UFC Voorspellingen en Favorieten – UFC 293 Adesanya vs. Strickland

Israel Adesanya
Adesanya wint
Sean Strickland
Strickland wint
24+. Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Na een zeer enerverend gevecht in augustus tussen Sterling en O’Malley staat er begin september wederom een UFC event gepland. Ditmaal neemt titelverdediger Isreal Adesanya het op tegen Sean Strickland in de gewichtsklasse middleweight. Met de huidige statistieken is Isreal Adesanya de absolute topfavoriet, maar we hebben bij UFC 292 gezien dat dit maar weinig zegt!

UFC 293: Adesanya vs. Strickland10 september 2023
04:00 Nederlandse tijd

Ook 🇺🇸 Strickland verloor in zijn hele carrière nog maar vijf duels, terwijl 🇳🇬 Adesanya er maar twee verloor. Beide mannen hebben dus al enorm veel ervaring in de ring. Dit titelgevecht zal gevochten gaan worden in de Qudos Bank Arena in Sydney, 🇦🇺 Australië. Dat wil zeggen dat het voor beide vechters geen thuiswedstrijd gaat zijn. Het gevecht staat gepland om 04:00 op 10 september 2023, waardoor Nederlanders dus weer vroeg uit de veren moeten om het gevecht te bekijken.

In deze UFC wedgids gaan we kijken naar onze voorspellingen en favorieten voor UFC 293, welke andere partijen er gevochten gaan worden én welke andere UFC evenementen er de komende tijd op de planning staan!

Odds en kansen voor de UFC 293 wedstrijden

Datum Team
bet365
Bookmaker:
10.09.2023
00:30
Kevin Jousset
Kiefer Crosbie
1
1.62
X
x
2
2.30
Wedden op Jousset
10.09.2023
01:00
Shane Young
Gabriel Miranda
1
1.58
X
x
2
2.40
Wed p Young
10.09.2023
01:30
Mike Mathetha
Charlie Radtke
1
3.25
X
x
2
1.36
Wedden op Radtke
10.09.2023
02:00
Nasrat Haqparast
Landon Quinones
1
1.25
X
x
2
4.00
Wed op Haqparast
10.09.2023
02:30
Jamie Mullarkey
John Makdessi
1
1.40
X
x
2
3.00
Wed op Mullarkey
10.09.2023
02:30
Jack Jenkins
Jose Mariscal
1
1.50
X
x
2
2.70
Wed op Jenkins
10.09.2023
03:30
Carlos Ulberg
Da Woon Jong
1
1.36
X
x
2
3.25
Wed op Ulberg
10.09.2023
04:00
Tyson Pedro
Anton Turkalj
1
1.90
X
x
2
1.90
Wed op Pedro
10.09.2023
04:30
Justin Tafa
Austen Lane
1
1.44
X
x
2
2.87
Wed op Tafa
10.09.2023
05:00
Manel Kape
Felipe dos Santos
1
1.25
X
x
2
4.00
Wed op Kape
10.09.2023
05:30
Tai Tuivasa
Alexander Volkov
1
2.87
X
x
2
1.44
Wed op Volkov
10.09.2023
06:00
Israel Adesanya
Sean Strickland
1
1.16
X
x
2
5.50
Wed op Adesanya

In de Main Card staan er weer een aantal mooie gevechten op het programma, waarbij zowel ervaren jongens als nieuwkomers in actie zullen komen. Dit zorgt ervoor dat het voor de bookmakers een stuk moeilijker is om de uitslag van een gevecht te voorspellen, vooral vanwege de onvoorspelbaarheid van de jonge vechters. Hierdoor kun je als gokker profiteren van mooie quoteringen.

De partijen in het voorprogramma beginnen voor Nederlanders midden in de nacht om 00:30, terwijl de partijen voor de Main Card pas om 04:00 gepland staan. Aangezien de begintijd van Israel Adesanya vs. Sean Strickland afhankelijk is van de voorgaande partijen, adviseren we om gewoon vanaf het begin voor de buis te gaan zitten. Dan weet je in ieder geval zeker dat je de mooiste partijen niet mist!

