België vs Canada Voorspelling

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

België is de grote favoriet om er in de wedstrijden België v Canada met de winst vandoor te gaan. Zij hebben meer kwaliteit én staan hoger op de wereldranglijst. Een tweetal weddenschappen bevelen we op dit moment aan:

 • België vs Canada voorspelling 1×2 weddenschap op België (quotering van 1.55)
 • België vs Canada voorspelling met meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd (quotering van 1.72)

Hoewel België de grote favoriet is en we voorspellen dat zij de wedstrijd gaan winnen, kan er in het voetbal alles gebeuren! 

Voorspelling België vs Canada: Quoteringen van WK voetbal 2022

WedtypeBelgië 🇧🇪GelijkspelCanada 🇨🇦
1X21.554.205.75
Dubbele kansBelgië 🇧🇪 of gelijkspel: 1.14België 🇧🇪 of Canada 🇨🇦: 1.22Canada 🇨🇦 of gelijkspel: 2.37
Draw no Bet1.204.33
Beide teams scorenJa: 1.80Nee: 1.95
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.72Minder dan 2.5: 2.10
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (23.11.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.
#ad België – Canada, WK voetbal 2022
Odds boost 50x op België bij Circus
Nederland
50x voor een overwinning van België!
23/11/2022, Mandaag (20:00)
Quotering:
1.51 50x
Wed €1 op winst van België tijdens de WK 2022 bij Circus met een Odds Boost van 50x je weddenschap! De promotie is alleen voor nieuwe spelers en kan als welkomstbonus eenmalig geclaimd worden. De Odds Boost is beschikbaar na een eerste storting van minimaal €10.
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is. Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.

Zoals hierboven al benoemd, speelt België op 23 november 2022 haar eerste wedstrijd van het toernooi tegen Canada. Zij spelen in het Al Rayyan Stadion en spelen de wedstrijden om 20:00. Evenals alle andere wedstrijden op het WK 2022 voorspellen, kun je ook een voorspelling België vs Canada doen.

Zoals we hierboven kunnen zien, is België in alle gevallen de grote favoriet om er met de overwinning vandoor te gaan. Dit beeld zien we ook terug als we kijken naar de huidige quoteringen van de bookmakers in de poule van België en Canada. Ook hier is België namelijk de grote favoriet, terwijl Marokko of Canada moeten proberen om nummer twee Kroatië te verrassen. De volgende quoteringen krijg je voor een voorspelling in Groep F:

 • 🇧🇪 België: 1.44
 • 🇭🇷 Kroatië: 4.00
 • 🇲🇦 Marokko: 8.50
 • 🇨🇦 Canada: 11.00

België – Canada voorspellingen 2022

Voorspelling Belgie - Canada

Onze voorspelling België vs Canada is dat België er met de overwinning vandoor zal gaan. De wedstrijd tussen beide landen zal gespeeld worden op 23 november 2022 in het Al Rayyan Stadion. Dit stadion is gevestigd in Qatar en staat ook wel bekend als het Ahmed bin Alistadion. Het zal de tweede wedstrijd in groep F zijn, aangezien Marokko en Kroatië eerder op de dag al in actie komen. Ondanks dat Canada beschikt over Alphonso Davies en Jonathan David, lijkt België met Kevin de Bruyne, Lukaku en Courtois de grote favoriet voor deze wedstrijd.

🇧🇪 België Analyse

Vooral in aanvallend opzicht lijkt België ijzersterk te zijn. Het land beschikt met Eden Hazard, Romelu Lukaku, Kevin de Bruyne en Charles de Ketelaere over enorm veel potentie. Ook verdedigend zijn er echter genoeg topspelers die het de laatste jaren in de beste competities ter wereld hebben laten zien, waarbij keeper Thibaut Courtois natuurlijk de meest in het oog springende naam is. Puur en alleen kijkend naar de kwaliteit op het veld is België de grote favoriet voor de overwinning.

