Tombola Nederland Review

 • Betrouwbaarheid 5/5
 • Bonussen 4.8/5
 • Gebruiksgemak 4.7/5
 • Website 4.5/5
 • Klantenservice 4.75/5
Beoordeling: 4.75/5
Algemene informatie
 • Licentie sinds: 1 oktober 2021
 • Minimale storting: €10
 • Uitbetaling: Volgende werkdag
 • Betaalmethoden: iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Paysafecard, bankoverschrijving
 • Klantenservice: 24/7
 • Mobiele App: iOS & Android
 • In het bezit van een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit.
 • Produceert haar games zelf, waardoor je altijd een uniek spel speelt dat je bij geen enkel ander online casino kunt spelen.
 • Doet veel aan veiligheid met onder meer limieten en de aansluiting op het Centraal Register Uitsluiting kansspelen.
 • Is een van de grootste aanbieders van bingospelen wereldwijd met enorm veel ervaring op de onlinekansspelmarkt.
 • Interessante bonussen, waaronder een welkomstbonus, een Tombola No Deposit Bonus en een Refer-a-friend bonus.
 • Tombola app die zeer gebruiksvriendelijk is en je alle mogelijkheden biedt.
 • Nog onbekend of Tombola iDEAL als betaalmethode aanbiedt.
 • Helaas een beperkt aanbod aan gokkasten en tafelspellen.
 • Geen VIP-programma mogelijk, waardoor je niet beloond wordt als je vaker bij Tombola speelt.

Is Tombola betrouwbaar in 2024?

Tombola is zeker betrouwbaar en het aanbevelen waard. In deze Tombola review leggen we je alles uit over hoe ze ons vertrouwen hebben gekregen. Tombola Nederland heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van Bingospellen, heeft een prijs voor “Bingo Operator of the Year” meerdere keren gekregen en heeft een aantal van de beste licenties.

inhoud

Tombola.nl review – Wat is uniek aan Tombola Nederland?

Tombola bingo spellen

Hoewel Tombola de voorkeur geeft aan bingospellen, heeft het wel een aantal andere games in het aanbod opgenomen. Hier hebben we direct het eerste unieke element bij deze aanbieder te pakken. Zij hebben er namelijk voor gekozen om alle bingospellen zelf te ontwikkelen. Waar veel andere online goksites met licentie afhankelijk zijn van externe partijen, kiest Tombola Nederland ervoor om dit allemaal in eigen hand te houden. Hierdoor kan het inspelen op de vraag op de markt wanneer zij dit zelf willen.

En het ontwikkelen van deze spellen, dat doen zij ook als het aankomt op de slotmachines. Deze slotmachines heeft Tombola ondergebracht in de categorie ‘Arcade’. Hier vind je ongeveer 30 gokkasten, die eigenlijk niet te vergelijken zijn met bekende spellen als Starburst, Bonanza of Mega Moolah. Deze gokkasten zijn vooral geïntroduceerd om de gokkers ook wat afwisseling te bieden. Het is namelijk niet hetgeen waar Tombola.nl zich op focust. Verderop in deze Tombola Nederland review komen we nog terug op het gehele spelaanbod.

Bij Tombola is het daarnaast mogelijk om gratis mee te spelen. Dit is mogelijk bij één wekelijkse bingo. De enige voorwaarde is dat je een account bij Tombola hebt aangemaakt. Vervolgens kun je elke week een gratis bingo meespelen, waarbij de prijzen kunnen oplopen tot wel €5.000. Bij andere spellen kun je vaak al meespelen vanaf €0,01 per kaart, waardoor het bijna gratis bingoën is.

🏆 Gewonnen prijzen van Tombola

Dat Tombola ook in Engeland enorm populair is én een van de beste goksites heeft, laat het zien met de verschillende prijzen die zij de laatste jaren hebben gewonnen. Zo wonnen zij in 2016-2019 de Award voor ‘Bingo Operator of the Year’, terwijl ze er in 2019 vandoor gingen met de ‘Best in-house product’ award. Hiermee laat het zien ook internationaal erkenning te krijgen voor de bingospellen die zij aanbieden.

