Kroatië vs Brazilië voorspelling

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

Bookmakers voorspellen de kans dat Brazilië wint van Kroatië op ongeveer 68,8%, terwijl een overwinning van Kroatië wordt geschat op 10,4%. Er is ook een kans van 20,8% dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. In het geval van een gelijkspel zal een verlenging of penalty’s beslissen wie zich gaat kwalificeren voor de halve finales.

🇭🇷 Kroatië vs. Brazilië 🇧🇷9 december 2022
16:00 Nederlandse tijd

Ondanks dat Kroatië het de afgelopen wedstrijden uitstekend heeft gedaan, verwachten we dat zij tegen Brazilië vrij kansloos gaan zijn. Niet alleen is onze Kroatië vs Brazilië voorspelling dat er meer dan 2.5 doelpunten (1.80) gaan vallen, maar ook verwachten we dat niet beide teams gaan scoren (1.70). Het is ook niet verwonderlijk dat de bookmakers voor een 0-2 (7.00) of 0-3 (9.50) lage quoteringen aanbieden.

Voorspelling Kroatie Brazilie met Bet365
Bet365 Oddsboosts voor Senegal vs Nederland

Bet365 heeft voor deze wedstrijd verschillende odds boosts die wij zeker kunnen aanraden:

 • Juiste uitslag: 0-3 (Brazilië wint) met odds van 9,00 -> 10,00
 • Scoort met een kopbal: Richarlison de Andrade met odds van 11,00 -> 13,00

Kroatië vs Brazilië Odds van WK 2022 kwartfinale

Aangezien er allerlei verschillende weddenschappen mogelijk zijn, kun je als gokker nog weleens het overzicht verliezen. Hier hebben we de quoteringen voor de meest gebruikte weddenschappen voor de wedstrijd Kroatië vs Brazilië voor je, waar uiteindelijk Frankrijk de favoriet is.

Wedtype🇭🇷 KroatiëGelijkspel🇧🇷 Brazilië
1X29.004.501.36
Dubbele kansKroatië of gelijkspel: 3.00Gelijkspel of Brazilië: 1.071Kroatië of Brazilië: 1.16
Draw no Bet6.501.11
Beide teams scorenJa: 2.05Nee: 1.70
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.80Minder dan 2.5: 2.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (09.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Nederland vs Argentinië bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

Het mag geen verrassing zijn dat onze voorspelling Kroatië – Brazilië in het voordeel van de Brazilianen uitvalt. Ondanks dat de quoteringen laag liggen, zijn zij toch de favoriet om de halve finale te bereiken. Er zijn verschillende factoren die hier een belangrijke rol bij spelen, te beginnen met de wedstrijd die Kroatië afwerkte tegen Japan.

Die wedstrijd duurdere namelijk maar liefst 120 minuten, waarna penalty’s de doorslag moesten geven. Hier kwam, mede door uitstekend keeperswerk, 🇭🇷 Kroatië als winnaar uit de bus. Toch heeft Kroatië hierdoor erg diep moeten gaan, zeker als we dit vergelijken met 🇧🇷 Brazilië. Zij stonden namelijk al snel voor en wisten de wedstrijd uiteindelijk vrij eenvoudig uit te spelen.

In de wedstrijd verwachten we niet dat beide teams gaan scoren. In de eerste vier wedstrijden dit toernooi, kreeg Brazilië nog maar 2 doelpunten tegen, terwijl een van deze doelpunten werd geïncasseerd tegen Kameroen. Hierin speelde Brazilië met een B-elftal. Kroatië wist in de wedstrijden tot nu toe nog maar 5 keer te scoren, waarbij 4/5 van deze doelpunten tegen Canada werden gemaakt. Dat beide teams gaan scoren lijkt dus niet waarschijnlijk.

Voorspelling Kroatië vs. Brazilië kwartfinale WK 2022

Voorspelling Kroatië Brazilië WK 2022 kwartfinale

Onze voorspelling Kroatië tegen Brazilië voor de wedstrijd op 9 december 2022 om 16:00 in het Education City Stadium is dat 🇧🇷 Brazilië de overwinning in deze wedstrijd gaat pakken. Weet Brazilië de kwartfinale te overleven, dan staat er een pittige ontmoeting met Nederland of Argentinië op het programma. Vooral het Zuid-Amerikaanse onderonsje lijkt een pittige te worden.

Kijken we naar de achtste finales die beide ploegen speelde, dan valt vooral op dat Brazilië enorm makkelijk een plek in de kwartfinale veilig wist te stellen, terwijl het Kroatië juist veel moeite kostte. De ploeg wist pas na penalty’s van Japan te winnen. Brazilië stond al na 36 minuten met 4-0 voor en kon daarom de wedstrijd rustig uitspelen.

