Servië – Zwitserland Voorspelling

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

Wedden op Servië vs Zwitserland bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

Daarnaast verwachten we een open wedstrijd met veel doelpunten, namelijk meer dan 2.5. Hiervoor krijg je een relatief lage quotering van 1.90, waardoor dit weddenschap minder interessant is dan een weddenschap op een overwinning voor 🇨🇭 Zwitserland.

🇷🇸 Servië vs 🇨🇭 Zwitserland02 december 2022
20:00 Nederlandse tijd

Voorspelling Servië vs Zwitserland odds van WK voetbal 2022

Naast dat we gekeken hebben naar de quoteringen bij het standaard 1X2 weddenschap, hebben we natuurlijk ook de quoteringen voor andere weddenschappen vergeleken. Hieronder hebben we deze quoteringen voor je op een rij gezet, waarbij 🇷🇸 Servië bij alle bookmakers de grote favoriet is.

Wedtype🇷🇸 ServiëGelijkspel🇨🇭 Zwitserland
1X22.703.252.70
Dubbele kans🇷🇸 Servië of gelijkspel: 1.44🇷🇸 Servië of 🇨🇭 Zwitserland: 1.33🇨🇭 Zwitserland of gelijkspel: 1.44
Draw no Bet1.831.83
Beide teams scorenJa: 1.70Nee: 2.05
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.90Minder dan 2.5: 1.90
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (02.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Servië vs Zwitserland bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

Zoals we op basis van bovenstaande statistieken kunnen zien, is 🇷🇸 Servië de grote favoriet om er met de overwinning vandoor te gaan. Zowel als we kijken naar een 1X2 weddenschap, een Draw no Bet weddenschap en een 66% kans waarin Servië als winnaar uit de lucht komt (Dubbele kans weddenschap).

LandPunten
🇧🇷 Brazilië6
🇨🇭 Zwitserland3
🇨🇲 Kameroen1
🇷🇸 Servië1

De uitslag in de groep (G) gaat in deze wedstrijd een cruciale rol spelen. De ploeg die deze wedstrijd wint, maakt een grote kans om door te gaan naar de volgende fase in het toernooi. Zwitserland heeft het daarbij nog helemaal zelf in de hand, daar zij al 3 punten hebben weten te verzamelen.

Servië is daarbij nog afhankelijk van de prestaties van Kameroen. Weet Servië de wedstrijd namelijk te winnen, dan zijn zij alleen door als Kameroen niet weet te winnen van Brazilië. Ook de einduitslag lijkt daarbij een belangrijke rol te gaan spelen.

Voorspelling Servië Zwitserland: Wedtips

Servië Zwitserland voorspelling

Er zijn bij allerlei verschillende aanbieders in Nederland weddenschappen beschikbaar voor de wedstrijd Servië – Zwitserland op het WK 2022 in Qatar. Hier hebben we de meest gebruikte weddenschappen op een rij gezet, waarbij we ook een Servië Zwitserland voorspelling voor je gaan doen bij sommige van deze weddenschappen.

Voordat we echter gaan kijken naar deze weddenschappen, willen we eerst nog benadrukken dat je altijd weddenschappen af moet sluiten bij bekende en betrouwbare bookmakers in Nederland. Denk daarbij aan Bet365, Circus Casino, BetCity en Unibet.

Al deze bovengenoemde bookmakers bieden legale weddenschappen aan, waarbij er regelmatig bonussen en promoties gebruikt worden om het wedden op het WK 2022 nog interessanter te maken. Naast dat we de Servië Zwitserland voorspelling voor onze rekening nemen, houden we je ook op de hoogte van de recente WK voetbal bonussen en promoties van deze aanbieders.

1X2: Servië – Zwitserland voorspellen: Gelijkspel?

Ondanks dat het voorspellen van een overwinning voor een van beide ploegen het meest populair is, is het ook aan te raden om een gelijkspel te overwegen. Tot het moment van schrijven zijn maar liefst 9 van de 32 (WK 2022) wedstrijden in een gelijkspel geëindigd.

Ondanks dat de bookmakers vooralsnog een overwinning voor een van beide landen waarschijnlijker achter, kan het de moeite waard zijn om een voorspelling Zwitserland Servië te overwegen. Hier krijg je namelijk een quotering van 3.25 voor.