🇨🇦 Canada Analyse

Kijken we namelijk naar de Canadese ploeg, dan springen hier alleen de namen van Alphonso Davies en Jonathan David in het hoog. Kijken we naar de rest van het elftal, dan lijkt Canada het vooral te moeten hebben van het collectief. Hoewel deze landen één keer eerder tegenover elkaar stonden, is dit geen representatief beeld van de verhoudingen. België wist destijds met 0-2 te winnen, maar deze wedstrijd werd al in 1989 gespeeld.

België vs Canada voorspelling

Op basis van de wedstrijden van de laatste tijd van beide teams kunnen we al een redelijke voorspelling doen. Canada 🇨🇦 weet namelijk in vrijwel elke wedstrijd wel één goal te maken, zelfs tegen landen als Amerika en Mexico. België krijgt daarnaast in veel wedstrijden ook een doelpunt tegen, ook tegen landen als Estland, Ierland en Wales. Desondanks weten zij wel vaker te scoren. Onze voorspelling 🇧🇪 België 🇨🇦 Canada is daarom een 2-1 of 3-1 overwinning. Daar krijg je de volgende quoteringen voor:

 • 2-1 overwinning 🇧🇪 België: odds van 9.00
 • 3-1 overwinning 🇧🇪 België: odds van 13:00

België vs Canada – Voorspellingen & Analyse

Om een goede voorspelling België – Canada te kunnen doen, hebben we gekeken naar de laatste 10 wedstrijden van beide ploegen. Op basis van deze statistieken kunnen we een betere voorspelling voor de wedstrijd België v Canada WK voetbal 2022 doen. Laten we eens gaan kijken.

Laatste 10 wedstrijdenBelgië 🇧🇪Canada 🇨🇦
Winst – Gelijk – Verlies4W – 3G – 4V7W – 0G – 3V
Balbezit64.8%52.1%
Doelpunten voor2118
Doelpunten voor per wedstrijd2.11.8
Doelpunten tegen155
Doelpunten tegen per wedstrijd1.50.5
Schoten per wedstrijd13.212.7
Schoten op doel5142
Schoten op doel per wedstrijd5.64.2
TopscorerMichy Batshuayi (3)Jonathan David (4)
Overtredingen per wedstrijd915.3
Gele kaarten per wedstrijd1.21.9
Rode kaarten per wedstrijd00.3

Kijken we naar deze statistieken, dan kunnen we een aantal dingen concluderen. Allereest lijkt België de overhand te gaan nemen in de wedstrijd als we kijken naar het balbezit. Zij vinden het prettig om veel in balbezit te zijn, terwijl we bij verschillende wedstrijden van Canada hebben gezien dat zij het niet erg vinden om het balbezit aan de tegenstander over te laten.

Daarnaast lijkt voor Canada vooral voorhoedespeler Jonathan David de man te zijn die in de gaten gehouden moet worden. Hij heeft laten zien het net eenvoudig te kunnen vinden én goed samen te kunnen spelen met Alphonso Davies. Voor België lijken dit de belangrijkste spelers om in de gaten te houden.

Ook het aantal overtredingen is aan de kant van Canada zeer opvallend. Zij maken gemiddeld per wedstrijd enorm veel overtredingen, wat uiteindelijk ook resulteert in meer gele én rode kaarten per wedstrijd. Aangezien we een fysieke strijd gaan verwachten, lijkt het voor België zaak om uit de duels te blijven en de bal het werk te laten doen.

Wedden op België – Canada bij WK 2022

Kijken we naar de markt met legale Nederlandse bookmakers, dan zijn er een drietal bookmakers die we zouden aanraden voor weddenschappen op het WK 2022 en een België Canada voorspelling. Dit komt onder meer door de uitstekende quoteringen die zij bieden, de verschillende bonussen die we bij hen verwachten en het type weddenschappen die zijn aanbieden. Dit zijn namelijk:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Laten we eens gaan kijken welke type weddenschappen de beste legale Nederlandse aanbieders hebben voor het WK 2022 in Qatar.

Wedden op België vs Canada bij de beste bookmakers

Bonussen en promoties voor België vs Canada wedstrijd

Hierboven kwam het al kort aan bod, de WK 2022 bonussen en promoties die we bij verschillende Nederlandse bookmakers verwachten. Daarbij verwachten we de beste bonussen en promoties van BetCity en Circus. Bij hen zien we vandaag de dag de beste bonussen en promoties op andere toernooien, waarbij ook de bonusvoorwaarden ook zeer gunstig zijn.