Uitslagen die door de bookmakers verwacht worden zijn:

 • Kroatië vs Brazilië: 0-1 (7.50) – 12,5% kans
 • Kroatië vs Brazilië: 0-2 (7.00) – 13,4% kans
 • Kroatië vs Brazilië: 1-1 (10.00) – 9,36% kans
 • Kroatië vs Brazilië: 1-2 (10.00) – 9,36% kans

Wat verwachten we in de Kroatië – Brazilië wedstrijd?

Wil je inzetten op een team dat zich kwalificeert, dan zouden we kiezen voor wat meer risico en gaan voor Kroatië. Hierbij krijg je namelijk een quotering van 5.00, terwijl je voor het kwalificeren van Brazilië maar 1.16 krijgt (80,7% kans). Mocht Brazilië zich kwalificeren, dan verwachten we dat zij dit via de reguliere speeltijd doen.

In dat geval is een 1X2 weddenschap (1: 9.00 | X: 4.75 | 2: 1.36) veel interessanter, aangezien de quoteringen daar hoger liggen. Mocht Kroatië zich kwalificeren, dan verwachten we dit eerder in de verlenging of na het nemen van strafschoppen. Daarom zou dat ons voorspelling Kroatië tegen Brazilië WK 2022 kwartfinale zijn met wat meer risico.

Brazilië en Kroatië: Sterke en zwakke punten

🇧🇷 Brazilië verdediging en aanval

Het is natuurlijk geen verrassing dat de kracht van 🇧🇷 Brazilië op het aanvallende vlak ligt. Zij beschikken over topspelers als Vinicius Junior, Neymar, Richarlison en Antony. Al deze spelers zijn niet alleen in staat om een doelpunt te maken, maar ook kunnen zij een man passeren om gevaar voor een ander te creëren. Dit maakt hen enorm gevaarlijk.

Ook op verdedigend vlak beschikt de ploeg over een aantal sterkhouders die bij grote ploegen in Europa spelen. Denk daarbij aan Casemiro, Thiago Silva, Alisson Becker en Marquinhos. Hierdoor hebben zij een uitgebalanceerd elftal. Het mag dan ook geen wonder zijn dat Brazilië de grote favoriet is om er met het Wereldkampioenschap vandoor te gaan.

🇭🇷 Kroatië verdediging en aanval

Kijken we naar de Kroatische ploeg, dan zijn zij vooral verdedigend enorm sterk. De ploeg tijdens dit WK pas 2 doelpunten tegen, maar wist ook nog maar 5 keer te scoren. Vier van deze doelpunten werden gemaakt tegen 🇨🇦 Canada, waardoor we ook direct het zwakke punt van de ploeg te pakken hebben. Zij zullen het daarom vooral moeten hebben van het verdedigende blok en zullen met Perisic loeren op de counter.

Ondanks de verdedigende kwaliteiten van Kroatië, verwachten we alsnog dat Brazilië wel een doelpunt weet te maken én dat zij er meer dan 2.5 maken (1.80). Een voorspelling Kroatië Brazilië qua doelpuntenmakers komt uit op Neymar (2.20), Vinicius Junior (2.75) of Richarlison (2.75).

Kroatië vs Brazilië Analyse en Statistieken

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we van beide teams ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden op een rij gezet. Op basis van deze statistieken kunnen we een patroon ontdekken én kunnen we een betere Kroatië – Brazilië voorspelling doen.

Laatste 10 wedstrijden🇭🇷 Kroatië🇧🇷 Brazilië
Winst – Gelijk – Verlies6W – 4G – 1V9W – 0G – 1V
Balbezit52.7%58.8%
Doelpunten voor1430
Doelpunten voor per wedstrijd1.43.0
Doelpunten tegen54
Doelpunten tegen per wedstrijd0.50.4
Schoten per wedstrijd9.619.8
Schoten op doel4181
Schoten op doel per wedstrijd4.18.1
TopscorerKramaric (3)Richarlison (10)
Overtredingen per wedstrijd10.411.5
Gele kaarten per wedstrijd1.11.4
Rode kaarten per wedstrijd00

Bovenstaande statistieken geven je een uitstekend beeld van de kansen van beide ploegen. Naast dat de bookmakers Brazilië als grote favoriet aanwijzen, ondersteunen de statistieken dit ook. Zo zien we bijvoorbeeld dat 🇧🇷 Brazilië al 30 doelpunten in de laatste wedstrijden wist te maken. Deze doelpunten werden gemaakt door 11 verschillende spelers, waarvan Richarlison er 10 maakte.

