Nederland vs. Argentinië Voorspelling, WK 2022 kwartfinale

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

In de kwartfinales van het WK 2022 voetbal zijn er alleen nog topwedstrijden die gespeeld gaan worden. De wedstrijd Nederland vs Argentinië is in het voordeel van de Argentijnse ploeg met een quotering van 2.15 ten opzichte van 3.75 voor Nederland. Het is daarmee voor het eerst dit toernooi dat Nederland in een onderling duel niet de grote favoriet is.

Bookmakers voorspellen de kans dat 🇳🇱 Nederland wint van Argentinië op ongeveer 26,3%, terwijl een overwinning van 🇦🇷 Argentinië wordt geschat op 43,1%. Er is ook een kans van 30,6% dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. In het geval van een gelijkspel zal een verlenging of penalty’s beslissen wie zich gaat kwalificeren voor de halve finales.

🇳🇱 Nederland vs. Argentinië 🇦🇷09 december 2022
20:00 Nederlandse tijd

Een voorspelling Nederland vs Argentinië is erg lastig, vooral vanwege de vergelijkbare kwaliteiten van beide teams. Als we de quoteringen van Bet365 erbij pakken, zien we dat Argentinië met 2.15 de favoriet is ten opzichte van een quotering van 3.75 voor Nederland. Aangezien het lastig in te schatten is of beide teams gaan scoren, 2.00 voor ‘Ja’ en 1.75 voor ‘Nee’, blijft een goede Nederland Argentinië voorspelling lastig. Toch hebben we hieronder op basis van allerlei statistieken en wedstrijden in het verleden een aantal goede wedtips, inclusief onderbouwing!

Voorspelling Nederland Argentinie met Bet365
Bet365 Oddsboosts voor Senegal vs Nederland

Bet365 heeft voor deze wedstrijd verschillende odds boosts die wij zeker kunnen aanraden:

 • Juiste uitslag: 2-1 (Nederland wint) met odds van 15,00 -> 19,00
 • Scoort met een kopbal: Virgil van Dijk met odds van 23,00 -> 29,00

Nederland vs. Argentinië Odds en Wedtips

Bij verschillende bookmakers in Nederland heb je de mogelijkheid om een voorspelling Nederland – Argentinië te doen op het WK 2022 kwartfinale in Qatar. Hieronder vind je de meest gebruikte weddenschappen voor deze wedstrijd, waarbij we bij verschillende van deze weddenschappen ook een Nederland Argentinië voorspelling gaan doen.

Wedtype🇳🇱 NederlandGelijkspel🇦🇷 Argentinië
1X23.753.102.15
Dubbele kans🇳🇱 Nederland of gelijkspel: 1.66🇳🇱 Nederland of 🇦🇷 Argentinië: 1.36Gelijkspel of 🇦🇷 Argentinië: 1.25
Draw no Bet2.621.44
Beide teams scorenJa: 2.00Nee: 1.75
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 2.37Minder dan 2.5: 1.57
Kwalificeert zich:2.371.57
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (09.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Nederland vs Argentinië bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

(1X2) Nederland – Argentinië voorspellen: Overwinning

Ook als we naar een Nederland – Argentinië voorspellingen gaan kijken verwachten we een overwinning in de reguliere speeltijd. Waar Argentinië al haar wedstrijd tot nu toe verloor of won, speelde Nederland nog maar één keer gelijk. Hierdoor lijkt een gelijkspel (3.10) ook niet de uitslag te gaan worden. Het zou daarom ook niet onze Nederland Argentinië voorspelling zijn.

Zowel voor 🇳🇱 Nederland (3.75) als voor 🇦🇷 Argentinië (2.15) krijg je erg mooie quoteringen, maar dit brengt natuurlijk ook meer risico met zich mee. Doordat de kwaliteiten van beide ploegen erg dicht bij elkaar liggen, is een Nederland – Argentinië voorspelling erg lastig. Kijken we naar de laatste wedstrijden van Argentinië, dan moeten we hen toch als favoriet aanwijzen.

Het voorspellen van een winnaar is over het algemeen het meest populair. We zien dat veruit de meeste gokkers kiezen voor een overwinning van een van beide teams. Ook op het WK 2022 is dat aan te bevelen, aangezien 42 van de 52 wedstrijden tot nu toe een winnaar opleverde in de reguliere speeltijd.

Voorspelling Nederland vs. Argentinië Over/Under 2.5

Het voorspellen van het aantal doelpunten kan je mooie quoteringen opleveren. Wij verwachten persoonlijk dat er minder dan 2.5 doelpunten (1.57) gaan vallen in de wedstrijd tussen Nederland en Argentinië. Daar hebben we verschillende redenen voor. Laten we eerst eens kijken naar het aantal doelpunten tot nu toe op het WK 2022 in Qatar.

