Frankrijk vs Denemarken Voorspelling

Frankrijk
Frankrijk wint
Denemarken
Denemarken wint
Voorspelling Frankrijk – Denemarken

Odds voor Frankrijk – Denemarken voor het WK voetbal 2022 zijn in het voordeel van Frankrijk met 1.91 vs Denemarken met 3.90 per 22.09.2022. Wij zijn het eens met deze voorspelling en zien Frankrijk als de grote favoriet voor de wedstrijd op 26 November 2022.

Frankrijk – Denemarken is de tweede wedstrijd voor beide partijen in groep D van het WK voetbal 2022 in Qatar. De wedstrijd wordt op 26 November gespeeld om 17:00 Nederlandse tijd en hoewel Denemarken een goede tegenstander is, is de voorspelling dat dit een wedstrijd is die Frankrijk zou moeten winnen.

Bijna iedereen is het ermee eens dat Frankrijk de favoriet is in deze wedstrijd en de quoteringen bij bookmakers laat dit ook zien. Bij Circus zijn de odds momenteel 1.90 | 3.25 | 3.90 in het voordeel van Frankrijk. Wij delen deze voorspelling, hoewel wij wel denken dat Denemarken het Frankrijk lastig zal maken.

Dit wordt een spannende wedstrijd voor de groepsfase van de FIFA World Cup en zowel Denemarken als Frankrijk maken kans op de winst. Inzetten op Frankrijk, de favoriet, levert momenteel redelijk hoge odds wat het een goede weddenschap maakt. Echter is de 3.90 quotering voor Denemarken of de 3.25 quotering voor gelijkspel ook aantrekkelijk. Het wordt een lastige wedstrijd om te voorspellen maar waar je ook op in wilt zetten geniet je van een mooie RTP.

Voorspelling Frankrijk vs Denemarken: Quoteringen WK voetbal 2022

Als je een wedstrijd wilt voorspellen dan is het altijd handig om de quoteringen te bekijken. Hier hebben wij dus ook zeker rekening mee gehouden bij onze Frankrijk vs Denemarken voorspelling.

Wedtype🇫🇷 FrankrijkGelijkspel🇩🇰 Denemarken
1X21.913.253.90
Dubbele kansFrankrijk of gelijkspel: 1.21Frankrijk/Denemarken: 1.27Denemarken of gelijkspel: 1.66
Draw no Bet1.392.70
Beide teams scorenJa: 1.95Nee: 1.71
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 2.11Minder dan 2.5: 1.57
Bijgewerkt op 22.09.2022.

Wij verwachten dat Frankrijk de wedstrijd gaat winnen, maar denken wel dat Denemarken zou kunnen verassen in deze wedstrijd. Beide teams zijn echte voetballanden en hebben meer dan genoeg talent om het de ander moeilijk te maken. Toch denken wij dat Frankrijk zal winnen.

Frankrijk vs Denemarken: Gelijkspel, geen weddenschap

Aan de voorspelling van de bookmakers kan je duidelijk zien dat Frankrijk de favoriet is, ook al waren de Fransen bij het vorig groot tornooi enorm teleurgesteld. De draw no bet weddenschap in het voordeel van Frankrijk is erg laag, maar in het voordeel van Denemarken is deze redelijk hoog en dit kan dan wellicht een goede manier zijn om je risico in te perken als je toch in wilt zetten op Denemarken.

Frankrijk vs Denemarken: meer/minder 2.5

De over/under weddenschap op meer dan 2,5 goals is ook een goede optie. Beide teams hebben veel aanvallende mogelijkheden en als ze beide in vorm zijn dan is de kans op een hoge score aardig groot.

Quoteringen winnaar Group D

 • 🇫🇷 Frankrijk: 1.40
 • 🇩🇰 Denemarken: 4.00
 • 🇦🇺 Australie: 11.00
 • 🇹🇳 Tunesie: 15.00

Frankrijk is de favoriet in groep D met een redelijk lage qutering van 1.40. De quotering voor dat Denemarken de groep wint komt redelijk overeen met de quotering voor hun wedstrijd tegen Frankrijk. Echter is de quotering voor Frankrijk om de wedstrijd tegen Denemarken te winnen is toch wel een stukje hoger dan om winnaar van de groep te worden. 

