ZEturf Promotiecode: VIPLW

ZEturf accepteert geen spelers van externe websites. Bekijk legale goksites die online spelers accepteren.

ZEturf heeft sinds kort een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit ontvangen, waardoor ZEturf legale kansspelen mag aanbieden in Nederland. Als online aanbieder van kansspelen in Nederland focussen zij zich op het aanbieden van sportweddenschappen en paardenrennen. Daarmee zijn zij een van de weinige aanbieders van deze sport in Nederland, wat hen een unieke aanbieder maakt.

Nu zij online zijn in Nederland, hebben zij ook een promotiecode VIPLW op de markt gebracht. Met de promo code kun je een mooie welkomstbonus krijgen als je je aanmeldt bij ZEturf. De ZEturf promotiecode hoeft niet verplicht ingevuld te worden. Het is ook mogelijk om de bonus te claimen als je je zonder bonuscode aanmeldt. Laten we daarom eens gaan kijken wat het nieuwe online bookmaker ons te bieden heeft!

ZEturf Promotiecode Nederland 2024

Voor een ZEturf promotiecode ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze bonus code heb je namelijk recht op een ZEturf welkomstbonus. Natuurlijk zijn hier wel speciale voorwaarden aan verbonden. Hieronder hebben we de welkomstbonus voor je op een rij gezet, waarbij we hebben gekeken naar de hoogte van de bonus, de bonusvoorwaarden en natuurlijk met welke promo code ZEturf je hier recht op hebt!

ZEturf Sport Welkomstbonus Nederland

ZEturf welkomstbonus100% tot €30
ZEturf cashback10% tot €30

De ZEturf promo code is enorm gunstig voor online gokkers, waarbij je bij een eerste storting recht hebt op een klein bonusbedrag. Met dit bonusbedrag kun je een mooie start maken bij deze nieuwe online aanbieder van kansspelen in Nederland. Laten we eens gaan kijken hoe deze welkomstbonus er precies uit ziet.

De welkomstbonus bestaat uit twee verschillende aspecten. Allereerst is er een stortingsbonus, maar je hebt ook nog recht op een cashback. Bij de stortingsbonus heb je recht op een bonus van 100% tot maximaal €30 bij je eerste storting. Deze ontvang je direct als je de eerste storting hebt gedaan. Je hoeft er dus geen contact voor op te nemen met de klantenservice of speciale stappen te voltooien.

Het tweede aspect van de ZEturf promotiecode, de cashback bonus, spaar je gedurende de eerste 30 dagen nadat je de eerste storting hebt gedaan. In dat geval is er sprake van een 10% cashback die kan oplopen tot een maximum van €30. Dit brengt de totale mogelijke bonus op €60.

Natuurlijk moeten we er bij ZEturf wel bij vermelden dat zij weddenschappen op paardenrennen aanbieden. Hoewel veel online gokkers als bekend zijn met het afsluiten van sportweddenschappen, zien we vaak dat dit een nieuwe en aparte tak van sport is. Wil je meer weten over het afsluiten van sportweddenschappen, dan hebben we een gids over paardenrennen voor je samengesteld waarin je alles vindt over de verschillende mogelijkheden bij paardenrennen.

Bonusvoorwaarden

Let er wel op dat er bij de hierboven genoemde welkomstbonus ook sprake is van bonusvoorwaarden. Hieronder hebben we de belangrijkste bonusvoorwaarden op een rij gezet:

  • De bonus claimen bij ZEturf promotiecode kan alleen als je 24 jaar of ouder bent. Dit is een vereiste vanuit de Nederlandse Kansspelautoriteit.
  • De bonus van €30 na je eerste storting staat direct op je account.
  • De welkomstbonus is alleen in te zetten en kan niet worden overgeboekt naar je bankrekening. 
  • Is er sprake van een dubbel account, dan wordt de bonus teruggevorderd. 
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere bonussen of promoties.

ZEturf Bonussen en promoties

ZEturf welkomstbonussen

Natuurlijk is de belangrijkste bonus van ZEturf de welkomstbonus die we hierboven al benoemd hebben. Daarbij heb je recht op een bonus die kan oplopen tot maximaal €60 door middel van een stortingsbonus en een cashback bonus. Deze cashback bonus wordt geactiveerd gedurende de eerste 30 dagen nadat je de eerste storting hebt gedaan. Het fijne aan deze tweede cashback bonus is dat je een deel van je verloren bedrag terugkrijgt. Heb je winst gemaakt, dan krijg je natuurlijk niets terug van ZEturf.

Naast de hierboven genoemde welkomstbonus, heeft ZEturf online regelmatig andere leuke bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken. Bij het schrijven van dit artikel zijn er helaas geen tijdelijke promoties beschikbaar. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan houden we je hier natuurlijk van op de hoogte!

ZEturf registratieproces

Hieronder hebben we de stappen op een rij gezet die je moet doorlopen om jezelf succesvol te registreren én om de bonus te kunnen claimen. Je kunt je bij ZEturf gratis registreren, zonder dat je verplicht bent om geld op je account te zetten. Je kunt dus ook simpelweg een account aanmaken om gratis te gokken of om verschillende spellen uit te testen.