Tombola Licenties

Tombola licenties

Zoals hierboven al kort aangegeven heeft Tombola vanaf 1 oktober 2021 de licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit gekregen. Toch is dit zeker niet de enige licentie die zij in het bezit hebben. Hieronder gaan we kijken naar de verschillende licenties én de voordelen voor de online aanbieders als zij een dergelijke licentie hebben. Laten we beginnen met de licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Nederlandse Kansspelautoriteit

Het belangrijkste voordeel met deze licentie is dat zij natuurlijk de mogelijkheid hebben om kansspelen in Nederland aan te bieden. Door regelmatig te controleren beoordeelt de Nederlandse Kansspelautoriteit of Tombola in de toekomst ook aan de wet- en regelgeving kan voldoen. Hiervoor zetten zij bijvoorbeeld Mystery Shoppers is.

Het eerste en direct ook belangrijkste voordeel is dat zij iDEAL als betaalmethode mogen aanbieden. Deze betaalmethode mag alleen aangeboden worden door online aanbieders met een licentie van de Kansspelautoriteit. Dit is in Nederland veruit de meest gebruikte betaalmethode, waardoor Tombola hier haar voordeel mee kan doen en opzichte van de concurrentie.

Daarnaast mag er, onder specifieke voorwaarden, ook reclame gemaakt worden op de Nederlandse markt. Hierdoor kunnen zij vanaf 1 oktober 2021 ook reclame maken op de Nederlandse televisie en Nederlandse gokkers verwelkomen. Daarbij mag ook de website in het Nederlands aangeboden worden en mag de klantenservice Nederlands zijn. Dit was voorheen niet mogelijk, maar is dus met ingang van de nieuwe wetgeving verandert.

Tot slot willen we nog benadrukken dat de licentie er ook voor zorgt dat er veel aan de veiligheid van gokkers gedaan moet worden. Tombola.nl is namelijk aangesloten bij het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen. Hier worden spelers geregistreerd die dreigen kansspelverslaafd te raken of dit al zijn. Daarnaast behoort ook het instellen van limieten tot een van de maatregelen die genomen zijn. Dit komt de veiligheid én de betrouwbaarheid van Tombola alleen maar ten goede.

Government of Gibraltar

Een tweede licentie die zij in het bezit hebben is van de overheid van Gibraltar. Hoewel dit niet direct de meest vooraanstaande instantie is, laat het wel zien dat Tombola aan de wet- en regelgeving van verschillende landen kan voldoen. Ook deze instantie controleert de online aanbieder regelmatig.

Zo zijn er specifieke voorwaarden omtrent de minimumleeftijd, moeten er maatregelen genomen worden om verslavingen tegen te gaan en moet er een eerlijk kansspel worden aangeboden. Dit zijn allemaal maatregelen die vandaag de dag bij Tombola hoog in het vaandel staan.

UK Gambling Commission

Tot slot is er nog de licentie van de UK Gambling Commission. Dit is al jarenlang een van de beste licenties die je kunt krijgen als online aanbieder. Dit is natuurlijk ook wel logisch, aangezien Tombola al jarenlang op de Engelse markt actief is. De licentie van de UK Gambling Commission laat vooral zien dat de financiële huishouding bij Tombola prima op orde is.

Daarnaast controleert deze instantie natuurlijk ook of er een eerlijk kansspel wordt aangeboden. Hiervoor hebben zij verschillende mogelijkheden. Dit maakt dat zij tot een van de strengste instanties ter wereld wordt gezien als het aankomt op het controleren van online aanbieders.

Registreren bij Tombola Nederland

Registreren bij Tombola

Wil je je registreren bij Tombola Nederland, dan gaat dat eigenlijk heel eenvoudig en snel. Hieronder hebben we een kort stappenplan gemaakt om de registratie snel af te ronden:

 1. Klik rechtsboven in het scherm op ‘Register’ of ‘Join’.
 2. Voer vervolgens jouw persoonlijke data in, waaronder je naam, e-mailadres en wachtwoord.
 3. Ga verder en voer de rest van je persoonlijke data in, waaronder je telefoonnummer, land van herkomst en mogelijk andere informatie.
 4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden.
 5. Rond de registratie af. Let er wel op dat je jouw account nog even moet bevestigen door op de verzonden e-mail te klikken. Deze kan ook in je Spam-folder staan.

