ZEbet Promotiecode

ZEbet accepteert geen spelers van externe websites. Bekijk legale goksites die online spelers accepteren.

ZEbet Promotiecode Nederland (Juni 2023): ZEVIP

De ZEbet promotiecode is ZEVIP en zorgt ervoor dat je een welkomstbonus op je eerste storting ontvangt van 100% tot maximaal €50. Deze stortingsbonus is in de vorm van gratis weddenschappen.

Je krijgt dus €50 aan gratis weddenschappen op je account bijgeschreven. Het is wel belangrijk om bij het activeren van de bonus de bonusvoorwaarden goed door te lezen. Gelukkig hebben we deze hieronder op een rijtje gezet.

ZEbet BonusBonuswaarde
Sport Welkomstbonus100% de eerste storting tot €50

ZEbet promotiecode bonusvoorwaarden

Bij de ZEbet bonus code “ZEVIP” krijg je dus gratis weddenschappen ter waarde van de storting die je hebt gedaan. Om deze bonus te krijgen, moet je wel voldoen aan de bonusvoorwaarden. Hieronder hebben we deze voor je opgesomd:

 • Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn om de bonus te kunnen claimen.
 • Verdubbeling geldt alleen voor de eerste storting, ook als deze lager is dan €50.
 • Wanneer je gratis weddenschappen juist zijn, krijg je alleen de nettowinst op je account bijgeschreven. Dit is dus de winst minus de inzet.
 • Per speler én huishouden is onze welkomstbonus slechts één keer beschikbaar. 
 • Spelers die al eerder een ZEturf welkomstbonus hebben ontvangen, komen niet in aanmerking voor een ZEbet welkomstbonus
 • Je kunt de gratis weddenschappen inzetten op alle sporten, bets en quoteringen.
 • Je mag de gratis weddenschappen verdelen over meerdere bets. Deze hoef je niet in één keer in te zetten. 
 • Er is sprake van een rondspeelvoorwaarde van één (1) keer. Zodra je jouw gratis weddenschap hebt ingezet en hebt gewonnen, kun je het geld direct van je account halen.

Hoe claim je de ZEbet bonus met promotiecode?

Om online te kunnen gokken bij ZEbet, moet je allereerst jezelf aanmelden bij ZEbet en de promotiecode ZEVIP invoeren. Door onderstaande instructies te volgen, kun je de bonus eenvoudig en snel claimen:

ZEbet promotiecode: ZEVIP
 1. Ga naar de website via onze link.
 2. Klik op ‘Registreren’ en registreer jezelf via MiTrust of handmatig. Hier komen we later nog op terug. 
 3. Zodra je het registratieformulier hebt ingevuld, heb je onder aan het formulier de mogelijkheid om de ZEbet promotiecode in te vullen. Let erop dat je de juiste informatie invult, aangezien het anders tot problemen kan leiden tijdens het claimen van de bonus.
 4. Verifieer je account én je identiteit voordat je de eerste storting gaat doen.
 5. Nadat je account is geverifieerd, klik je in je account op ‘Storten’ en voltooi je de eerste storting. Het is hier niet nodig om de ZEbet bonus code in te voeren. Let er goed op dat de minimale storting met de betaalmethoden bij ZEbet €15 is. 
 6. Zodra je de storting hebt afgerond, staat het geld direct op je account.

ZEbet bonussen en promoties (Juni 2023)

ZEbet welkomstbonus

Naast de welkomstbonus, heb je bij ZEbet ook de mogelijkheid om van andere bonussen en promoties gebruik te maken. Hoewel er momenteel maar twee promoties zijn, zet ZEbet regelmatig nieuwe promoties online. De huidige twee promoties zijn:

 • ZEbet NBA Playoffs, waarbij je 20% cashback krijgt op weddenschappen op NBA wedstrijden met een minimale inzet van €5. 
 • ZEbet Arena, waar je op de hoogte gehouden wordt over de sterk verhoogde quoteringen en gratis weddenschappen.

Deze promoties zijn te vinden in het tabje met ‘Promoties’ op de website. We moeten daarbij wel vermelden dat verantwoord gokken zéér belangrijk is. Gokken moet leuk en plezierig blijven. Zodra je stress gaat ervaren of je in geldproblemen komt, is het aan te raden om te stoppen met gokken!

