ZEturf Nederland Review

ZEturf is afkomstig van hetzelfde bedrijf, namelijk ZEbetting & Gaming Nederland B.V. ZEturf heeft licentienummer 1600 ontvangen op 16 februari 2022 en mag daarom sportweddenschappen en weddenschappen op paardenrennen aanbieden in Nederland.

In het verleden stond ZEturf ook wel bekend onder de naam Runnerz. Sinds het begin hebben zij zich uitsluitend gefocust op het aanbieden van weddenschappen op paarden. ZEbet focust zich als compleet nieuwe aanbieder ook op andere sporten. Laten we in deze ZEturf review eens gaan kijken wat zij allemaal voor je in petto hebben!

inhoud

ZEturf Review Nederland

ZEturf review

Ondanks dat Runnerz door de jaren heen enorm veel naamsbekendheid heeft vergaard, is het sinds 2020 niet meer actief op de Nederlandse markt. Dat komt doordat het werd overgenomen door het Franse ZEturf. De merknaam Runnerz is daarmee helemaal uit de online gokwereld verdwenen, waarbij ook de look-and-feel van de website volledig is omgegooid en aangepast aan de huisstijl van ZEturf. Er zit dus geen verschil tussen beide aanbieders.

Ondanks dat ZEturf en ZEbet zich beide focussen op sporten, is er wel gebruik gemaakt van twee verschillende websites. De reden dat zij hiervoor gekozen hebben, is omdat het wedden op paarden een zeer specifieke tak van sport is. Hier wordt doorgaans veel informatie gegeven over de wedstrijd, de paarden en de jockeys die meedoen. Om dit allemaal in één website te gieten zorgt voor een onoverzichtelijk website. Dat is ook de reden dat er gekozen is voor twee aparte websites. In deze ZEturf review focussen we ons alleen op ZEturf wedden op paarden.

Let er daarbij goed op dat je bij de twee aparte websites ook twee aparte accounts moet aanmaken. Maak je één account aan bij ZEturf Nederland, dan werkt deze ook alleen maar bij het wedden op paarden. Wil je ook op andere sporten weddenschappen afsluiten, dan zul je bij ZEbet een apart account moeten aanmaken.

Kijken we naar de betrouwbaarheid van beide websites, dan is dit prima in orde. Zowel ZEbet en ZEturf Nederland hebben een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit gekregen, waardoor zij legaal kansspelen aan Nederlandse gokkers mogen aanbieden. Daarnaast nemen zij maatregelen om je als gokker te beschermen, maar daar komen we later nog op terug.

Hoe werkt ZEturf?

Wat veel mensen niet weten, is dat ZEturf een totalisator is en geen bookmaker. Een totalisator berekent alle weddenschappen door de inzetten bij elkaar op te tellen. Vervolgens wordt de totale inzet weer verdeelt onder de winnende weddenschappen. Dit kunnen we het beste laten zien door middel van een voorbeeld.

Voorbeeld
Een totalisator telt alle inzetten bij elkaar op. Laten we er voor het gemak even vanuit gaan dat er een totale inzet van €100 is, wat gelijk staat aan 100%. Vervolgens berekent ZEturf het zogenaamde inhoudingspercentage. Dit is het percentage dat van de totale inzet wordt afgetrokken. Je moet dit zien als de commissie de ZEturf krijgt voor het aanbieden van de weddenschappen.
Stel je voor dat het inhoudingspercentage van ZEturf 20% is. Dat wil zeggen dat zij in bovengenoemd geval €20 krijgen. De overige 80% van de inzetten worden, nadat de race gelopen is, verdeeld over de winnende gokkers.

Bij ZEturf wordt er per weddenschap gespeeld met minimale en maximale inzetten. Je kunt per weddenschap maximaal €250 inzetten, terwijl je minimaal €1 in moet zetten bij een weddenschap. Dit geldt niet voor elk weddenschap. Zet je bijvoorbeeld in op een kwartet, dan kun je voor de gehele weddenschap maximaal €1.000 inzetten, terwijl het minimum van €1 gehandhaafd blijft. Afhankelijk van de weddenschap zijn er dus verschillende minimale en maximale inzetten mogelijk.

