Argentinië vs Kroatië voorspelling | WK halve finales | Wedtips

De wedstrijd tussen Argentinië en Kroatië in de halve finales van het WK 2022 in Qatar heeft maar één grote favoriet. Toch is dat wat de Kroaten het liefst willen, daar zij ook de underdog waren in de wedstrijd tegen Brazilië. Deze wisten zij na strafschoppen uiteindelijk te winnen! Met een quotering van 1.83 voor Argentinië en een quotering van 5.00 voor Kroatië is het de vraag of de Argentijnen de favorietenrol wederom waar kunnen maken.

🇦🇷 Argentinië vs. Kroatië 🇭🇷13 december 2022
20:00 Nederlandse tijd

Door de goede wedstrijd van de Kroaten tegen Brazilië, verwachten we dat zij een redelijke kans hebben tegen de Argentijnen. Tegen de Brazilianen zagen we namelijk dat de Kroaten uitstekend voetbal op de mat wisten te leggen. Zoals we in de laatste wedstrijden van de Kroaten gezien hebben, wordt er maar weinig gescoord, wat ook de lage quotering voor minder dan 2.5 doelpunten verklaard (1.53). Ondanks dat je voor een 1-0 (6.00) of 0-0 (7.00) de laagste quoteringen krijgen, achten we de Kroaten niet kansloos.

Voorspelling Argentinië vs Kroatië met Bet365
Bet365 Oddsboosts voor Senegal vs Nederland

Bet365 heeft voor deze wedstrijd verschillende odds boosts die wij zeker kunnen aanraden:

 • Juiste uitslag: 3-0 (Argentinië wint) met odds van 17,00 -> 21,00
 • 1e doelpuntenmaker: Julian Alvarez met odds van 6,50 -> 7,50

Argentinië vs Kroatië Odds van WK 2022

Aangezien er allerlei verschillende weddenschappen mogelijk zijn, kun je als gokker nog weleens het overzicht verliezen. Hier hebben we de quoteringen voor de meest gebruikte weddenschappen voor de wedstrijd Argentinië vs Kroatië voor je, waar uiteindelijk Argentinië de favoriet is.

Wedtype🇦🇷 ArgentiniëGelijkspel🇭🇷 Kroatië
1X21.833.305.00
Dubbele kans🇦🇷 Argentinië of gelijkspel: 1.16🇦🇷 Argentinië of Kroatië: 1.33Gelijkspel of 🇭🇷 Kroatië: 1.90
Draw no Bet1.303.40
Beide teams scorenJa: 2.20Nee: 1.61
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 2.50Minder dan 2.5: 1.53
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (13.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Nederland vs Argentinië bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

Het mag geen verrassing zijn dat onze voorspelling van de WK-wedstrijd Argentinië – Kroatië in het voordeel van de Argentijnen uitvalt. Hoewel de quoteringen voor hen minder interessant zijn, zijn zij wel de grote favoriet om de finale te bereiken. Er zijn verschillende factoren die hierbij een rol spelen.

Allereerst is dat namelijk de ultieme wens van Lionel Messi. Ondanks dat hij door velen wordt gezien als de beste speler aller tijden, heeft hij nog geen wereldtitel achter zijn naam staan. Aangezien dit weleens zijn laatste kans zou kunnen zijn op de wereldtitel, verwachten we een Argentijns elftal dat absoluut voor die plek in de finale gaat.

Daarnaast verwachten we dat beide clubs erg op de verdediging gaan spelen, waarbij het verschil zit in de kwaliteiten die de ploegen in de voorhoede hebben. Daar lopen bij Argentinië echte topspelers rond, terwijl de kwaliteiten bij Kroatië voorin een stuk minder zijn. Hierdoor lijkt Argentinië de echte favoriet en is het ook onze voorspelling voor de Argentinië vs Kroatië WK-wedstrijd.

Voorspelling Argentinië – Kroatië 2022

Argentinië vs Kroatië voorspelling

Onze voorspelling van de Argentinië vs. Kroatië voor de wedstrijd op 13 december 2022 om 20:00 in het Lusail Stadium is – Argentinië de overwinning in deze wedstrijd gaat pakken. Voor beide ploegen staat er een plek in de finale op het spel, wat ook de reden is dat we een zeer intense wedstrijd verwachten.

Kijken we naar de kwartfinale die beide ploegen speelde, dan valt vooral op dat Kroatië enorm goed voetbal op de mat legde tegen Brazilië. Hoewel zij op achterstand kwamen, wisten zij de wedstrijd uiteindelijk met strafschoppen te beslissen. Ook Argentinië wist na een flinke teleurstelling in de laatste minuut alsnog met strafschoppen te winnen.