Servië vs Zwitserland: Gelijkspel, geen weddenschap

Wil je de kans uitsluiten dat het een gelijkspel wordt, dan zouden we een als een voorspelling Servië – Zwitserland een Draw no Bet weddenschap aanraden. Hiervoor krijg je namelijk hogere quoteringen als je op een van beide landen inzet dan wanneer je voor een Double Chance gaat. Kortom, een Draw no Bet voor 🇷🇸 Servië (1.83) of 🇨🇭 Zwitserland (1.83) is zeker het overwegen waard.

Voorspelling Servië vs Zwitserland: Over 2.5

Er zijn een aantal redenen waarom we veel doelpunten verwachten in deze wedstrijd. Dat willen we laten zien aan de hand van onderstaande statistieken:

Doelpunten🇷🇸 Servië🇨🇭 Zwitserland
voor31
tegen51

Zoals je ziet weet Servië het net vrij eenvoudig te vinden, terwijl dit bij Zwitserland een stuk moeilijker gaat. Toch zorgen de statistieken van Servië ervoor dat we een voorspelling Servië – Zwitserland doen met meer dan 2.5 doelpunten, ondanks dat Zwitserland weinig doelpunt maakt en weinig doelpunten tegen krijgt.

Wat daarnaast een belangrijke rol gaat spelen, is dat Servië momenteel op doelsaldo op een laatste plek in de Groep G staan. Zij hebben niet alleen een overwinning nodig, maar ook doelpunten om de achterstand op Kameroen goed te maken. Dat is de tweede belangrijke reden dat we veel doelpunten verwachten bij deze wedstrijd.

Servië – Zwitserland voorspellen: Juiste uitslag

Wil je wat meer risico nemen en denk je een juiste voorspelling Servië – Zwitserland te kunnen doen, dan ligt volgens de bookmakers een 1-1 gelijkspel (6.50-) of een 1-0 overwinning voor 🇷🇸 Servië (10.00) in de lijn der verwachting. Toch zijn ook een 0-0 (10.00) en 0-1 voor 🇨🇭 Zwitserland (10.00) interessante weddenschappen.

🇷🇸 ServiëGelijkspel🇨🇭 Zwitserland
1-0: 10.00
2-0: 15.00
2-1: 11.00
3-0: 29.00
3-1: 23.00
3-2: 34.00
0-0: 10.00
1-1: 6.50
2-2: 15.00
3-3: 51.00
0-1: 10.00
0-2: 15.00
1-2: 11.00
0-3: 29.00
1-3: 23.00
2-3: 34.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (02.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Tot nu toe zijn maar liefst 6 van de 32 wedstrijden in een 1-0 of 0-1 geëindigd, terwijl in 11 van de 32 wedstrijden het verschil tussen beide landen maar één doelpunt was. Op basis van deze statistieken én het feit dat bij ons Zwitserland favoriet is, is een 0-1 overwinning voor Zwitserland onze Servië Zwitserland voorspelling. .

Niet alleen krijg je hiermee hoge quoteringen, maar ook kijkende naar de andere wedstrijden van de Zwitsers is dat een mogelijkheid. Zij verloren de wedstrijd tegen Brazilië namelijk met 1-0, maar wisten wel met 1-0 van Kameroen te winnen.

Andere wedtips voor Servië Zwitserland voor de WK 2022

Naast de hierboven genoemde weddenschappen, zijn er ook nog een aantal andere weddenschappen die je kunt gebruiken voor een voorspelling Servië – Zwitserland. Ondanks dat deze weddenschappen minder vaak gebruikt worden, kun je er nog steeds mooie bedragen mee winnen:

 • Draw no Bet: Op dit gebied zouden we kiezen voor een weddenschap op 🇨🇭 Zwitserland. Hier krijg je namelijk een quotering van 1.83 voor bij Bet365, terwijl de kans aanwezig is dat de Zwitsers aan een gelijkspel genoeg hebben om door te gaan naar de volgende ronde. 
 • Dubbele kans: Ook in dit geval zouden we kiezen voor een Servië Zwitserland voorspelling met een overwinning of gelijkspel voor 🇨🇭 Zwitserland. Wederom heeft Zwitserland genoeg aan een gelijkspel, maar met Embolo in de spits en spelende op de counter kan één kans voor de Zwitsers voldoende zijn. 
 • Beide teams scoren: Dit is wat ons betreft een twijfelgeval, aangezien Zwitserland (waarschijnlijk) genoeg heeft aan een gelijkspel, terwijl Servië moet winnen én doelpunten nodig heeft. Weet Servië vroeg te scoren, dan verwachten we wel een doelpuntrijke wedstrijd. Dit zou daarom een mooi live weddenschap zijn. 
 • Asian Handicap: Qua Asian Handicap zouden we 🇨🇭 Zwitserland een voorsprong geven van 0-1. Weten zij dan alsnog te winnen, dan krijg je nog steeds 1.53 keer je inzet terug.

