfestijn, waarbij ook Nederland in actie gaat komen. Heerlijk de wedstrijden vanuit je luie stoel bekijken!

Maar wat als je nou niet de mogelijkheid hebt om de wedstrijden op televisie te kijken? Kun je dan het WK 2022 kijken op een mobiele telefoon of iPad? En waar doe je dit dan? Hier vertellen we je er alles over de verschillende manieren waarop je de wedstrijden kunt kijken.

WK 2022 live kijken

Uiteindelijk zit ook aan het WK in Qatar een financieel plaatje verbonden. De uitzendrechten voor het WK zijn namelijk gekocht door de European Broadcast Union, ook wel bekend als de EBU. Dit is een samenwerkingsverband tussen de verschillende publieke omroepen in Europa. Het stelt de NOS in Nederland en Sporza in België in staat om de wedstrijden live uit te zenden op radio en televisie.

Daarnaast hebben zij hiermee ook de uitzendrechten om de wedstrijd via internet, in applicaties of on demand uit te zenden. Toch zijn zij niet de enige die de wedstrijden live uit gaan zenden. Laten we om te beginnen eens kijken naar de verschillende tv-aanbieders die de wedstrijd uitzenden.

Het WK 2022 live kijken via de tv-aanbieder

Het WK live kijken is natuurlijk het lekkerste vanuit je luie stoel. Heerlijk met de beentjes omhoog naar de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Toch is dat niet altijd mogelijk, aangezien de wedstrijd van Nederland (normaal gesproken) op Nederlandse werktijden worden uitgezonden. De wedstrijden starten namelijk op:

In dat geval is het aan te raden om gebruik te maken van de applicaties van de TV-aanbieder. Zo kun je in Nederland kiezen voor Ziggo Go, KPN Interactieve TV of de applicatie van T-Mobile. Zelfs als je gedurende het WK op vakantie bent in Europa, kun je deze applicaties gebruiken om het WK 2022 live te volgen.

De applicaties van de TV-aanbieders kun je downloaden op smartphones en tablets met iOS of Android. Gebruik je liever een laptop in het buitenland vanwege het grotere scherm, dan kun je ook naar de website van deze aanbieders gaan om de WK 2022 wedstrijden live te volgen.

Het WK 2022 in Qatar live online kijken

Naast dat je de WK 2022 live wedstrijden op je televisie kunt kijken, is het ook belangrijk om de mogelijkheden te verkennen als je géén televisie in de buurt hebt. Hieronder hebben we daarom een aantal manieren op een rij gezet waar je live WK 2022 wedstrijden kunt kijken.

FIFA+ WK 2022 live kijken

Fifa Plus

Hoewel je het niet zou verwachten, is zelfs FIFA gestart met een eigen streamingsdienst. Hier kun je niet alleen de wedstrijden van het komende WK voetbal live kijken, maar kun je ook wedstrijden uit het verleden terugkijken. Zo kun je zelfs Nederland Europees Kampioen voetbal zien worden in 1988. Daarnaast worden er door deze streamingsdienst ook documentaires over bekend voetballers gemaakt.

Het streamen van de voetbalwedstrijden via FIFA+ is geheel gratis, waardoor je alleen al in 2022 kunt genieten van meer dan 40.000 wedstrijden! De streamingsdienst werkt door middel van een applicatie, waardoor je de wedstrijden gewoon op je mobiele telefoon of iPad kunt bekijken.

NOS – Gratis live online voetbal kijken WK

NOS

Hierboven gaven we al aan dat de publieke omroepen in Europa de mogelijkheid hebben om het WK uit te zenden. Naast dat je de wedstrijden van het WK dus via de televisie kunt bekijken, is het ook fijn om te weten dat je deze ook op andere manieren kunt bekijken. Zo kun je de applicatie van de NOS gebruiken, maar biedt de NOS ook via de applicatie een live verslag én live uitzending van de WK wedstrijden aan.

Wil je wedstrijden terugkijken, dan kan dat bij NOS wel voor een probleem zorgen. Dit gaat namelijk via NPO-Plus, waar je als kijker een abonnement voor nodig hebt. Heb je de wedstrijd van Nederland gemist en wil je deze terugkijken, dan moet je hier een abonnement voor afsluiten. Reden te meer om de wedstrijden van het WK 2022 live te kijken in plaats van achteraf!