UFC 293 voorspellingen en wedtips

Naast het belangrijkste gevecht tussen Adesanya en Strickland, zijn er nog verschillende andere partijen die tijdens de Main Card gevochten gaan worden. Hieronder gaan we onze voorspellingen van deze partijen doen en proberen we je een aantal wedtips te geven.

Adesanya vs. Strickland UFC 293 wedstrijd Analyse

Voorspelling UFC 293 Adesanya vs Strickland

Het main event van de avond staat ditmaal gepland tussen Isreal Adesanya en Sean Strickland. Zij komen uit in de gewichtsklasse middleweight en vechten het laatste gevecht van de avond. Als we kijken naar de statistieken van beide mannen, dan zijn deze redelijk vergelijkbaar. Israel Adesanya is momenteel de titelhouder, terwijl Sean Strickland de nummer 5 van de wereldranglijst is.

Adesanya heeft inmiddels al flink wat partijen om de titel gevochten, terwijl Strickland nog niet eerder om de titel vocht. Laten we om te beginnen eens kijken naar de statistieken van beide mannen in de laatste vijf partijen die zij hebben gevochten.

Statistieken🇳🇬 Adesanya🇺🇸 Strickland
Laatste vijf wedstrijden4W – 1V3W – 2V
Decision3W – 0V2W – 1V
Technische KO1W – 1V1W – 1V
Submission00
Tijd in de ring17:4914:10

Als we naar beide mannen kijken, dan is het opvallend dat zij beide enorm lang in de ring staan. Zo staat Adesanya gemiddeld bijna 18 minuten in de ring, terwijl Strickland gemiddeld net wat meer dan 14 minuten in de ring staat. Hieruit kunnen we afleiden dat beide mannen conditioneel erg sterk zijn, waardoor we ook hier een lang gevecht verwachten. Een mooie kans op een Over/Under weddenschap met betrekking tot het aantal rondes dus.

Gaan we verder naar de fysieke aspecten van beide mannen, dan is Israel Adesanya net wat groter dan Strickland. Toch ligt het gewichtsvoordeel weer bij Strickland, die ruim 5 kilogram zwaarder is. Dit zien we ook aan het uiterlijk van beide mannen. Waar Strickland wat gespierder lijkt, is Adesanya een stuk droger. Het voordeel van de wendbaarheid lijkt dus bij Adesanya te liggen.

Qua gevechtshistorie doen de mannen niet veel voor elkaar onder. Adesanya stond al 26 keer in de ring, terwijl Strickland al 32 partijen heeft gevochten. Opvallend is dat Adesanya wel slechts twee wedstrijden verloor, terwijl Strickland al vijf keer zijn meerdere moest erkennen in een andere vechter. Daarbij vocht 🇳🇬 Adesanya al 10(!) keer eerder om de titel, waarvan hij er twee keer verloor.

De ervaring met het vechten om de titel is dus een voordeel voor Adesanya. Van de andere kant kunnen we ook weer stellen dat Strickland als nummer vijf van de wereld maar weinig te verliezen heeft. Daarnaast is het voor beide mannen geen thuiswedstrijd. Toch verwachten we dat Adesanya de grote favoriet is, vooral omdat hij veel meer ervaring heeft én zijn track record net wat beter is.

Tyson Pedro vs. Anton Turkalj UFC 293 voorspellingen

UFC 293 voorspellen: Pedro vs Turkalj

Het eerste gevecht in de Main Card gaat tussen 🇦🇺 Tyson Pedro en 🇸🇪 Anton Turkalj. De mannen hebben beide nog niet enorm veel ervaring in de UFC, daar Pedro pas 13 duels vocht en Turkalj zelfs maar 10. Hierdoor is het voor de bookmakers ook een stuk lastiger te voorspellen wat de uitslag van de wedstrijd gaat worden. Kijken we naar de statistieken, dan is Turkalj de favoriet als het gevecht langer gaat duren.

Hij staat gemiddeld namelijk een stuk langer in de ring, namelijk ruim 11 minuten. Pedro staat gemiddeld nog geen 7 minuten in de ring, waarbij hij veel van zijn gevechten wist te winnen op KO/TKO of Submission. In het begin zal Pedro dus de favoriet zijn, maar naarmate het gevecht vordert is Turkalj dat. We zouden daarom adviseren om te kiezen voor een Live weddenschap en deze aan te passen aan het gevecht.

