Brazilië – Zwitserland Voorspelling

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

Brazilië – Zwitserland is de tweede wedstrijd in Groep D van voorspelling het WK voetbal 2022 in Qatar. De voorspelling is dat het een makkelijke wedstrijd zal worden voor 🇧🇷 Brazilië met een quotering van 1.44 tegenover een quotering van 7.50 voor 🇨🇭 Zwitserland.

Brazilië, de favoriet, heeft een sterk team en natuurlijk een rijk voetbalgeschiedenis, en er is een goede kans dat het een doelpuntenfestijn gaat worden.

Naast de 1X2 bet is dus een over 2.5 doelpunten weddenschap wellicht een goede voorspelling om te maken. Deze heeft een quotering van 1.90.

Dat gezegd hebbende hadden Zwitserland en Brazilië in 2018 met 1-1 gelijkgespeeld, dus alles kan gebeuren. De wedstrijd wordt op 28 November 2022 om 17:00 Nederlandse tijd gespeeld.

Voorspelling Brazilië vs Zwitserland – Quoteringen WK voetbal 2022

Wedtype🇧🇷 BraziliëGelijkspel🇨🇭 Zwitserland
1X21.444.337.50
Dubbele kansBrazilië of gelijkspel: 1.10Brazilië of Zwitserland: 1.20Zwitserland of gelijkspel: 2.62
Draw no Bet1.145.50
Beide teams scorenJa: 2.05Nee: 1.70
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.90Minder dan 2.5: 1.90
Juiste uitslag1-0: 7.00
2-0: 7.00
2-1: 9.50
3-0: 11.00
3-1: 15.00
3-2: 34.00
4-0: 21.00
4-1: 26.00
0-0: 10.00
1-1: 9.00
2-2: 23.00
3-3: 81.00
1-0: 17.00
2-0: 41.00
2-1: 23.00
3-0: 101.00
3-1: 51.00
3-2: 51.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (28.11.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Brazilië vs Zwitserland voorspellen is lastig en dit geld natuurlijk voor alle voetbalwedstrijden. De quoteringen bekijken kan hier echter veel bij helpen, zeker gezien bookmakers heel veel tijd en geld uitgeven aan het analyseren van de winkansen van beide teams.

Brazilië is in deze wedstrijd de favoriet en wij verwachten dan ook dat zij de wedstrijd gaan winnen. Echter, gezien het in 2018 Zwitserland gelukt is om gelijk te spelen tegen dit team is er natuurlijk ook een kleine kans op een gelijkspel of zelfs een winst voor Zwitserland.

De duidelijke favoriet voor deze wedstrijd is dus Brazilië, met een lagere quotering op vrijwel alle inzetmogelijkheden. De quotering van 1.44 is relatief laag maar gezien de grote kans dat ze winnen is het wellicht een goede optie.

🇧🇷 Brazilië vs 🇨🇭 Zwitserland: meer/minder 2.5

Het voorspellen dat beide teams wel of niet scoren is ook een interessante inzetmogelijkheid met quoteringen van 1.90 – iets hoger dan de quotering voor een simpele winst voor de favoriet. Dit geldt ook voor de over/under 2.5 doelpunten weddenschap die beide hogere quoteringen hebben dan de standaard 1X2 bet.

🇧🇷 Brazilië vs 🇨🇭 Zwitserland: Gelijkspel, geen weddenschap

Draw no bet zou wellicht interessant kunnen zijn als je in wilt zetten op Zwitserland in deze wedstrijd met een quotering van 5.50. Met een quotering van 1.14 is deze weddenschap als je op Brazilië in wilt zetten niet ideaal.

Quoteringen winnaar Group G

 • 🇧🇷 Brazilië: 1.14
 • 🇨🇭 Zwitserland: 6.00
 • 🇷🇸 Servië: 13.00
 • 🇨🇲 Kameroen: 101.00

Zoals je kunt zien is Brazilië ook de favoriet in groep G met een erg lage quotering. De meeste bookmakers zien ze als de favoriet om het WK 2022 toernooi te winnen dus is het geen verbazing dat de voorspelling is dat ze hun groep gaan winnen.

Toch is het interessant om te zien dat de quotering voor dat Brazilië wint tegen Zwitserland iets hoger is dan de quotering dat ze als eerste in de groep eindigen.

Je ziet soms bij de derde wedstrijd van een groep dat een team het rustig aan doet omdat ze al door zijn, maar gezien dit de tweede wedstrijd is is de kans groot dat Brazilië goed hun best gaan doen. Dit maakt de kans dat ze winnen natuurlijk wel groter.