Gezien dit hoogstewaarschijnlijk de beslissende wedstrijd zal worden dan kan het voordeliger zijn om op deze wedstrijd in te zetten als je denkt dat Frankrijk zal winnen.

Frankrijk – Denemarken voorspellingen 2022

voorspelling Frankrijk - Denemarken

Onze Frankrijk – Denemarken is natuurlijk een stuk genuanceerder dan enkel de quoteringen van de bookmakers af te kijken. Hieronder vindt je dus meer informatie over onze voorspelling en over deze wedstrijd in zijn algemeenheid.

Denemarken tegen Frankrijk is de tweede wedstrijd van Groep D tijdens het WK voetbal in Qatar. De wedstrijd wordt gespeeld op 26 November om 17:00 Nederlandse tijd en wordt door de meeste mensen gezien als de beslissende wedstrijd van Groep D gezien het de twee teams van de groep zijn met de grootste kans om de groep te winnen.

Analyse 🇫🇷 Frankrijk elftal

Beide landen hebben een sterk team met spelers uit de hoogste competities in Europa. Het team van de favoriet van de wedstrijd – Frankrijk – staat bekend om het grote aantal sterspelers zoals Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Christopher Nkunkua en Ousmane Dembélé. 

Naast aanvallend talent hebben ze ook een sterke verdediging, met spelers als Benjamin Pavard, Jules Koundé, Raphaël Varane en Aurélien Tchouameni.

Analyse 🇩🇰 Denemarken elftal

De Denen hebben ook een sterk team, zowel aanvallend als verdedigend. In de aanval profiteren ze van topspelers als Kasper Dolberg, Martin Braithwaite en Yussuf Poulse. In het middenveld staan spelers als Thomas Delaney, Christian Eriksen en Pierre-Emile Højbjerg.

Denemarken hebben ook een sterke verdedigen, met natuurlijk Kasper Schmeichel in doel en verdedigers als Andreas Christensen, Simon Kjær en Joachim Andersen.

Frankrijk vs Denemarken in de Nations League (25.09.2022)

Op 25 September spelen deze twee teams tegen elkaar in de Nations League, wat ons een voorproefje geeft van deze WK wedstrijd. Houdt de wedstrijd en de quoteringen in de gaten om te zien of er iets veranderd – als het ene team het heel goed doet dan kan er nog eens wat veranderen.

🇫🇷 Frankrijk – 🇩🇰 Denemarken voorpellen WK 2022

De uiteindelijke score van deze wedstrijd is lastig te voorspellen, maar onze voorspelling is dat als Frankrijk in vorm is ze in theorie makkelijk met twee doelpunten moeten kunnen winnen. Of dit 2-0 of bijvoorbeeld 3-1 wordt zal wat makkelijker te voorspellen zijn als de wedstrijd nadert en we een aantal wedstrijden gezien hebben.

Frankrijk – Denemarken Analysis

We beginnen met een overzicht van de afgelopen tien wedstrijden die deze twee teams gespeeld hebben om je een beter idee te geven van hun vorm.

Statistieken🇫🇷 Frankrijk🇩🇰 Denemarken
Laatste 10 wedstrijden6W – 2G – 2V7W – 0G – 3V
Doelpunten2119
Tegendoelpunten810

De afgelopen vijf wedstrijden van 🇫🇷 Frankrijk:

 • 13 Juni – verloren –  1-0 tegen Kroatië
 • 10 Juni – gelijkspel – 1-1 tegen Oostenrijk
 • 6 Juni – gelijkspel – 1-1 tegen Kroatië
 • 3 Juni – verloren – 2-1 tegen Denemarken 
 • 29 Maart – gewonnen – 5-0 tegen Zuid-Afrika

In de vijf wedstrijden daarvoor heeft Frankrijk alle vijf de wedstrijden gewonnen. Zo hebben ze bijvoorbeeld nog een keer 5-0 gewonnen van Zuid-Afrika en ook 8-0 gewonnen van Kazakhstan.