Wat verwachten we in de wedstrijd?

Onze voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Argentinië Kroatië’ in 2022 is dat Argentinië vooral op de verdediging gaat spelen en gaat voor een aantal uitbraken. Komen zij op een voorsprong, dan focussen zij zich vaak op de verdedigingen en spelen ze meer op de counter.

Van Kroatië verwachten we juist meer voetbal, zoals ze dat ook tegen Brazilië al lieten zien. Hier wisten zij vaak met een voetballende oplossing te komen, maar ontbrak het aan daadkracht voorin. Onze Kroatië Argentinië voorspelling is dat het wedstrijdbeeld vergelijkbaar is.

Doordat beide ploegen al een of meerdere wedstrijden met verlenging en strafschoppen gespeeld hebben, weten zij wel hoe zij zich hierop voor moeten bereiden. Dit is een belangrijk aandachtspunt voor beide ploegen.

Argentinië en Kroatië: Sterke en zwakke punten

Bij Argentinië liggen de sterke punten vooral op het aanvallende vlak. Kijken we namelijk naar de voorhoede, dan speler hier topspelers als Messi, Alvarez, Di Maria en Dybala. Dit maakt hen aanvallend zeer sterk, vooral als het spel over de grond in de snelle combinaties gaat. Door de lengte achterin bij Kroatië is dit waarschijnlijk ook waar de Argentijnen het van moeten hebben. Dit zien we ook terug in de voorspelling Argentinië Kroatië voor de topscorers van de WK 2022. Hier krijg je namelijk lage quoteringen voor Lionel Messi (2.30), Lautaro Martinez (3.25), Alvarez (3.50) en Dybala (4.00).

Kijken we namelijk naar het zwakke punt van de Argentijnen, dan is dat de lengte die zij op het veld hebben staan. Ook tegen Nederland zagen we weer dat Nederland vooral vanuit standaardsituaties sterk was. Zeker in het laatste kwart van de wedstrijd en de verlenging was dat een belangrijk punt, waardoor Nederland ook terug in de wedstrijd kon komen.

Dit sterke punt van Kroatië laat ook direct het zwakke punt van de ploeg zien. Doordat zij achterin en in de voorhoede veel lengte hebben, zijn zij ook een stuk minder wendbaar. Weet Argentinië de slag op het middenveld te winnen, over het algemeen de sterkste linie van de Kroaten, dan kunnen zij meer druk zetten op de verdediging.

Argentinië vs Kroatië Analyse

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we van beide teams ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden op een rij gezet. Op basis van deze statistieken kunnen we een patroon ontdekken en kunnen we een betere voorspellen van de Argentinië-Kroatië wedstrijd doen.

Laatste 10 wedstrijden🇦🇷 Argentinië🇭🇷 Kroatië
Winst – Gelijk – Verlies8W – 1G – 1V6W – 4G – 0V
Balbezit64.1%53%
Doelpunten voor2814
Doelpunten voor per wedstrijd2,81,4
Doelpunten tegen45
Doelpunten tegen per wedstrijd0,40,5
Schoten per wedstrijd16,19,7
Schoten op doel7337
Schoten op doel per wedstrijd7,33,7
TopscorerMessi (14)Kramaric (4)
Overtredingen per wedstrijd11,811,7
Gele kaarten per wedstrijd1,21,2
Rode kaarten per wedstrijd00

Bovenstaande statistieken geven je een uitstekend beeld van de kansen van beide ploegen. Naast dat de bookmakers Argentinië als grote favoriet aanwijzen, ondersteunen de statistieken dit ook. Zo zien we bijvoorbeeld dat Argentinië al 28 doelpunten in de laatste wedstrijden wist te maken. Natuurlijk is Messi hier de absolute topscorer met maar liefst 14 doelpunten.

Een ander opvallend punt waar je ook weddenschappen op kunt afsluiten, is het aantal schoten op doel. Zo zien we dat Argentinië gemiddeld maar liefst 7,3 keer op doel schiet. Deze uitstekende statistiek kan gebruikt worden als Over/Under weddenschap. Het feit dat Argentinië maar 0.4 doelpunten per wedstrijd tegen krijgt en Kroatië maar 0,5 doelpunten per wedstrijd, zorgt ervoor dat we maar weinig doelpunten verwachten. Onze voorspelling voor de wedstrijd ‘Argentinië vs. Kroatië’ is dan ook minder dan 2,5 doelpunten (1,53).

Waar wedden op Argentinië vs Kroatië?

