Nederland vs USA voorspelling

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

Odds voor Nederland vs USA WK voetbal 2022 zijn in het voordeel van 🇳🇱 Nederland met 1.95 vs 🇺🇸 Verenigde Staten met 4.33 bij Bet365 op 03.12.2022. Volgens deze quoteringen is Nederland de favoriet om er met de overwinning vandoor te gaan op 03 december 2022 om 16:00 Nederlandse tijd. Wij zijn het volledig met deze quoteringen eens en zien in Nederland de favoriet voor de overwinning.

🇳🇱 Nederland vs 🇺🇸 USA03 december 2022
16:00 Nederlandse tijd

Naast dat Nederland de favoriet is, verwachten we in deze wedstrijd niet veel doelpunten. Zowel Nederland als de Verenigde Staten hebben nog niet veel doelpunten weten te maken, terwijl ook beide landen maar weinig doelpunten tegen hebben gekregen. Met een quotering van 1.57 doen we een Nederland vs USA voorspelling voor minder dan 2.5 doelpunten.

Nederland vs USA Voorspellingen – Odds van WK 2022

Natuurlijk is een 1X2 weddenschap het meest voorkomende weddenschap. Naast dit weddenschap, hebben we ook de quoteringen van de andere populaire weddenschappen hieronder voor je op een rij gezet. Bij de bookmakers zien we ook een Nederland – VS voorspelling waarin Nederland de favoriet is om de overwinning te pakken in de 1/8 finales op 03.12.2022.

Wedtype🇳🇱 NederlandGelijkspel🇺🇸 Verenigde Staten
1X21.953.204.33
Dubbele kans🇳🇱 Nederland of gelijkspel: 1.20🇳🇱 Nederland of 🇺🇸 USA: 1.36🇺🇸 USA of gelijkspel: 1.80
Draw no Bet1.363.00
Beide teams scorenJa: 2.05Nee: 1.70
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 2.37Minder dan 2.5: 1.57
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (03.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Nederland vs USA bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

Op basis van bovenstaande statistieken is Nederland de favoriet om de wedstrijd te gaan winnen. Dit zien we zowel bij een 1X2 weddenschap, een dubbele kans weddenschap als een Draw No Bet weddenschap terug. Onze Nederland – USA voorspelling sluit hier ook bij aan, aangezien wij in 🇳🇱 Nederland ook de grote favoriet zien.

Natuurlijk gaat de uitslag in deze wedstrijd bepalend zijn voor wie er door gaat naar de kwartfinale op het WK 2022. Dit verwachten we ook terug te zien in de wedstrijd, waarbij voorzichtigheid geboden is en één doelpunt al het einde van het toernooi kan betekenen.

Voorspelling Nederland – Verenigde Staten: Wedtips

Nederland - USA voorspellingen en wedtips

Voor de wedstrijd Nederland – USA WK voetbal 2022 zijn er allerlei verschillende aanbieders in Nederland beschikbaar. Daarbij hebben we gekeken naar de meest gebruikte weddenschappen en voor elk van deze weddenschappen hebben we een Nederland – USA voorspelling en wedtip gedaan, inclusief onderbouwing.

Voordat we naar deze voorspellingen en Nederland – Verenigde Staten voorspellingen gaan kijken, moeten we eerst het belang van veiligheid benadrukken. We adviseren daarom om alleen weddenschappen af te sluiten bij bekende, betrouwbare en legale bookmakers in Nederland, waarbij je moet denken aan Bet365, Circus, BetCity en Unibet.

(1X2) Nederland – USA voorspelling: Winst Nederland

Evenals de Nederlandse bookmakers is onze Nederland – Verenigde Staten wedtip en voorspelling dat 🇳🇱 Nederland uiteindelijk aan het langste eind gaat trekken. Ondanks dat de ploeg niet wist te overtuigen in de groepswedstrijden, wisten zij wel de winst in Groep A te bemachtigen. Zij verloren nog geen wedstrijd, terwijl ze ook op de wereldranglijst hoger staan dan Verenigde Staten.

 • (1) 🇳🇱 Nederland wint – odds van 1.95
 • (X) Gelijkspel – odds van 3.20
 • (2) 🇺🇸 USA wint – odds van 4.33

Toch is onze analyse niet alleen gebaseerd op de uitslagen in de groep of de stand op de wereldranglijst. Zoals we later in deze Nederland vs USA voorspelling zullen zien, heeft Nederland over het algemeen genomen meer kwaliteit en hebben zij meer spelers die bij grote clubs in Europa spelen. Een voorspelling Nederland Verenigde Staten in het voordeel van Nederland is daarmee ook een logische keuze.