Brazilië – Zwitserland voorspellingen 2022

Brazilie vs Zwitserland voorspellingen

Onze Brazilië – Zwitserland voorspelling is dat Brazilië de wedstrijd gaat winnen, waarschijnlijk met meer dan een doelpunt. Het is de tweede wedstrijd van groep G en dus zullen beide teams hun uiterste best doen om te winnen. 

Deze wedstrijd wordt door vele gezien als de beslissende wedstrijd van Groep G omdat het de twee teams zijn met de grootste kans om door te gaan naar de volgende ronde. Dat gezegd hebbende is Servië – het derde team van deze groep – natuurlijk ook een kanshebber.

Beide teams hebben aanzienlijk veel voetbaltalent, maar het team van Brazilië stijgt wel ver boven het Zwitsers team uit. Dit geld eigenlijk op alle fronten, zowel in de aanval, op het middenveld en in de verdediging.

Analyse 🇨🇭 Zwitserland elftal

Het team van Zwitserland heeft een combinatie van ervaren spelers en jong talent. Met Yann Sommer in doel, Ricardo Rodriguez en Fabian Schär in de verdediging en Granit Xhaka in het middenveld zullen er waarschijnlijk een groot aantal ervaren spelers mee gaan naar Qatar. Deze vier spelers samen hebben al bijna 400 caps in totaal!

Andere bekende namen zoals Denis Zakaria, Djibril Sow, Haris Seferovic en Nico Elvedi zullen hoogstwaarschijnlijk ook mee gaan.

Hoewel het team van Zwitserland niet de grote namen heeft die Brazilië wel zijn het wel spelers van clubs die goed meedraaien. Hoewel het lastig zal zijn zou het voor Zwitserland wel mogelijk moeten zijn om, net als in 2018, voor een verassing te zorgen.

Analyse 🇧🇷 Brazilië elftal

Vrijwel de helft van de spelers waar Brazilië dit jaar uit kan kiezen spelen in de top clubs van de premier league of andere grote Europese competities. Denk aan spelers als Antony, Fred en Casemiro van Manchester United, Alisson en Fabinho van Liverpool en Richarlison van Tottenham.

Neymar zal, samen met Marquinhos, natuurlijk ook aanwezig zijn op het Wk. Er zijn te veel spelers om te noemen, maar een aantal andere grote namen om op te letten zijn bijvoorbeeld Éder Militão, Rodrygo en Vinicius Junior van Real Madrid, Danilo en Bremer van Juventus, Raphinha van Barcelona en Lucas Paquetá van West Ham United.

Op papier gaan deze twee teams natuurlijk niet tegen elkaar op, maar grote namen en dure spelers is uiteindelijk niet waar voetbal om draait. Er kan van alles gebeuren en als het Braziliaans team niet in vorm zijn of niet goed samen kunnen spelen dan betekenen al die grote namen niet zo veel.

Toch voorspellen wij wel dat Brazilië deze wedstrijd zullen winnen, niet alleen op basis van het team maar ook op basis van de quoteringen en onze eigen analyse van beide teams. Hier nu meer over:

Brazilië vs. Zwitserland Analyse

Zoals we net vertelde bestaat onze Brazilië – Zwitserland voorspelling niet alleen uit het kijken naar de teams en het afkijken van de quoteringen bij bookmakers. We kijken ook altijd naar hoe de teams de afgelopen tijd spelen. Dit kan namelijk erg veel zeggen over wat de kansen zijn dat ze de wedstrijd gaan winnen.

Beide teams speler regelmatig wedstrijden en ze hebben ook nog een aantal wedstrijden te gaan voordat het WK van start gaat. Hieronder vindt je een overzicht van de afgelopen tien wedstrijden van zowel Zwitserland als Brazilië.

Statistieken🇧🇷 Brazilië🇨🇭 Zwitserland
Laatste 10 wedstrijden7W – 3G – 0V4W – 2G – 4V
Doelpunten2415
Tegendoelpunten311

De afgelopen vijf wedstrijden van 🇧🇷 Brazilië:

 • 6 Juni – gewonnen – 1-0 tegen Japan
 • 2 Juni – gewonnen – 5-1 tegen Zuid Korea
 • 30 Maart – gewonnen – 4-0 tegen Bolivia
 • 25 Maart – gewonnen – 4-0 tegen Chile
 • 2 Feb – gewonnen – 4-0 tegen Paraguay

In de vijf wedstrijden daarvoor heeft Brazilië 3 gelijkgespeeld en twee gewonnen. Ze speelde gelijk tegen Argentinië, Ecuador en Colombia en hebben wonnen een keer 1-0 van Colombia en ook 4-1 van Uruguay.