Dit maakt het ook gemakkelijker om de winsten van je account te halen. We raden het daarom aan om deze bonussen goed te bekijken en deze te gebruiken voor een België Canada voorspelling. Heb je nog geen account, dan kun je bij deze aanbieders zelf profiteren van een mooie welkomstbonus!

Voorspelling België vs Canada wedtips

Op basis van de hierboven genoemde statistieken, vorm én quoteringen van bookmakers, kun je een aantal mooie voorspellingen België Canada doen. Hieronder hebben we er een aantal op een rij gezet. Let er daarbij wel op dat je altijd weddenschappen voor het WK voetbal 2022 afsluit bij legale bookmakers in Nederland én dat je kiest voor bookmakers met een applicatie. Zo kun je livestreams van wedstrijden kijken in de applicatie!

België – Canada voorspelling: 1X2 winst voor België

Kijkende naar de statistieken hierboven, het verschil in kwaliteit én natuurlijk de quoteringen van de bookmaker, is België de grote favoriet om er met de overwinning vandoor te gaan. Zet je namelijk in op België, dan krijg je 1.55 keer je inzet terug bij Bet365, terwijl je maar liefst 5.75 keer je inzet terugkrijgt als je kiest voor een overwinning als voorspelling Canada België. We zouden daarom adviseren om te kiezen voor een België vs Canada voorspelling met als wedtype een 1×2 weddenschap en als winnaar België.

Voorspelling België vs Canada Over/Under 2.5

Zoals we hierboven al hebben vastgesteld in de statistieken, weet Canada in veel wedstrijden een doelpunt te maken. Ook in wedstrijden tegen de Verenigde Staten, Mexico en Costa Rica weten zij vaak een doelpunt te scoren met een gemiddelde van 1.8 per wedstrijd. Zij krijgen echter maar 0.5 doelpunten tegen.

Kijken we naar de Belgische ploeg, dan zien we ook dat zij veel weten te scoren. Gemiddeld maken zij per wedstrijd 2.1 doelpunten in de laatste 10 wedstrijden. Dat is natuurlijk ook niet vreemd met de kwaliteit die zij in de voorhoede en op het middenveld hebben. Toch zien we ook dat België gemiddeld ook méér dan 1 doelpunt per wedstrijd tegen krijgt, zelfs 1.5 in de laatste 10 wedstrijden.

Als voorspelling België v Canada verwachten we meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd. Hoewel dit niet volledig aansluit met het doelpunten voor en tegen van beide ploegen, lijkt dit vooral te komen door de ploegen waar Canada tegen heeft gespeeld. Deze zijn kwalitatief een stuk minder dan België, wat ook de reden is dat zij iets minder dan gemiddeld gaan scoren en flink wat doelpunten tegen gaan krijgen.

Voor een weddenschap met meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd België vs Canada WK voetbal 2022 krijg je een quotering van 1.72. De reden dat we dit weddenschap aanbevelen, is doordat de quoteringen een stuk beter zijn dan een overwinning van België op Canada. In dat geval krijg je namelijk maar een quotering van 1.50.

België – Canada voorspellen: Juiste uitslag

Ga je voor meer risico én dus hogere quoteringen, dan kun je ook kiezen voor het voorspellen van de juiste uitslag. Op dit moment lijkt 2-0 voor België de meest waarschijnlijke uitslag te zijn als we kijken naar de quoteringen van de bookmakers:

 • Voorspelling België – Canada 2-0: 8.50
 • Voorspelling België – Canada 2-1: 9.00
 • Voorspelling België – Canada 3-0: 13.00
 • Voorspelling België – Canada 3-1: 13.00

Ondanks dat de bookmakers niet verwachten dat Canada een doelpunt gaat scoren, sluit dit niet helemaal aan bij de statistieken van de laatste wedstrijden van de Canadese ploeg. In deze wedstrijden wisten zij namelijk bijna altijd wel een doelpunt te maken. Twijfel je nog tussen een aantal van deze uitslagen, dan kun je altijd meerdere weddenschappen op de juiste uitslag afsluiten. Let er wel voor op dat je als je de uitslag verkeerd voorspelt, je ook met lege handen kunt eindigen.