Nederland vs USA wedtip: Over/Under 2.5

De tweede populaire weddenschap die we met je willen bespreken is het aantal doelpunten dat er in de wedstrijd gaan vallen. Daarbij gaan we eerst kijken naar de doelpunten die beide landen gedurende de groepswedstrijden hebben gemaakt:

Doelpunten🇳🇱 Nederland🇺🇸 USA
voor52
tegen11

Zoals we hierboven kunnen zien, wisten beide landen dit toernooi qua doelpunten voor nog niet te overtuigen. Toch zien we ook dat zowel Nederland als Verenigde Staten nog maar weinig doelpunten tegen heeft gekregen. Dit vormt dan ook de basis voor onze Nederland vs USA voorspelling dat er minder dan 2.5 doelpunten gaan vallen.

(Over/Under 2.5) 🇳🇱 Nederland vs 🇺🇸 USA Wedtip – Minder dan 2.5 doelpunten scoren met odds van 1.61

Hiervoor krijg je een quotering van 1.61. Het is daarbij wel opvallend om te zien in onderstaande statistieken dat Nederland in de voorbereiding juist wel veel wist te scoren. Kijkende naar de vorm van het land gedurende de groepswedstrijden, verwachten we echter niet dat ze dit in deze wedstrijd gaan herhalen.

Een punt dat hierbij nog een belangrijke rol gaat spelen, is het feit dat het om een plek in de kwartfinale gaat. Beide ploegen zullen willen winnen, maar vaak zien we tijdens deze wedstrijden dat het belangrijker is om geen doelpunt tegen te krijgen. Ook dit steunt onze Nederland – USA voorspelling dat er minder dan 2.5 doelpunten gaan vallen.

Nederland vs Verenigde Staten voorspellingen: Juiste uitslag

Het voorspellen van de juiste uitslag is een weddenschap die veel risico, maar daardoor ook een hoge beloning met zich mee kan brengen. Volgens de bookmakers is de beste Nederland vs USA voorspelling een 1-0 overwinning voor 🇳🇱 Nederland. Hiervoor krijg je namelijk een quotering van 6.50.

Andere uitslagen die door Bet365 verwachten worden zijn:

 • 0-0 met een quotering van 7.00
 • 1-1 met een quotering van 6.50

Tot nu toe zijn maar liefst 6 van de 36 wedstrijden in een 1-0 of 0-1 geëindigd, terwijl in 12 van de 36 wedstrijden het verschil tussen beide landen maar één doelpunt was. Op basis van deze statistieken én het feit dat bij ons Nederland favoriet is, is een 1-0 overwinning voor 🇳🇱 Nederland onze Nederland USA wedtip.

🇳🇱 NederlandGelijkspel🇺🇸 USA
1-0: 6.50
2-0: 9.00
2-1: 10.00
3-0: 19.00
3-1: 21.00
3-2: 41.00
0-0: 7.00
1-1: 6.50
2-2: 21.00
3-3: 81.00
0-1: 11.00
0-2: 23.00
1-2: 17.00
0-3: 51.00
1-3: 41.00
2-3: 51.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (03.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Niet alleen krijg je hiermee hoge quoteringen, maar ook kijkende naar de andere wedstrijden van Nederland is dat een mogelijkheid. Zij wisten met 2-0 te winnen van 🇸🇳 Senegal, terwijl ze wel tegen het mindere 🇶🇦 Qatar eveneens 2 doelpunten wisten te maken. Toch kwamen zij ook tegen 🇪🇨 Ecuador niet verder dan 1 doelpunt.

Andere wedtips voor Nederland vs USA bij de WK 2022

Naast de hierboven genoemde weddenschappen, zijn er ook nog een aantal andere weddenschappen die je kunt gebruiken voor een voorspelling Nederland – VS. Ondanks dat deze weddenschappen minder vaak gebruikt worden, kun je er nog steeds mooie bedragen mee winnen:

 • Draw no Bet: Kijken we naar het Draw no Bet weddenschap, dan zouden we deze niet aanraden. Hiervoor krijg je namelijk maar een quotering van 1.36 voor 🇳🇱 Nederland. Wil je deze gebruiken, dan zouden we eerder een risico nemen en op Verenigde Staten inzetten. 
 • Dubbele kans: Ook voor een dubbele kans weddenschap is deze wedstrijd minder interessant. Dit komt omdat je voor een weddenschap waarin Nederland wint of gelijkspeelt, enorm lage quoteringen krijgt. Je krijgt 1.20 voor 🇳🇱 Nederland of gelijkspel en 1.33 voor Nederland of Verenigde Staten. 
 • Beide teams scoren: Een mooi weddenschap dat je kunt plaatsen is dat niet beide teams gaan scoren. De 🇺🇸 Amerika hebben namelijk nog maar twee doelpunten gemaakt dit toernooi. Toch krijg je een quotering van 1.70 als niet beide teams weten te scoren. 
 • Asian handicap: En een laatste weddenschap is een Asian Handicap. Dit kan ook nog interessant zijn, aangezien je nog een quotering van 3.50 krijgt wanneer je 🇳🇱 Nederland een fictieve achterstand geeft van -1. Het is dus een mooie manier om de quotering flink op te schroeven.

