Engeland vs Frankrijk voorspelling

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

Bookmakers voorspellen de kans dat 🇫🇷 Frankrijk wint van Engeland op ongeveer 40,5%, terwijl een overwinning van Engeland wordt geschat op 30%. Er is ook een kans van 30% dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. In het geval van een gelijkspel zal een verlenging of penalty’s beslissen wie zich gaat kwalificeren voor de halve finales.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland vs. Frankrijk 🇫🇷10 december 2022
20:00 Nederlandse tijd

Naast dat we een overwinning voor Frankrijk verwachten, hebben we ook nog een andere voorspelling Engeland tegen Frankrijk voor je. Zo verwachten we dat beide teams gaan scoren (1.75). Wil je het risico wat beperken, dan kun je nog kiezen voor een dubbele kans weddenschap voor Frankrijk of een gelijkspel (1.40).

Voorspelling Engeland Frankrijk met Bet365
Bet365 Oddsboosts voor Senegal vs Nederland

Bet365 heeft voor deze wedstrijd verschillende odds boosts die wij zeker kunnen aanraden:

 • Juiste uitslag: 2-1 (Engeland wint) met odds van 12,00 -> 15,00
 • Scoort met een kopbal: Harry Kane met odds van 13,00 -> 17,00

Engeland vs Frankrijk Odds van WK 2022

Aangezien er allerlei verschillende weddenschappen mogelijk zijn, kun je als gokker nog weleens het overzicht verliezen. Hier hebben we de quoteringen voor de meest gebruikte weddenschappen voor de wedstrijd Engeland vs Frankrijk voor je, waar uiteindelijk Frankrijk de favoriet is.

Wedtype🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EngelandGelijkspel🇫🇷 Frankrijk
1X22.903.302.40
Dubbele kansEngeland of gelijkspel: 1.53Engeland of Frankrijk: 1.33Frankrijk of gelijkspel: 1.40
Gelijkspel, geen weddenschap2.001.72
Beide teams scorenJa: 1.75Nee: 2.00
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 2.00Minder dan 2.5: 1.80
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (09.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Een goede Engeland – Frankrijk voorspelling is een overwinning voor Frankrijk 🇫🇷 (40,5% kans). Je krijgt hier namelijk erg mooie kansen voor, ondanks dat Frankrijk toch wel de grote favoriet is. Waar Engeland zich gemakkelijk wist te plaatsen door van Senegal te winnen, liet ook Frankrijk in de achtste finale zien gemakkelijk het net te kunnen vinden. Dit maakt hen op alle vlakken de favoriet voor deze wedstrijd.

Door de uitstekende statistieken van beide teams in de groepsfase én in de achtste finale, verwachten we meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd (45% kans). Ondanks dat de bookmakers aan minder doelpunten zitten te denken, lijkt de aanvallende klasse van beide teams toch voor een andere uitslag te gaan zorgen. Met een mooie quotering van 2.00 (55% kans) is dit een goede Engeland vs Frankrijk wedtip.

Wil je toch nog inzetten op 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland en wat minder risico nemen, dan zouden we als Engeland – Frankrijk voorspelling nog een Draw no Bet aanraden. Hiervoor krijg je namelijk een quotering van 2.00. Hierdoor loop je geen risico als het na 90 minuten in een gelijkspel eindigt, maar profiteer je wel als Engeland weet te winnen.

Voorspelling Engeland – Frankrijk 2022

Engeland vs Frankrijk voorspellingen

Onze voorspelling Engeland Frankrijk voor de wedstrijd op 10 december 2022 om 20:00 is dat Frankrijk er met de overwinning vandoor gaat. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in het Al Bayt Stadium. Weten zij daadwerkelijk de kwarfinale tegen Engeland te overleven, dan spelen zij de halve finale op 14 december 2022.

Kijken we naar de achtste finales van beide teams, dan valt in beide gevallen de overmacht van de teams op. Waar Frankrijk eigenlijk de hele wedstrijd weinig in de problemen is geweest, geldt dit ook voor de wedstrijd die Engeland tegen Senegal speelde. Hierdoor zijn beide teams topfit om aan de kwartfinale te beginnen.

Opvallend is dat de kranten in beide landen aangeven dat het andere team de grote favoriet is. Zo kopt Slot dat Frankrijk momenteel het beste team van het Wereldkampioenschap is. Ook in Frankrijk wordt de Engelse ploeg de hemel in geprezen, vermoedelijk om de druk bij het eigen nationale elftal weg te nemen.