Het WK 2022 live kijken bij online bookmakers

Inmiddels zijn online bookmakers al meer dan een jaar actief op de Nederlandse markt. Zoals we allemaal wel weten, mogen zij ook Live Streams van allerlei verschillende sportwedstrijden uitzenden. Helaas hebben zij niet de mogelijkheid gekregen om de WK wedstrijden Live uit te zenden. Dit komt omdat deze uitzendrechten zijn verkocht aan de EBU.

Dit zorgt ervoor dat je bij online bookmakers alleen de statistieken rondom het WK voetbal kunt bekijken. Bij de bookmakers verwachten we daarom:

 • Versimpelde weergaves: Dit zijn vaak de statistieken van de wedstrijd, zoals het aantal schoten op doel, balbezit, tussenstand en dergelijke. In sommige gevallen kun je ook een versimpelde weergave van de gebeurtenissen in de wedstrijd krijgen. Zo zie je welk team in de aanval is en wanneer een aanval gevaarlijk is. 
 • Statistieken: Daarnaast zijn er bij de bookmakers ook allerlei statistieken beschikbaar, zowel voor als tijdens de wedstrijd. Zo kun je vaak het onderling resultaat tussen beide teams zien, hoe vaak de teams scoren en wat de verwachtingen van de bookmakers zijn. 
 • Andere informatie: En natuurlijk mag de algemene informatie omtrent wedstrijden niet ontbreken. Zo krijg je informatie over wanneer de wedstrijd gespeeld gaat worden, waar deze gespeeld wordt en natuurlijk welke spelers er in de basis staan of op de bank zitten.

Waar wedden op het WK voetbal 2022 in Qatar

Wil je het allemaal nog een stuk spannender maken, dan heb je in Nederland bij verschillende bookmakers ook de mogelijkheid om in te zetten op de voetbalwedstrijden. We zouden adviseren om te kiezen voor een van de drie beste bookmakers van dit moment, namelijk:

bet365 4.90/5 Bet365 bonus code

tot €100
 • Breed aanbod aan sportweddenschappen, waaronder ook wedden op voetbal.
 • Ver van tevoren mogelijk om weddenschappen op wedstrijden af te sluiten.
 • Veel verschillende type weddenschappen beschikbaar.
BetCity 4.86/5 BetCity bonus code

tot €50
 • Weddenschappen met Odds Boost voor tijdelijk verhoogde quoteringen.
 • Breed aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • Uitstekende bonus die je ook kunt inzetten voor wedden op Nations League.
Circus 4.85/5 Circus Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • Regelmatige promoties en verhoogde quoteringen.
 • Ook live weddenschappen mogelijk.
 • Groot aanbod van voetbalcompetities en wedstrijden.
 • Mooie welkomstbonus om gebruik van te maken.

Een van de belangrijkste redenen is dat deze bookmakers niet alleen zeer goede quoteringen aanbieden, maar ook dat zij veel bonussen en promoties hebben. Vooral Circus en BetCity staan bekend om de vele promoties die zij aanbieden, bijvoorbeeld de Odds Boosts, gratis weddenschappen of gratis speelgeld.

Wedden bij legale Nederlandse bookmakers

Wil je optimaal profiteren van deze bonussen en promoties, dan hebben we een tweetal tips voor je. Allereerst zouden we adviseren om bij meerdere legale Nederlandse bookmakers een account aan te maken. Hierdoor kun je bij elke bookmaker profiteren van de bonussen die zij aanbieden. Bieden twee verschillende bookmakers een Odds Boost aan voor twee teams, dan zorgt dit voor een hogere winkans.

Daarnaast zouden we ook adviseren om gebruik te maken van de WK voetbal voorspellingen die je op onze website vindt. Wij hebben namelijk verschillende wedstrijden uitgebreid geanalyseerd, waarbij we onder meer gekeken hebben naar:

 • De quoteringen van de bookmakers
 • De statistieken van de teams
 • Het spelersmateriaal van de landen

Op basis van al deze factoren hebben we van verschillende wedstrijden een onderbouwde voorspelling gedaan. Zo ook van de wedstrijden die Nederland gaat spelen tegen Ecuador, Senegal en Qatar. Hierdoor kun jij als gokker optimaal profiteren van de kennis die wij hebben vergaard, zonder dat je hier zelf onderzoek naar hoeft te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.