Frankrijk vs Marokko voorspelling

Een grote verrassing in de halve finale van het WK voetbal 2022 is Marokko. Na in de achtste finale al Spanje te hebben uitgeschakeld, schakelde zij in de kwartfinale Portugal uit door met 1-0 te winnen. Ondanks dat zij in de wedstrijden tegen 🇫🇷 Frankrijk (1.53) wederom de underdog (Marokko) zullen zijn (7.50), hopen zij natuurlijk iedereen te verrassen en een plek in de finale af te dwingen.

🇫🇷 Frankrijk vs. Marokko 🇲🇦14 december 2022
20:00 Nederlandse tijd

In de wedstrijden die Marokko de laatste maanden heeft afgerond, staat het minimale aantal doelpunten centraal. Zij scoorde dit toernooi nog maar vijf doelpunten, waardoor we minder dan 2.5 doelpunten verwachten in deze wedstrijd (1.66). Kijken we naar de uitslagen die we verwachten, dan lijken een 1-0 (6.00), een 2-0 (6.50) of een 0-0 (7.50) het meest waarschijnlijk.

Voorspelling Frankrijk vs Marokko met Bet365
Bet365 Oddsboosts voor Senegal vs Nederland

Bet365 heeft voor deze wedstrijd verschillende odds boosts die wij zeker kunnen aanraden:

 • Juiste uitslag: 2-0 (Frankrijk wint) met odds van 6.50 -> 7.50
 • 1e doelpuntenmaker: Olivier Giroud met odds van 5,50 -> 6,50

Frankrijk vs Marokko Odds van WK 2022

Aangezien er allerlei verschillende weddenschappen mogelijk zijn, kun je als gokker nog weleens het overzicht verliezen. Hier hebben we de quoteringen voor de meest gebruikte weddenschappen voor de wedstrijd Frankrijk vs Marokko voor je, waar uiteindelijk Frankrijk de favoriet is.

Wedtype🇫🇷 Frankrijk Gelijkspel🇲🇦 Marokko
1X21.533.757.50
Dubbele kans🇫🇷 Frankrijk of gelijkspel: 1.10🇫🇷 Frankrijk of 🇲🇦 Marokko: 1.25Gelijkspel of 🇲🇦 Marokko: 2.37
Draw no Bet1.165.00
Beide teams scorenJa: 2.25Nee: 1.57
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 2.20Minder dan 2.5: 1.66
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (14.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Nederland vs Argentinië bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

Het mag geen verrassing zijn dat onze voorspelling Frankrijk – Marokko in het voordeel van 🇫🇷 Frankrijk uitvalt. Hoewel de quoteringen voor hen minder interessant zijn, zijn zij wel de grote favoriet om de finale te bereiken (1.22). Er zijn verschillende factoren die hierbij een rol spelen.

Het eerste punt is het verschil in kwaliteit tussen beide ploegen. Bij Frankrijk zien we alleen spelers die bij de grootste clubs en in de grootste competities van Europa actief zijn. Hierdoor zijn zij gewend om onder grote druk te presteren, terwijl er bij de Marokkaanse ploeg maar een aantal spelers zijn die bij topploegen actief zijn.

Daarnaast zien we dat Frankrijk veel kwaliteiten in de aanval heeft staan. Een belangrijk voordeel van de 🇲🇦 Marokkaanse ploeg is wel dat zij de laatste wedstrijden maar weinig doelpunten tegen hebben gekregen. Dit is ook direct het grootste gevaar voor Frankrijk. Toch lijkt het verschil in kwaliteit de doorslag te gaan geven.

Voorspelling Frankrijk – Marokko wedstrijd op 14.12.2022

voorspelling Frankrijk vs Marokko

Onze voorspelling Frankrijk – Marokko voor de wedstrijd op 14 december 2022 om 20:00 in het Al Bayt Stadium is dat 🇫🇷 Frankrijk de overwinning in deze wedstrijd gaat pakken. Voor beide ploegen staat er een plek in de finale op het spel, wat ook de reden is dat we een zeer intense wedstrijd verwachten.

Kijken we naar de kwartfinale die beide ploegen speelde, dan valt het op dat Marokko wederom geen doelpunt tegen kreeg. Ook tegen Spanje kreeg de ploeg het al voor om geen doelpunten tegen te krijgen. Frankrijk daarentegen staat al vanaf het begin van het WK 2022 bekend als een van de favorieten voor de eindoverwinning. Zij zullen eerst langs Marokko moeten om ook daadwerkelijk de finale te bereiken.

Wat verwachten we in de wedstrijd?