De afgelopen vijf wedstrijden van 🇩🇰 Denemarken:

 • 13 Juni – gewonnen – 2-0 tegen Oostenrijk
 • 10 Juni – verloren – 1-0 tegen Kroatië
 • 6 Juni – gewonnen – 2-1 tegen Oostenrijk
 • 3 Juni – gewonnen – 2-1 tegen Frankrijk
 • 29 Maart – gewonnen – 3-0 tegen Servië

Het feit dat Denemarken in de wedstrijd tegen Frankrijk op 03.06.2022 2-1 gewonnen heeft is natuurlijk interessant. Als ze de wedstrijd op 25 September ook winnen dan zou dit nogal wat kunnen zeggen over de uitkomst van de WK wedstrijd.

Verder zie je aan de statistieken dat beide teams redelijk goed tegen elkaar opgaan. Frankrijk scoort vaker en heeft minder doelpunten tegen, maar Denemarken heeft er een meer gewonnen dan Frankrijk en hebben de Fransen ook al een keer verslagen.

Voorspelling weddenschappen Frankrijk vs Denemarken – wedtips

Als je in wilt zetten op deze wedstrijd dan is het belangrijk om goed na te denken over de beste weddenschappen om te plaatsen. Daarom hebben wij hieronder een aantal wedtips voor je op een rijtje gezet voor de wedstrijd van Frankrijk tegen Denemarken.

Tip – Kies altijd een vertrouwde bookmaker met een app zodat je overal in kunt zetten. Dingen kunnen tijdens het WK snel veranderen en ervoor zorgen dat je op je mobiele telefoon in kan zetten is erg handig.

Frankrijk vs Denemarken Wedtip 1: 1X2 win voor Frankrijk

De 1X2 win voor Frankrijk lijkt een goede weddenschap te zijn. De quotering van 1,91 (Frankrijk wint) is redelijk hoog en het zou zelfs nog voordelig kunnen zijn om nu alvast in te zetten. De quoteringen zullen waarschijnlijk verschuiven zodra beide teams het eind September in de Nations League tegen elkaar opnemen, en als Frankrijk wint dan kan het zo zijn dat de quotering voor Frankrijk wat zakt.

Frankrijk vs Denemarken Wedtip 2: Over/Under 2.5

De over/under 2.5 goals is een veel gekozen weddenschap en dat zal voor de wedstrijd van Denemarken vs Frankrijk niet anders zijn.

De quotering voor over 2.5 goals is redelijk hoog (2.11) en je kan je geld dus meer dan verdubbelen als er in deze wedstrijd 3 goals of meer gescoord worden.

Als Frankrijk in vorm is dan kunnen ze tegen de meeste tegenstanders wel een aantal goals scoren, en ook Denemarken is gewend om vaak te scoren. Daarnaast waren er 3 goals in totaal bij de vorige wedstrijd die deze twee teams tegen elkaar hebben gespeeld, wat ook weer laat zien dan 3 goals of meer geen uitzondering zou zijn.

Frankrijk vs Denemarken Wedtip 3: Juiste uitslag

De juiste uitslag voorspellen is natuurlijk altijd riskant, zeker met een team als Frankrijk die de afgelopen tijd hele grote verschillen in uitslagen hebben laten zien.

De meest waarschijnlijke uitkomst is volgens de bookmakers 1:0 of 1-1, met quoteringen van 5.45 en 5.50. Als je echter denkt dat de wedstrijd een doelpuntenfestijd wordt dan kan je profiteren van hogere quoteringen voor andere scores.

Andere weddenschappen voor Frankrijk – Denemarken

 • Gelijkspel, geen weddenschap – De draw-no-bet kan erg goed uitpakken, zeker als de twee meest waarschijnlijke scores 1-0 of 1-1 zijn. Bij deze weddenschap zet je in op de winnaar maar krijg je bij een gelijkspel je inzet terug. Dit verkleind dus de risico die je loopt.
 • Dubbele kans – Dubbele kans lijkt op de draw-no-bet, alleen zet je direct in op twee uitslagen. De quoteringen zijn dus lager dan als je inzet op een van de twee uitslagen. Echter win je bij beide uitslagen de quotering voor die specifieke uitslag, wat dus anders is als de draw-no-bet waar je alleen je inleg terug krijgt.
 • Beide teams scoren – Met een quotering van 1.95 is de beide teams scoren weddeneschap natuurlijk ook een goede optie. Zowel Frankrijk als Denemarken scoren vaak en dus is de kans dat beide teams scoren toch redelijk.