ZEturf Review bonussen en promoties

ZEturf welkomstbonus

Bij een ZEturf review hoort natuurlijk ook een sectie met bonussen en promoties. Kijken we naar de promotiecode bij ZEturf Nederland, dan zien we dat je een bonus kunt verdienen die kan oplopen tot wel €60. Dit heb je echter helemaal zelf in de hand. De bonus bestaat uit een tweetal aspecten, een stortingsbonus en een cashback bonus.

ZEturf welkomstbonus

Allereerst kun je een stortingsbonus krijgen van 100% tot maximaal €30. Het is belangrijk om te vermelden dat je alleen van deze bonus gebruik kunt maken als nieuwe speler én op je eerste storting.

Het tweede deel van de welkomstbonus heeft betrekking op het ingezette geld. Gedurende 30 dagen na je eerste storting krijg je 10% tot maximaal €30 van je inzet terug. Let er wel op dat dit dus alleen betrekking heeft op weddenschappen die je in de eerste 30 dagen na je storting afsluit.

Bij deze bonus moet je wel voldoen aan de bijbehorende bonusvoorwaarden. Deze zien er als volgt uit:

 • De bonus is alleen in te zetten en kan niet naar je bankrekening worden overgeboekt. 
 • De bonus wordt alleen toegewezen aan spelers die een account registreren als zij 18 jaar of ouder zijn. 
 • De bonus wordt teruggevorderd als ZEturf constateert dat er sprake is van een dubbel account. Dit wordt vaak gebruikt door gokkers om de bonus meerdere keren te claimen. 
 • De welkomstbonus is niet geldig in combinatie met andere promoties of acties.

ZEturf gratis bets

Het is bij ZEturf ook mogelijk om te profiteren van gratis weddenschap. Deze kunnen vaak gebruikt wordt bij een specifieke meeting, koers of weddenschap. Ze je in op een koers die in aanmerking komt voor een gratis bet, dan krijg je dit te zien als optie op je spelticket. Dit raden we aan om te doen, aangezien de gratis weddenschap alleen gebruikt kan worden op specifieke weddenschappen.

ZEmiles – de loyaliteitsbonus

Bij ZEturf is het ook mogelijk om te sparen voor gratis weddenschappen. Deze verdien je door in te zetten op paardenrennen. Je hoeft daarbij alleen maar op de weddenschappen in te zetten. Het is niet noodzakelijk om de weddenschap ook te winnen. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder hebben we in een tabel gezet hoeveel ZEmiles je krijgt bij het afsluiten van weddenschappen, ongeacht de hoogte van de inzet.

WeddenschapZEmiles
Winnend1
Plaats1
2e2
4e2
Koppel2
Duo2
Plaatskoppel2
Trio Wanorde4
Trio4
2uit42
Kwartet Wanorde4
Kwartet4
Kwintet Wanorde5
ZE 234 (inzet: € 1.00)3.8
ZE 345 (inzet: € 1.00)4.9
ZEmiles voor klassieke spellen

Het is daarnaast ook mogelijk om in te zetten op 3+, 4+, 5+ of V-spellen. In dat geval krijg je ook ZEmiles, maar zit er een extra aan verbonden. Je krijgt namelijk ZEmiles op basis van je ticketwaarde. Zet je minimaal €1, dan krijg je het aantal ZEmiles dat hieronder staat weergegeven. Voor elke €10 die je inzet, krijg je nogmaals de ZEmiles bij het spelsoort. Daarbij is het getal tussen haakjes het maximale aantal ZEmiles dat je kunt krijgen.

WeddenschapZEmiles
3+3 (30)
4+3 (30)
5+3 (30)
V42 (20)
V53 (30)
V643 (30)
V653 (30)
V753 (30)
GS753 (30)
V863 (30)
WSC3 (30)
PP2 (20)
ZEmiles voor 3+, 4+, 5+ en V-spellen

Daarbij moeten we nog een aantal belangrijke punten vermelden:

 • 200 ZEmiles staan gelijk aan €1 gratis speeltegoed
 • Je kunt sneller sparen door in een maand meer in te zetten.
  • Zet je meer dan €500 in, dan krijg je de hele maand daarna 30% meer ZEmiles. 
  • Zet je meer dan €1.500 in, dan krijg je de hele maand daarna 50% meer ZEmiles. 
  • Zet je meer dan €2.500 in, dan krijg je de hele maand daarna 100% meer ZEmiles. 
 • Heb je langer dan 60 dagen geen weddenschap geplaatst, dan komen de ZEmiles te vervallen.