Bij het opgeven van je persoonlijke informatie is het belangrijk om te benadrukken dat deze informatie correct moet zijn. Wil je namelijk geld opnemen, dan moet je eerst je identiteit verifiëren. Tombola gaat dan kijken of je bent wie je zegt dat je bent. Dit is volledig in lijn met het zogenaamde Know Your Customer beleid.

Dit beleid verplicht de online aanbieders om de online gokkers te verifiëren. Dit doen zij door een kopie van een identiteitsbewijs en een recente energierekening te vragen. Op die manier gaan ze kijken of de opgegeven informatie juist is. Hiermee wordt vastgesteld of je wel oud genoeg bent om te gokken én of er geen restricties zijn in het land waar je woont. Dit was voorheen in Nederland namelijk wel het geval.

Review Tombola Nederland spelaanbod

Zoals we hierboven al hebben kunnen vaststellen, maakt Tombola al haar games zelf. Hiervoor hebben zij een team van 40 ontwikkelaars, die dagelijks bezig zijn om nieuwe arcade-, tafel- of bingospellen te maken. Hieronder gaan we eens kijken naar het aanbod dat zij hebben.

Tombola Bingospellen

De bingospellen zijn de belangrijkste online kansspelen die je bij Tombola gaat vinden. Hier zijn de ontwikkelaars dagelijks mee bezig. Zij hebben het inmiddels voor elkaar gekregen om al meer dan 15 verschillende bingovarianten en meer dan 20 kamers te ontwikkelen. Daarbij kun je kiezen uit populaire spellen als:

 • Bingo 90
 • Bingo 80
 • Bingo 75
 • Bingo 60
 • Bingo 150

Deze varianten hebben te maken met het aantal ballen dat gebruikt worden. Bij Bingo 90 worden bijvoorbeeld 90 ballen gebruikt, terwijl er bij Bingo 60 maar 60 ballen gebruikt worden. Hoewel het je winkansen verhoogt, doet het dit ook voor de andere spelers.

Naast de standaard bingo varianten zijn er ook een aantal varianten met speciale features. Zo zijn er Bubble Bingo, The Machine, Blocks en Pulse. Bij deze varianten is bingo nog steeds de belangrijkste feature, maar zijn er ook andere features in verwerkt om het spel nog net even wat leuker te maken.

Tombola Gokkasten

Qua gokkasten heeft Tombola een werkelijk uniek aanbod. Ook de gokkasten worden namelijk zelf gemaakt door de ontwikkelaars van het bedrijf. Hier ga je zien dat bingo op een of andere manier toch wel terugkomt. De gokkasten zijn vooral ontwikkelt om de spelers wat afleiding te geven en niet continu aan de bingo te laten meedoen. Toch zijn het erg leuke spellen en zouden we het zeker aanraden om er eens een kijkje te nemen.

Tafelspellen

Er zijn ook een aantal tafelspellen beschikbaar. Hoewel dit niet te vergelijken is met het aanbod bij andere online aanbieders, zien we wel dat je bijvoorbeeld Bingo Roulette kunt spelen. Natuurlijk zien we hier ook weer een vleugje bingo in terugkomen. Het is eigenlijk bingo dat wordt gespeeld op een roulettetafel.

Daarnaast zien we ook een aantal blackjack titels die zij zelf gemaakt hebben, waaronder Cinco Arcada, Devils en Suits. Ook dit zijn exclusieve spellen die je de mogelijkheid geven om niet continu bingo te spelen.

Live Casino & Sportweddenschappen

Hier kunnen we kort over zijn. Helaas ontbreekt het Live Casino bij Tombola. Hier vind je dus geen spellen van Evolution Gaming bijvoorbeeld. Wel kun je met andere spelers spelen en kun je gebruik maken van de Live Chatrooms. Hier kun je chatten met andere spelers. Het echte Live Casino zoals we dat bij andere aanbieders kennen ontbreekt helaas.

Ook is het niet mogelijk om te wedden op verschillende sporten. Tombola heeft er bewust voor gekozen om zich te focussen op het aanbieden van bingospellen. Wil je ook graag sportweddenschappen afsluiten, dan moet je helaas kiezen voor een andere aanbieder.

