Nederland vs. Engeland Voorspelling, EK Halve Finale 2024

Nederland Engeland voorspelling, EK 2024 halve finale

Nederland neemt het op woensdag 10 juli 2024 om 21:00 in de halve finale van het EK 2024 op tegen Engeland. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Signal Iduna Park, de thuishaven van Borussia Dortmund. Daarbij strijden de ploegen om een plek in de finale van het EK, waarbij de winnaar het gaat opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de topfavorieten Spanje en Frankrijk.

Snelle voorspellingen voor 🇳🇱 Nederland – 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland:

 • Gezien de onderlinge ontmoetingen tussen de elftallen verwachten we minder dan 2.5 doelpunten.
 • Een 1-1 (6.00), 0-0 (6.50), 0-1 (7.00) of 1-0 (8.00) zijn de meest voorspelde uitslagen van de bookmakers, gelet op de resultaten van de ploegen dit toernooi.
 • Engeland heeft met een winkans van 38,5% de meeste kans om te winnen.
 • Een doelpunt van Gakpo (4.50), Harry Kane (3.00) of Jude Bellingham (5.00) levert je bij Bet365 mooie quoteringen op.

Lees verder voor meer voorspellingen en wedtips voor de wedstrijd.

In dit artikel hebben we de wedstrijd uitgebreid voor je geanalyseerd en vertellen we je alles over beide teams, onze voorspellingen en de beste Nederlandse bookmakers waar je de hoogste quoteringen krijgt.

🇳🇱 Nederland – 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland voorspellingen en wedtips (Euro 2024)

Nederland – Engeland wedtipHoogste OddsBookmaker
🇳🇱 Nederland wint3.30Naar Circus.nl
Draw No Bet (🇳🇱 Nederland)2.07Naar Circus.nl
NIET Beide teams scoren1.73Naar Circus.nl
Minder dan 2.5 doelpunten1.50Naar Bet365

Hieronder heb ik een lijstje gemaakt van de beste odds van bookmakers:

 • 🇳🇱 Nederland wint – odds van 3.30 bij Circus (30,30% kans)
 • Gelijkspel – odds van 2.90 bij Circus (34,48% kans)
 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland wint – odds van 2.80 bij Leovegas (35,71% kans)
inhoud

Nederland – Engeland Odds bij online bookmakers

In de halve finale staan beide landen dus tegenover elkaar. De beste bookmakers voor Euro 2024 bieden de volgende odds voor de wedstrijd Nederland – Engeland.

1×2bet365LeoVegas NederlandCircus
🇳🇱 NL (1)3.203.153.30
X2.802.752.90
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EN (2)2.622.802.75
Bonus van €50Bonus van €50Bonus van €250
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is. Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.

Hoewel de verschillen minimaal zijn, zijn de bookmakers het er wel over eens dat Engeland de lichte favoriet is in de wedstrijd. Zij hebben over het algemeen meer kwaliteit in de ploeg, maar we zien dat de ploegen elkaar niet veel ontlopen. Door de wisselvallige resultaten van beide ploegen dit EK, kun je als gokker profiteren van mooie quoteringen.

De kans is daarom aanwezig dat Nederland de overwinning gaat pakken, maar de quoteringen wijzen op een licht voordeel voor Engeland.

 • 🇳🇱 Nederland heeft met 31,25% de kleinste kans om de wedstrijd te winnen.
 • Een weddenschap dat 🇳🇱 Nederland de finale gaat bereiken met een kans van 50%.
 • Minder dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd met een kans van 66.67% bij Bet365.
 • Niet beide teams scoren met een kans van 58,1% en een quotering van 1.72 bij Bet365.
Wedden op Nederland - Engeland, uitbetalingen

Nou vraag je je als lezer wellicht af hoe ik bij deze aanbevelingen kom. Daarvoor heb ik om te beginnen de afgelopen wedstrijden tussen beide landen grondig geanalyseerd. Daarnaast is er gekeken naar de vorm van beide ploegen en natuurlijk de spelers die de laatste wedstrijden zijn geselecteerd door beide bondscoaches.

Vorm van Nederlandse en Engelse ploeg – Statistieken

Bekijken we de statistieken van beide ploegen, dan valt het op dat Engeland en Nederland beide redelijk behoudend spelen. Waar er bij andere ploegen meer opportunisme in het spel is ingebakken, is dat bij zowel Nederland als Engeland veel minder het geval. Daarnaast valt het ook mee met de grote uitslagen van beide landen. Alleen de 0-3 overwinning van Nederland springt daarbij in het oog. Laten we eens kijken naar de statistieken van de wedstrijden tot nu toe op dit EK.

Nederland - Engeland
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   
 •  
   
   

Nederland lijkt het enorm moeilijk te hebben bij standaardsituaties als corners en vrije trappen. Ook tegen Turkije kreeg Nederland weer een doelpunt tegen uit een hoekschop, terwijl er door de Turken telkens weer veel gevaar werd gesticht. Nederland wist met de gelijkmaker van Stefan de Vrij op haar beurt ook weer een doelpunt uit een hoekschop te maken.

Bij Engeland lijkt vooral veel ruimte achter de laatste linie te liggen. De ploeg wil vaak hoog druk zetten en speelt in balbezit ook ver van het eigen doel af. Met de snelheid van Nederland lijken ze hiervan te kunnen profiteren, maar dan moet de bal sneller de voorhoedespelers bereiken dan dat op dit moment gebeurt. Ondanks het veldoverwicht dat Engeland vaak heeft, hebben ze dat nog niet veel om weten te zetten in doelpunten.