Doelpunten🇳🇱 Nederland🇦🇷 Argentinië
voor87
tegen23

Zoals je ziet, ligt het gemiddelde aantal doelpunten van beide ploegen over vier wedstrijden precies op 2.5. Toch speelt de historie tussen beide landen hier een belangrijke rol in. De laatste twee keer dat de ploegen tegenover elkaar stonden op een WK, eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel. Dit was op het WK 2014 en WK 2006.

Toch speelt ook de tactiek van het Nederlands elftal een grote rol. De Argentijnen hebben al verschillende wedstrijden tegen grote ploegen afgewerkt, waaronder Mexico en Polen. Voor Nederland geldt dat zij nog geen echte topploeg tegen zijn gekomen. Met de gesloten gelederen van de Argentijnse én Nederlandse ploeg, is onze Argentinië Nederland voorspelling dat er minder dan 2.5 doelpunten gaan vallen.

Nederland – Argentinië voorspellen: Juiste uitslag

Het voorspellen van de juiste uitslag brengt meer risico met zich mee, waardoor de beloning natuurlijk ook hoger ligt. Daarbij lijken de bookmakers de uitslag vooral te baseren op de kwaliteiten van Argentinië in de aanvalslinie. Hier hebben zij natuurlijk verschillende topspelers staan.

🇳🇱 NederlandGelijkspel🇦🇷 Argentinië
1-0: 10.00
2-0: 19.00
2-1: 15.00
3-0: 41.00
3-1: 41.00
3-2: 51.00
0-0: 7.00
1-1: 6.50
2-2: 19.00
3-3: 81.00
0-1: 6.50
0-2: 10.00
1-2: 11.00
0-3: 21.00
1-3: 21.00
2-3: 41.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (09.12.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Dit zien we ook terug in de voorspellingen van bijvoorbeeld Bet365. Zij doen namelijk een Nederland – Argentinië voorspelling van 0-1. Hiervoor krijg je een quotering van 6.50. Andere uitslagen die vergelijkbare quoteringen krijgen zijn:

 • 🇳🇱 Nederland – 🇦🇷 Argentinië: 0-0 (7.00)
 • 🇳🇱 Nederland – 🇦🇷 Argentinië: 1-1 (6.50)
 • 🇳🇱 Nederland – 🇦🇷 Argentinië: 1-0 (10.00)
 • 🇳🇱 Nederland – 🇦🇷 Argentinië: 0-1 (6.50)

Zoals wij hierboven ook al hebben aangegeven, verwachten ook de bookmakers minder dan 2.5 doelpunten als we kijken naar de uitslagen die het meest waarschijnlijk zijn. Kijken we naar de uitslagen in de groepsfase, dan is dat iets waar we ons in kunnen vinden.

Meer Nederland – Argentinië wedtips voor WK 2022 kwartfinale

Naast dat je in kunt zetten op de weddenschappen die we hierboven benoemde, zijn er nog een aantal andere weddenschappen die erg populair zijn. Ook deze kun je gebruiken om een voorspelling Nederland – Argentinië te doen. Ondanks dat ze minder vaak gebruikt worden, kun je ze gebruiken voor een Bet Builder óf om je risico te beperken.

 • Draw no Bet: 🇳🇱 Nederland wordt een interessantere optie in het geval van een Draw No Bet. Hiervoor krijg je namelijk een quotering van 2.62, terwijl je voor Argentinië maar 1.44 krijgt. Ondanks dat 🇦🇷 Argentinië de favoriet is, is een Draw no Bet op Nederland nog erg interessant. 
 • Dubbele kans: Ook bij een dubbele kans weddenschap is het inzetten op Nederland interessant. Zowel als je kiest voor Nederland of een gelijkspel (1.66) of Nederland of Argentinië (1.36) krijg je redelijke quoteringen terug. 
 • Beide teams scoren: De quoteringen voor beide teams scoren liggen erg dicht bij elkaar. Beide teams wisten in elke wedstrijd te scoren, dus deze kans lijkt aanwezig. Hiervoor krijg je 2.00 bij ‘Ja’ en 1.75 bij ‘Nee’. 
 • Handicap: Het wedden met een handicap op Nederland kan interessant zijn. Zij krijgen dan namelijk een voorsprong van 1-0. Eindigt de wedstrijd dan in een gelijkspel, dan wint Nederland fictief alsnog. Hiervoor krijg je nog steeds 1.66 keer je inzet terug. Geef je Argentinië een fictieve achterstand van 0-1 en winnen zij alsnog, dan krijg je hiervoor maar liefst 4.33 keer je inzet terug. 
 • Kwalificeert zich: Een nieuw weddenschap in de achtste finales is inzetten op de ploeg die zich kwalificeert, zijnde het na verlenging of strafschoppen. Hiervoor krijg je voor Nederland nog steeds 2.37, terwijl je voor Argentinië 1.57 krijgt. Daar zij de grote favoriet zijn, is dit een weddenschap dat we zouden adviseren. 
 • Bet Builder: En tot slot bieden vrijwel allee bookmakers in Nederland nog de Bet Builder feature aan. Hierbij worden er verschillende weddenschappen gecombineerd. Het is de moeite waard om hier eens rond te kijken, aangezien quoteringen hier hoog kunnen oplopen.