Servië – Zwitserland voorspellingen 2022

Om een Servië Zwitserland voorspelling te kunnen doen, hebben we naar het verleden van beide teams gekeken. De wedstrijd zal ditmaal gespeeld worden in Stadium 974 in Ras Abu Aboud op vrijdag 2 december 2022 om 20:00 Nederlandse tijd. Ondanks dat de bookmakers Servië als grote favoriet aanwijzen, is dat wat ons betreft Zwitserland.

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we naar een drietal aspecten gekeken die we hieronder verder gaan behandelen:

 • Onderlinge resultaten
 • Resultaten WK 2022
 • Sterke en zwakke punten van beide teams

Servië vs Zwitserland: Onderlinge resultaat

Ondanks dat zowel Servië als Zwitserland al heel wat voetbalinterlands hebben afgewerkt, hebben beide landen nog maar één keer tegenover elkaar gestaan in het verleden. Ook op het WK in 2018 ontmoette beide teams elkaar namelijk in de groepsfase van het toernooi. Destijds wist Zwitserland met 1-2 te winnen. Het is daarom moeilijk om op basis van deze statistieken een voorspelling Servië – Zwitserland te doen.

Servië vs Zwitserland: Resultaten WK 2022

Kijken we naar de resultaten van beide teams tot nu toe op het WK 2022, dan doet Zwitserland het tot nu toe beter. Zij verloren met 1-0 van 🇧🇷 Brazilië, maar wisten wel met 1-0 van Kameroen te winnen. Hierdoor staan zij ook op een tweede plek in groep G.

Voor Servië geldt dat zij alleen een 3-3 gelijkspel uit het vuur wisten te slepen, terwijl zij met 2-0 verloren van 🇧🇷 Brazilië. Kijkende naar deze resultaten, lijkt 🇨🇭 Zwitserland de favoriet voor deze wedstrijd. Toch hebben we al meerdere malen gezien dat er op dit WK alles mogelijk is. Een zekerheid dat Zwitserland óf Servië gaat winnen is er dus allerminst.

Servië en Zwitserland: Sterke en zwakke punten

Kijken we naar de sterke en zwakke punten van beide elftallen, dan valt vooral de sterke verdediging van 🇨🇭 Zwitserland op. Zij kregen nog maar één doelpunt tegen, terwijl zij zowel tegen Brazilië als Kameroen maar weinig kansen weggaven. In totaal werd er namelijk nog maar 10 keer op doel geschoten, waarvan er dus maar 1 schot werd omgezet in een doelpunt. De aanval is vooralsnog het zwakke punt van Zwitserland, daar zij nog maar drie keer op doel wisten te schieten. Hiervan wisten zij wel één keer te scoren, dus productief zijn ze wel.

Kijken we naar 🇷🇸 Servië, dan wisten zij al meer dan genoeg kansen te creëren. In totaal schoten zij al meer dan 20 keer, waarbij ze in totaal 3 doelpunten wisten te maken. Toch is de verdediging ook direct de achilleshiel van de ploeg. Ze kregen namelijk ook al 5 doelpunten tegen.

Op basis van de sterke en zwakke punten verwachten we een enorm spannende wedstrijd, waarbij Embolo (Zwitserland) en Mitrovic en Milinkovic Savic (Servië) de belangrijkste kandidaten zijn om een doelpunt te maken.

Servië – Zwitserland Analyse

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we van beide teams ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden op een rij gezet. Op basis van deze statistieken kunnen we een patroon ontdekken én kunnen we een betere Servië – Zwitserland voorspelling doen.