Tafa vs. Lane UFC 293

UFC voorspellingen: Tafa tegen Lane

In het zwaargewicht staat er een wedstrijd tussen 🇳🇿 Justin Tafa en 🇺🇸 Austen Lane op het programma. Austen Lane heeft meer ervaring in de ring en heeft betere statistieken. Austen Lane staat vooral bekend om zijn lengte, daar hij bijna 2 meter groot is. Tafa is met 1,82 centimeter een stuk kleiner, maar is ook weer een stuk zwaarder. Met ruim 128 kilogram is hij maar liefst 15 kilo zwaarder dan Lane.

Lane profiteert op zijn beurt van meer wendbaarheid, vooral doordat hij lichter en een stuk groter is. Tafa zal juist willen profiteren van krachtige stoten, waarbij de mogelijkheid dik aanwezig is dat een van hen knock-out gaat. Ook als we kijken naar de bookmakers schatten zij de kans op een KO erg hoog in. Dit lezen we ook af aan de gemiddelde tijd in de ring. Die van Justin Tafa bedraagt 5:22, terwijl Austen Lane gemiddeld maar 2:00 minuten in de ring staat!

Kape vs. Dos Santos MMA voorspellingen

UFC 293 voorspelling: Kape vs. Dos Santos

In de gewichtcategorie Flyweight staat een complete nieuweling in de ring, namelijk 🇧🇷 Felipe Dos Santos. Hij neemt het direct op tegen de nummer 10 van de wereld, 🇦🇴 Manel Kape. Hij stond al 24 keer eerder in de octagon, wat hem natuurlijk ook de absolute favoriet maakt bij de bookmakers. Toch geeft dit ook kansen voor Felipe Dos Santos.

De bookmakers hebben namelijk nog geen informatie over hem weten te verzamelen, waardoor de quoteringen erg hoog liggen. En natuurlijk is het niet voor niets dat hij direct uitkomt tegen de nummer 10 van de wereld. Ook bij de UFC verwachten ze veel van hem.

Tuivasa vs. Volkov voorspelling UFC 293

Voorspelling UFC 293: Tuivasa vs. Volkov

En het laatste gevecht voor de belangrijkste wedstrijd van de avond is die tussen 🇦🇺 Tai Tuivasa en 🇷🇺 Alexander Volkov, beide mannen met veel ervaring in de octagon. Voor Tuivasa zal het een speciale partij worden, daar hij oorspronkelijk uit Australië komt en dus een thuiswedstrijd gaat vechten. Als nummer 6 van de wereld is hij op dit moment de favoriet, maar de ervaren Rus mogen we zeker niet uitvlakken.

Hij stond namelijk al 46(!) keer eerder in de octagon en heeft laten zien veel van zijn gevechten te kunnen winnen. Hij won al 36 partijen, terwijl hij maar 10 keer verloor. Ondanks dat hij net wat lichter is dan Tuivasa, is hij wel een stuk groter. Hij moet vooral opletten voor de kracht van Tuivasa, die per 15 minuten gemiddeld 1.38 van zijn tegenstanders KO slaat. Dit belooft een enorm spannende partij te gaan worden.

De kans dat Tuivasa zijn tegenstander KO slaat is daarom ook groot. Volgens de bookmakers is de kans dat hij wint groot, terwijl de kans dat hij wint door middel van een KO wordt geschat op 93%. In de gewichtsklasse zwaargewicht verwachten we daarom veel van beide mannen!

Voorspelling UFC 293: Adesanya vs. Strickland

We hebben hierboven al een aantal voorspellingen voor je gedaan, zowel van de voorafgaande duels al van het titelgevecht. Laten we ze hieronder nog eens op een rij zetten. Allereerst denken we dat Adesanya de grote favoriet is om er met de titel vandoor te gaan, vooral vanwege de ervaring die hij heeft op het hoogste niveau én de titelgevechten die hij al gevochten heeft.

Daarnaast denken we dat het gevecht ook een flink aantal rondes gaat duren. Beide mannen staan gemiddeld meer dan 14 minuten in de ring, waardoor een Over/Under weddenschap op het aantal rondes interessant is. Zet je in op meer dan 3 rondes, dan krijg je hier mooie quoteringen voor. De kans is ook nog eens groot dat deze voorspelling uitkomt.