Wat zijn de alternatieven voor ZEturf Nederland?

Kijken we naar andere legale aanbieders in Nederland, dan zien we dat je alleen nog bij Bet365 weddenschappen kunt afsluiten op paardenrennen. Het grote voordeel van Bet365 is dat dit allemaal op dezelfde website kan. Er zijn dus niet twee verschillende websites waarop je de weddenschappen moet afsluiten. Dit geeft hun een voordeel ten opzichte van ZEturf. In combinatie met het brede aanbod aan casinospellen, kunnen we Bet365 classificeren als beste bookmaker in Nederland.

ZEturf tips en meer

Wat ons bij deze ZEturf review is opgevallen, is dat ZEturf tips aanbiedt. Er zijn daarbij elke dag nieuwe tips beschikbaar. Die worden aangeboden door een groot team van tippers, waaronder bijvoorbeeld Ed Kwarter, Eva Miles en Gert Tavson. Op die manier worden er dagelijks meerdere tips aangeboden. Vaak zien we een drietal tips op de website verschijnen.

ZEturf wedden op paarden tips

Naast dat er een tip wordt gegeven, geven de tippers ook uitleg waarom zij denken dat het een goede tip is. De uitleg die gegeven wordt kun je als gokker gebruiken om te beoordelen of je er hetzelfde over denkt. Bij de tip staat natuurlijk ook wie er wordt getipt, op welke baan, welke race en natuurlijk het tijdstip. Klik je op de bijgevoegde link ‘Wedden’, dan wordt je direct doorverwezen naar het specifieke weddenschap.

Het grote voordeel van deze tips is dat je bij ZEturf Nederland ook kunt kijken hoe de tippers presteren. Zo is er een totaaloverzicht gemaakt van de verschillende tippers én hoe zij presteren als je deze tips als gokker ook daadwerkelijk zou overnemen. Zo zien we momenteel dat Jean Gagnat in totaal erg goed presteert. Had je alle tips van deze tipper vanaf 1 september overgenomen, dan zou je nu in de plus staan.

ZEturf Nederland Registreren online

Om een weddenschap af te sluiten, moet je natuurlijk wel eerst jezelf registreren bij ZEturf. Hieronder hebben we een eenvoudig stappenplan opgezet waarin we je uitleggen hoe je bij ZEturf Nederland een account aanmaakt:

 1. Ga naar de website van ZEturf Nederland en klik rechtsboven op Registreren.
 2. Vervolgens heb je de optie om te kiezen voor verificatie door middel van MiTrust of om te kiezen voor handmatige verificatie.
  1. Kies je voor verificatie via MiTrust, dan worden je gegevens afgelezen van je legitimatiebewijs en wordt het adres afgeleid van de serviceprovider. Vervolgens moet je nog de laatste gegevens aanvullen.
 3. Kies je voor handmatige verificatie, dan moet je eerst al je gegevens opgeven, waarbij er drie verschillende categorieën worden gebruikt:
  1. Persoonsgegevens: Geslacht, voor- en achternaam, BSN, e-mailadres etc.
  2. Adresgegevens: Straat + huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer.
  3. Accountgegevens: Gebruikersnaam, wachtwoord, eventuele promotiecode en akkoord met algemene voorwaarden en op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes en speciale promoties.
 4. Bevestig je accountgegevens en je mailadres door op de link in je mail te klikken.
 5. Upload je documenten, waaronder bijvoorbeeld een kopie van je identiteitsbewijs of paspoort.
 6. Vervolgens moet je je rekeningnummer opgeven. Let er goed op dat de naam die bij het rekeningnummer hoort, overeenkomt met de naam die je hebt opgegeven. Daarnaast kun je alleen geld storten en opnemen met dit rekeningnummer.
 7. Stel je limieten in, waaronder de:
  1. Limiet op de hoeveelheid geld die je kunt storten.
  2. Limiet hoe lang je per dag/week/maand kunt spelen.
  3. Limiet hoeveel er maximaal op je account mag staan.
 8. Heb je je account eenmaal geverifieerd, dan is het tijd om geld op je account te zetten. Zodra je dit gedaan hebt, zie je ook dat de welkomstbonus in je account verschijnt!