Onze voorspelling Frankrijk Marokko WK 2022 is dat Marokko vooral op de verdediging gaat spelen en hoopt op een geniale ingeving van Hakim Ziyech of een van de andere aanvallers. Dit toernooi hebben zij al meerdere malen laten zien dat deze tactiek enorm goed werkt. Zodra zij eenmaal op voorsprong komen, gooien zij het achterin op slot.

Van Frankrijk verwachten we juist enorm aanvallend voetbal. Zij wisten in de groepsfase en in de achtste finales al flink wat doelpunten te maken en beschikken natuurlijk over enorm veel kwaliteit. Zij zullen daarom proberen om Marokko onder druk te zetten, snel een doelpunt te maken en te voorkomen dat Marokko te veel op de counter kan spelen.

Onze voorspelling Frankrijk – Marokko is dat Frankrijk in de reguliere speeltijd gaat winnen. Weet Marokko de wedstrijd echte te rekken tot verlenging en zelfs strafschoppen, dan maken zij een goede kans om de finale van het WK 2022 te bereiken!

Frankrijk en Marokko: Sterke en zwakke punten

Hierboven is het al een aantal keer aan bod gekomen, het absolute sterke punt van Marokko. Zij kregen in dit hele toernooi namelijk nog maar één doelpunt tegen, waardoor zij vaak ook maar een doelpunt nodig hebben om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Hiermee komen we ook direct bij een van de zwakke punten. Marokko wist namelijk ook nog maar 5 doelpunten te maken, terwijl ze in de knock-out fase nog maar één doelpunt maakte. Dit zorgt er ook voor dat de verwachting is dat niet beide ploegen in de reguliere speeltijd gaan scoren (1.57). Daarnaast verwachten we hierdoor ook minder dan 2.5 doelpunten (1.66).

Bij Frankrijk ligt het sterke punt vooral in de voorhoede. Hier beschikken zij over wereldspelers die stuk voor stuk bij grote teams in Europa spelen. Dit zorgt ervoor dat Marokko vooral in verdedigend opzicht vooral op moet gaan letten. Het zwakke punt van de ploeg ligt vooral in de omschakeling. Doordat zij met veel spelers tegelijk aanvallen, is de restverdediging een stuk minder goed.

Frankrijk vs Marokko Analyse

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we van beide teams ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden op een rij gezet. Op basis van deze statistieken kunnen we een patroon ontdekken én kunnen we een betere Frankrijk – Marokko voorspelling doen.

Laatste 10 wedstrijdenFrankrijkMarokko
Winst – Gelijk – Verlies5W – 2G – 3V7W – 3G – 0V
Balbezit56,2%42,1%
Doelpunten voor1514
Doelpunten voor per wedstrijd1,51,4
Doelpunten tegen92
Doelpunten tegen per wedstrijd0,90,2
Schoten per wedstrijd15,613,1
Schoten op doel5938
Schoten op doel per wedstrijd5,94,2
TopscorerMbappe (7)En-Nesyri (5)
Overtredingen per wedstrijd7,513,8
Gele kaarten per wedstrijd0,91,1
Rode kaarten per wedstrijd00,1

Op basis van bovenstaande statistieken zijn er een aantal belangrijke punten die we willen aanstippen. Allereerst het feit dat Marokko in de laatste 10 wedstrijd maar 2 doelpunten tegen heeft gekregen. Dit onderstreept ook het feit dat zij verdedigend erg sterk zijn en aan één doelpunt genoeg hebben om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Dit is dan ook echt een punt waar Frankrijk voor op moet passen.

Daarnaast zien we ook dat Frankrijk maar liefst twee van de topscorers in het toernooi in het elftal heeft staan. Zo wisten Kylian Mbappé al vijf doelpunten te maken, terwijl ook Giroud al vier keer het net wist te vinden. Dit maakt Frankrijk aanvallend enorm sterk. Mbappé is bij Frankrijk zelfs de topscorer van de laatste 10 wedstrijden met zeven doelpunten. Combineren we beide aspecten met elkaar, dan verwachten we alsnog minder dan 2.5 doelpunten (1.66) in deze wedstrijd.

Wedtips voor Frankrijk vs Marokko WK 2022 halve finale

Bij verschillende bookmakers in Nederland heb je de mogelijkheid om een voorspelling Frankrijk – Marokko te doen op het WK 2022 in Qatar. Hieronder vind je de meest gebruikte weddenschappen voor deze wedstrijd, waarbij we bij verschillende van deze weddenschappen ook een Frankrijk Marokko voorspelling gaan doen.

(1X2) Frankrijk – Marokko voorspellen: winst voor Frankrijk?

