Nederland vs. Ierland Voorspelling, EK 2024

Nederland vs. Ierland op 18/11/2023, 20:45
Wint van Nederland
Quotering:
1.20 100.00
Wedden op Nederland bij Circus

Zet als nieuwe speler op Nederland tegen Ierland op winst van Nederland in de EK kwalificatie 2024 met een Odds Boost van 100.00. Win als Nederland de wedstrijd weet te winnen. Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal €10 storten en de Super Odds welkomstbonus gebruiken bij Circus, die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.

3 stappen om de 100,00 Odds Boost bij Circus te krijgen
1. Klik op de link in onze banner om de bonus te claimen.
2. Doe je eerste storting van minimaal €10.
3. Plaats een weddenschap van €1 op Nederland.

24+. Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Nederland vs. Ierland voorspellingen

Met nog twee wedstrijden te spelen lijkt plaatsing voor het EK 2024 Nederland bijna niet meer te kunnen ontgaan. Nederland staat met een wedstrijd minder gespeeld net als Griekenland op 12 punten. Toch speelt Nederland nog tegen Ierland en Gibraltar, terwijl Griekenland in de laatste speelronde uit zal komen tegen Frankrijk. Eerder in de kwalificatiecyclus wist Nederland al met 1-2 te winnen in Ierland.

In deze gids gaan we kijken naar een Ierland vs. Nederland voorspelling, waarbij we alvast een aantal aanbevelingen kunnen verklappen:

 1. 1X2: Nederland wint (quotering 1.20)
 2. Beide teams scoren – Nee (quotering 1.50)
 3. Meer dan 2.5 doelpunten (quotering 1.64)

Dit maakt Nederland ook de favoriet om in de thuiswedstrijd de overwinning te pakken. Zij spelen deze wedstrijd op zaterdag 18 november om 20:45 in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. Aangezien zowel de nummer één en twee zich plaatsen voor het EK 2024 lijkt het Nederland bijna niet meer te kunnen ontgaan.

Nederland vs Ierland Quoteringen van EK 2024 kwalificatie

Bij onze Nederland Ierland voorspelling is Nederland de favoriet om de overwinning te pakken. De laatste groepswedstrijd in de kwalificatiecyclus werd ook door Nederland gewonnen met 2-1. In totaal stonden beide ploegen 23 keer eerder tegenover elkaar, waarbij Nederland 12 keer wist te winnen, terwijl Ierland maar 7 keer wist te winnen. Daarnaast is er natuurlijk ook het verschil in kwaliteit tussen beide elftallen. Dit zien we ook terug in de quoteringen bij de bookmakers.

WedtypeNederland 🇳🇱GelijkspelIerland 🇮🇪
1X21.166.5017.00
Dubbele kans🇳🇱 Nederland of gelijkspel: 1.025🇳🇱 Nederland of 🇮🇪 Ierland: 1.11🇮🇪 Ierland of gelijkspel: 5.00
Draw no Bet1.0413.00
Beide teams scorenJa: 2.62Nee: 1.44
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.65Minder dan 2.5: 2.20

Wedden op Nederland vs. Ierland bij Bet365 met een bonus van €50 in wedkredieten.

Wie is de favoriet om de wedstrijd Nederland – Ierland te winnen in november 2023?

Pakken we de quoteringen erbij, dan is 🇳🇱 Nederland de favoriet om de wedstrijd te winnen. Zij hebben in Groep B meer punten verzamelt in minder wedstrijden. Ze wisten de eerdere groepswedstrijd te winnen en hebben ook meer kwaliteit in de ploeg. Kijken we tot slot nog naar de laatste eindtoernooien, dan zijn de resultaten van de Nederlandse ploeg ook beter. We verwachten daarom een overwinning voor Oranje.

Nederland – Ierland voetbal 2023 voorspellen

Onze Nederland tegen Ierland voorspelling is dat Nederland de overwinning gaat pakken in deze kwalificatiewedstrijd in groep B. Zeker in de EK-kwalificatiereeks wist Nederland goede resultaten te boeken, waarbij ze vier van de vier wedstrijden wonnen.

Daarnaast kan de voorspelling ook gebaseerd worden op de meest recente wedstrijd tussen beide teams. Die wedstrijd wist Nederland te winnen, ondanks dat ze vroeg in de wedstrijd op achterstand waren gekomen. De wedstrijd ging erg gelijk op, maar Nederland wist door doelpunten van Gakpo en Weghorst alsnog langszij te komen. We verwachten daarom wel dat Ierland gaat scoren, maar dat Nederland uiteindelijk gaat winnen. Het wordt dus een wedstrijd met meer dan 2.5 doelpunten.