Nederland vs Argentinië voorspellingen 2022

Voorspelling Nederland Argentinië

Om een Nederland Argentinië voorspelling te kunnen doen, hebben we naar het verleden van beide teams gekeken. De wedstrijd wordt gespeeld op 9 december 2022 om 20:00 in he Lusail Stadium. De bookmakers geven Argentinië de grootste kans om de overwinning te pakken, waar wij het volledig mee eens zijn.

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we naar een vier aspecten gekeken die we hieronder verder gaan behandelen:

 1. Onderlinge resultaten
 2. Resultaten WK 2022
 3. Sterke en zwakke punten van beide teams
 4. Nederland Argentinië Analyse

Voorspelling Nederland Argentinië wedstrijd: Onderlinge resultaat

Nederland en Argentinië stonden al verschillende keren tegenover elkaar, waarbij de laatste keer (WK 2014) misschien wel het meest tot de verbeelding spreekt. Deze wedstrijd werd na strafschoppen in het voordeel van Argentinië beslist, waardoor zij naar de finale in Brazilië gingen. In de voorgaande edities lijkt Nederland betere statistieken te kunnen overleggen.

🇳🇱 Nederland wist van de negen eerdere ontmoeten namelijk 4 keer te winnen, terwijl er ook 4 keer gelijk werd gespeeld. In slechts één geval wist Argentinië er in de reguliere speeltijd met de overwinning vandoor te gaan. Door deze statistieken kan Nederland ook een beter doelsaldo overleggen (6 tegen en 13 voor).

Nederland en Argentinië: Resultaten WK 2022

Kijken we naar de resultaten van beide ploegen tot nu toe, dan wist 🇳🇱 Nederland in de groepsfase meer punten te behalen. Dit komt voornamelijk doordat de weerstand in de groep van Nederland wat lager lag. Zo speelde Argentinië bijvoorbeeld al tegen Polen en Mexico, terwijl Nederland tegen Qatar en Senegal speelde.

In deze wedstrijden wist Nederland ongeslagen de achtste finales te bereiken, terwijl Argentinië haar eerste wedstrijd verrassend verloor van Saudi-Arabië. Toch zijn zij echt in het toernooi gegroeid en lijkt de ploeg alleen maar beter te gaan voetballen. Dit is ook de reden dat een Nederland – Argentinië voorspelling bij WK 2022 momenteel in het voordeel van Argentinië uitvalt.

Argentinië tegen Nederland: Sterke en zwakke punten

Als we naar de sterke en zwakke punten van beide ploegen kijken, dan mag de naam van Lionel Messi natuurlijk niet ontbreken. De meermalig wereldvoetballer van het jaar wist in de achtste finale een goede wedstrijd te spelen. Met hem én andere topvoetballers in de voorhoede, is dit de belangrijkste kracht van de Argentijnse ploeg.

Hierdoor verwachten we ook een enorm interessante strijd, daar de kracht van Nederland vooral op het verdedigende vlak ligt. Hier heeft Nederland spelers die bij grote ploegen in Europa spelen. De zwakte van Nederland ligt vooral in de voorhoede, terwijl de zwakte van Argentinië vooral in de achterhoede ligt. Hierdoor verwachten we ook een echte titanenstrijd!

Analyse van Nederland en Argentinië (WK 2022 kwartfinale)

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we van beide teams ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden op een rij gezet. Op basis van deze statistieken kunnen we een patroon ontdekken én kunnen we een betere Nederland – Argentinië voorspelling doen.