Wil je live inspelen op de partijen die gevochten worden, dan adviseren we om vanaf het begin klaar te zitten voor de partijen. Hoewel de grote gevechten pas vanaf 04:00 gevochten gaan worden, is het voorprogramma ook altijd leuk om naar te kijken. Daarnaast liggen hier de quoteringen ook wat hoger, omdat het voor de bookmakers moeilijker is om hier een goede voorspelling te doen.

Laten we eens kijken naar het volledige programma van UFC 293: Adesanya vs. Strickland. Zij vechten hun wedstrijd pas op het einde van de avond, namelijk om 04:00 Nederlandse tijd op 10 september 2023. UFC 293 begint echter met de Early Prelims, die al van start zullen gaan om 00:00, ook op 23 september 2023. Let er wel op dat de starttijden afhankelijk zijn van de wedstrijden die eerder in de nacht gevochten gaan worden.

CardGewichtsklasseTijdstipWedstrijd
Early PrelimsFeatherweight10/10/23 om 00:00Jousset vs. Crosbie
Early PrelimsLightweight10/10/23 om 00:00Haqparast vs. Quiñones
Early PrelimsFeatherweight10/10/23 om 00:00Young vs. Miranda
Early PrelimsWelterweight10/10/23 om 00:00Diamond vs. Radtke
Preliminary CardLightweight10/10/23 om 02:00Mullarkey vs. Makdessi
Preliminary CardFeatherweight10/10/23 om 02:00Jenkins vs. Mariscal
Preliminary CardLight Heavyweight10/10/23 om 02:00Ulberg vs. Jung
Main CardFlyweight10/10/23 om 04:00Kape vs. Dos Santos
Main CardLight Heavyweight10/10/23 om 04:00Pedro vs. Turkalj
Main CardHeavyweight10/10/23 om 04:00Tafa vs. Lane
Main CardHeavyweight10/10/23 om 04:00Tuivasa vs. Volkov
Main CardMiddleweight10/10/23 om 04:00Adesanya vs. Strickland

Helaas worden er deze maand geen andere genummerde UFC events meer gehouden. De volgende die op het programma staat is pas UFC 294 op 21 oktober 2023. Deze staat op het programma in Abu Dhabi, waardoor het voor Nederlanders ook net wat interessanter is om deze wedstrijden te bekijken.

Hoewel het Main event tussen Makhachev en Oliveira al bekend is gemaakt, zijn er nog veel partijen niet bekend. Het is wel al het tweede titelgevecht tussen beide mannen, waarbij Oliveira zal azen op revanche. De UFC zal er in de komende weken dus alles aan doen om de partijen op orde te krijgen!

Waar kan ik UFC kijken?

Voorheen werden de UFC wedstrijden gewoon nog op de Nederlandse tv uitgezonden. Helaas is dat sinds afgelopen jaar niet meer het geval, daar streamingdienst discovery+ de rechten over heeft genomen. Hierdoor kun je de wedstrijden alleen nog kijken via deze streamingdienst. Hoewel je hierdoor wel de UFC wedstrijden terug kunt kijken, is het wel een betaalde dienst.

Je kunt er ook nog voor kiezen om de wedstrijd te kijken met Pay-per-View. Dat wil zeggen dat je een lager bedrag betaalt dan wanneer je kiest voor een maandelijks abonnement, maar dat je daarmee alleen de UFC 293 wedstrijd tussen Adesanya en Strickland kunt kijken. Voor fans is het een manier om specifieke wedstrijden te kijken, zonder dat je hiervoor het maandelijkse abonnement hoeft af te sluiten.

Kan ik UFC 293 bij bookmakers kijken?

UFC 292 kun je bij bookmakers helaas niet kijken. Dit komt omdat het bekijken van UFC alleen bij Discovery+ kan, waardoor bookmakers niet de rechten hebben om UFC of MMA gevechten uit te zenden. Hierdoor moet je dus wel gebruikmaken van het hierboven genoemde abonnement of de pay-per-view mogelijkheid.

Hoe laat begint UFC 293 met Adesanya vs. Strickland?