En tot slot zien we een groot verschil in kwaliteit tussen beide landen. Bij Nederland zien we veel spelers die bij grote ploegen in Europa spelen, terwijl dit bij Ierland een stuk minder het geval is.

Voor Ierland staat er ook niets meer op het spel. Ierland heeft namelijk niet genoeg punten om zich alsnog te plaatsen voor het EK, terwijl Nederland tegen Gibraltar nóg een mogelijkheid heeft om zich direct te plaatsen voor het EK van 2024.

Nederland tegen Ierland voorspellingen bij EK 2024 kwalificatie

De belangrijkste voorspelling Nederland Ierland is natuurlijk welke ploeg de partij gaat winnen. Wij denken dat Nederland de overwinning gaat pakken, mede omdat zij in de Johan Cruyff Arena een thuiswedstrijd spelen. De wedstrijd wordt afgewerkt op 18 november 2023 om 20:45. Daarnaast kan Nederland met een overwinning een grote stap zetten richting een tweede plek én plaatsing voor het EK 2024.

Ondanks dat zij eenzelfde aantal punten hebben als Griekenland, heeft Nederland wel een wedstrijd minder gespeeld. Met nog een wedstrijd voor de boeg voor de Grieken tegen Frankrijk is de kans niet groot dat zij Nederland gaan bedreigen. Toch is niet onmogelijk en moet Nederland de wedstrijd gewoon winnen om te voorkomen dat ze afhankelijk zijn van het resultaat van Griekenland. Natuurlijk heeft Nederland nog een wedstrijd tegen Gibraltar voor de boeg om aan het doelsaldo te werken.

Het Nederlands elftal – de favoriet

Nederland

Zoals we hierboven al meermaals hebben benadrukt, is het Nederlands elftal de favoriet voor de overwinning. Zij hebben allereerst veel meer kwaliteit in de ploeg, waarbij vrijwel elke speler bij een topclub in Europa speelt. Ondanks dat er verschillende blessures zijn, verwachten we alsnog dat zij een zeer goed elftal op kunnen stellen. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook in de uitwedstrijd al een goed resultaat weten te behalen.

Daarnaast kan Nederland ook bouwen op de resultaten uit het verleden. In het verleden heeft Nederland vaak van de Ieren gewonnen. In een EK-kwalificatiecyclus stonden de ploegen vier keer eerder tegenover elkaar, waarbij zij ook vier keer wisten te winnen. Hoewel er voor Nederland wat druk op de ketel staat, spelen de Ieren nergens meer voor. Met een overwinning zetten zij direct een grote stap richting plaatsing voor het EK 2024.

Het Ierse elftal

Ierland

Ierland is tegen het Nederlands elftal duidelijk de underdog. Zij hebben in groep B nog maar zes punten uit zeven wedstrijden weten te verzamelen, waardoor zij ook definitief uitgeschakeld zijn voor plaatsing voor het EK 2024 in Duitsland. Daarnaast beschikt Ierland ook niet over absolute wereldtoppers. De meest bekende spelers van de Ieren zijn Matt Doherty, Shane Duffy en Séamus Coleman.

Ondanks dat Ierland maar zes punten wist te verzamelen, weten zij wel veel te scoren. Zo maakte zij bijvoorbeeld tegen Gibraltar zeven doelpunten, wat ook de reden is dat zij al negen keer gescoord hebben in de poule. Uiteindelijk moet Ierland het hebben van de strijd die zij op de mat leggen. Als collectief presteren zij nog niet eens zo slecht. Toch lijkt de 1-2 overwinning van Nederland in de uitwedstrijd een voorbode te zijn dat ook Ierland het in dit duel moet afleggen.

Onze voorspellingen Nederland vs. Ierland voetbal 2023

Onze voorspelling Nederland – Ierland is dat Nederland uiteindelijk de wedstrijd gaat winnen. Ierland heeft uit de kwalificatiecyclus nog maar zes punten gehaald, waardoor zij ook uitgeschakeld zijn en zich niet meer kunnen plaatsen. Nederland heeft al 12 punten weten te verzamelen, waardoor zij een grote kans op direct plaatsing hebben. Dit maakt de Nederlandse ploeg ook de favoriet. Door de favorietenrol voor Nederland zouden we ook niet inzetten op een overwinning.