Een ander opvallend punt waar je ook weddenschappen op kunt afsluiten, is het aantal schoten op doel. Zo zien we dat Brazilië gemiddeld maar liefst 8.1 keer op doel schiet. Deze uitstekende statistiek kan gebruikt worden als Over/Under weddenschap. Het feit dat Brazilië maar 0.4 doelpunten per wedstrijd tegen krijgt, zorgt ervoor dat de verwachting is dat Kroatië niet gaat scoren. Voor een ‘Nee’ op beide teams scoren staat dan ook een quotering van 1.70.

Tot slot zien we ook nog dat Kroatië ook maar weinig doelpunten tegen heeft gekregen. Ondanks deze statistiek verwachten wij én de bookmakers dat er meer dan 2.5 doelpunten gescoord gaan worden (1.80).

Waar wedden op Kroatië – Brazilië?

We vinden het echter belangrijk om eerst te benadrukken dat je alleen weddenschappen in Nederland moet afsluiten bij betrouwbare aanbieders met een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Een aantal van deze, door ons uitstekend beoordeelde, bookmakers zijn Bet365, Circus, BetCity en Unibet.

Al deze bovengenoemde bookmakers bieden legale weddenschappen aan, waarbij er regelmatig bonussen en promoties gebruikt worden om het wedden op het WK 2022 nog interessanter te maken. Naast dat we de Kroatië – Brazilië voorspelling voor onze rekening nemen, houden we je ook op de hoogte van de recente bonussen en promoties van deze aanbieders die betrekking hebben op het WK 2022.

Waar op te wedden in de Kroatië – Brazilië kwartfinale 2022?

Bij verschillende bookmakers in Nederland heb je de mogelijkheid om een voorspelling Kroatië – Brazilië te doen op het WK 2022 in Qatar. Hieronder vind je de meest gebruikte weddenschappen voor deze wedstrijd, waarbij we bij verschillende van deze weddenschappen ook een Kroatië Brazilië voorspelling gaan doen.

Wedtip 1: (1X2) Winst van 🇧🇷 Brazilië

Evenals de bookmakers in Nederland zien we Brazilië als grote favoriet om er met de overwinning vandoor te gaan in deze wedstrijd. Voor een overwinning van Brazilië krijg je een lage quotering van maar 1.36, terwijl je voor een overwinning van Kroatië een quotering van 9.00 krijgt.

Kijken we naar de vorm van beide ploegen, dan is Brazilië wederom de favoriet. Zij verloren in de laatste wedstrijden alleen van Kameroen, waar het elftal met een B-elftal speelde om de topspelers wat rust te gunnen. De winst op Brazilië is dus niet alleen gebaseerd op het grote verschil in kwaliteit, maar ook op basis van de statistieken.

Wedtip 2: Meer dan 2.5 doelpunten

Het hoge aantal doelpunten dat Brazilië in de laatste 10 wedstrijden heeft gemaakt staat aan de basis van deze voorspelling Brazilië Kroatië. Zij wisten in de laatste 10 wedstrijden al 30 keer te scoren, waardoor we ook verwachten dat er meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd gaan vallen, ondanks dat Kroatië maar weinig doelpunten tegen krijgt.

Hiervoor krijg je een quotering van 1.80 ten opzichte van een quotering van 2.00 als er minder dan 2.5 doelpunten vallen. Ook de bookmakers denken dus dat Brazilië veel doelpunten gaan maken.

Wedtip 3: Wedden op Juiste uitslag

Het voorspellen van de juiste uitslag brengt risico met zich mee, maar hierdoor kan de beloning ook een stuk groter zijn. Ondanks dat we zelf meer doelpunten en geen gelijkspel verwachten, krijg je hiervoor wel de laagste quoteringen. Onze voorspelling Kroatië Brazilië is een 0-3 overwinning voor Brazilië met een quotering van 9.50.

🇭🇷 KroatiëGelijkspel🇧🇷 Brazilië
1-0: 21.00
2-0: 41.00
2-1: 29.00
3-0: 126.00
3-1: 67.00
3-2: 67.00
0-0: 11.00
1-1: 10.00
2-2: 26.00
3-3: 81.00
0-1: 7.00
0-2: 6.50
1-2: 10.00
0-3: 9.00
1-3: 13.00
2-3: 34.00
0-4: 17.00
1-4: 23.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (09.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedtip 4: Kwalificeren van Brazilië

Wil je inzetten op een team dat zich kwalificeert, dan zouden we kiezen voor wat meer risico en gaan voor Kroatië. Hierbij krijg je namelijk een quotering van 5.00, terwijl je voor het kwalificeren van Brazilië maar 1.16 krijgt. Mocht Brazilië zich kwalificeren, dan verwachten we dat zij dit via de reguliere speeltijd doen.

