Marokko vs Portugal voorspelling

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

Marokko wist zich als voorlaatste land te plaatsen voor de kwartfinale door knap Spanje te verslaan in de achtste finales. Zij nemen het op 10 december 2022 om 16:00 op tegen Portugal. Daarin zien we dat 🇵🇹 Portugal de grote favoriet is met een quotering van 1.66. We zien dat Marokko duidelijk de underdog is met een quotering van 5.75.

Bookmakers voorspellen de kans dat 🇵🇹 Portugal wint van Marokko op ongeveer 57,2%, terwijl een overwinning van 🇲🇦 Marokko wordt geschat op 16,5%. Er is ook een kans van 26,4% dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. In het geval van een gelijkspel zal een verlenging of penalty’s beslissen wie zich gaat kwalificeren voor de halve finales.

🇲🇦 Marokko vs. Portugal 🇵🇹10 december 2022
16:00 Nederlandse tijd

Ondanks dat Marokko zowel in de groepsfase als in de achtste finale heeft weten te verrassen, is Portugal de grote favoriet om er met de overwinning vandoor te gaan. Kijken we naar de statistieken van de laatste wedstrijden, dan verwachten we minder dan 2.5 doelpunten (1.66). Het is ook niet verwonderlijk dat je voor het voorspellen van de juiste uitslag met een lage score een lagere quotering krijgt, zoals bij een 0-1 (6.50), 0-0 (8.50) of 1-1 (7.50).

Voorspelling Marokko Portugal met Bet365
Bet365 Oddsboosts voor Senegal vs Nederland

Bet365 heeft voor deze wedstrijd verschillende odds boosts die wij zeker kunnen aanraden:

 • Juiste uitslag: 0-3 (Portugal wint) met odds van 13,00 -> 17,00
 • 1e doelpuntenmaker: Matias Goncalo Ramos met odds van 6,00 -> 7,00

Marokko vs Portugal Odds van WK 2022 kwartfinale

Aangezien er allerlei verschillende weddenschappen mogelijk zijn, kun je als gokker nog weleens het overzicht verliezen. Hier hebben we de quoteringen voor de meest gebruikte weddenschappen in één overzicht geplaatst, waarbij je kunt zien dat Portugal de grote favoriet is.

Wedtype🇲🇦 MarokkoGelijkspel🇵🇹 Portugal
1X25.753.601.66
Dubbele kansMarokko of gelijkspel: 2.15Gelijkspel of Portugal: 1.14Marokko of Portugal: 1.28
Draw no Bet4.001.22
Beide teams scorenJa: 2.05Nee: 1.70
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 2.20Minder dan 2.5: 1.66
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (09.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Nederland vs Argentinië bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

Het mag geen verrassing zijn dat onze voorspelling Marokko tegen Portugal in het voordeel van de Portugezen uitvalt. Doordat dat de quoteringen laag liggen, zijn zij de favoriet om de halve finale te bereiken (odds van 1.30). Er zijn verschillende factoren die hier een belangrijke rol bij spelen, te beginnen met de wedstrijd die Portugal in de achtste finale afwerkte tegen Zwitserland.

In de eerste helft was 🇵🇹 Portugal al oppermachtig en wisten de Zwitsers maar weinig kansen te creëren. Ondanks dat Akanji namens Zwitserland nog een treffer wist te maken, verloor Zwitserland uiteindelijk vrij kansloos met 6-1 van de Portugezen. Deze uitstekende vorm zorgt er ook voor dat Portugal de grote favoriet is.

Een ander belangrijk aspect is dat de wedstrijd tussen 🇲🇦 Marokko en Spanje pas na strafschoppen werd beslist in het voordeel van Marokko. We zagen wel al dat de Marokkanen richting het einde van de wedstrijd vermoeid raakte. Dit gaat zeer waarschijnlijk ook van invloed zijn op de wedstrijd die Marokko tegen Portugal gaat spelen.

Voorspelling Marokko vs Portugal kwartfinale WK 2022

voorspelling Marokko vs Portugal

Onze voorspelling Marokko tegen Portugal WK 2022 kwartfinale op 10 december 2022 om 16:00 is dat Portugal de wedstrijd gaat winnen. Volgens de bookmakers heeft Portugal een winkans van 57%, terwijl Marokko een winkans van 16% heeft. Mocht Portugal de wedstrijd weten te winnen, dan komen zij in de halve finale Engeland of Frankrijk tegen.

Wat verwachten we in de Marokko tegen Portugal wedstrijd?