ZEturf Review website

ZEturf Nederland review

Kijken we naar de website van ZEturf Nederland, dan zien we dat deze vrij chaotisch overkomt. De website is vrij druk, terwijl het navigeren op de website erg moeilijk is. Zo zien we momenteel alleen de wedstrijden van de komende dagen, waarbij we ook niet de mogelijkheid hebben om een aantal wedstrijden vooruit te kijken. Het is mogelijk om maximaal twee dagen vooruit te kijken, wat naar onze mening niet veel is.

Doordat deze races nog niet worden weergegeven, kun je hier ook nog niet op inzetten of er meer informatie over krijgen. We kunnen daarom concluderen dat er qua gebruiksvriendelijkheid nog wel wat werk te verrichten is. Momenteel kan het gokkers namelijk doen besluiten om weddenschappen op paardenraces af te sluiten bij de grote concurrent Bet365.

Ook zij bieden namelijk paardenraces aan, maar bij hen is het een stuk overzichtelijker, rustiger én heb je de mogelijkheid om op verschillende races te zoeken. Daarnaast kun je favoriete paarden aanvinken waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. Kortom, ons ZEturf review panel heeft nog wel een aantal verbeterpunten voor de website van ZEturf Nederland.

Hoe plaats je een weddenschap bij ZEturf Nederland?

Het plaatsen van een weddenschap bij ZEturf is vrij gemakkelijk. Ondanks dat je dus niet kan zoeken op de verschillende paardenraces, kun je wel eenvoudig inzetten op een wedstrijd. Voordat we gaan bespreken, hebben we echter nog een aantal dingen die we gaan bespreken. Bij ZEturf wordt er namelijk gebruik gemaakt van verschillende symbolen. Die gaan we eerst uitleggen:

 • Symbool met ‘Win’ (Winnaar): Voorspel welk paard als 1e over de finish komt.
 • Symbool met ‘2e’ (2e): Voorspel welk paard als 2e over de finish komt.
 • Symbool met ‘4e’ (4e): Voorspel welk paard als 4e over de finish komt.
 • Symbool met ‘S4’ (4 weddenschappen in 1): Speel een paard Winnend, Plaats, 2e en 4e. 
 • Symbool met ‘Kop’ (Koppel): Voorspel 2 paarden die bij de eerste twee finishen. De volgorde is daarbij niet van belang.
 • Symbool met ‘2/4’ (2 uit 4): Voorspel 2 paarden die bij de eerste 4 eindigen. De volgorde is niet van belang. 
 • Symbool met ‘Pla’ (Plaats): Voorspel welk paard bij de eerste 3 finisht.
 • Symbool met ‘Pk’ (Plaats koppel): Voorspel 2 paarden die bij de eerste 3 finishen. De volgorde is niet van belang.
 • Symbool met ‘Duo’ (Duo): Voorspel welke paarden als 1e en 2e finishen in de juiste volgorde.
 • Symbool met ‘Tri’ (Trio): Voorspel welke 3 paarden als 1e, 2e en 3e finishen in de juiste volgorde.
 • Symbool met ‘Kwa’ (Kwarter): Voorspel welke 4 paarden bij de eerste vier eindigen. De volgorde is niet van belang. 
 • Symbool met ‘Kwi’ (Kwintet): Voorspel welke 5 paarden bij de eerste vijf eindigen. De volgorde is niet van belang.

Daarnaast willen we ook nog benadrukken dat je bij ZEturf Nederland alleen kunt inzetten met een geverifieerd account. We hebben voor deze ZEturf review ook geprobeerd om zonder account weddenschappen af te sluiten, maar dat is niet mogelijk.

Wedden op paarden bij ZEturf – gids

Nu we weten wat de symbolen betekenen, is het tijd om in te zetten op een paardenrace. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Op de homepagina zie je al direct paardenraces waar je op kunt inzetten. Achter de paardenrace aan de rechterzijde staat ook het kopje ‘Wedden’.

Stap 2: Door hierop te klikken, krijg je verschillende races die gehouden worden. Ook hier heb je vervolgens de mogelijkheid om op het kopje ‘Wedden’ te klikken.

Stap 3: Heb je eenmaal een wedstrijd gekozen, dan kun je boven in de balk het weddenschap kiezen dat je wilt gebruiken. Hier zijn allerlei verschillende weddenschappen mogelijk.