UFC 293: Adesanya vs. Strickland zal beginnen op zondag 10 september 2023 om 00:00 Nederlandse tijd. In het eerste gedeelte van het event, de zogenaamde Early Prelims, staan nieuwe en getalenteerde vechters op het programma. Zij hebben nog geen notering op de wereldranglijst, maar het is voor hen een podium om zich te laten zien.

Vervolgens staat de Preliminary Card op het programma, waarbij we al wat meer bekende namen voorbij zien komen. Ook hier hebben veel vechters geen notering op de wereldranglijst. Tot slot start het Main Event, waar de echte zwaargewichten in actie gaan komen. Het belangrijkste event van de avond is natuurlijk het gevecht tussen Adesanya en Strickland.

Wedden op UFC in 2023

Wedden op UFC is de laatste jaren in Nederland een stuk populairder geworden. Dit komt vooral omdat het steeds vaker wordt uitgezonden én omdat je in Nederland sinds 2021 ook legaal weddenschappen op de sport kunt afsluiten. Het wedden op UFC kan in Nederland bij vrijwel alle online goksites met een Nederlandse goklicentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Zo kies je bijvoorbeeld ook uit verschillende van onze partners, waaronder:

Bet365 4.95/5 Bet365 Bonus Code
UFC Bet365 Bonus
€50
  • voordelen Wedden op de winnaar.
  • voordelen Tot wel 8 wedtypes voor een gevecht (het meeste op de markt).
  • voordelen Marge voor UFC van 5.26%.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.70/5 Unibet Bonus Code
UFC Unibet Bonus
€40 free bets
  • voordelen Wedden op de winnaar.
  • voordelen Marge voor UFC van 5,15%.
  • voordelen Tot wel 21 wedtypes voor een gevecht (het meeste op de markt).
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.40/5 Circus Promotiecode
UFC Circus Bonus
€250
  • voordelen Wedden op de winnaar.
  • voordelen Wedden op het aantal rondes (over/under).
  • voordelen Marge voor UFC van 7,99%.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Bij de Nederlandse bookmakers zien we dat er vaak maar één weddenschap mogelijk is, namelijk het voorspellen van de winnaar. Hier zien we momenteel twee uitzonderingen, namelijk bij Bet365 en Circus. Zij geven je ook de mogelijkheid om in te zetten op het aantal rondes dat een gevecht gaat duren, op welke manier de wedstrijd beslist gaat worden en in welke ronde de partij beslist wordt.

Let er wel op dat de marges van de bookmakers per wedstrijd flink uiteen kunnen lopen. Wil je daarom meer informatie over de marges die de bookmakers hanteren óf wil je de marge zelf berekenen, dan kun je dit eenvoudig doen via de tool op onze website!

Voorspellingen voor UFC 294

Zoals we inmiddels gewend zijn bij de UFC, staat er ook bij UFC 294 weer een titelgevecht op het programma. Het is daarbij niet zomaar een titelgevecht, maar een heuze rematch tussen Makhachev en Oliveira. Eerstgenoemde wist in oktober vorig jaar nog te winnen van Oliveira, waarmee hij de nieuwe nummer 1 van de wereld werd.

Toch is zijn dit natuurlijk niet de enige gevechten die op het programma staan. De laatste tijd weet de UFC ons telkens weer te verrassen met zeer mooie gevechten, waardoor we ook weer enorm uitkijken naar dit event. Zodra we meer weten over UFC 294 laten we dit natuurlijk aan je weten!

Wat staat ons te wachten bij UFC in 2023?

In 2023 zijn er meer dan voldoende gevechten bij UFC Fight Night gala’s én bij de genummerde UFC-events. Het eerstvolgende event is UFC 293, waarin Adesanya en Strickland het in het middleweight tegen elkaar gaan opnemen. Dit belooft een geweldige partij te worden, daar de statistieken van beide mannen vergelijkbaar zijn en zij gaan strijden om de titel. Doordat beide mannen nog niet eerder tegen elkaar vochten, wordt het een lastige wedstrijd om te voorspellen.

Vervolgens staat er in eind oktober UFC 294 op het programma, waarbij het titelgevecht zal gaan tussen Makhachev en Oliveira. Vooral de statistieken van Makhachev kunnen we als zeer indrukwekkend bestempelen, daar hij nog maar één van zijn 25 gevochten partijen verloor. De overige partijen wist hij allemaal winnend af te sluiten.