Door de wedstrijden die Marokko in de groepsfase én tegen Spanje heeft gespeeld, verwachten we weinig aanvallende intenties van Marokko. De aanvallende intenties die er wel zijn, zullen enorm gedoseerd zijn. 🇲🇦 Marokko zal zich vooral focussen op het in stand houden van de verdediging.

Van 🇵🇹 Portugal verwachten we juist dat zij veel de bal willen hebben om aanvallend voetbal te spelen. Dat is natuurlijk geen verrassing met de kwaliteiten van de Portugezen. Met aanvallend ingestelde spelers als Ronaldo, Felix en Fernandes lijken zij vooral pressing te willen spelen. Weten zij dan een doelpunt te maken, dan zien we ook dat zij enorm goed op de verdediging kunnen spelen.

Uitslagen die door de bookmakers verwacht worden zijn:

 • Marokko vs Portugal: 0-1 (6.50) – 14,6% kans
 • Marokko vs Portugal: 0-2 (8.00) – 11,9% kans

Onze voorspelling Marokko Portugal WK 2022 kwartfinale is dan ook dat Portugal vooral de bal gaat hebben en Marokko wil profiteren van de counter. Weet Portugal een doelpunt te maken, dan verwachten we een omgekeerd spelbeeld.

Sterke en zwakke punten

🇲🇦 Marokko verdediging en aanval

Als we kijken naar de statistieken van Marokko, dan valt het op dat de ploeg verdedigend sterk is. In de laatste 10 wedstrijden kreeg de ploeg namelijk maar 5 doelpunten tegen. Dit zien we ook terug in de tactiek die zij gebruiken. Zij leunen sterk op de verdediging en proberen met dode spelmomenten en counters het verschil te maken.

Hierbij komen we ook direct bij het zwakke punt van de Marokkaanse ploeg. Zij wisten in de laatste 10 wedstrijden maar 13 doelpunten te maken. Zelfs tegen landen als Liberia weet de ploeg maar moeilijk het net te vinden. Dit lijkt ook tegen Portugal een van de grootste risico’s voor de ploeg te worden. We hebben echter wel gezien dat zij goed op een gelijkspel kunnen spelen, onder meer in het duel tegen Spanje.

🇵🇹 Portugal verdediging en aanval

Kijken we naar de sterke punten van Portugal, dan kunnen we niet om de aanvallende kwaliteiten heen. Met spelers als Fernandes, Ramos, Ronaldo en Felix zijn zij aanvallend zeer sterk. Toch kreeg Portugal in 4 wedstrijden ook al 5 doelpunten tegen, wat direct de zwakte van de ploeg laat zien. Ook tegen Ghana en Zuid-Korea wist de ploeg niet de nul te houden.

Op basis van deze sterke en zwakke punten verwachten we een overwinning voor Portugal, waarbij er verschillende spelers zijn van wie we een doelpunt verwachten. Cristiano Ronaldo is met 2.50 de belangrijkste gegadigde, maar ook Ramos (3.10), Felix (3.75) en Leao (3.50) komen hoog op het lijstje voor. Ziyech is met een quotering van 5.50 de speler die als eerste Marokkaan op de lijst voorkomt.

Ondanks dat de ploegen in de kwartfinale staan, behoren zij niet tot de favorieten om het WK 2022 uiteindelijk te gaan winnen. Zo krijg je voor Portugal een quotering van 7.00, terwijl je voor Marokko zelfs een quotering van 41.00 krijgt. 🇧🇷 Brazilië is met een quotering van 2.70 nog steeds de WK 2022 favoriet.

Marokko vs Portugal Analyse en Statistieken

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we van beide teams ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden op een rij gezet. Op basis van deze statistieken kunnen we een patroon ontdekken én kunnen we een betere Marokko – Portugal voorspelling doen.

Laatste 10 wedstrijden🇲🇦 Marokko🇵🇹 Portugal
Winst – Gelijk – Verlies6W – 3G – 1V7W – 0G – 3V
Balbezit44.1%55.8%
Doelpunten voor1326
Doelpunten voor per wedstrijd1.32.6
Doelpunten tegen57
Doelpunten tegen per wedstrijd0.50.7
Schoten per wedstrijd13.614
Schoten op doel3560
Schoten op doel per wedstrijd4.36
TopscorerEn-Nesyri (4)Fernandes (5)
Overtredingen per wedstrijd13.812.2
Gele kaarten per wedstrijd1.11,5
Rode kaarten per wedstrijd00

Zoals we hierboven kunnen zien, is Portugal op vrijwel alle vlakken in het voordeel. Zo hebben zij in de laatste 10 wedstrijden meer overwinningen weten te behalen, waarin zij veel meer doelpunten maakte. Hoewel zij ook meer doelpunten tegen hebben gekregen, scheelt het niet veel ten opzichte van Marokko. Dit is ook de reden dat we niet verwachten dat beide teams gaan scoren (1.70).