Bij de bookmakers is er momenteel maar één grote favoriet aan te wijzen, namelijk 🇫🇷 Frankrijk. Met een quotering van 1.53 ten opzichte van een quotering van 7.50 zijn zij de favoriet om de finale te gaan bereiken. Opvallend is echter wel dat Marokko tegen zowel Spanje als Portugal vergelijkbare quoteringen kreeg, maar toch een plek in de halve finale wist te bemachtigen.

Kijken we naar de vorm van beide ploegen, dan lijkt Marokko zelfs beter in vorm te zijn. Zeker in de wedstrijden voorafgaand aan het WK voetbal liet Frankrijk slechte resultaten noteren. Op het WK 2022 in Qatar gaat het natuurlijk een stuk beter, waarbij de ploeg vooral meer doelpunten weet te maken. Ook hier valt het kwartje dus de kant van Frankrijk op.

Kijken we tot slot nog naar het onderling resultaat van beide ploegen, dan zien we dat dit in het voordeel van 🇫🇷 Frankrijk is. De ploeg wist van de vijf gespeelde wedstrijden 3 keer te winnen, terwijl de wedstrijd tweemaal in een gelijkspel eindigde. Belangrijk om daarbij te vermelden is wel dat dit allemaal vriendschappelijke wedstrijden waren. Toch spreekt ook dit punt in het voordeel van Frankrijk.

Voorspelling Frankrijk vs Marokko Over/Under 2.5

In de wedstrijd tussen Frankrijk en Marokko verwachten we dat er minder dan 2.5 doelpunten gaan vallen (1.66). Dit baseren we op twee belangrijke punten. Allereerst komt dit door de sterke verdediging van Marokko, die in de laatste 10 wedstrijden maar twee doelpunten tegen kregen. Ook dit toernooi kreeg de ploeg nog maar één doelpunt tegen in de reguliere speeltijd.

Het andere punt is dat ook Frankrijk in de laatste wedstrijden maar 15 doelpunten heeft weten te maken. Ondanks dat Mbappé en Giroud samen dit WK al negen doelpunten hebben gescoord, verwachten we niet dat het tegen Marokko zo makkelijk zal gaan.

Frankrijk – Marokko voorspellen: Juiste uitslag

Het voorspellen van de juiste uitslag brengt risico met zich mee, maar hierdoor kan de beloning ook een stuk groter zijn. Doordat er bij deze wedstrijd maar weinig doelpunten worden verwacht, krijg je voor de lagere scores ook een lagere quotering. Laten we eens gaan kijken naar onze voorspelling Frankrijk – Marokko:

 • Frankrijk – Marokko: 0-0 (7.50) 
 • Frankrijk – Marokko: 1-0 (6.00) 
 • Frankrijk – Marokko: 2-0 (6.50) 
 • Frankrijk – Marokko: 0-1 (15.00)

Ondanks dat Marokko het net niet makkelijk weet te vinden, zijn zij verdedigend wel erg sterk. Hierdoor ligt een lage score ook voor de hand. Weet Marokko echter de 0-1 (15.00) te maken, dan kan een Live weddenschap met deze score weleens een mooie manier zijn om in de prijzen te vallen. Hoewel het altijd een risico blijft, is het wel de moeite waard als de quoteringen juist zijn.

Frankrijk of Marokko: Kwalificeert zich?

Wil je inzetten op een team dat zich kwalificeert, dan zouden we kiezen voor wat meer risico en gaan voor Marokko. Hierbij krijg je namelijk een quotering van 4.33 (Marokko), terwijl je voor het kwalificeren van Frankrijk maar 1.22 krijgt. Mocht Frankrijk zich kwalificeren, dan verwachten we dat zij dit via de reguliere speeltijd doen.

In dat geval is een 1X2 weddenschap veel interessanter, aangezien de quoteringen daar hoger liggen. Mocht Marokko zich kwalificeren, dan verwachten we dit eerder in de verlenging of na het nemen van strafschoppen. Daarom zou dat ons voorspelling Marokko – Frankrijk WK 2022 halve finale zijn met wat meer risico.