Laatste 10 wedstrijden🇷🇸 Servië🇨🇭 Zwitserland
Winst – Gelijk – Verlies5W – 2G – 3V4W – 1G – 5V 
Balbezit56%46.2%
Doelpunten voor218
Doelpunten voor per wedstrijd2.10.8
Doelpunten tegen1313
Doelpunten tegen per wedstrijd1.31.3
Schoten per wedstrijd12.18.5
Schoten op doel4.4422
Schoten op doel per wedstrijd402.44
TopscorerAleksander Mitrovic (7)Breel Embolo (3)
Overtredingen per wedstrijd10.813.4
Gele kaarten per wedstrijd22.1
Rode kaarten per wedstrijd0.10

Zoals we uit bovenstaande statistieken kunnen opmaken, heeft 🇨🇭 Zwitserland weinig behoefte aan balbezit. In de wedstrijd tegen Spanje hadden zij zelfs maar 25% balbezit, maar wisten zij wel met 2-1 te winnen. Het lijkt voor 🇷🇸 Servië daarom vooral een opgave te worden om te scoren. Gelukkig maakt Servië aardig wat doelpunten per wedstrijd.

Toch zullen zij ook op moeten letten voor de counter. Breel Embolo is met zijn snelheid en fysieke sterke voorkomen een echte plaag voor de verdediging, terwijl Xherdan Shaqiri de techniek hoeft om de juiste voorzetten te geven.

We verwachten daarom een wedstrijd met veel balbezit voor Servië, waarbij Zwitserland vooral zal loeren op de counter. Door de druk van Servië én de topspitsen die zij hebben, verwachten we van hen wel een aantal doelpunten, terwijl we van Zwitserland vooral een doelpunt vanuit de counter verwachten.

Wedden op Servië – Zwitserland bij WK 2022

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kunnen er verschillende bookmakers gebruikt worden om te wedden op Servië vs Zwitserland. Hieronder vind je de beste betrouwbare en legale bookmakers voor weddenschappen op het WK 2022.

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Wedden op Servië - Zwitserland bij WK 2022

Bonussen en promoties voor Servië vs Zwitserland

Alle hierboven genoemde aanbieders hebben regelmatig nieuwe bonussen en promoties voor WK wedstrijden. Ook voor Servië vs Zwitserland verwachten we deze promoties, zowel voor nieuwe gokkers als voor bestaande gokkers.

Voor bestaande gokkers zijn dit vaak promoties in de vorm van Bet Builders, het inzetten van een bedrag om een gratis weddenschap te ontgrendelen of verbeterde quoteringen. Voor nieuwe gokkers is er vaak een Odds Boost te vinden, waarbij de quotering voor (een van) beide ploegen kan oplopen tot wel 50.00 keer je inzet.

In beide gevallen raden we het aan om de bonusvoorwaarden goed door te lezen. Hier staat namelijk in waar je voor, tijdens en na de weddenschap aan moet voldoen om de bonus te kunnen claimen of inzetten!

FIFA WK voetbal in Qatar 2022

Het WK voetbal in Qatar is inmiddels bijna twee weken onderweg. Er zijn al verschillende belangrijke wedstrijden gespeeld en sommige ploegen zijn na twee wedstrijden al uitgeschakeld (Qatar en Canada bijvoorbeeld), terwijl andere ploegen juist al zeker zijn van de volgende ronde (Brazilië en Portugal).

Op onze website vind je alles over het WK 2022 in Qatar, waaronder uitgebreide analyses van wedstrijden, samenvattingen van wedstrijden en natuurlijk updates over de meest recente bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken! Hieronder vallen ook onderstaande voorspellingen.

Topscorer WK 2022

Op dit moment ligt het aantal doelpunten dat de topscorers gemaakt hebben erg dicht bij elkaar. We zien daarbij dat Kylian Mbappé samen met Enner Valencia op een eerste plek staan. Daar Frankrijk zich al heeft geplaatst voor de volgende ronde, heeft Mbappé in ieder geval al een wedstrijd extra om zijn doelpuntenproductie aan te scherpen.

Wil je meer weten wie er volgens ons een grote kans hebben op de topscorerstitel? In onze analyse lees je er alles over!

Winnaar WK 2022

De twee grote favorieten voor het WK 2022 zijn natuurlijk 🇧🇷 Brazilië en 🇫🇷 Frankrijk. Beide landen hebben zich al weten te plaatsen voor de volgende ronde, waarbij ook Portugal zich als outsider al heeft weten te plaatsen. Deze landen liggen dus op koers voor het winnen van het WK 2022. Wil je meer weten over de kanshebbers voor de wereldtitel? In onze uitgebreide analyse lees je er meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.