Stap 4: Heb je het type weddenschap eenmaal aangeklikt, dan staat er een korte uitleg over wat de weddenschap inhoudt én verschijnt er aan de rechterkant een spelticket. Hier moet je vervolgens ingeven hoeveel je wilt inzetten.

Stap 5: Als je eenmaal het type weddenschap hebt gekozen, kun je ook het paard aantikken met daarbij de rijder. Afhankelijk van de weddenschap dat je gekozen hebt, kun je ook meerdere paarden en rijders aanklikken. Aan de rechterkant krijg je dan een overzicht van jouw inzet.

Stap 6: Als je eenmaal een inzet gedaan hebt, zal het blokje ‘Bevestigen’ worden vrijgegeven. Vanaf dat moment kun je de weddenschap bevestigen.

Zoals we hierboven al gezien hebben, krijg je bij het inzetten op de paardenraces ook ZEmiles. Hiermee spaar je voor gratis weddenschappen. Elke 200 ZEmiles zijn goed voor €1 gratis speeltegoed. Hoe meer je inzet en hoe vaker je speelt, hoe meer ZEmiles je uiteindelijk gaat verzamelen!

Spelersbeoordelingen ZEturf Nederland

Review van ZEturf

Over het algemeen zien we nog maar weinig mensen die een ZEturf review achter hebben gelaten. Dit komt natuurlijk ook doordat de website in Nederland nog niet lang in de lucht is. Toch hebben we wel uit andere landen een aantal ZEturf reviews weten te krijgen. Een van de landen is België. Hier zien we één positieve ZEturf review van een speler. Hoewel deze speler geen onderbouwing geeft, beoordeelt hij ZEturf Nederland met vier van de vijf sterren.

Helaas zijn er ook een aantal negatieve ZEturf reviews, helaas wel in het Engels. Hieronder hebben we daarom enkele van deze reviews voor je vertaald. De eerste review is van Carlos, die zegt:

‘Ze hebben mijn geld gestolen, ZEturf is een scam!’

Ook Gregor Birk is niet tevreden over de website. In zijn ZEturf review laat hij het volgende weten:

‘Ik kreeg de welkomstbonus niet, ook al werd deze wel beloofd. Toen ik vroeg waarom ik deze niet kreeg, zeiden ze dat ik een ander account had. Ik heb echter helemaal geen ander account. Ze wilde niet met me in discussie en gaven me simpelweg geen bonus. Gebruik deze website niet!’

Hoewel er nog maar weinig spelers in Nederland een ZEturf Review hebben achtergelaten, zijn de resultaten tot nu toe niet heel erg positief. Het lijkt er dus op dat er voor ZEturf nog voldoende werk aan de winkel is om de ervaring te verbeteren. Wel willen we hierbij nog vermelden dat spelers eerder geneigd zijn een ZEturf Review achter te laten als het spel niet bevallen is. Valt het spel in de smaak, dan wordt dit als ‘normaal’ beschouwd en wordt er geen ZEturf review geschreven.

ZEturf betaalmethoden

Kijken we naar het aantal betaalmethoden bij ZEturf Nederland, dan is dit vergelijkbaar met andere online aanbieders van kansspelen. Er zijn namelijk drie belangrijke betaalmethoden waar je uit kunt kiezen. Laten we eens naar de betaalmethoden kijken.

ZETurf iDEAL

Allereerst hebben we natuurlijk iDEAL, misschien wel de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met deze betaalmethode is het mogelijk om vanaf €15 op je account te zetten. Daarbij kun je maximaal €3.000 per keer storten. Helaas is het niet mogelijk om met deze betaalmethode geld weer op te nemen. Dit moet je namelijk doen via een bankoverschrijving.

ZEturf visa

Daarnaast hebben we nog VISA en Mastercard als betaalmethode. Ook met deze betaalmethode stort je al geld op je account vanaf €10. Let er wel op dat je ook met deze betaalmethode geen geld op je rekening kunt storten. Ook in dit geval heb je een bankoverschrijving nodig. Het grote voordeel van alle hierboven genoemde betaalmethoden, is dat je geen transactiekosten hoeft te betalen.