De afgelopen vijf wedstrijden van 🇨🇭 Zwitserland:

 • 12 Juni – gewonnen – 1-0 tegen Portugal
 • 9 Juni – verloren – 1-0 tegen Spanje
 • 5 Juni – verloren – 4-0 tegen Portugal
 • 2 Juni – verloren – 2-1 tegen Tsjechië
 • 29 Maart – gelijkspel – 1-1 tegen Koso

In de vijf wedstrijden daarvoor heeft Zwitserland een verloren, een gelijkgespeeld en drie gewonnen. Twee van de wedstrijden die ze gewonnen hebben eindigde met een score van 4-0!

Voorspelling Brazilië v Zwitserland

Zoals je kunt zien zijn er maar weinig teams die lijken te kunnen scoren tegen Brazilië. Ook al is het een tijdje geleden sinds ze gespeeld hebben en speelden ze niet altijd tegen de beste teams, kan je uit het grote aantal doelpunten geen verloren wedstrijden wel opmaken dat Zwitserland het moeilijk zal krijgen.

Zwitserland doet het wat minder goed, maar dat gezegd hebbende speelde ze in de afgelopen tien wedstrijden tegen teams als Spanje, Portugal en Engeland. Dit zijn alle drie topteams en dus is het begrijpelijk dat de statistieken wat minder voordelig zijn.

Kijkend naar het aantal doelpunten en het feit dat Zwitserland weinig lijkt te scoren tegen topteams is de over/under 1.5 of 2.5 goals wellicht een interessant weddenschap. Natuurlijk is inzetten op het winnen van Brazilië ook altijd een goede optie voor wedstrijden als dit, ook al blijft er natuurlijk altijd een kleine kans voor een gelijkspel of zelfs een verassing van Zwitserland.

Wedden op Brazilië – Zwitserland bij WK 2022

Naast het kiezen van een weddenschap kan het zoeken naar een goede bookmaker ook lastig zijn, zeker als je nog niet zo bekend ben met de legale goksites in Nederland.

Hieronder vindt je een overzicht van enkele van de beste legale bookmakers in Nederland.

nl
ideal
Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
nl
ideal
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
nl
ideal
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Vergeet niet dat je in principe bij meerdere bookmakers in kan schrijven. Vele hebben leuke welkomstbonussen waar je van kunt profiteren, maar het kan ook handig zijn om de verschillende promoties in de gaten te houden. Soms zal je namelijk zien dat bij de ene bookmaker iets hogere quoteringen zijn of zelfs aanbiedingen zijn met verhoogde quoteringen of gratis bets om van te profiteren.

Wedden op Brazilië vs Zwitserland bij de beste bookmakers

Bonuses and promotions for Brazilië vs Zwitserland match

BetCity en Circus zijn de twee legale bookmakers in Nederland met de beste aanbiedingen. Dit geld zowel voor de welkomstbonus als voor promoties voor het WK 2022 die voor bepaalde wedstrijden aangeboden worden.

Momenteel zijn er nog geen wedstrijd-specifieke bonussen beschikbaar. Deze verschijnen meestal pas een paar dagen voor de wedstrijd. Zodra deze wel beschikbaar zijn zullen we ze aan deze pagina toevoegen zodat je zeker weet dat je zo voordelig mogelijk kan inzetten!

Voorspelling weddenschappen 🇧🇷 Brazilië vs 🇨🇭 Zwitserland – Wedtips

De beste weddenschappen vinden blijft lastig, zeker gezien het feit dat er zo veel keuze is en het lastig is om een wedstrijd als deze goed te voorspellen. Zowel Brazilië als Zwitserland zullen hun uiterste best doen om deze wedstrijd te winnen en, hoewel Brazilië duidelijk de favoriet is blijft het lastig om een weddenschap te kiezen.

Dit geldt natuurlijk helemaal als je ook nog eens een hoge quotering wilt genieten!

Daarom hebben wij hieronder een aantal weddenschappen voor je op een rijtje gezet waarvan wij denken dat het goede opties zijn.

Wedtip 1: 1X2 winst voor Brazilië

De 1X2 weddenschap voor een winst voor Brazilië is een goede optie om mee te beginnen. Met een quotering van 1.44 is de kans groot dat ze winnen en kan je toch een aardig zakcentje verdienen als je gelijk hebt.

De quotering is natuurlijk een beetje aan de lage kant, maar voor een wedstrijd waarvan de kans zo groot is dat Brazilië wint is deze op zich redelijk.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om nu alvast op deze wedstrijd in te zetten – het kan namelijk zo zijn dat de quoteringen nog veranderen gezien beide teams nog wedstrijden moeten spelen voor het WK – maar je kan er ook voor kiezen om te wachten tot net voor de wedstrijd. Op deze manier kan je mogelijk nog profiteren van aanbiedingen en promoties zoals bijvoorbeeld verhoogde quoteringen of free bets.