We vinden het echter belangrijk om eerst te benadrukken dat je alleen weddenschappen in Nederland moet afsluiten bij betrouwbare aanbieders met een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Een aantal van deze, door ons uitstekend beoordeelde, bookmakers zijn Bet365, Circus, BetCity en Unibet.

Al deze bovengenoemde bookmakers bieden legale weddenschappen aan, waarbij er regelmatig bonussen en promoties gebruikt worden om het wedden op het WK 2022 nog interessanter te maken. Naast dat we de Argentinië Kroatië voorspelling voor onze rekening nemen, houden we je ook op de hoogte van de recente bonussen en promoties van deze aanbieders die betrekking hebben op het WK 2022.

Wedtips en voorspellingen voor Argentinië vs Kroatië van de halve finale wedstrijd

Bij verschillende bookmakers in Nederland heb je de mogelijkheid om een voorspelling Argentinië – Kroatië te doen op het WK 2022 in Qatar. Hieronder vind je de meest gebruikte weddenschappen voor deze wedstrijd, waarbij we bij verschillende van deze weddenschappen ook een Argentinië Kroatië voorspelling gaan doen.

(1X2) Argentinië – Kroatië voorspellen: winst voor Argentinië?

Bij de bookmakers in Nederland zien we dat 🇦🇷 Argentinië met een quotering van 1.83 de grote favoriet is om de wedstijd te gaan winnen. Voor Kroatië krijg je namelijk een quotering van 5.00. Toch zien we dat het verschil minder groot is dan bij de wedstrijd tussen Brazilië en Kroatië. De overwinning op de Brazilianen heeft ervoor gezorgd dat de quoteringen nu wat lager liggen.

Als we naar de vorm van beide ploegen kijken, dan is Argentinië een stuk beter in vorm. Hoewel de ploeg in de groepsfase nog eenmaal verloor en tegen Nederland gelijkspeelde, wisten zij de andere acht van de tien wedstrijden moeiteloos te winnen. Kroatië presteert daarentegen een stuk wisselvalliger, maar staat ook gewoon in de halve finale.

Kijken we naar het onderlinge resultaat, dan is dit gelijk. Zo wisten beide ploegen al eens van elkaar te winnen op een eindronde. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen, was op het WK in 2018. Daar wist Kroatië met maar liefst 0-3 van de Argentijnen te winnen. Hierdoor lijkt het alsof de Argentijnen wat recht te zetten hebben.

Voorspelling van de Argentinië vs Kroatië WK-wedstrijd: Over/Under 2.5

Onze voorspelling Argentinië Kroatië is dat er minder dan 2.5 doelpunten gaan vallen (1.53). Dit komt mede doordat beide ploegen in de laatste 10 wedstrijden heel weinig doelpunten tegen hebben gekregen. Daar komt nog bij de Kroatië in de laatste 10 wedstrijden ook maar weinig doelpunten heeft weten te maken. Ondanks dat Argentinië in de laatste 10 wedstrijden wel al 28 doelpunten maakte, verwachten we alsnog minder dan 2.5 doelpunten.

Voorspelling juiste uitslag voor de Argentinië vs. Kroatië wedstrijd bij WK-halve finale

Het voorspellen van de juiste uitslag brengt risico met zich mee, maar hierdoor kan de beloning ook een stuk groter zijn. Doordat er bij deze wedstrijd maar weinig doelpunten worden verwacht, krijg je voor de lagere scores ook een lagere quotering. Laten we eens gaan kijken naar onze voorspelling Argentinië – Kroatië:

 • Argentinië – Kroatië: 0-0 (7.00)
 • Argentinië – Kroatië: 1-0 (6.00) 
 • Argentinië – Kroatië: 1-1 (7.00)
 • Argentinië – Kroatië: 0-1 (11.00)

Hoewel Kroatië weinig scoort, hebben zij wel laten zien verdedigend sterk te zijn. Mochten zij daarom de 0-1 maken, dan is de kans zeer aanwezig dat zij dit ook weten vast te houden. Het kan daarom de moeite zijn om een gokje te wagen op Kroatië dat wint met 0-1.

Kroatië of Argentinië: Kwalificeert zich?

Wil je inzetten op een team dat zich kwalificeert, dan zouden we kiezen voor wat meer risico en gaan voor Kroatië. Hierbij krijg je namelijk een quotering van 3.00, terwijl je voor het kwalificeren van Argentinië maar 1.36 krijgt. Mocht Argentinië zich kwalificeren, dan verwachten we dat zij dit via de reguliere speeltijd doen.