Wat verwachten we in de wedstrijd?

Hoewel beide teams in de afgelopen wedstrijden hebben laten zien aanvallend sterk te zijn, is dit toch vooral tegen kleinere teams zichtbaar geweest. Hierdoor had het hele elftal de mogelijkheden om pressing te spelen en druk uit te voeren op het doel van de tegenstander.

Toch verwachten we in deze wedstrijd wat meer voorzichtigheid. Hoewel beide teams in balbezit nog steeds vol op de aanval zullen spelen, verwachten we wel dat dit met meer voorzichtigheid gaat gebeuren. Desondanks zijn de aanvallende kwaliteiten van beide ploegen meer dan genoeg om gevaar te kunnen stichten en doelpunten te maken.

Engeland vs Frankrijk: Analyse en voorspellingen

Bij beide ploegen zien we dat de kwaliteiten vooral voorin liggen. Zo beschikt 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland bijvoorbeeld over Kane, Saka en Foden in de aanval. Alle drie deze spelers beschikken over de kwaliteiten om een doelpunt te maken, maar hebben hiervoor vaak wel aanvoer van andere spelers nodig.

Dat ligt bij de 🇫🇷 Franse ploeg net wat anders. Ondanks dat zij met Giroud een spits hebben die het moeten hebben van aanvoer van anderen, spelen zij ook met spelers als Coman, Dembele of Mbappé. Deze spelers kunnen meerdere tegenstanders passeren en hierdoor uit het niets een kans creëren. Dit maakt Frankrijk ook de grote favoriet voor de wedstrijd.

Door de aanvallende kwaliteiten van beide ploegen is het ook waarschijnlijk dat zij beiden gaan scoren. De meest verwachte uitslag bij de bookmakers is een 1-1 gelijkspel (7.00). Toch verwachten we zelf een overwinning van Frankrijk, mede door de aanvallende kwaliteiten. Onze Engeland vs Frankrijk voorspelling is een 2-1 overwinning voor Frankrijk (12.00).

Als we naar de huidige topscorers van het WK kijken, is het niet verwonderlijk dat hier spelers van zowel Engeland als Frankrijk bij zitten. Mochten er doelpunten gaan vallen, dan is de kans aanwezig dat deze gemaakt worden door

 • 🇫🇷 Kylian Mbappé (2.75),
 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Harry Kane (3.00),
 • 🇫🇷 Olivier Giroud (3.40),
 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Marcus Rashford (4.50).

Dat beide teams nu al tegen elkaar uitkomen zorgt ervoor dat er na deze wedstrijd één topfavoriet minder in het toernooi zit. Voor Frankrijk krijg je momenteel nog 5.00 keer je inzet terug als zij het WK 2022 winnen, terwijl je voor Engeland 7.00 keer je inzet terugkrijgt. 🇧🇷 Brazilië is en blijft de topfavoriet met een quotering van 2.70.

Engeland en Frankrijk: Statistieken

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we van beide teams ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden op een rij gezet. Op basis van deze statistieken kunnen we een patroon ontdekken én kunnen we een betere Engeland – Frankrijk voorspelling doen.

Laatste 10 wedstrijden🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland🇫🇷 Frankrijk
Winst – Gelijk – Verlies3W – 4G – 4V4W – 3G – 4V
Balbezit51.1%58%
Doelpunten voor1614
Doelpunten voor per wedstrijd1.61.4
Doelpunten tegen1211
Doelpunten tegen per wedstrijd1.21.1
Schoten per wedstrijd12,516.7
Schoten op doel4760
Schoten op doel per wedstrijd4,76
TopscorerKane (3)Mbappé (7)
Overtredingen per wedstrijd11,56.9
Gele kaarten per wedstrijd0,60,6
Rode kaarten per wedstrijd0,10

Bij het analyseren van beide teams zijn er een aantal dingen die opvallen. Het eerste belangrijke punt is dat 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland enorm veel verschillende doelpuntenmakers heeft in de laatste 10 wedstrijden. In totaal scoorde maar liefst 10 spelers in de laatste 10 wedstrijden. Dit is daarom ook een punt waar 🇫🇷 Frankrijk rekening mee moet houden. Zij profiteren de laatste 10 wedstrijden vooral van de doelpunten van Mbappé, die de helft van de doelpuntenproductie voor zijn rekening heeft genomen.