Andere type weddenschappen voor België Canada WK 2022

Naast de hierboven genoemde aanbevelingen, heb je nog veel meer wedstrijden én weddenschappen die je kunt gebruiken voor het WK van 2022 in Qatar. Op het gebied van weddenschappen en België vs Canada voorspellingen, kun je onder meer kiezen uit de volgende wedtypes:

 • Draw no Bet – In dit geval krijg je je inzet terug als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Doordat je voor dit type weddenschap maar 1.18 keer je inzet terugkrijgt als je op België inzet, is dit geen interessant weddenschap. 
 • Double Chance – Ook een dubbele kans weddenschap is voor België – Canada geen interessant weddenschap. Hier krijg je namelijk quoteringen van 1.14, waardoor dit type weddenschap het risico eigenlijk niet waard is. 
 • Beide Teams Scoren – Kijken we naar de quoteringen van Bet365, dan lijkt het erop dat zij niet verwachten dat beide teams gaan scoren. Zo krijg je een quotering van 1.80 als beide teams scoren, terwijl je een quotering van 1.95 krijgt als beide teams wel weten te scoren. 
 • Asian Handicap – Volgens Bet365 is het risico op dit weddenschap erg hoog. Je krijgt met een handicap van -1.0 namelijk een quotering van 1.97, terwijl je bij een +1.0 weddenschap op Canada 1.96 keer je inzet krijgt.

Hoewel je er al voor kunt kiezen om nu weddenschappen af te sluiten, kun je ook wachten op de bonussen die door de bookmakers aangeboden gaan worden. We verwachten voor het WK 2022 namelijk enorm veel verschillende bonussen van allerlei verschillende bookmakers. Daarbij moet je denken aan gratis weddenschappen, Odds Boost of specials op spelers en/of wedstrijden.

Wil je optimaal profiteren van deze bonussen, dan is het aan te raden om bij verschillende bookmakers een account aan te maken. Op die manier kun je namelijk optimaal profiteren van de verschillende WK bonussen die door de bookmakers worden aangeboden. Wij zouden daarbij aanraden om een account aan te maken bij Bet365, BetCity, Circus en Unibet voor het afsluiten van weddenschappen op het WK 2022.

FIFA WK voetbal in Qatar 2022

Het WK voetbal vindt dit jaar plaats in Qatar, waarbij het voetbalevenement van 20 november 2022 tot en met 18 december 2022 plaats zal vinden. Daarbij heeft Qatar 8 verschillende speelstadions weten te bouwen in 5 verschillende steden. Tijdens het WK 2022 is het tijdsverschil met Qatar 1 uur. Opvallend aan het WK dit jaar is dat het in de winter plaatsvindt. De belangrijkste reden hiervoor is de extreme hitte in de zomer in Qatar. Daar kan de temperatuur oplopen tot wel 40 graden in de schaduw. Vandaar dat besloten is om het WK in de winter te organiseren.

Kijken we naar de groepen van Nederland en België, dan zijn beide landen de favoriet om er met de WK groepswinst vandoor te gaan. Nederland krijgt van de bookmakers in groep A een quotering van 1.22, terwijl België in groep F een quotering van 1.44 heeft. Zij lijken daarom de belangrijkste gegadigde in deze groepen om de groepswinst te pakken. Voor Nederland verwachten we zelfs dat zij de kwartfinale gaan bereiken. Afhankelijk van de vorm én de tegenstander maken zij zelfs kans om verder te geraken in het toernooi.

Hoewel je voor verschillende weddenschappen nu al de mogelijkheid hebt om weddenschappen af te sluiten, zouden we adviseren om te wachten totdat het WK op het punt van beginnen staat. We verwachten namelijk verschillende bonussen en promoties, waaronder Odds Boosts, gratis weddenschappen en extra speelgeld. Zodra deze bonussen beschikbaar komen, houden wij je natuurlijk op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.