Kijken we naar het balbezit van Marokko, dan zien we dat zij het prima vinden de tegenstander de bal heeft. Dit is daarom ook het wedstrijdbeeld dat we verwachten tijdens deze wedstrijd. Onze voorspelling Marokko – Portugal is dan ook dat 🇵🇹 Portugal het meeste balbezit zal hebben en de meeste kansen gaat creëren.

Daar Portugal gemiddeld 6 keer per wedstrijd op doel schiet, is het een interessant weddenschap om te gebruiken. De kans is daarom ook aanwezig dat er meer dan 6 keer op doel geschoten wordt. Krijg je weddenschappen voor meer dan 7 schoten op doel, dan zouden we dit alleen doen als de quoteringen juist zijn.

Door de het kleine aantal doelpunten dat Marokko tegen heeft gekregen, verwachten we in deze wedstrijd minder dan 2.5 doelpunten (1.66).

Waar wedden op Kroatië – Brazilië?

We vinden het echter belangrijk om eerst te benadrukken dat je alleen weddenschappen in Nederland moet afsluiten bij betrouwbare aanbieders met een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Een aantal van deze, door ons uitstekend beoordeelde, bookmakers zijn Bet365, Circus, BetCity en Unibet.

Al deze bovengenoemde bookmakers bieden legale weddenschappen aan, waarbij er regelmatig bonussen en promoties gebruikt worden om het wedden op het WK 2022 nog interessanter te maken. Naast dat we de Marokko Portugal voorspelling voor onze rekening nemen, houden we je ook op de hoogte van de recente bonussen en promoties van deze aanbieders die betrekking hebben op het WK 2022.

Waar op te wedden in de Marokko vs Portugal kwartfinale?

Bij verschillende bookmakers in Nederland heb je de mogelijkheid om een voorspelling Marokko – Portugal te doen op het WK 2022 in Qatar. Hieronder vind je de meest gebruikte weddenschappen voor deze wedstrijd, waarbij we bij verschillende van deze weddenschappen ook een Marokko Portugal voorspelling gaan doen.

Wedtip 1: (1X2) Winst van Portugal

Evenals de bookmakers in Nederland zien we Portugal als grote favoriet om er met de overwinning vandoor te gaan in deze wedstrijd. Voor een overwinning van 🇵🇹 Portugal krijg je een lage quotering van maar 1.66, terwijl je voor een overwinning van Marokko een quotering van 5.75 krijgt.

Als we de vorm van beide ploegen er even bij pakken, dan is Portugal net wat beter in vorm. Zij wisten namelijk meer punten te pakken in de afgelopen wedstrijden, terwijl zij ook op het WK 2022 een betere indruk maken dan de Marokkaanse ploeg. Toch hebben we Marokkanen wel al Spanje weten te verrassen.

Ondanks dat beide ploegen nog niet vaak tegenover elkaar stonden, is het onderlinge resultaat gelijk. Zo wist Marokko in 1986 op het WK te winnen van Portugal, terwijl Portugal op het WK van 2018 met 1-0 wist te winnen. Hier kan Marokko dus wel vertrouwen uit putten.

Wedtip 2: Minder dan 2.5 doelpunten

Kijken we naar het aantal doelpunten dat beide ploegen hebben gemaakt, dan zien we dat Portugal vooral in de laatste wedstrijd tegen Zwitserland makkelijk het net wist te vinden. Toch verwachten we minder dan 2.5 doelpunten in deze wedstrijd (1.66) vanwege het feit dat de Marokkaanse ploeg maar weinig kansen weggeeft. Dit zagen we ook al in de wedstrijd tegen Spanje.

Ook de bookmakers hebben eenzelfde Marokko tegen Portugal voorspelling, aangezien je maar liefst 2.20 keer je inzet krijgt als er meer dan 2.5 doelpunten vallen in de wedstrijd.

Wedtip 3: Juiste uitslag

Het voorspellen van de juiste uitslag brengt risico met zich mee, maar hierdoor kan de beloning ook een stuk groter zijn. We verwachten in deze wedstrijd weinig doelpunten, waardoor onze voorspelling Marokko – Portugal ook op 0-1 (6.50) of 0-2 (8.00) uit gaat komen. Zoals je aan de lage quoteringen kunt zien, is dit ook wat de bookmakers verwachten.