Wat we in deze voorspelling Engeland tegen Frankrijk WK voetbal 2022 ook mee willen nemen is het feit dat beide ploegen in de laatste wedstrijden veel scoren, maar ook veel doelpunten tegen krijgen. Hierdoor zien we direct de sterke punten (de aanval) en de zwakke punten van beide ploegen (de verdediging). Waar Engeland in haar laatste wedstrijden maar 3 keer wist te winnen, won Frankrijk maar 4 keer.

Kijken we naar het voetbal van beide ploegen, dan zien we dat het balbezit bij Frankrijk wat hoger ligt, wat we ook in deze wedstrijd verwachten. Qua gele en rode kaarten liggen beide ploegen dicht bij elkaar, dus hier verwachten we weinig verschillen.

Wedtips voor Engeland vs Frankrijk bij WK kwartfinale

Bij verschillende bookmakers in Nederland heb je de mogelijkheid om wedden op Engeland vs Frankrijk te doen op het WK 2022 in Qatar. Hieronder vind je de meest gebruikte weddenschappen voor deze wedstrijd, waarbij we bij verschillende van deze weddenschappen ook een Engeland tegen Frankrijk voorspelling gaan doen.

(1X2) Engeland – Frankrijk voorspellen: Winst voor Frankrijk

Evenals de bookmakers in Nederland zien we 🇫🇷 Frankrijk als grote favoriet om er met de overwinning vandoor te gaan in deze wedstrijd. Voor een overwinning van Frankrijk krijg je een quotering van 2.40 (40,5% kans), terwijl je voor een overwinning van Engeland een quotering van 2.90 krijgt (30% kans). Kijken we naar de vorm van de laatste wedstrijden, dan ontlopen de ploegen elkaar niet veel.

De winst voor Frankrijk lijkt daarom vooral gebaseerd op het verschil in kwaliteit tussen de twee ploegen, waarbij vooral de aanvallende kwaliteiten van Frankrijk voor hen in het voordeel spreken. Met topvoetballer Kylian Mbappé lijkt een aanvallende wedstrijd bijna niet uit te sluiten.

Een opvallende statistiek is wel dat het onderlinge resultaat duidelijk in het voordeel is van Engeland. Van de 31 wedstrijden die er onderling gespeeld werden, wisten zijn er 17/31 (55%) te winnen. De twee wedstrijden die in het verleden op een WK werden gespeeld, werden beide gewonnen door Engeland! Zou het dan toch kunnen dat Engeland aan het langste eind trekt?

Voorspelling Engeland vs Frankrijk: Meer/Minder dan 2.5

Met betrekking tot het aantal doelpunten geven de bookmakers aan dat de kans groter is dat er minder dan 2.5 doelpunten vallen (1.80). Ondanks deze voorspelling, verwachten we zelf meer dan 2.5 doelpunten. Beide ploegen zijn namelijk verdedigend minder sterk, terwijl ze aanvallend over de beste spelers ter wereld beschikken.

Ook in de wedstrijd tegen Senegal (Engeland) en Polen (Frankrijk) hebben we gezien dat beide ploegen het moeilijk vinden om het rustiger aan te doen. Zeker de spelers in de voorhoede willen aanvallend blijven spelen. Dit is ook de reden dat we meer dan 2.5 doelpunten verwachten met een quotering van 2.00.

Engeland – Frankrijk voorspellen: Juiste uitslag

Het voorspellen van de juiste uitslag brengt risico met zich mee, maar hierdoor kan de beloning ook een stuk groter zijn. Ondanks dat we zelf meer doelpunten en geen gelijkspel verwachten, krijg je hiervoor wel de laagste quoteringen. Onze voorspelling Frankrijk Engeland is een 1-2 overwinning voor Frankrijk (11.00).

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EngelandGelijkspel🇫🇷 Frankrijk
1-0: 10.00
2-0: 17.00
2-1: 12.00
3-0: 34.00
3-1: 26.00
3-2: 34.00
0-0: 10.00
1-1: 7.00
2-2: 15.00
3-3: 51.00
0-1: 9.00
0-2: 13.00
1-2: 11.00
0-3: 26.00
1-3: 21.00
2-3: 34.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (09.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Frankrijk of Engeland: Kwalificeert zich?