Laatste 10 wedstrijden🇳🇱 Nederland🇦🇷 Argentinië
Winst – Gelijk – Verlies8W – 2G – 0V8W – 1G – 1V
Balbezit55.2%64.7
Doelpunten voor2227
Doelpunten voor per wedstrijd2.22.7
Doelpunten tegen84
Doelpunten tegen per wedstrijd0.80.4
Schoten per wedstrijd12.115.3
Schoten op doel4370
Schoten op doel per wedstrijd4.37
TopscorerCody Gakpo (5)Lionel Messi (13)
Overtredingen per wedstrijd1410.8
Gele kaarten per wedstrijd1.70.7
Rode kaarten per wedstrijd00

Zoals we uit onderstaande statistieken kunnen opmaken, is Lionel Messi de man waarop gelet moet worden. Hij is met 13 doelpunten uit 10 wedstrijden de grote man bij 🇦🇷 Argentinië. Toch is ook het aantal gescoorde doelpunten én het aantal tegendoelpunten enorm belangrijk. Zij weten namelijk vaker te scoren én kregen in de laatste 10 wedstrijden minder doelpunten tegen!

Een statistiek die in het voordeel van Nederland spreekt, is het feit dat Argentinië graag de bal heeft. Met een gemiddeld balbezit van bijna 65%, kan Nederland loeren op de counter. Dit is een tactiek die al verschillende malen is toegepast tegen grotere landen. De compacte verdediging van Nederland kan haar werk doen, waarna de snelheid voorin moet zorgen voor het grote gevaar.

Ondanks dat Nederland zal loeren op de counter, lijkt Argentinië alsnog de grote favoriet. Vrijwel alle statistieken spreken in het voordeel van die ploeg. Deze statistieken onderbouwen alleen maar meer dat een Nederland – Argentinië voorspelling in het voordeel van Argentinië het meest waarschijnlijk is.

Wedden op Nederland – Argentinië bij WK 2022 kwartfinale

Zoals we hierboven al hebben vermeld, kunnen er verschillende bookmakers gebruikt worden om te wedden op Nederland vs Argentinië. Hieronder vind je de beste betrouwbare en legale bookmakers voor weddenschappen op het WK 2022:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Wedden op Nederland Argentinië bij WK 2022 kwartfinale

Bonussen en promoties voor Nederland vs Argentinië

Alle hierboven genoemde aanbieders hebben regelmatig nieuwe bonussen en promoties voor WK wedstrijden. Ook voor Nederland vs Argentinië verwachten we deze promoties, zowel voor nieuwe gokkers als voor bestaande gokkers.

Voor bestaande gokkers zijn dit vaak promoties in de vorm van Bet Builders, het inzetten van een bedrag om een gratis weddenschap te ontgrendelen of verbeterde quoteringen. Voor nieuwe gokkers is er vaak een Odds Boost te vinden, waarbij de quotering voor (een van) beide ploegen kan oplopen tot wel 100.00 keer je inzet.

In beide gevallen raden we het aan om de bonusvoorwaarden goed door te lezen. Hier staat namelijk in waar je voor, tijdens en na de weddenschap aan moet voldoen om de bonus te kunnen claimen of inzetten!

FIFA WK voetbal in Qatar 2022

Het WK voetbal in Qatar is inmiddels bijna twee weken onderweg. In veel gevallen zijn de achtste finalisten al bekend, waar dus ook Nederland en Argentinië onder vallen. Zij spelen de wedstrijd in de achtste finale op 9 december 2022. Naast onze voorspelling Nederland – Argentinië, vind je op onze website echter nog veel meer voorspellingen voor WK 2022.

Op onze website vind je alles over het WK 2022 in Qatar, waaronder uitgebreide analyses van wedstrijden, samenvattingen van wedstrijden en natuurlijk updates over de meest recente bonussen en promoties waar je gebruik van kunt maken! Hieronder vallen ook onderstaande voorspellingen.

Topscorer WK 2022

Op dit moment ligt het aantal doelpunten dat de topscorers gemaakt hebben erg dicht bij elkaar. We zien daarbij dat Kylian Mbappé op een eerste plek staat. Daar Frankrijk zich al heeft geplaatst voor de kwartfinale, heeft Mbappé in ieder geval al een wedstrijd extra om zijn doelpuntenproductie aan te scherpen.

Wil je meer weten wie er volgens ons een grote kans hebben op de topscorerstitel? In onze Topscorer analyse en voorspellingen lees je er alles over!

Winnaar WK 2022

De twee grote favorieten voor het WK 2022 zijn natuurlijk Brazilië en Frankrijk. Beide landen hebben zich al weten te plaatsen voor de volgende ronde, waarbij ook Portugal zich als outsider al heeft weten te plaatsen. Deze landen liggen dus op koers voor het winnen van het WK 2022. Wil je meer weten over de kanshebbers voor de wereldtitel? In onze uitgebreide analyse lees je er meer over! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.