Ierland vs. Nederland Voorspelling, EK 2024

Ierland vs. Nederland op 10.09.2023 om 20:45
Winst van Nederland
Nederland
Nederland
10.09.2023 om 20:45
Super Odds
1.73 100.00
Zet als nieuwe speler op Nederland tegen Ierland op winst van Nederland in de EK kwalificatie 23/24 met een Odds Boost van 100.00. Win als Nederland de wedstrijd weet te winnen. Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal €10 storten en de Super Odds welkomstbonus gebruiken bij Circus, die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is. Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.
Ierland vs. Nederland voorspellingen

De kwalificatie voor het EK 2024 is weer in volle gang, waarbij Nederland het in groep B op 10 september 2023 om 20:45 gaat opnemen tegen Ierland. Aangezien de eerste twee landen in de poule direct geplaatst zijn voor het EK, is het cruciaal dat Nederland de wedstrijd tegen Ierland weet te winnen. Gezien de kwaliteiten van de Nederlandse ploeg, zijn zij de favoriet bij de bookmakers.

In deze gids gaan we kijken naar een Ierland vs. Nederland voorspelling, waarbij we alvast een aantal aanbevelingen kunnen verklappen:

 1. 1X2: Nederland wint (quotering 1.73)
 2. Beide teams scoren – Ja (quotering 1.77)
 3. Meer dan 2.5 doelpunten (quotering 1.78)

Nederland vs Ierland Quoteringen van EK 2024 kwalificatie

Onze Ierland Nederland voorspelling is uiteindelijk dat Nederland de wedstrijd gaat winnen. Niet alleen zijn zij bij de bookmakers de favoriet, ook hebben zij meer kwaliteit én hebben zij de overwinning nodig om minimaal de tweede plek in de poule te behalen. Zoals gezegd is Nederland ook bij de bookmakers de favoriet, wat we kunnen zien aan de quoteringen die je krijgt voor de weddenschappen. Laten we hier eens naar kijken.

WedtypeIerlandGelijkspelNederland
1X24.754.001.73
Dubbele kans🇮🇪 Ierland of gelijkspel: 1.99🇳🇱 Nederland of 🇮🇪 Ierland: 1.24🇳🇱 Nederland of gelijkspel: 1.19
Draw no Bet3.401.30
Beide teams scorenJa: 1.77Nee: 2.02
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.78Minder dan 2.5: 2.05

Wedden op Ierland vs. Nederland bij Bet365 met een bonus van €50 in wedkredieten.

Wie is de favoriet om de wedstrijd Ierland – Nederland te winnen in september 2023?

Uit de quoteringen bij Bet365 blijkt dat 🇳🇱 Nederland de favoriet is voor de overwinning. Het Nederlands elftal heeft meer kwaliteit, scoort wat gemakkelijker en krijgt over het algemeen minder doelpunten tegen. Daarbij wisten zij op de verschillende eindtoernooien van de laatste jaren ook verder te komen. Een voorspelling Ierland Nederland valt hierdoor uit in het voordeel van Oranje.

Nederland – Ierland voetbal 2023 voorspellen

Onze Nederland tegen Ierland voorspelling is dat het Nederlands elftal de overwinning gaat pakken en de kwalificatiewedstrijd op 10 september 2023 gaat winnen. Nederland bezit meer kwaliteit dan het Ierse elftal, wat de kans op een overwinning doet stijgen. Toch is het zeker mogelijk dat 🇮🇪 Ierland een doelpunt gaat maken, aangezien zij in veel van de laatste wedstrijden wisten te scoren.

Daarnaast krijgt het Ierse elftal ook maar weinig doelpunt tegen, maar daar komen we hierna nog op terug. Onze voorspelling is dat Nederland een minimale overwinning gaat boeken, bijvoorbeeld 2-1 of 3-1. Let er daarbij ook op dat Ierland op het moment van schrijven een betere uitgangspositie heeft dan Nederland. Dit komt onder meer omdat zij een wedstrijd meer hebben gespeeld. In de huidige kwalificatiereeks wisten zij alleen te winnen van Gibraltar, iets wat Nederland eerder ook al deed.