ZEturf MasterCard

Het opnemen van geld kan een aantal dagen duren in verband met verwerkingstijd. Hier zien we een minimumbedrag van €20, terwijl je maximaal €3.000 kunt opnemen. Om het wat overzichtelijker te maken, hebben we hieronder alles betaalmethoden op een rij gezet:

BetaalmethodeMin. StortingMax. StortingMin. OpnameMax. OpnameVerwerkingstijdTransactiekosten
iDEAL€15€3.000Direct0%
Visa€15€3.000Direct0%
Mastercard€15€3.000Direct0%
Bankoverschrijving€20€3.0002-5 werkdagen0%

ZEturf klantenservice

ZEturf klantenservice

Bij ZEturf Nederland kun je de klantenservice op verschillende manieren bereiken. De eerste optie die ze je bieden is om gebruik te maken van het contactformulier. Hier vul je de volgende gegevens in:

 • Gebruikersnaam
 • Achternaam
 • Voornaam
 • E-mail
 • Onderwerp
 • Bericht
 • Eventuele bijlagen

Vervolgens krijg je via je mail antwoord op je gestelde vraag. Het grote voordeel hiervan is dat je dus ook documenten naar hen kunt opsturen om je vraag te verduidelijken. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld wel een afschrift van je bankrekening hebt, maar het geld niet op je account komt. ZEturf Nederland streeft ernaar om binnen enkele dagen contact met je op te nemen.

Het is daarnaast nog mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice via het telefoonnummer in Nederland. Dit is 070 3380 365. In dat geval krijg je een Nederlandse medewerker van de klantenservice aan de lijn, zodat je jouw vraag eenvoudig uit kunt leggen. Over het algemeen reageert de klantenservice erg snel en zijn ze erg behulpzaam.

ZEturf app / mobiele website

ZEturf mobiele app

Momenteel heeft ZEturf geen mobiele applicatie waar je gebruik van kunt maken. Dit wil zeggen dat je alleen via je mobiele telefoon kunt wedden als je de mobiele website gebruikt. Gelukkig is deze gemaakt met HTML5, waardoor deze zich automatisch aan jouw apparaat aanpast. Zo kun je wedden op je desktop PC, tablet, laptop of smartphone.

We verwachten niet dat ZEturf NL in de toekomst een mobiele applicatie gaat uitbrengen. Ook in andere landen hebben zij namelijk geen mobiele applicatie die je kunt gebruiken. Dit wil zeggen dat je het ZEturf wedden op paarden alleen via de mobiele website kunt blijven doen.

FAQ

Nee, ZEturf én ZEbet hebben momenteel nog geen casinospellen die zij aanbieden. Waar ZEturf zich focust op het aanbieden van paardenrennen, focust ZEbet zich op de overige sporten.

Er is in Nederland momenteel één alternatief ten opzichte van ZEturf wedden op paarden en dat is Bet365. Ook hier kun je op deze sport inzetten.

Runnerz, ZEturf nu, werd in het verleden overgenomen door het Franse ZEturf. Dat is ook de reden dat Runnerz van de markt is verdwenen en de complete huisstijl is aangepast aan die van ZEturf.

Bij ZEturf kun je profiteren van een welkomstbonus die bestaat uit een stortingsbonus tot maximaal €30 én een cashback bonus tot maximaal €30. Daarbij kun je de cashback verdienen gedurende de eerste 30 dagen na je eerste storting.

Ja, ZEturf heeft een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit gekregen om legaal paardenrennen aan te bieden. We kunnen hen daarom bestempelen als een betrouwbare aanbieder.

Nee, ZEturf heeft momenteel geen mobiele applicatie. Wel kun je de website gebruiken om ook op je mobiele telefoon weddenschappen af te sluiten. De website past zich namelijk aan het formaat van jouw mobiele telefoon aan.

Nee, dat is niet mogelijk. Wil je zowel inzetten op sportweddenschappen als gokken op paarden, dan zul je voor beide websites een apart account moeten aanmaken.

Nee, dat is niet nodig. Aangezien ZEturf in Nederland een licentie heeft gekregen, betalen zij de kansspelbelasting voor jou. Zij betalen namelijk kansspelbelasting over het totaal aan winsten die zij hebben vergaard. Dit wil zeggen dat je zelf niet langer verantwoordelijk bent voor het doen van aangifte kansspelbelasting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.