Nederland – Verenigde Staten voorspellingen 2022

Om een goede voorspelling Nederland – VS te kunnen doen, hebben we naar verschillende aspecten gekeken. De wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 3 december 2022 om 16:00 in het Khalifa Internationaal Stadion. Onze Nederland – USA voorspelling is dat 🇳🇱 Nederland er uiteindelijk met de overwinning vandoor zal gaan en naar de kwartfinale zal gaan.

Deze voorspelling Nederland – VS hebben we gebaseerd op een drietal aspecten:

 1. Onderlinge resultaten uit het verleden
 2. Resultaten op het WK 2022
 3. Sterke en zwakke punten van beide teams

Nederland vs USA: Onderlinge resultaat

In het verleden stonden Nederland en de Verenigde Staten nog maar 5 keer tegenover elkaar. Hierin wist 🇳🇱 Nederland 4 van de 5 duels te winnen, terwijl de USA er de laatste keer met de winst vandoor gingen. In deze wedstrijden vielen gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd, waardoor het wel een open wedstrijd kan worden.

Ondanks dat zowel Nederland als de Verenigde Staten niet enorm goed op dreef zijn op het gebied van doelpunten op het WK 2022, kan deze statistiek het wel interessant maken om in te zetten op meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd. Hier krijg je een quotering van 2.37 voor.

Nederland – VS: Resultaten WK 2022

Kijken we allereerst naar de resultaten van beide teams op het WK 2022, dan valt vooral op dat beide teams nog niet veel doelpunten hebben weten te maken. 🇳🇱 Nederland wist in Groep A 7 punten uit 3 wedstrijden te verzamelen, waarbij het Qatar en Senegal wist te verslaan, terwijl er een gelijkspel uit het vuur werd gesleept tegen Ecuador.

In groep B wist de 🇺🇸 Verenigde Staten 5 punten te verzamelen uit 3 wedstrijden. Daarbij werd er gewonnen van Iran, terwijl de wedstrijden tegen Engeland en Wales een gelijkspel opleverde. Vooral de laatste wedstrijd tegen Iran was enorm spannend, daar beide landen nog kans maakte op een plek in de achtste finales.

Nederland – Verenigde Staten: Sterke en zwakke punten

Kijken we naar de sterke en zwakke punten van zowel Nederland als de Verenigde Staten, dan vallen er een aantal dingen op. Zowel Nederland als de USA hebben in de wedstrijden die zij gespeeld hebben weinig kansen weggegeven. Hierdoor hebben beide landen ook maar 1 doelpunt tegen gekregen in de groepswedstrijden.

Zoomen we wat verder in op Nederland, dan valt natuurlijk de verdediging op. Hier staan verschillende wereldtoppers, met onder meer Virgil van Dijk, Nathan Aké en Jurien Timber. Ook op het middenveld en in de aanval lopen spelers rond die stuk voor stuk actief zijn in de grootste competities van Europa. Dit geeft 🇳🇱 Nederland op kwalitatief gebied een voordeel.

Kijken we namelijk naar de ploeg van de 🇺🇸 Verenigde Staten, dan vallen hier maar enkele namen op. Dit zijn bijvoorbeeld Sergino Dest en Christian Pulisic. Deze spelers spelen bij grote Europese ploegen, terwijl veel andere spelers actief zijn in de Amerikaanse competitie of de lagere regionen van Europese competities.

Op basis van de afgelopen wedstrijden lijkt een doelpunt van 🇳🇱 Cody Gakpo tot de mogelijkheden te behoren. Hij wist namens Nederland in alle groepswedstrijden te scoren. Kijken we naar de Verenigde Staten, dan zouden we Pulisic als belangrijkste gegadigde voor een doelpunt benoemen.

Nederland – Amerika Analyse

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we van beide teams ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden op een rij gezet. Op basis van deze statistieken kunnen we een patroon ontdekken én kunnen we een betere Nederland vs USA voorspelling doen.