Na deze wedstrijd zal het Nederlands elftal nog vier wedstrijden spelen, terwijl Ierland nog drie keer in actie komt. Na deze wedstrijden zal het in november 2023 duidelijk zijn welke landen in Groep B zich direct hebben weten te plaatsen voor het EK 2024. Laten we eens kijken naar de huidige ranking en de quoteringen voor het winnen van Groep B.

Quoteringen voor de winnaar in Groep B:

 1. 🇫🇷 Frankrijk: 1.12
 2. 🇳🇱 Nederland: 6.00
 3. 🇬🇷 Griekenland: 34.00
 4. 🇮🇪 Ierland: 126.00
 5. 🇬🇮 Gibraltar: –

Nederland tegen Ierland voorspellingen bij EK 2024 kwalificatie

Om te beginnen is onze voorspelling voor de wedstrijd van Ierland-Nederland dat het 🇳🇱 Nederlands elftal de overwinning gaat pakken. Voor Nederland betreft het een uitwedstrijd, gespeeld op 10 september 2023 om 20:45 in het Aviva Stadium in Dublin. Voor Nederland is dit een enorm belangrijk duel, daar zij moeten winnen om de aansluiting met Frankrijk te behouden. Daarnaast is Ierland een van de belangrijkste kandidaten in de strijd om plek 2.

Dat Nederland de grote favoriet is, komt door een aantal redenen. Laten we deze eens beter bekijken.

Het Nederlands elftal – de favoriet

Nederland

Kijken we naar de topteams in de wereld, dan staat Nederland er vooral op verdedigend vlak goed op. Met wereldtoppers als Van Dijk, Aké, De Ligt en Timber hebben zij genoeg kwaliteit om de tegenstander het scoren te beletten. Het is een van de redenen dat Nederland over het algemeen hoge quoteringen krijgt voor het krijgen van een tegendoelpunt.

Op aanvallend vlak zien we echter dat Nederland enorm aan het stoeien is. Ze beschikken over veel individuele klasse, maar hebben het al een aantal jaren moeilijk met het structureel maken van doelpunten. Hoewel er met Memphis Depay, Cody Gakpo en Steven Bergwijn voldoende kwaliteit in de voorhoede staat, wordt Nederland lang niet altijd gevaarlijk. Dit is op dit moment ook het mankement van de Nederlandse ploeg.

Het Ierse elftal

Ierland

Als we naar de wedstrijden van het Ierse elftal kijken, dan moeten zij het vooral hebben van de werklust. Er spelen namelijk maar een aantal spelers die bij grote teams in Europa spelen. Een van hen is Matt Doherty, spelend voor Tottenham Hotspur in Engeland. Veel van de andere spelers zijn actief bij kleinere clubs in de Premier League of in de Ierse of Schotse competitie.

Een van de grootste krachten van de Ierse ploeg is het fysieke spel dat zij op de mat kunnen leggen. De hardheid die zij hebben opgedaan in de Ierse competitie zorgt ervoor dat zij het veel tegenstanders lastig kunnen maken. Ook Frankrijk wist maar nipt te winnen van dit elftal. Het is dus zeker geen uitgemaakte zaak dat Nederland er met de overwinning vandoor weet te gaan.

Onze voorspellingen Ierland vs. Nederland voetbal 2023

Onze voorspelling Ierland – Nederland is dat Nederland uiteindelijk de wedstrijd gaat winnen. Ondanks dat Nederland dus de favoriet is, is het eigenlijk helemaal niet zo interessant om hierop te wedden. Dit komt omdat het kwaliteitsverschil tussen beide elftallen zo groot is. Het risico weegt wat ons betreft niet op tegen de beloning die je uiteindelijk krijgt.