Tips voor wedden op Frankrijk vs Denemarken

Als je wacht dan kan je echter profiteren van de bonussen en promoties die bookmakers aanbieden. Dit gebeurt meestal net voor de wedstrijd en dus zou het ook voordeliger kunnen zijn om te wachten.

Meestal raden we in dit soort scenario’s aan om je risico te spreiden en dus de helft van het bedrag dat je in wilt zetten op de wedstrijd alvast in te zetten en de andere helft later in te zetten.

Snelle tip – Vergeet niet dat je bij meerdere providers in kan schrijven en dus vaker gebruik kan maken van de welkomstbonus en andere promoties!

Wedden op Frankrijk – Denemarken bij WK 2022

Als je wilt wedden op Frankrijk tegen Denemarken tijdens het WK voetbal dan heb je in Nederland tegenwoordig gelukkig meer dan genoeg keus aan legale bookmakers.

bet365 4.90/5 Bet365 bonus code

tot €100
 • Breed aanbod aan sportweddenschappen, waaronder ook wedden op voetbal.
 • Ver van tevoren mogelijk om weddenschappen op wedstrijden af te sluiten.
 • Veel verschillende type weddenschappen beschikbaar.
BetCity 4.86/5 BetCity bonus code

tot €50
 • Weddenschappen met Odds Boost voor tijdelijk verhoogde quoteringen.
 • Breed aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • Uitstekende bonus die je ook kunt inzetten voor wedden op Nations League.
Circus 4.85/5 Circus Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • Regelmatige promoties en verhoogde quoteringen.
 • Ook live weddenschappen mogelijk.
 • Groot aanbod van voetbalcompetities en wedstrijden.
 • Mooie welkomstbonus om gebruik van te maken.

Onthoud dat je je bij meerdere nederlandse goksites in kan schrijven en dus meerdere malen gebruik kan maken van een welkomstbonus of andere promotie die bij verschillende bookmakers aangeboden worden.

Bet365 Nederland Bet365BetCity Nederland BetCityCircus Circus
Inzetten op de groepswinnaarInzetten op de groepswinnaarInzetten op groepswinnaar
Inzetten op individuele groepswedstrijdenInzetten op individuele wedstrijden (live + in de toekomst)Inzetten op individuele wedstrijden
Inzetten op winnaar in het toernooiInzetten op toernooiwinnaarInzetten op toernooiwinnaar
Resultaat na eerste 10 minutenInzetten op winnaar 1e en 2e helftInzetten op helft met meeste doelpunten

Bonussen en promoties voor Frankrijk vs Denemarken 

Als je uit bent op de beste bonussen en promoties dan zijn Circus en BetCity de beste opties om uit te kiezen. Deze hebben niet alleen een mooie welkomstbonus maar hebben over het algemeen tijdens het WK ook de grootste odds boosts.

Meestal verschijnen de eerste bonussen en promoties voor het WK een aantal weken voor de start van de competitie, en zodra dit gebeurt dan zullen we de beste natuurlijk op deze pagina zetten!

FIFA WK voetbal in Qatar 2022

Zoals de meeste van jullie onderhand al wel gehoord hebben wordt het FIFA Football World Championship dit jaar in Qatar georganiseerd. Het WK is het grootste voetbalevenement op aarde en alle wedstrijden worden zowel op TV als op diverse streamingsdiensten aangeboden.

Het tijdsverschil is maar +2 met Qatar voor kijkers in Nederland dus zal je dit jaar waarschijnlijk geen wedstrijden op hele vreemde tijden zien.

Nederland is dit jaar de favoriet in hun groep A en als je naar de quoteringen kijkt dan lijkt Oranje even sterk als Frankrijk met een quotering van 1.40 om de groep te winnen. De groepen zijn dan weliswaar niet helemaal even lastig gezien Nederland bij Qatar geloot is en dus in de ogen van vele de makkelijkste groep heeft, maar toch!

De kans is groot dat Nederland de groepsfase passeert en er is zelfs een grote kans dat ze de 1/8e of zelfs de 1/4e finales halen!

Rond de start van het WK en terwijl het WK bezig is hebben de meeste boekmakers aanbiedingen lopen. Voor Nederlandse spelers zullen de meeste aanbiedingen op wedstrijden waar Nederland speelt beschikbaar komen. Deze zijn meestal in de vorm van verhoogde quoteringen of zelfs free bets en het is dus zeker de moeite waard om hier van te profiteren.