In dat geval is een 1X2 weddenschap veel interessanter, aangezien de quoteringen daar hoger liggen. Mocht Kroatië zich kwalificeren, dan verwachten we dit eerder in de verlenging of na het nemen van strafschoppen. Daarom zou dat ons voorspelling Kroatië – Argentinië WK 2022 halve finale zijn met wat meer risico.

Andere weddenschappen voor Argentinië vs Kroatië WK 2022 halve finale

Naast de populaire weddenschappen die we hierboven al benoemde, zijn er nog verschillende andere weddenschappen die je kunt gebruiken. Elk van deze weddenschappen brengt een bepaalde mate van risico met zich mee, dus let hier goed op. De mogelijke weddenschappen, inclusief Argentinië Kroatië 2022 wedtips, zijn:

 • Gelijkspel, geen weddenschap: Bij een Draw No Bet weddenschap zouden we een voorspelling Argentinië Kroatië in het voordeel van Kroatië adviseren. Hiervoor krijg je nog een quotering van 3.50, terwijl je voor Argentinië maar 1.30 krijgt. Dat is volgens ons het risico niet waard. 
 • Dubbele kans: Wil je inzetten op een dubbele kans, dan zouden we kiezen voor Kroatië of een gelijkspel na reguliere speeltijd. Ook in dit geval is een weddenschap waarin Argentinië voorkomt het risico niet waard. Hiervoor krijg je namelijk maar 1.16 of 1.33 ten opzichte van 1.90 als je inzet op Kroatië of een gelijkspel. 
 • Beide teams scoren: Op basis van de statistieken van beide teams, verwachten we niet dat Kroatië gaat scoren. Hiervoor krijg je nog steeds een mooie quotering van 1.61, waardoor het ook onze voorspelling Kroatië Argentinië is. 
 • Handicap: Wil je inzetten met een handicap, dan zouden we adviseren om in te zetten op Kroatië +1 (1.90) of Argentinië -1 (3.50). Dit zijn mooie weddenschappen met mooie quoteringen waarvan we verwachten dat ze uit kunnen komen.

Wedden op de wedstrijd van Argentinië Kroatië bij WK 2022 halve finales

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kunnen er verschillende bookmakers gebruikt worden om te wedden op Argentinië vs Kroatië 2022. Hieronder vind je de beste betrouwbare en legale bookmakers voor weddenschappen op het WK 2022:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Laten we eens gaan kijken welke type weddenschappen de beste legale Nederlandse aanbieders hebben voor het WK 2022 in Qatar.

Wedden op Argentinië vs Kroatië bij WK 2022 kwartfinale

Bonussen en promoties voor Argentinië vs Kroatië

Alle hierboven genoemde aanbieders hebben regelmatig nieuwe bonussen en promoties voor WK wedstrijden. Ook voor Argentinië vs Kroatië verwachten we deze promoties, zowel voor nieuwe gokkers als voor bestaande gokkers.

Voor bestaande gokkers zijn dit vaak promoties in de vorm van Bet Builders, het inzetten van een bedrag om een gratis weddenschap te ontgrendelen of verbeterde quoteringen. Voor nieuwe gokkers is er vaak een Odds Boost te vinden, waarbij de quotering voor (een van) beide ploegen kan oplopen tot wel 50.00 keer je inzet.

In beide gevallen raden we het aan om de bonusvoorwaarden goed door te lezen. Hier staat namelijk in waar je voor, tijdens en na de weddenschap aan moet voldoen om de bonus te kunnen claimen of inzetten!

FIFA WK voetbal 2022 in Qatar

Het WK voetbal in Qatar is inmiddels bijna drie weken onderweg. Inmiddels zijn de halve finalisten al bekend, waarbij grote ploegen als Kroatië en Argentinië nog in het toernooi zitten. Naast onze voorspelling voor deze halve finale, vind je er ook onze voorspelling voor de andere halve finale!

Op onze website vind je alles over het WK 2022 in Qatar, waaronder uitgebreide analyses van wedstrijden, samenvattingen van wedstrijden en natuurlijk updates over de meest recente bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken! Hieronder vallen ook onderstaande voorspellingen.

Topscorer WK 2022

Op dit moment ligt het aantal doelpunten dat de topscorers gemaakt hebben erg dicht bij elkaar. We zien daarbij dat Kylian Mbappé op een eerste plek staat. Daar Frankrijk zich al heeft geplaatst voor de kwartfinale, heeft Mbappé in ieder geval al een wedstrijd extra om zijn doelpuntenproductie aan te scherpen. Toch staat Lionel Messi met 4 doelpunten op een tweede plek én zijn zij al geplaatst voor de halve finale!

Wil je meer weten wie er volgens ons een grote kans hebben op de topscorerstitel? In onze analyse lees je er alles over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.