Daarom zouden we kiezen voor een aantal andere weddenschappen, die qua risico en dus beloning net wat hoger liggen. Daarbij moet je denken aan:

 • Cody Gakpo of Memphis Depay scoren: Beide aanvallers zijn de laatste wedstrijden van Nederland enorm goed op dreef. Met hogere quoteringen is dit een interessante tip. 
 • Beide teams scoren: Een riskant weddenschap, waarbij we inschatten dat Ierland een doelpunt gaat maken. Ze zijn gevaarlijk in de counter en hebben laten zien tegen grote landen ook een doelpunt te kunnen maken.
 • Inzetten met handicap: Geef Nederland een fictieve achterstand van 1 of zelfs 2 doelpunten om de quoteringen omhoog te krikken. Dit levert je meer op, aangezien Ierland over het algemeen weinig doelpunten tegen krijgt.
 • Correcte score: En tot slot nog het voorspellen van de juiste score. De bookmakers, waaronder Bet365, verwachten dat Nederland met 2-1 of 2-0 gaat winnen.

Een laatste aanbeveling die we zouden doen is om in te zetten met een bonus van een van de bookmakers in Nederland. Vaak heb je bij aanbieders als Circus of Jack’s de mogelijkheid om te profiteren van een Odds Boost. Met deze tijdelijk verhoogde quoteringen is het alsnog interessant om in te zetten op een overwinning voor Nederland.

Ierland vs. Nederland Analyse

Een van de aspecten waarmee we de wedstrijd Ierland Nederland EK 2023 hebben beoordeeld, zijn de statistieken van beide ploegen in de laatste wedstrijden. Daarom hebben we gekeken naar de laatste vijf duels van de ploegen.

Laatste 5 wedstrijden🇮🇪 Ierland🇳🇱 Nederland
Winst – Gelijk – Verlies3W – 0G – 2V1W – 1G – 3V
Balbezit60%61%
Doelpunten voor109
Doelpunten voor per wedstrijd2.01.6
Doelpunten tegen713
Doelpunten tegen per wedstrijd1.42.6
Schoten per wedstrijd1820
Overtredingen per wedstrijd916

Zoals we kunnen zien, weten zowel Nederland als Ierland het net gemakkelijk te vinden. Ierland scoort zelfs net wat gemakkelijker, wat vooral komt doordat zij tegen de mindere landen speelde, onder meer in de Nations League. Nederland speelde het overgrote deel van haar wedstrijden in de Nations League, op het WK of in de kwalificatieduels voor het EK 2024.

Hierdoor heeft Nederland over het algemeen ook meer doelpunten tegen gekregen en een slechter resultaat in de laatste vijf wedstrijden. Toch zijn zij de favoriet als het gaat om de overwinning. Dit komt vooral omdat ze meer kwaliteit in de ploeg hebben dan de Ieren, op de laatste grote toernooien beter presteren en toch ook de favoriet zijn voor de tweede plek in Groep B.

Wedden op Nederland bij EK 2024 kwalificatie

Veel Nederlanders kiezen ervoor om in te zetten op het Nederlands elftal tijdens de kwalificatieduels. Ook de Ierland – Nederland 2023 wedstrijd biedt hiervoor een uitstekende mogelijkheid. Eerst staat echter de wedstrijd Nederland – Griekenland op het programma. Laten we eens kijken bij welke bookmakers we een weddenschap op deze wedstrijd zouden aanraden:

Bet365 4.92/5 Bet365 Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Groot aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • voordelen Mobiele app.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.84/5 Unibet Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Groot aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • voordelen Mobiele app.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.83/5 Circus Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • voordelen Marge van 6,09%.
 • voordelen Prima promoties en een gebruiksvriendelijke website.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Jacks.nl 4.82/5 Jacks Bonus Code
Welkomstbonus
€60
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Odds boosts en andere promoties.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
WeddenschappenBet365UnibetCircusJacks.nl
Inzetten op de winnaar✔️✔️✔️✔️
Correcte Score✔️✔️✔️✔️
Over/Under✔️✔️✔️✔️
Handicap✔️✔️✔️✔️
Bet Builder✔️✔️✔️✔️
Beide teams scoren✔️✔️✔️✔️
Draw No Bet✔️✔️✔️✔️
Voorspelling Ierland vs. Nederland met Bet365 app

Kies je ervoor om bij een van deze bookmakers een Ierland Nederland voetbal 2023 weddenschap te plaatsen, dan is het advies om naar onze strategieën en tips te kijken, waarmee de kans stijgt dat een weddenschap succesvol is.