ZEbet registratieproces met welkomstbonus

ZEbet is een legale bookmaker die opereert onder licentienummer 1600 en deze heeft verkregen op 16 februari 2022. Deze licentie stelt ZEbet in staat om sportweddenschappen en paardenrennen aan te bieden, waarbij ZEbet paardenrennen aanbied onder de naam ZEturf.

Hoewel we hierboven al een deel van het registratieproces zijn doorlopen, willen we je er toch nog eens gedetailleerd mee doorheen nemen. Vergeet daarbij niet om de website te gezoeken via onze link én de ZEbet bonuscode *ZEVIP* te gebruiken in stap 6!

ZEbet registratie met promotiecode

ZEbet registratiegids met promotiecode

Stap 1: Ga naar de website van ZEbet via onze link.

Stap 2: Klik rechtsboven op ‘Registreren’, waarna er een nieuwe pagina zal openen. 

Stap 3: Op deze pagina heb je de mogelijkheid om voor een tweetal verificatiemethoden te kiezen:

 • Registratie via MiTrust: Het snellere registratieproces, aangezien je binnen 10 minuten een account hebt aangemaakt. Je gegevens worden namelijk geverifieerd op basis van je bankrekening. Hierdoor zijn veel gegevens al bekend, waarna je alleen de ontbrekende gegevens hoeft aan te vullen. 
 • Handmatig registreren: Dit duurt over het algemeen langer, aangezien de handmatig ingevulde gegevens gecontroleerd moeten worden. Niet alleen wordt er gekeken of je de juist informatie hebt ingevoerd, maar ook of je daadwerkelijk dezelfde persoon bent. Dit registratieproces kan tot wel 2 dagen duren.
ZEbet registratie met een bonus

Stap 4: We gaan hier verder met de handmatige registratie, waarbij je onderstaande gegevens moet invullen:

 • Geslacht
 • Voor- en achternaam
 • E-mailadres
 • Geboortedatum
 • BSN-nummer
 • Geboorteplaats
 • Adresgegevens
 • Accountgegevens

Stap 5: Het is hier tevens mogelijk om de ZEbet promotiecode ZEVIP in te voeren. 

Stap 6: Nadat je de ZEbet promo code hebt ingevoerd, moet je je bankrekeningnummer opgeven. Het is belangrijk om het bankrekeningnummer op te geven dat op jouw naam staat én waarmee je ook een storting en opname gaat doen. 

Stap 7: Er wordt een e-mailadres naar je account gestuurd. Hierin zit een link die je moet bevestigen. Hiermee wordt namelijk jouw e-mailadres geverifieerd en is je account bevestigd.

Stap 8: Om ook daadwerkelijk online te kunnen gokken, moet je je identiteit nog verifiëren. Dit doe je door een foto van je paspoort, rijbewijs of ander identiteitsbewijs te maken. Registreer je jezelf met je mobiele telefoon, dan kan dit enorm eenvoudig. Zo niet, dan moet je van de voor- en achterkant een foto maken en deze via de computer uploaden. 

Stap 9: Vervolgens is het nog belangrijk om je limieten in te stellen. Zonder het instellen van de limieten kun je namelijk niet gaan gokken. Er zijn een drietal limieten die je in moet stellen, te weten:

 1. Maximale storting per dag, week of maand;
 2. Maximale tijdsduur per dag, week of maand;
 3. Maximale bedrag op je ZEbet account.

Stap 10: Zodra je je account geverifieerd hebt, is het tijd om geld op je account te gaan zetten. Hiervoor klik je op ‘Storten’.

Stap 11: Vervolgens moet je de bank kiezen waarmee je de storting wilt doen. Bij een eerste storting wordt iDEAL aanbevolen, aangezien hiermee de bankrekening nogmaals wordt geverifieerd.

Stap 12: Er is geen sprake van een minimale storting waar je aan moet voldoen bij ZEbet. Wel moet je minimaal €15 op je account zetten, aangezien dit de minimale storting is waar je aan moet voldoen.

Je hoeft vervolgens de bonus niet te selecteren. Na het afronden van de betaling zie je de bonus vanzelf in je account staan. Is dit niet het geval, dan adviseren we om contact op te nemen met de klantenservice.

ZEbet betaalmethoden

BetaalmethodeMin. StortingMax. StortingMin. OpnameMax. OpnameVerwerkingstijd
iDEAL€15€3.000Direct
Visa€15€3.000Direct
Mastercard€15€3.000Direct
Bankoverschrijving€20€3.0002-5 werkdagen

ZEbet klantenservice bereikbaar via: FAQ Contactformulier Telefonisch via +070 3380 365 WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.