Wedtip 2: Meer/Minder 2.5

Met een quotering van 1.90 voor een weddenschap op meer dan 2.5 goals in deze wedstrijd en een quotering van 1.90 voor minder dan 2.5 goals is dit een goede optie.

Wij denken dat deze wedstrijd nog wel eens een doelpuntenfestijn zou kunnen worden en zouden dus kiezen voor over 2.5 doelpunten. Zo geniet je ook nog eens van een iets hogere quotering. Mocht je echter denken dat Zwitserland goed zal verdedigen tegen Brazilië dan is de under 2.5 doelpunten natuurlijk ook een mogelijkheid.

Wedtip 3: Juiste uitslag

Een juiste uitslag weddenschap is en blijft natuurlijk een lastige, maar de quoteringen zijn meestal wel erg hoog en dus kan het een leuke voorspelling zijn om te doen.

🇧🇷 Brazilië wintOdds voor BraziliëGelijkspelOdds voor Gelijkspel🇨🇭 Zwitserland wintOdds voor Zwitserland
1 – 07.000 – 010.000 – 117.00
2 – 07.001 – 19.000 – 241.00
2 – 19.502 – 223.001 – 223.00
3 – 011.003 – 381.000 – 3101.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (28.11.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Een uitslag van 1-0 voor Brazilië lijkt het meest waarschijnlijk met een quotering van 8.00. 2-0 voor Brazilië kan ook interessant zijn voor een iets hogere quotering van 7.50. Zoals je ziet zijn de quoteringen aanzienlijk hoger dus kan het de moeite waard zijn om in plaats van simpelweg een 1X2 bet te plaatsen om te kiezen voor een juiste uitslag weddenschap.

Andere soorten weddenschappen voor het WK 2022

Gelijkspel, geen weddenschap – De draw no bet weddenschap kan je gebruiken om je risico iets ver verminderen. Spelen de teams gelijk dan krijg je je inzet terug alsof je weddenschap nooit heeft plaatsgevonden. Je geniet van minder risico maar levert wel iets van de quotering in. 

Als je in wilt zetten op Zwitserland (5.50) dan kan dit interessant zijn, maar als je voor Brazilië (1.14) kiest dan worden de quoteringen zo laag dat het bijna niet meer de moeite waard is.

Dubbele kans – Dubbele kans lijkt op de draw no bet weddenschap alleen ze je in op zowel een winst voor een van de twee teams als op een gelijkspel. Je wint dus de quotering die het uiteindelijk wordt in plaats van dat je gewoon je geld terugkrijgt bij een gelijkspel.

 • 🇧🇷 Brazilië of gelijkspel: 1.10
 • 🇧🇷 Brazilië of 🇨🇭 Zwitserland: 1.20
 • 🇨🇭 Zwitserland of gelijkspel: 2.62

Net als bij de draw no bet zijn de quotering voor deze weddenschap eigenlijk te laag om in te zetten op Brazilië. Kies je echter voor Zwitserland dan kan het een goede manier zijn om je risico te verlagen.

Beide teams scoren – Zwitserland lijkt moeilijk te scoren, zeker tegen goede teams. Brazilië daarentegen scoort veel maar heeft de afgelopen tien wedstrijden bijna geen tegendoelpunten gehad. Inzetten op “nee” bij beide teams scoren betekent een quotering van 1.90 en kan dus een goede weddenschap zijn.

FIFA WK voetbal in Qatar 2022

Het FIFA World Cup is het grootste voetbalevenement op aarde dat om de vier jaar in een ander land wordt gehouden. Deze keer is het in Qatar en het begint op zondag 20 November en eindigt op Zondag 18 December.

Qatar heeft een tijdverschil van maar 1 uur met Nederland en dus zijn alle wedstrijden gewoon op normale tijden te zien.

De favoriet om het WK te winnen is Brazilië en wij verwachten dan ook dat ze het dit jaar ver gaan schoppen. Echter blijft het natuurlijk zo dat andere grote teams zoals Engeland, Spanje, Frankrijk en Argentinië, ook een grote kans maken op de titel.

Ook Nederland doet dit jaar mee met een goed team van jong talent, en de kans is groot dat ze als eerste in hun groep eindigen. Met een beetje geluk en veel inzet zouden zij nog weleens kans kunnen maken om ver te komen in dit WK voetbal. Dit betekent meestal ook gelijk veel promoties!

Op onze website vindt je voor alle wedstrijden van het WK de meest recente quoteringen en promoties, inclusief wedtips om ervoor te zorgen dat je altijd zo voordelig mogelijk kan inzetten op WK wedstrijden!

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.