Denk daarbij aan het wedden met een bonus of het live wedden op voetbal. Kies je hier namelijk voor, dan kun je inspelen op de ontwikkelingen in een wedstrijd. Daarbij kun je vaak inzetten vanaf je mobiele telefoon, waardoor het een stuk sneller gaat. Dit is zeker het geval als je kiest voor bookmakers als Bet365 of Unibet, aangezien zij een mobiele applicatie aanbieden.

Wedtips voor Nederland – Ierland wedstrijd op 10.09.2023

Hieronder hebben we voor het gemak nog een aantal wedtips voor Ierland vs. Nederland 2023 op een rij gezet.

 • 1X2 winst voor Nederland – We benoemde het hierboven al meerdere malen, maar Nederland is de grote favoriet om de overwinning te pakken. Ze hebben meer kwaliteit, zijn beter op elkaar ingespeeld en ook de bookmakers geven je lagere quoteringen voor het wedden op het Nederlands elftal. Het beste kun je gebruik maken van de Odds Boost, aangezien de reguliere quoteringen voor Nederland vrij laag liggen.
 • Over/Under 2.5 – Daarnaast verwachten we meer dan 2.5 doelpunten in deze wedstrijd, vooral als we kijken naar de statistieken van beide ploegen. Zowel het Nederlands elftal als de Ierse ploeg weten regelmatig te scoren, maar krijgen ook vaak een doelpuntje tegen. Meer dan 2.5 doelpunten geven je mooie quoteringen, terwijl de kans zeer aanwezig is dat de weddenschap succesvol is.
 • Draw no Bet: In dit geval zouden we inzetten op een overwinning voor Ierland, aangezien je hier mooie quoteringen voor krijgt. 
 • Correcte Score: Een weddenschap waar je hoge quoteringen voor krijgt. Het inzetten op een 2-1 of 2-0 overwinning voor Nederland is wat ons betreft zeer de moeite waard. 
 • Handicap: En tot slot nog het wedden met een handicap. Daarbij zouden we inzetten op een fictieve achterstand van Nederland, waarbij Nederland alsnog de wedstrijd gaat winnen.

EK 2024 in Duitsland

Nederland is op dit moment niet de favoriet om er met de groepswinst vandoor te gaan. 🇫🇷 Frankrijk staat namelijk op een eerste plek en is bij de bookmakers de favoriet. Desondanks komt er nog een wedstrijd tussen beide landen aan, waarbij Nederland wellicht de eerste plek in groep B kan overnemen. Daarnaast zijn er ook nog andere wedstrijden in de groep die gespeeld moeten worden.

De eerste twee landen plaatsen zich direct voor het EK 2024, waardoor het belangrijk is dat Nederland haar duel van Griekenland en Ierland wint. Is dat het geval, dan stijgen zij direct op de ranglijst in de poule en ziet alles er een stuk rooskleuriger uit.

Naast de wedstrijd tegen Ierland en Griekenland, kun je ook nog veel andere wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Aangezien alle wedstrijden in Europa worden afgewerkt, is er sprake van een minimaal of zelfs geen tijdsverschil. De komende tijd kun je dus genieten van het Nederlands elftal.

Later dit jaar gaan zij het nog opnemen tegen Frankrijk, Griekenland, Ierland en Gibraltar. De eerste twee wedstrijden staan gepland voor oktober, terwijl de laatste twee gepland staan voor november. Kortom, nog genoeg om van te genieten dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Ik wil bonussen, aanbiedingen, en gokcontent weergeven
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.