Review van spelers over Tombola – Wat zeggen spelers?

Over het algemeen zien we dat Tombola als zeer goed wordt ervaren. Op Trustpilot krijgen zij bijvoorbeeld een gemiddelde beoordeling van 4 van de 5 sterren. Aangezien er bijna 4.000 reviews zijn achtergelaten, laat dit zien dat gebruikers over het algemeen zeer tevreden zijn als zij Tombola gebruiken.

Hieronder hebben we een aantal ervaringen van gebruikers op een rijtje gezet. Daarbij willen we wel benadrukken dat het momenteel alleen reviews in het Engels zijn, dus deze hebben we even vertaald. Zodra Tombola ook in Nederland actief is verwachten we hier ook verschillende reviews van terug te vinden. Laten we beginnen met een aantal positieve reviews!

Brenda Foster is bijvoorbeeld erg te spreken over de lage kosten van de kraskaarten, zo laat zij weten in haar review:

“Geweldige bingo en spelsites. Enorm veel leuke freebies en nieuwe spelers. De veel chatrooms maken het leuk en je kunt al meespelen vanaf 2 cent!”

Ook Wendy is extreem positief over Tombola. Zij laat weten:

“Gemakkelijk om te spelen, enorm veel verschillende games die je ook op je mobiele telefoon kunt spelen. Er is prima prijzengeld te verdienen en zeker de beste bingo site die ik de afgelopen jaren heb gebruikt. Ik blijf deze zeker gebruiken.”

Margaret Clarke is helemaal in haar nopjes met Tombola:

“Ik hou van Tombola! Dit is de beste site met een aantal geweldige games. Ik moedig alle spelers aan om geld te storten en winsten op te nemen. De chatrooms zijn geweldig, de meeste spellen in de chat praten over alles, bieden hulp en ondersteuning en er zijn genoeg mensen met wie je leuke gesprekken kunt hebben.”

Van verschillende spelers hebben we al positieve feedback ontvangen over Tombola. Laten we eens kijken naar de review van GroningerFries. Hij heeft al meerdere kere bij Tombola Nederland gespeeld en had de volgende bevindingen:

Ik heb vorige week een avondje gespeeld bij Tombola. Een aantal zaken die mij zijn opgevallen:

– In het begin werd de bingo regelmatig gecanceld omdat er niet genoeg spelers waren. Nu Tombola populairder en populairder wordt lijkt dit geen probleem meer te zijn, maar wel iets om rekening mee te houden. Heb gelezen dat er binnenkort meerdere bingo-varianten komen, daar kijk ik naar uit!

– De slots zijn allen zelf gemaakt door Tombola en zijn voor een avond leuk en spannend! Maximale inzet is 1 euro, dus niet geschikt voor high rollers. In de slots zijn ook bonus games te winnen, bij Las Vegas zelfs 3 verschillende! De bonus-symbolen moeten wel op een winlijn staan, anders wordt de bonus niet geactiveerd. Dit is wat onduidelijk, omdat bonus-symbolen vaak scatters zijn, hier dus niet. RTP is hoog en heb dan ook een leuk winstje gemaakt, met een dikke win van 150 EUR in één bonus-game!

– Uitbetalen duurt errruuuugggg lang. Maandag- op dinsdagnacht een uitbetaling geplaatst, deze werd pas de volgende week op maandagochtend bijgeschreven. Ze geven zelf aan dat de uitbetaling direct verwerkt wordt zodra je uitlogt, maar dan lijkt het me sterk dat het zo lang moet duren. Dit moet echt beter!

Overall een leuke website om eens een spelletje op te spelen, maar het aanbod is vooralsnog beperkt. Al is dat misschien ook de kracht van Tombola, want je weet wat je krijgt.

Ben benieuwd naar jullie ervaringen met Tombola!

Toch zijn er ook genoeg mensen die helaas minder te spreken zijn over Tombola. Zo zegt Christine:

“Luister allemaal, ieder moet deze websites boycotten. Je verliest alleen maar. Ik speel nooit meer op de website van Tombola. Mensen moeten opstaan en stoppen met het spelen bij deze afzetters.”