Verwacht je niet dat de wedstrijd binnen 90 minuten beslist gaat worden, dan kun je er ook voor kiezen om in te zetten op de ploeg die zich kwalificeert. In dat geval maak t het niet uit of dit in de reguliere speeltijd, na de verlenging of na het nemen van penalty’s gebeurt. Voor een kwalificatie van 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland krijg je een quotering van 2.00, terwijl je voor het bereiken van de halve finale voor 🇫🇷 Frankrijk een quotering van 1.80 krijgt.

Andere voorspellingen voor Engeland vs Frankrijk WK 2022 kwartfinale

Naast de populaire weddenschappen die we hierboven al benoemde, zijn er nog verschillende andere weddenschappen die je kunt gebruiken. Elk van deze weddenschappen brengt een bepaalde mate van risico met zich mee, dus let hier goed op. De mogelijke weddenschappen, inclusief Frankrijk Engeland 2022 wedtips, zijn:

 • Gelijkspel, geen weddenschap: Ideaal voor het beperken van het risico. In dit geval is onze Engeland Frankrijk voorspelling WK 2022 kwartfinale Engeland, aangezien je hiervoor een mooie quotering van 2.00 krijgt. 
 • Dubbele kans: Het inzetten op meerdere uitkomsten is minder interessant. Mocht je hier toch voor willen gaan, dan adviseren we een gelijkspel of Frankrijk (1.40). In dat geval heb je namelijk de grootste kans om je weddenschap te winnen. 
 • Beide teams scoren: Dat beide teams gaan scoren lijkt vrijwel een zekerheid. Dit komt door de grote aanvallende kwaliteiten bij beide teams. Hier krijg je een quotering van 1.80 voor ‘Ja’, terwijl je 1.95 krijgt voor ‘Nee’. 
 • Handicap: Je kunt tot slot nog je risico beperken door Engeland een fictieve voorsprong te geven van bijvoorbeeld 1 doelpunt. Eindigt de wedstrijd in een gelijkspel of wint Engeland, dan krijg je 1.53 keer je inzet terug. Dit zou dan ook onze Engeland vs Frankrijk wedtip zijn.

Wedden op Engeland vs Frankrijk bij WK 2022 kwartfinales

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kunnen er verschillende bookmakers gebruikt worden om te wedden op Engeland vs Frankrijk 2022. Hieronder vind je de beste betrouwbare en legale bookmakers voor weddenschappen op het WK 2022:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Laten we eens gaan kijken welke type weddenschappen de beste legale Nederlandse aanbieders hebben voor het WK 2022 in Qatar.

Wedden op Engeland vs Frankrijk bij WK 2022 kwartfinale

Bonussen en promoties voor Engeland vs Frankrijk

Alle hierboven genoemde aanbieders hebben regelmatig nieuwe bonussen en promoties voor WK wedstrijden. Ook voor Engeland vs Frankrijk verwachten we deze promoties, zowel voor nieuwe gokkers als voor bestaande gokkers.

Voor bestaande gokkers zijn dit vaak promoties in de vorm van Bet Builders, het inzetten van een bedrag om een gratis weddenschap te ontgrendelen of verbeterde quoteringen. Voor nieuwe gokkers is er vaak een Odds Boost te vinden, waarbij de quotering voor (een van) beide ploegen kan oplopen tot wel 50.00 keer je inzet.

In beide gevallen raden we het aan om de bonusvoorwaarden goed door te lezen. Hier staat namelijk in waar je voor, tijdens en na de weddenschap aan moet voldoen om de bonus te kunnen claimen of inzetten!

FIFA WK voetbal 2022 in Qatar

Het WK voetbal in Qatar is inmiddels bijna twee weken onderweg. In veel gevallen zijn de kwartfinalisten al bekend, waar dus ook Engeland en Frankrijk onder vallen. Zij spelen de wedstrijd in de kwartfinale op 10 december 2022 om 20:00. Naast onze voorspelling Engeland – Frankrijk, vind je op onze website echter nog veel meer.

Op onze website vind je alles over het WK 2022 in Qatar, waaronder uitgebreide analyses van wedstrijden, samenvattingen van wedstrijden en natuurlijk updates over de meest recente bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken! Hieronder vallen ook onderstaande voorspellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.