🇲🇦 MarokkoGelijkspel🇵🇹 Portugal
1-0: 15.00
2-0: 29.00
2-1: 21.00
3-0: 51.00
3-1: 51.00
3-2: 51.00
0-0: 8.50
1-1: 7.50
2-2: 21.00
3-3: 67.00
0-1: 6.50
0-2: 8.00
1-2: 9.50
0-3: 13.00
1-3: 17.00
2-3: 34.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (09.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedtip 4: Kwalificeren van Marokko?

Wil je inzetten op een team dat zich kwalificeert, dan zouden we kiezen voor wat meer risico en gaan voor Marokko. Hiervoor krijg je namelijk een quotering van 3.40. We hebben tegen Spanje al gezien dat Marokko verdedigend sterk is. Weten zij zich via de verlenging of na strafschoppen te plaatsen, dan is dit een mooie Marokko tegen Portugal voorspelling.

Andere wedtips voor Marokko vs Portugal WK 2022 kwartfinale

Naast de populaire weddenschappen die we hierboven al benoemde, zijn er nog verschillende andere weddenschappen die je kunt gebruiken. Elk van deze weddenschappen brengt een bepaalde mate van risico met zich mee, dus let hier goed op. De mogelijke weddenschappen, inclusief Marokko Portugal 2022 wedtips, zijn:

 • Gelijkspel, geen weddenschap: Bij een Draw No Bet weddenschap zouden we inzetten op Marokko. Zij speelde namelijk al twee keer gelijk met 0-0, waardoor dit met een quotering van 4.00 een mooie optie is. 
 • Dubbele kans: Wil je inzetten op een dubbele kans, dan zouden we kiezen voor Marokko of een gelijkspel na reguliere speeltijd. Hiervoor krijg je nog een quotering van 2.15. Kies je voor een weddenschap waar Portugal in voorkomt, dan is dat volgens ons het risico niet waard.  
 • Beide teams scoren: Op basis van de statistieken van beide teams, verwachten we niet dat Marokko gaat scoren. Hiervoor krijg je nog steeds een mooie quotering van 1.75, waardoor het ook onze voorspelling Marokko Portugal is. 
 • Handicap: Wil je inzetten met een handicap, dan zouden we adviseren om in te zetten op Marokko +2 (1.40) of Portugal -1 (2.87). Weet Portugal de vorm tegen Zwitserland te evenaren, dan is een -2 (6.00) weddenschap ook nog mogelijk. Dit zijn mooie weddenschappen met mooie quoteringen waarvan we verwachten dat ze uit kunnen komen.

Waar te wedden op Marokko – Portugal bij WK 2022 kwartfinales?

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kunnen er verschillende bookmakers gebruikt worden om te wedden op Marokko vs Portugal 2022. Hieronder vind je de beste betrouwbare en legale bookmakers voor weddenschappen op het WK 2022:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Laten we eens gaan kijken welke type weddenschappen de beste legale Nederlandse aanbieders hebben voor het WK 2022 in Qatar.

Wedden op Marokko vs Portugal bij WK 2022 kwartfinale

FIFA WK voetbal 2022 in Qatar

Het WK voetbal in Qatar is inmiddels bijna drie weken onderweg. Alle kwartfinalisten zijn bekend en het is tijd om te gaan strijden voor een plek in de halve finale, zoals Portugal en Marokko gaan doen. Zij spelen de wedstrijd in de achtste finale op 10 december 2022 om 16:00. Naast onze voorspelling Portugal Marokko, vind je op onze website echter nog veel meer.

Op onze website vind je alles over het WK 2022 in Qatar, waaronder uitgebreide analyses van wedstrijden, samenvattingen van wedstrijden en natuurlijk updates over de meest recente bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken! Hieronder vallen ook onderstaande voorspellingen.

Topscorer WK 2022

Op dit moment ligt het aantal doelpunten dat de topscorers gemaakt hebben erg dicht bij elkaar. We zien daarbij dat Kylian Mbappé (odds van 1.57) op een eerste plek staat. Daar Frankrijk zich al heeft geplaatst voor de kwartfinale, heeft Mbappé in ieder geval al een wedstrijd extra om zijn doelpuntenproductie aan te scherpen.

Wil je meer weten wie er volgens ons een grote kans hebben op de topscorerstitel? In onze analyse lees je er alles over!

Winnaar WK 2022

De twee grote favorieten voor het WK 2022 zijn natuurlijk Brazilië en Frankrijk. Beide landen hebben zich al weten te plaatsen voor de volgende ronde, waarbij ook Portugal zich als outsider al heeft weten te plaatsen. Deze landen liggen dus op koers voor het winnen van het WK 2022. Wil je meer weten over de kanshebbers voor de wereldtitel? In onze uitgebreide analyse lees je er meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.