Overwinning voor Nederland

Nederland speelde sinds juni 2019 al niet meer tegen Engeland, een wedstrijd die met 3-1 werd gewonnen voor de UEFA Nations League. Van de vier voorgaande interlands wist Nederland maar liefst drie keer te winnen, terwijl Engeland ook één duel won. De laatste jaren werd er echter vooral vriendschappelijk tegen de Engelsen gespeeld, dus het is moeilijk om hier consequenties aan te verbinden.

Nederland – Engeland H2H:

 1. 3 – 1 | 🇳🇱 Nederland – 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland

  06.06.2019, UEFA Nations League

 2. 0 – 1 | 🇳🇱 Nederland – 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland

  23.03.2018, Vriendschappelijk Internationaal

 3. 1 – 2 | 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engeland – 🇳🇱 Nederland

  29.03.2016, Vriendschappelijk Internationaal

Zoals we al eerder benoemde spelen beide landen erg conservatief en vanuit een hechte verdediging. Ze staan er beiden niet om bekend veel kansen weg te geven, waardoor we ook niet veel doelpunten verwachten in deze wedstrijd. Natuurlijk kan een snel doelpunt hier verandering in brengen, maar gezien de afgelopen wedstrijden ligt dat niet in de lijn der verwachtingen.

Geheel in lijn met de quoteringen van beide ploegen, zijn de onderlinge duels tussen Nederland en Engeland enorm in evenwicht. Een voorspelling is daarom lastig, maar het opent wel de mogelijkheid om flinke quoteringen voor beide ploegen te krijgen. Hier kun je als gokker optimaal van profiteren!

Doelpunten in de wedstrijd

Bekijken we de statistieken van beide ploegen, dan zien we dat Engeland dit toernooi pas vijf(!) keer heeft weten te scoren. Zowel Bellingham als Kane wisten tweemaal het net te vinden. Nederland scoorde op haar beurt al negen keer, waarbij Cody Gakpo (3) en Donyell Malen (2) de belangrijkste doelpuntenmakers waren. Laatstgenoemde was vooral in de achtste finales belangrijk met twee doelpunten.

 • Een doelpunt van Cody Gakpo op een willekeurig moment (4.75)
 • Een doelpunt van Harry Kane op een willekeurig moment (3.10)
 • Een doelpunt van Jude Bellingham op een willekeurig moment (5.00)

Ondanks dat er maar een beperkt aantal spelers zijn die de doelpunten hebben gemaakt, krijg je er nog steeds mooie quoteringen voor. Het advies is daarom ook om op deze spelers in te zetten voor het maken van een doelpunt:

Mijn voorspellingen voor Nederland – Engeland

Mijn persoonlijke voorspelling voor de wedstrijd Nederland – Engeland op het EK 2024 is dat Nederland de overwinning gaat pakken. Ondanks dat zij niet de favoriet zijn, wist Engeland dit hele toernooi nog niet te overtuigen. Daarbij komt dat Nederland veel vaker wist te scoren dan de Engelsen én dat Engeland tegen Zwitserland én Slowakije een verlenging heeft moeten afwerken.

Wil je wat minder risico in je voorspelling leggen, dan zijn er nog andere aanbevelingen die ik zou doen:

 • Een Dubbele Kans weddenschap voor 🇳🇱 Nederland of Gelijkspel (1.50)
 • 🇳🇱 Nederland kwalificeert zich voor de volgende ronde (2.10)
 • Draw no Bet weddenschap voor 🇳🇱 Nederland (2.10)
 • 🇳🇱 Nederland krijgt een fictieve voorsprong van +1 en wint (1.50)

Wedden op Engeland – Nederland op het EK 2024

Op de wedstrijd Nederland vs. Engeland kun je inzetten bij verschillende Nederlandse bookmakers. Kies je voor de beste quoteringen, dan is Unibet of Bet365 ditmaal een goede optie. Wil je profiteren van de meeste weddenschappen, dan kun je beter voor Bet365 kiezen.

Let daarnaast goed op de komende dagen, aangezien het mijn verwachting is dat verschillende Nederlandse bookmakers met mooie acties gaan komen voor de wedstrijden van Nederland. Deze bonussen en promoties kunnen je mooie extra’s opleveren. Denk daarbij aan:

 • Odds Boosts van 50x of 100x je inzet bij Circus
 • Verhoogde quoteringen
 • Welkomstbonussen

Kortom, Engeland is de favoriet in de halve finale wedstrijd tegen Nederland, maar mijn verwachting is dat Nederland uiteindelijk gaat winnen. In de wedstrijd op 10 juli 2024 om 21:00 krijgen zij de hogere quoteringen, maar de wedstrijden in dit toernooi wijzen op een lichte favorietenrol voor Nederland.

De wedstrijd tussen Engeland en Nederland is op 10 juli 2024 om 21:00.

Volgens de bookmakers zijn de Engelsen de lichte favoriet in deze wedstrijd. Toch zorgen de onderlinge resultaten én de resultaten in dit toernooi ervoor dat het verschil tussen de ploegen minimaal is.

De quoteringen voor Nederland zijn erg gunstig en luiden als volgt. Een overwinning voor Nederland levert je 3.20 (Bet365) keer je inzet op, een gelijkspel 2.95 (Circus) en een overwinning voor Engeland 2.60 (Circus).

De wedstrijd tussen Nederland en Engeland is op 10 juli 2024 om 21:00 gratis te zien op NPO1.

Nederland speelt de wedstrijd tegen Engeland op 10 juli 2024 in het Signal Iduna Park in Dortmund om 21:00.

Ja, Nederland moet winnen van Engeland om de finale van het EK 2024 te bereiken. Mocht Nederland winnen, dan is Spanje of Frankrijk de volgende tegenstander in de finale!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.