Andere weddenschappen voor Frankrijk vs Marokko WK 2022 halve finale

Naast de populaire weddenschappen die we hierboven al benoemde, zijn er nog verschillende andere weddenschappen die je kunt gebruiken. Elk van deze weddenschappen brengt een bepaalde mate van risico met zich mee, dus let hier goed op. De mogelijke weddenschappen, inclusief Frankrijk Marokko 2022 wedtips, zijn:

 • Gelijkspel, geen weddenschap: Kies je voor een Draw No Bet weddenschap, dan adviseren we om in te zetten op Marokko (5.00). Dit komt omdat je voor een inzet op Frankrijk maar 1.16 keer je inzet terug krijgt. In dat geval is een 1X2 weddenschap op Frankrijk interessanter. 
 • Dubbele kans: Wil je inzetten op een dubbele kans, dan zouden we kiezen voor Marokko of een gelijkspel na reguliere speeltijd. Ook in dit geval is een weddenschap waarin Frankrijk voorkomt het risico niet waard. Hiervoor krijg je namelijk maar 1.10 of 1.25 ten opzichte van 2.37 als je inzet op Marokko of een gelijkspel. 
 • Beide teams scoren: Op basis van de statistieken van beide teams, verwachten we niet dat beide teams gaan scoren. Hiervoor krijg je nog steeds een mooie quotering van 1.57, waardoor het ook onze voorspelling Kroatië Argentinië is. 
 • Handicap: Wil je inzetten met een handicap, dan zouden we adviseren om in te zetten op Marokko +1 (2.37) of +2 (1.50)  of Frankrijk -1 (2.50). Dit zijn mooie weddenschappen met mooie quoteringen waarvan we verwachten dat ze uit kunnen komen.

Wedden op Frankrijk Marokko bij WK 2022 halve finales

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kunnen er verschillende bookmakers gebruikt worden om te wedden op Frankrijk vs Marokko 2022. Hieronder vind je de beste betrouwbare en legale bookmakers voor weddenschappen op het WK 2022:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Laten we eens gaan kijken welke type weddenschappen de beste legale Nederlandse aanbieders hebben voor het WK 2022 in Qatar.

Wedden op Frankrijk vs Marokko bij WK 2022 kwartfinale

Bonussen en promoties voor Frankrijk vs Marokko

Alle hierboven genoemde aanbieders hebben regelmatig nieuwe bonussen en promoties voor WK wedstrijden. Ook voor Frankrijk vs Marokko verwachten we deze promoties, zowel voor nieuwe gokkers als voor bestaande gokkers.

Voor bestaande gokkers zijn dit vaak promoties in de vorm van Bet Builders, het inzetten van een bedrag om een gratis weddenschap te ontgrendelen of verbeterde quoteringen. Voor nieuwe gokkers is er vaak een Odds Boost te vinden, waarbij de quotering voor (een van) beide ploegen kan oplopen tot wel 50.00 keer je inzet.

In beide gevallen raden we het aan om de bonusvoorwaarden goed door te lezen. Hier staat namelijk in waar je voor, tijdens en na de weddenschap aan moet voldoen om de bonus te kunnen claimen of inzetten!

FIFA WK voetbal 2022 in Qatar

Het WK voetbal in Qatar is inmiddels bijna drie weken onderweg. Inmiddels zijn de halve finalisten al bekend, waarbij grote ploegen als Frankrijk, Kroatië en Argentinië nog in het toernooi zitten. Naast onze voorspelling voor de halve finale tussen Frankrijk en Marokko, vind je er ook onze voorspelling voor de andere halve finale tussen Argentinië en Kroatië.

Op onze website vind je alles over het WK 2022 in Qatar, waaronder uitgebreide analyses van wedstrijden, samenvattingen van wedstrijden en natuurlijk updates over de meest recente bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken! Hieronder vallen ook onderstaande voorspellingen.

Frankrijk – Marokko FAQ

De verwachting is dat Frankrijk van Marokko gaat winnen. Bij alle Nederlandse bookmakers krijg je een lagere quotering voor Frankrijk.

De kans dat Marokko zich weet te kwalificeren voor de finale van het WK 2022 is 11,8% met een quotering van 8.00.

De topscorers bij Frankrijk zijn Mbappé (5) en Giroud (4), terwijl bij Marokko En-Nesyri de topscorer is met 2 doelpunten.

In Nederland kun je Frankrijk – Marokko kijken op Nederland 1.

Het wedden op Frankrijk – Marokko is mogelijk bij alle legale bookmakers in Nederland, waaronder Bet365, BetCity, Circus en Unibet.

Onze wedtips voor Marokko vs Frankrijk zijn een overwinning voor Frankrijk, het scoren van Mbappé of Giroud en minder dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd.

Frankrijk heeft met een kans van ruim 61,9% de grootste kans om te winnen. Marokko heeft namelijk maar een kans van 11,8% om te winnen.

Frankrijk en Marokko spelen op 14 december 2022 om 20:00 Nederlandse tijd tegen elkaar.

Ja, bij verschillende bookmakers in Nederland zijn er bonussen en promoties beschikbaar voor Frankrijk vs Marokko.

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.