Sarah Jane Goodwin laat weten niet te spreken te zijn over de betaalmethode en uitbetalingen:

“Ik ben een aantal jaren geleden begonnen bij Tombola en won 50 pond met Roulette. De uitbetaling heb ik twee weken later nog steeds niet ontvangen. Daarna nog 30 pond gestort met een 20 pond bonus. Elke keer winnen dezelfde spelers bij het wedden, ondanks dat ik telkens het maximale aantal tickets koop. Ik vertrouw het daarom helemaal niet!”

Wat ons tot slot nog opvalt is dat er iemand van de klantenservice elke keer reageert op zowel de positieve als negatieve reviews. Hierdoor werkt het bedrijf zeker aan de klantervaring, iets wat andere online aanbieders nog weleens missen.

Tombola mobiele app review

Tombola heeft een zeer goede applicatie ontwikkelt die je kunt gebruiken om het gamen nog gemakkelijker te maken. Voordat je deze applicatie download, moet je echter wel in de gaten houden dat de Tombola app niet in de Google Play Store of in de App Store te vinden is. Je moet de applicatie vanaf de website van Tombola downloaden.

Na het downloaden kun je snel en eenvoudig inloggen, geld storten en ook de verschillende bingospellen spelen. Hierdoor kun je ook in de trein of in de wachtrij eenvoudig de games spelen. Wat we echter als grootste voordeel zien is dat de applicatie enorm gebruiksvriendelijk is. De grootte van de spellen worden automatisch aangepast en je kunt de games ook gemakkelijk vinden.

Daarnaast is de app ook heel snel en voorkomt het dat je telkens de bingospellen via het internet moet laden. Dit komt omdat er in het geval van een applicatie al een deel van de software op je mobiele telefoon of tablet is geïnstalleerd.

Tombola bonussen en promoties

Tombola gebruikt regelmatig leuke promoties om klanten bij het casino te houden. Toch zien we vaak dat de welkomstbonus het meest interessant is. Laten we daarom de verschillende bonussen en promoties maar eens op een rij zetten.

Tombola Welkomstbonus

De welkomstbonus is direct ook de meest interessante bonus die je kunt krijgen. Hierbij krijg je namelijk een bonus bij je eerst storting tot 25 euro. Deze bonus bedraagt maar liefst 200% van het gestorte bedrag, waardoor dit dus maximaal kan oplopen tot 75 euro. Hierdoor begin je direct met een mooi bedrag bij Tombola.

Let er bij de welkomstbonus wel op dat je minimaal €10 moet storten om de bonus te activeren. Stort je minder, dan heb je helaas niet de mogelijkheid om van deze bonus gebruik te maken. Daarnaast is de bonus alleen geldig op je eerste storting.

Tombola No-deposit bonus

Ook is er een No-deposit bonus bij Tombola die je kunt claimen. Momenteel bedraagt deze bonus nog maar €5, maar het is wel een mooie bonus waar geen andere voorwaarden aan verbonden zitten. Dit maakt de bonus ook direct zo interessant als we deze vergelijken met bijvoorbeeld de welkomstbonus.

Promoties

Daarnaast zijn er ook verschillende promoties aar je gebruik van kunt maken. Zo is er de wekelijkse promotie waarbij je deel kunt nemen aan een gratis bingo. Hiervoor hoef je alleen maar een account aan te maken of je telefoonnummer te verifiëren. Vervolgens kun je elke week gratis meespelen, waarbij je tot wel €5.000 kunt winnen.

Daarnaast zijn er op speciale dagen in de week nog promoties beschikbaar, maar deze kunnen per maand verschillen. Hou deze bonussen en promoties als nieuwe speler dus goed in de gaten, want wie weet kun je er een mooi bonusbedrag mee winnen! Een aantal van deze promoties zijn:

 • Gratis toernooien
 • Stortingsbonussen
 • Advenstkalender
 • Chat Games Award

Refer a friend

Tot slot is er nog de ‘Refer-a-friend’ bonus. Meldt een van je vrienden zich namelijk aan, dan krijg je een bonus van maar liefst €20. Daarnaast krijg je vriend of vriendin ook een bonus van €5 op zijn of haar account. Wint deze vriend of vriendin een grote prijs, dan heb je ook nog eens recht op een mooie bonus van €50. Het loont dus zeker om nieuwe mensen naar het casino te krijgen.