In dat geval is een 1X2 weddenschap veel interessanter, aangezien de quoteringen daar hoger liggen. Mocht Kroatië zich kwalificeren, dan verwachten we dit eerder in de verlenging of na het nemen van strafschoppen. Daarom zou dat ons voorspelling Kroatië – Brazilië WK 2022 kwartfinale zijn met wat meer risico.

Andere weddenschappen voor Engeland vs Frankrijk WK 2022 kwartfinale

Naast de populaire weddenschappen die we hierboven al benoemde, zijn er nog verschillende andere wedtips die je kunt gebruiken. Elk van deze weddenschappen brengt een bepaalde mate van risico met zich mee, dus let hier goed op. De mogelijke weddenschappen, inclusief Kroatië Brazilië wedtips, zijn:

 • Gelijkspel, geen weddenschap: Bij een Draw No Bet weddenschap zouden we een voorspelling Kroatië Brazilië in het voordeel van Kroatië adviseren. Hiervoor krijg je nog een quotering van 6.50, terwijl je voor Brazilië maar 1.11 krijgt. Dat is volgens ons het risico niet waard. 
 • Dubbele kans: Wil je inzetten op een dubbele kans, dan zouden we kiezen voor Kroatië of een gelijkspel na reguliere speeltijd. Ook in dit geval is een weddenschap waarin Brazilië voorkomt het risico niet waard. Hiervoor krijg je namelijk maar 1.071 of 1.16 ten opzichte van 3.00 als je inzet op Kroatië of een gelijkspel. 
 • Beide teams scoren: Op basis van de statistieken van beide teams, verwachten we niet dat Kroatië gaat scoren. Hiervoor krijg je nog steeds een mooie quotering van 1.70, waardoor het ook onze voorspelling Kroatië Brazilië is. 
 • Handicap: Wil je inzetten met een handicap, dan zouden we adviseren om in te zetten op Kroatië +2 (1.80) of Brazilië -1 (2.00) of -2 (3.50). Dit zijn mooie weddenschappen met mooie quoteringen waarvan we verwachten dat ze uit kunnen komen.

Waar te wedden op Kroatië vs Brazilië?

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kunnen er verschillende bookmakers gebruikt worden om te wedden op Kroatië vs Brazilië 2022. Hieronder vind je de beste betrouwbare en legale bookmakers voor weddenschappen op het WK 2022:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Laten we eens gaan kijken welke type weddenschappen de beste legale Nederlandse aanbieders hebben voor het WK 2022 in Qatar.

Wedden op Kroatië vs Brazilië bij WK 2022 kwartfinale

FIFA WK voetbal 2022 in Qatar

Het WK voetbal in Qatar is inmiddels bijna drie weken onderweg. In veel gevallen zijn de kwartfinalisten al bekend, waar dus ook Brazilië en Kroatië onder vallen. Zij spelen de wedstrijd in de achtste finale op 09 december 2022 om 16:00. Naast onze voorspelling Kroatië – Brazilië, vind je op onze website echter nog veel meer.

Op onze website vind je alles over het WK 2022 in Qatar, waaronder uitgebreide analyses van wedstrijden, samenvattingen van wedstrijden en natuurlijk updates over de meest recente bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken! Hieronder vallen ook onderstaande voorspellingen.

Topscorer WK 2022

Op dit moment ligt het aantal doelpunten dat de topscorers gemaakt hebben erg dicht bij elkaar. We zien daarbij dat Kylian Mbappé op een eerste plek staat. Daar Frankrijk zich al heeft geplaatst voor de kwartfinale, heeft Mbappé in ieder geval al een wedstrijd extra om zijn doelpuntenproductie aan te scherpen.

Wil je meer weten wie er volgens ons een grote kans hebben op de topscorerstitel? In onze analyse lees je er alles over!

Winnaar WK 2022

De twee grote favorieten voor het WK 2022 zijn natuurlijk Brazilië en Frankrijk. Beide landen hebben zich al weten te plaatsen voor de volgende ronde, waarbij ook Portugal zich als outsider al heeft weten te plaatsen. Deze landen liggen dus op koers voor het winnen van het WK 2022. Wil je meer weten over de kanshebbers voor de wereldtitel? In onze uitgebreide analyse lees je er meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.