Er zijn namelijk verschillende andere weddenschappen die wat ons betreft een stuk interessanter zijn én waarbij de uiteindelijke beloning ook hoger ligt. Hoewel dit meer risico met zich meebrengt, zijn het wel de weddenschappen die we zouden aanraden. Denk daarbij aan:

 • Draw no Bet: Wil je toch inzetten op de Ieren, dan zouden we Double Chance of Draw no Bet adviseren. In dat geval krijg je wat lagere quoteringen dan wanneer je hierop inzet met een 1X2 weddenschap, maar krijg je wel je geld terug als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. 
 • Beide teams scoren: We zouden daarnaast adviseren om in te zetten op het feit dat beide teams gaan scoren. In de thuiswedstrijd wisten de Ieren het net ook al te vinden. Daarnaast hebben zij niets te verliezen en verwachten we dat zij de aanval gaan zoeken. 
 • Inzetten met handicap: Wil je inzetten met een handicap, dan zouden we Ierland een virtuele voorsprong geven en inzetten op een overwinning voor Nederland. Hier krijg je namelijk hogere quoteringen voor dan wanneer je inzet op een reguliere overwinning van Oranje. 
 • De juiste score: En tot slot nog het inzetten op de juiste score, veruit het moeilijkste weddenschap van allemaal. We zouden daarbij adviseren om in te zetten op een 2-1, 2-0 of 3-1 overwinning voor Nederland.

Een laatste aanbeveling die we zouden doen is om in te zetten met een bonus van een van de bookmakers in Nederland. Vaak heb je bij aanbieders als Circus of Jacks.nl de mogelijkheid om te profiteren van een Odds Boost. Met deze tijdelijk verhoogde quoteringen is het alsnog interessant om in te zetten op een overwinning voor Ierland. 

Nederland Ierland Analyse

Een van de aspecten waarmee we de wedstrijd Nederland Ierland EK 2023 hebben beoordeeld, zijn de statistieken van beide ploegen in de laatste wedstrijden. Daarom hebben we gekeken naar de laatste vijf duels van de ploegen.

Laatste 5 wedstrijden🇳🇱 Nederland🇮🇪 Ierland
Winst – Gelijk – Verlies3W – 0G – 2V2W – 0G – 3V
Balbezit53%64%
Doelpunten voor98
Doelpunten voor per wedstrijd1.81.6
Doelpunten tegen66
Doelpunten tegen per wedstrijd1.21.2
Schoten per wedstrijd1218
Overtredingen per wedstrijd1311

Op het eerste gezicht lijken de statistieken van beide landen redelijk gelijkwaardig. Toch zijn er een aantal aandachtspunten waar men rekening mee moet houden. Nederland speelde namelijk tegen Italië en Frankrijk in deze reeks en trof hier geen enkele keer Gibraltar. Ierland daarentegen speelde in deze wedstrijden wel tweemaal tegen Gibraltar, maar hierin 7 doelpunten en had een balbezit percentage van meer dan 70%.

Hierdoor is het een vertekend beeld dat door deze statistieken wordt gegeven. In de andere drie wedstrijden wist Ierland bijvoorbeeld maar tweemaal te scoren en schoten zij een stuk minder op doel. Hierdoor kunnen we alsnog stellen dat Nederland de favoriet is om de overwinning in deze groepswedstrijd te pakken.

Wedden op Nederland bij EK 2024 kwalificatie

Veel Nederlanders kiezen ervoor om in te zetten op het Nederlands elftal tijdens de kwalificatieduels. Ook de Ierland – Nederland 2023 wedstrijd biedt hiervoor een uitstekende mogelijkheid. Laten we eens kijken bij welke bookmakers we een weddenschap op deze wedstrijd zouden aanraden:

Bet365 4.92/5 Bet365 Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Groot aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • voordelen Mobiele app.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.84/5 Unibet Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Groot aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • voordelen Mobiele app.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.83/5 Circus Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • voordelen Marge van 6,09%.
 • voordelen Prima promoties en een gebruiksvriendelijke website.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Jacks.nl 4.82/5 Jacks Bonus Code
Welkomstbonus
€60
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Odds boosts en andere promoties.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
WeddenschappenBet365UnibetCircusJacks.nl
Inzetten op de winnaar✔️✔️✔️✔️
Correcte Score✔️✔️✔️✔️
Over/Under✔️✔️✔️✔️
Handicap✔️✔️✔️✔️
Bet Builder✔️✔️✔️✔️
Beide teams scoren✔️✔️✔️✔️
Draw No Bet✔️✔️✔️✔️
Voorspelling Ierland vs. Nederland met Bet365 app

Kies je ervoor om bij een van deze bookmakers een Nederland Ierland voetbal 2023 weddenschap te plaatsen, dan is het advies om naar onze strategieën en tips te kijken, waarmee de kans stijgt dat een weddenschap succesvol is. Hoewel je altijd risico loopt bij het afsluiten van een weddenschap, kun je dit risico met deze tips wel zo veel mogelijk beperken.