Daarbij komt nog eens dat Oliveira zijn titel oktober vorig jaar verloor aan Makhachev, waardoor hij zal azen op revanche. Tellen we al deze aspecten bij elkaar op, dan kan het niet anders dan een geweldige partij worden! Toch zijn we met UFC 294 nog lang niet klaar, aangezien er ook de rest van het jaar nog genoeg mooie partijen op het programma staan!

We zitten ondertussen al in juli en hebben al verschillende UFC gevechten en zelfs titelgevechten achter de rug. UFC 293 is daarbij de volgende, waarbij Adesanya en Strickland gaan strijden om de titel. Dit event staat gepland op zondag 10 september om 04:00 Nederlandse tijd. Dit is wel afhankelijk van de gevechten eerder op de avond.

Verderop dit jaar staan er ook nog verschillende UFC events op het programma, waaronder UFC Fight Night. Natuurlijk zullen we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen zodra er meer bekend is over de partijen tijdens de verschillende evenementen.

UFC Programma voor 2023

Ook in 2023 heeft de UFC weer een heel programma bekend gemaakt. Daarom gaan we eerst kijken naar het programma voor het tweede kwartaal van 2023, waarna we beter kijken naar de twee eerstvolgende events. De volgende events staan gepland voor Q2 van 2023.

DatumNaamLocatie
2 SepUFC Fight Night: Gane vs. SpivacAccor Arena, Paris France
10 SepUFC 293: Ulberg vs. JungQudos Bank Arena, Sydney Olympic Park NSW, Australia
17 SepUFC Fight Night: Grasso vs. Schevchenko 2T-Mobile Arena, Las Vegas, NV
24 SepUFC Fight Night: Fiziev vs. GamrotUFC APEX, Las Vegas, NV
22 OktUFC 294: Makhachev vs. OliveiraEtihad Arena, Abu Dhabi, UAE
12 NovUFC 295: Jones vs. MiocicMadison Square Garden, New York, NY

Zoals we hierboven zien, staan er voor het eerste kwartaal van 2023 genoeg gevechten op het programma. Het eerstvolgende gevecht volgt al snel, de wedstrijd tussen Andrade tegen Blanchfield. Kijken we naar de kansen van beide vechters, dan ontlopen de vechters elkaar niet veel. Hier komen we later in deze gids nog op terug!

UFC FAQ

In Nederland is het helaas niet mogelijk om UFC op televisie te kijken. Hiervoor moet je een abonnement afsluiten bij Discovery+. Zij hebben de rechten om UFC uit te zenden.

Het eerstvolgende UFC event staat gepland op 10 september 2023 in Australië. Daar staan Adesanya en Strickland tegenover elkaar in het belangrijkste gevecht van de avond. Het voorprogramma zal beginnen om 00:00, terwijl het Main Event begint om 04:00. Dit is wel afhankelijk van eerder gevochten partijen. Hier moet je dus wel rekening mee houden.

Het UFC gevecht tussen Adesanya en Strickland is het belangrijkste gevecht van de avond. Deze staat gepland op 10 september 2023 om 04:00, afhankelijk van de wedstrijden die in het voorprogramma gevochten worden.

UFC organiseert regelmatig nieuwe events, waarbij UFC 293 gevochten wordt in Australië. Het belangrijkste gevecht van de avond tussen Adesanya en Strickland zal beginnen op zondag 10 september om 04:00, afhankelijk van voorgaande partijen.

Het eerstvolgende UFC event begint op zondag 10 september om 00:00 met de wedstrijden in het voorprogramma.

Het UFC gevecht tussen Adesanya en Strickland staat gepland op zondag 10 september 2023 om ongeveer 04:00. Dit is wel een richttijd, aangezien het afhankelijk is van de voorgaande wedstrijden.

Nee, het is niet mogelijk om UFC op de Nederlandse televisie te kijken. De uitzendrechten zijn gekocht door Discovery+, wat wil zeggen dat je deze alleen met een abonnement kunt kijken. Je kunt er ook voor kiezen om alleen deze wedstrijd te kijken, het zogenaamde pay-per-view.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Ik wil bonussen, aanbiedingen, en gokcontent weergeven
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.