Laatste 10 wedstrijden🇳🇱 Nederland🇺🇸 USA
Winst – Gelijk – Verlies7W – 3G – 0V3W – 5G – 2V
Balbezit54.8%57.1%
Doelpunten voor1811
Doelpunten voor per wedstrijd1.81.1
Doelpunten tegen86
Doelpunten tegen per wedstrijd0.80.6
Schoten per wedstrijd11.710.9
Schoten op doel3944
Schoten op doel per wedstrijd3.94.4
TopscorerCody Gakpo (5)Jesus Fereira (4)
Overtredingen per wedstrijd13.211.6
Gele kaarten per wedstrijd1.71.2
Rode kaarten per wedstrijd00.1

Op basis van bovenstaande statistieken kunnen we concluderen dat Nederland beter in vorm is. Zij wisten 7 van de laatste 10 wedstrijden te winnen, terwijl de Verenigde Staten maar 3 wedstrijden wisten te winnen. Opvallend is dat beide ploegen de laatste wedstrijden moeite hebben met scoren. Zeker bij de Verenigde Staten is dit opvallend, aangezien 5 van de 10 doelpunten gemaakt zijn tegen Grenada.

Jesus Fereira wist in die wedstrijd vier keer te scoren, wat hem ook topscorer van de Verenigde Staten maakt. Bij Nederland is Gakpo de WK 2022 topscorer van de laatste 10 wedstrijden, vooral door zijn doelpunten in de groepsfase. Opvallend is daarbij wel dat de topscorer van de USA dit toernooi nog geen enkele minuut speelde. Inzetten op een doelpunt van Jesus Fereira zouden we daarom ook niet aanraden.

Wedden op Nederland – USA bij WK 2022

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kunnen er verschillende bookmakers gebruikt worden om te wedden op Nederland – VS. Hieronder vind je de beste betrouwbare en legale bookmakers voor weddenschappen op het WK 2022:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Al deze bookmakers zijn namelijk in het bezit van een licentie van de Kansspelautoriteit. Daarnaast bieden zij ook zeer regelmatig bonussen en promoties voor WK 2022 aan die een Nederland – VS voorspelling nog interessanter maken. Ook bij andere wedstrijden zien we deze bonussen terug. In onze uitgebreide gids vind je alle bonussen die gehanteerd worden door Nederlandse bookmakers, zowel voor een USA – Nederland voorspelling als voor andere wedstrijden op het WK 2022.

Wedden op Nederland vs USA bij WK 2022

Bonussen en promoties voor Nederland vs Verenigde Staten weddenschappen

Alle hierboven genoemde aanbieders hebben regelmatig nieuwe bonussen en promoties voor WK wedstrijden. Ook voor Nederland vs Verenigde Staten verwachten we deze promoties, zowel voor nieuwe gokkers als voor bestaande gokkers.

Voor bestaande gokkers zijn dit vaak promoties in de vorm van Bet Builders, het inzetten van een bedrag om een gratis weddenschap te ontgrendelen of verbeterde quoteringen. Voor nieuwe gokkers is er vaak een Odds Boost te vinden, waarbij de quotering voor (een van) beide ploegen kan oplopen tot wel 100.00 keer je inzet.

In beide gevallen raden we het aan om de bonusvoorwaarden goed door te lezen. Hier staat namelijk in waar je voor, tijdens en na de weddenschap aan moet voldoen om de bonus te kunnen claimen of inzetten!

FIFA WK voetbal in Qatar 2022

Het WK voetbal in Qatar is inmiddels bijna twee weken onderweg. Er zijn al verschillende belangrijke wedstrijden gespeeld en sommige ploegen zijn na twee wedstrijden al uitgeschakeld (Qatar en Canada bijvoorbeeld), terwijl andere ploegen juist al zeker zijn van de volgende ronde (🇧🇷 Brazilië en 🇵🇹 Portugal).

Op onze website vind je alles over het WK 2022 in Qatar, waaronder uitgebreide analyses van wedstrijden, samenvattingen van wedstrijden en natuurlijk updates over de meest recente bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken! Hieronder vallen ook onderstaande voorspellingen.

Topscorer WK 2022

Op dit moment ligt het aantal doelpunten dat de topscorers gemaakt hebben erg dicht bij elkaar. We zien daarbij dat Kylian Mbappé samen met Enner Valencia op een eerste plek staan. Daar Frankrijk zich al heeft geplaatst voor de volgende ronde, heeft Mbappé in ieder geval al een wedstrijd extra om zijn doelpuntenproductie aan te scherpen.

Wil je meer weten wie er volgens ons een grote kans hebben op de topscorerstitel? In onze analyse lees je er alles over!

Winnaar WK 2022

De twee grote favorieten voor het WK 2022 zijn natuurlijk Brazilië en Frankrijk. Beide landen hebben zich al weten te plaatsen voor de volgende ronde, waarbij ook Portugal zich als outsider al heeft weten te plaatsen. Nederland wist zich ook al te plaatsen, maar geldt vooralsnog niet als een van de grote favorieten voor de eindoverwinning.

Toch maken deze landen allemaal kans op het winnen van het WK 2022. Wil je meer weten over de kanshebbers voor de wereldtitel? In onze uitgebreide analyse lees je er meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.