Denk daarbij aan het wedden met een bonus of het live wedden op voetbal. Kies je hier namelijk voor, dan kun je inspelen op de ontwikkelingen in een wedstrijd. Daarbij kun je vaak inzetten vanaf je mobiele telefoon, waardoor het een stuk sneller gaat. Dit is zeker het geval als je kiest voor bookmakers als Bet365 of Unibet, aangezien zij een mobiele applicatie aanbieden.

Wedtips voor Nederland – Ierland wedstrijd op 10.09.2023

Hieronder hebben we voor het gemak nog een aantal wedtips voor Ierland vs. Nederland 2023 op een rij gezet.

 • 1X2 winst voor Nederland – We benoemde het hierboven al meerdere malen, maar Nederland is de grote favoriet om de overwinning te pakken. Ze hebben meer kwaliteit, zijn beter op elkaar ingespeeld en ook de bookmakers geven je lagere quoteringen voor het wedden op het Nederlands elftal. Het beste kun je gebruik maken van de Odds Boost, aangezien de reguliere quoteringen voor Nederland vrij laag liggen.
 • Over/Under 2.5 – Daarnaast verwachten we meer dan 2.5 doelpunten in deze wedstrijd, vooral als we kijken naar de statistieken van beide ploegen. Zowel het Nederlands elftal als de Ierse ploeg weten regelmatig te scoren, maar krijgen ook vaak een doelpuntje tegen. Meer dan 2.5 doelpunten geven je mooie quoteringen, terwijl de kans zeer aanwezig is dat de weddenschap succesvol is.
 • Draw no Bet – In dit geval zouden we inzetten op een overwinning voor Ierland, aangezien je hier mooie quoteringen voor krijgt. 
 • Xavi Simons of Cody Gakpo – En tot slot is het nog de moeite waard om in te zetten op een doelpuntenmaker. Daarbij zouden we inzetten op een doelpunt van Cody Gakpo of Xavi Simons. Beide spelers zijn bij hun eigen elftal enorm goed op dreef en kunnen het net gemakkelijk vinden. Let er wel op dat er nog spelers geblesseerd kunnen raken in de komende periode, vooral omdat er nog een competitieduel op het programma staat voordat de interlandperiode weer begint.
 • Correcte Score: Een weddenschap waar je hoge quoteringen voor krijgt. Het inzetten op een 2-1 of 2-0 overwinning voor Nederland is wat ons betreft zeer de moeite waard. 
 • Handicap – En tot slot nog het wedden met een handicap. Daarbij zouden we inzetten op een fictieve achterstand van Nederland, waarbij Nederland alsnog de wedstrijd gaat winnen.

EK 2024 in Duitsland

Ierland is op dit moment niet de favoriet om er met de groepswinst vandoor te gaan. 🇫🇷 Frankrijk staat namelijk op een eerste plek en is bij de bookmakers de favoriet. Nederland staat op een tweede plek met 12 punten en heeft nog twee wedstrijden voor de boeg. Om niet afhankelijk te zijn van de wedstrijd tussen Frankrijk en Griekenland, moet Nederland minimaal vier punten uit deze laatste twee wedstrijden halen.

Weten ze dat voor elkaar te krijgen, dan zijn zij direct geplaats voor het EK 2024 in Duitsland. De eerste twee landen plaatsen zich namelijk direct voor het EK 2024, waardoor het belangrijk is dat Nederland de duels tegen Ierland en Gibraltar succesvol afsluit. Lukt dit niet, dan is het nog steeds mogelijk om tweede in de poule te worden. Zij zijn dan wel afhankelijk van het resultaat tussen Frankrijk en Griekenland.

Naast de wedstrijd tegen Nederland, kun je ook nog veel andere wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Aangezien alle wedstrijden in Europa worden afgewerkt, is er sprake van een minimaal of zelfs geen tijdsverschil. De komende tijd kun je dus genieten van het Nederlands elftal. De eerstvolgende wedstrijd van Ierland is tegen Ierland op 18 november 2023. Dan speelt Nederland een thuiswedstrijd in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Later dit jaar gaan zij het nog opnemen tegen Gibraltar. Deze laatste wedstrijd is enorm belangrijk. In dit duel moet Nederland namelijk zo veel mogelijk doelpunten maken zodra Griekenland de wedstrijd van Frankrijk weet te winnen. Lukt dit niet, dan heeft Nederland genoeg aan een overwinning tegen Ierland of Gibraltar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.