Bonusvoorwaarden

De bonusvoorwaarden bij Tombola zijn zeer redelijk. Kijken we namelijk naar de welkomstbonus, dan hoef je het bedrag maar 3 keer rond te spelen. In vergelijking met andere online aanbieders is dit erg weinig. Zeker bij online casino’s zien we vaak dat je het bonusbedrag soms wel 40 keer moet rondspelen. Dit zorgt ervoor dat het een stuk moeilijker is om aan deze voorwaarden te voldoen. Dit valt bij Tombola dus reuze mee.

Tombola betaalmethoden

iDEAL betaling

Bij Tombola zien we verschillende betaalmethoden terugkomen. Hieronder vallen natuurlijk creditcard, bankoverschrijving, PayPal en de Paysafecard. Momenteel is het nog niet mogelijk om met iDEAL te betalen. Toch verwachten we wel dat zij deze betaalmethode in de toekomst gaan gebruiken. De belangrijkste reden hiervoor is namelijk dat zij de mogelijkheid hebben om dit aan te bieden met een Nederlandse licentie van de Kansspelautoriteit.

In vergelijking met andere aanbieders kunnen zij daarom een enorm voordeel krijgen. De belangrijkste reden is namelijk dat enorm veel Nederlanders iDEAL als de belangrijkste betaalmethode zien. Als zij dit aan kunnen bieden en anderen niet, is de kans natuurlijk een stuk groter dat ze Nederlandse gokkers aantrekken.

Bij de betaalmethoden zijn er natuurlijk wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de betaalvoorwaarden. Zo kan het zijn dat je in sommige gevallen een aantal dagen moet wachten voordat het geld op je rekening staat, heb je niet altijd recht op de bonussen of kan het zijn dat je met sommige betaalmethoden alleen geld kunt storten.

Daarnaast moet je ook kijken naar de minimum- en maximumbedragen die je kunt opnemen en storten. Een van de nadelen van een bankoverschrijving is dat veel online aanbieders een hoog minimumbedrag hanteren, waardoor het een stuk minder aantrekkelijk is om met deze betaalmethode geld op te nemen. Lees daarom altijd de betaalvoorwaarden goed door voordat je besluit om een betaalmethode te gebruiken.

Tombola Klantenservice review

De klantenservice van Tombola Nederland is gelukkig via een aantal verschillende manieren te bereiken. De snelste manier om contact met hen op te nemen is door gebruik te maken van de 24/7 Live Chat. Het afgelopen jaar heeft Tombola al een Nederlandse countrymanager aangetrokken en zijn er meerdere Nederlandse specialisten in huis gehaald. Het mag dus duidelijk zijn dat de klantenservice ook in het Nederland benadert kan worden.

Daarnaast kun je contact opnemen via e-mail, door een mail te sturen naar support@tombola.co.uk. Dit e-mailadres beantwoord je vragen misschien iets langzamer, maar het geeft je wel de mogelijkheid om bijvoorbeeld screenshots of andere documenten te versturen. Hierdoor is het toch nog een veel gebruikte methode.

Tot slot kun je ook telefonisch contact met hen opnemen via +44 (0) 800 29 888 73. Zoals je ziet is dit momenteel nog geen Nederlands nummer. Zodra deze beschikbaar is zullen we deze ook aan je doorgeven.

Onze mening over Tombola

We kunnen concluderen dat we zeer benieuwd zijn naar Tombola op de Nederlandse markt. Het is namelijk nog afwachten hoe zij gaan presteren, zeker als we kijken naar concurrenten als Bet365 en Holland Casino. Toch verwachten we dat ze met dit unieke aanbod hoge ogen gaan gooien.

Daarnaast zijn alle voorwaarden aanwezig die bijdragen aan een positieve ervaring, waaronder de klantenservice, het spelaanbod en natuurlijk de bonussen die er beschikbaar zijn. Ook met de veiligheid bij het casino zit het wel goed. We raden daarom zeker aan een gokje te wagen bij Tombola en een bingospel mee te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.