ZEturf registratie – stap voor stap

Om je te registreren, moet je natuurlijk eerst de website van ZEturf bezoeken. Rechtsboven in het scherm heb je de mogelijkheid om in te loggen óf een account aan te maken. Aangezien we nog geen account hebben, gaan we dit eerst doen. Klik daarom op ‘Registreren’. Vervolgens heb je twee verschillende mogelijkheden om de registratie te voltooien. Je kunt kiezen tussen MiTrust of een handmatige registratie.

ZEturf registratie met een bonus

MiTrust

Het grote voordeel van MiTrust is dat het registratieproces in drie stappen voltooid kan worden. Via dit automatische proces worden je persoonlijke identificatiegegevens gecontroleerd, wordt je adres geverifieerd door middel van een serviceprovider en wordt je bankrekening geverifieerd door in te loggen of je bankpas in te scannen. Kortom, binnen drie stappen heb je een account aangemaakt.

Handmatige proces

Bij het handmatige proces moet je handmatig documenten uploaden en kan het 1 à 2 werkdagen duren voordat je account geverifieerd is. Laten we eens kijken naar de stappen in het handmatige proces:

ZEturf promotiecode

Stap 1: Allereerst moet je je voor- en achternaam ingeven, aangeven of je een man of vrouw bent, je e-mailadres opgeven en je geboortedatum ingeven. Daarnaast moet je ook verklaren dat je 18 jaar of ouder bent. Dit is nodig om online te mogen gokken.

Stap 2: Heb je deze eerste stap afgerond, dan moet je je adresgegevens invullen, waaronder:

  • Straat en huisnummer
  • Toevoeging
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer

Stap 3: De derde stap is het opgeven van je accountgegevens, waaronder een gebruikersnaam en wachtwoord. Je moet vervolgens nog akkoord gaan met de algemene voorwaarden en aangeven of je op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws en toekomstige promoties.

Stap 4: In deze stap is het ook mogelijk om een promotiecode in te geven. Heb je deze niet opgegeven, dan kun je na het afronden van het registratieproces contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je vervolgens verder om alsnog de promotie te claimen.

Om de bonus te kunnen claimen, moet je natuurlijk wel eerst de registratie voltooien. Tijdens het registreren is het mogelijk om de ZEturf promotiecode in te voeren, die je recht geeft op de welkomstbonus én de cashback in de eerste 30 dagen na je eerste storting. Hiervoor moet je wel eerst het registratieproces volledig afronden.

Het is trouwens geen verplichting om de bonus code in te vullen als je jezelf registreert. Dit is alleen optioneel, aangezien je ook zonder bonuscode de welkomstbonus (bestaande uit een stortingsbonus en een cashback bonus) kunt claimen.

ZEturf betaalmethoden

ZEturf iDEAL

Qua betaalmethoden kun je natuurlijk kiezen voor iDEAL. Door de licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit hebben zij nu ook de mogelijkheid om deze betaalmethode legaal aan te bieden. Het komt daarbij enorm goed van pas dat het momenteel de meest gebruikte betaalmethode in Nederland is.

Aangezien het niet mogelijk is om geld op te nemen met iDEAL, moet je bij een ZEturf uitbetaling kiezen voor een bankoverschrijving. Bij deze betaalmethode kan het een aantal dagen duren voordat het geld uiteindelijk op je rekening staat. Naast iDEAL en bankoverschrijving kun je ook nog gebruik maken van VISA of MasterCard.

ZEturf Klantenservice

Klantenservice van ZEturf

De klantenservice bij ZEturf is op verschillende manieren te bereiken. Zo kun je er natuurlijk voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Via dit contactformulier kun je je vraag stellen aan de klantenservice, waarbij je eventueel ook bijlagen of documenten mee kunt verzenden. De klantenservice komt dan terug op je vraag per mail. Daarnaast kun je ook de klantenservice bereiken via 070 3380 365.

Zij helpen je onder meer met het registratieproces, stortingen of uitbetalingen, verschillende weddenschappen en eventuele klachten die je hebt. Valt je vraag niet in een van deze categorieën, dan kun je ook andere vragen aan hen stellen. Toch helpen de categorieën wel om de vragen te sorteren en om ze sneller beantwoord te krijgen.

FAQ

Momenteel heeft ZEturf nog geen bonuscode die je in Nederland kunt gebruiken. Het grote voordeel is wel dat je de bonussen gewoon kunt claimen zonder de promotiecode te gebruiken.

De welkomstbonus bestaat uit zowel een stortingsbonus als een cashback bonus. De stortingsbonus bedraagt 100% tot maximaal €30, terwijl je gedurende de eerste 30 dagen na je eerste storting een cashback van 10% tot maximaal €30 kunt verdienen. In totaal heb je bij ZEturf een welkomstbonus die daardoor kan oplopen tot €60.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Zo kun je hen een vraag stellen per mail, waarbij je ook documenten of bijlagen mee kunt sturen. Daarnaast kun je hen telefonisch bereiken via 070 3370 365.

ZEturf is een Belgische aanbieder van weddenschappen rondom paardenrennen. In België doen zij dit al, waarbij de verwachting is dat zij in Nederland ook kansspelen en sportweddenschappen gaan aanbieden.

Nee, het is momenteel geen vereiste om de ZEturf promotiecode te gebruiken om de welkomstbonus te claimen. Je kunt dus ook zonder promotiecode gebruik maken van deze bonus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.