Nederland vs Qatar Voorspelling

Nederland
Nederland wint
Quotering: 1.35
Wed op Nederland bij Bet365
Qatar
Qatar wint
Quotering: 11.00
Wed op Qatar bij Bet365
Voorspelling Nederland – Qatar

Odds voor Nederland – Qatar voor het WK voetbal 2022 zijn in het voordeel van Nederland met 1.35 vs Qatar met 11.00 per 14.09.2022. Wij zijn het eens met deze voorspelling en zien Nederland als de grote favoriet voor de wedstrijd op 29 November 2022.

Nederland – Qatar is de derde groepswedstrijd van oranje en de laatste wedstrijd van groep A (29 november 2022) bij het WK voetbal 2022. Dit lijkt een makkelijke wedstrijd te worden voor Nederland, maar gezien het feit dat Qatar de organisator is en dus thuis speelt beloofd dit nog wel een leuke wedstrijd te worden.

Alles kan gebeuren, maar zowel fans als bookmakers denken dat Nederland zonder al teveel moeite langs Qatar zal komen. De quoteringen variëren natuurlijk van de ene provider naar de andere en veel providers hebben nog geen quoteringen voor deze wedstrijd bekend gemaakt, maar deze worden momenteel ongeveer op 1.35 | 5.50 | 11.00 geschat.

Nederland 🇳🇱 vs Qatar 🇶🇦29 november 2022
16:00 Nederlandse tijd

Inzetten op Nederland is natuurlijk altijd een leuke gok, zeker wanneer de win kans zo groot is. Echter zijn de lage odds misschien toch een reden om voor een gelijkspel te kiezen. Mocht je toch voor Nederland kiezen dan zullen er ongetwijfeld bonussen zijn die de quoteringen iets kunnen verhogen – het blijft natuurlijk wel de FIFA World Cup 2022!

Voorspelling Nederland vs Qatar – Odds van WK voetbal 2022

Voorspelling Nederland - Qatar WK 2022

De wedstrijd van Qatar vs Nederland lijkt een eenzijdige wedstrijd te gaan worden, met Nederland als favoriet (odds van 1.35). Toch kan er nog veel gebeuren, zowel in de aanloop tot het WK voetbal 2022 als in de twee groepswedstrijden voor deze wedstrijd.

De meeste legale bookmakers hebben nog geen quoteringen voor Nederland – Qatar wedstrijd. Dit komt meestal omdat er nog te veel kan veranderen in de tussentijd, zeker kijkend naar de wedstrijden ervoor.

Hieronder zal je in de toekomst een overzicht vinden van de quoteringen voor Nederland vs Qatar. We hebben een aantal van de meest populaire weddenschappen toegevoegd om ervoor te zorgen dat je een zo’n goed mogelijk beeld krijgt.

Nederland vs Qatar quoteringen

WedtypeNederland 🇳🇱GelijkspelQatar 🇶🇦
1X21.355.5011.00
Dubbele kansNederland of gelijkspel: Nog niet beschikbaarNederland of Qatar: Nog niet beschikbaarQatar of gelijkspel: Nog niet beschikbaar
Draw no BetNog niet beschikbaarNog niet beschikbaarNog niet beschikbaar
Beide teams scorenJa: Nog niet beschikbaarNee: Nog niet beschikbaar
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: Nog niet beschikbaarMinder dan 2.5: Nog niet beschikbaar

Wij voorspellen dat Nederland Qatar makkelijk zal verslaan, en we verwachten dan ook dat de quoteringen bij de legale bookmakers dit ook zullen weerspiegelen. De schatting van de quoteringen voor de 1X2 bet lijkt hier ook mee overeen te komen.

Quoteringen voor de winnaar van Groep A:

🇳🇱 Nederland: 1.40
🇸🇳 Senegal: 5.50
🇪🇨 Ecuador: 7.00
🇶🇦 Qatar: 15.00

Zoals je kunt zien is Nederland de favoriet in groep A. Qatar lijkt het minste kans te maken om door te gaan, dus zou je kunnen zeggen dat dit de makkelijkste wedstrijd voor oranje wordt.

Nederland 🇳🇱 – Qatar 🇶🇦 voorspellingen 2022

Voorspellingen voor Nederland – Qatar (29 november 2022, 16:00 Nederlandse tijd) zijn vrijwel overal hetzelfde, en wij voorspellen, net als de meeste anderen, dat Nederland zonder al teveel moeite van Qatar zal winnen. Deze wedstrijd is de laatste wedstrijd van de groep, en na het laatste fluitsignaal zal ook de winnaar van de groep bekend worden als dit nog niet bekend is.

Nederland wordt gezien als favoriet, zowel in deze wedstrijd als in groep A. Qatar daarentegen is de underdog gezien de meeste mensen vorspellen dat Qatar als laatste in de groep zal eindigen. Of dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn moet nog blijken – het zou niet de eerste keer zijn dat het thuisland als underdog het veel verder schopt dan gedacht!

Het lijkt er op dat dit de eerste keer is dat Nederland vs Qatar zal spelen op een groot tornooi als het WK voetbal 2022. Dit zorgt natuurlijk voor wat extra spanning, zeker omdat je nooit weet hoe het uiteindelijk zal aflopen en hoe beide teams zullen spelen.

Voorspelling Nederland – Qatar Juiste Uitslag

Als we de score zouden moeten voorspellen dan denken wij dat het 2 – 0 of 3 – 1 wordt, liggend aan de opstelling en speelstijl van Oranje. Maar een goede score voorspellen blijft natuurlijk een lastige opgave!

Analyse van Nederland vs Qatar

Een analyse en vergelijking tussen twee teams kan een ander beeld geven van een wedstrijd en laten zien waarom het ene team meer kans heeft om te winnen. Van Qatar is niet heel erg veel bekend gezien ze vrijwel nooit meededen aan grote tornooien, terwijl Nederland de afgelopen tijd erg goed presteert.

Hieronder vindt je een overzicht van de laatste 10 wedstrijden die zowel Qatar als Nederland gespeeld hebben.

StatistiekenNederland 🇳🇱Qatar 🇶🇦
Laatste 10 wedstrijden7W – 3G – 0V5W – 4G – 1V
Doelpunten2718
Tegendoelpunten118
Balbezit62%49%

De afgelopen vijf wedstrijden van 🇶🇦 Qatar:

 • 26 Augustus – gelijkspel –  1-1 tegen Jamaica
 • 23 Augustus – gewonnen – 2-1 tegen Ghana A’
 • 20 Augustus – gelijkspel – 2-2 tegen Morocco A’
 • 30 Juli – gelijkspel – 0-0 tegen Lazio
 • 29 Maart – gelijkspel – 0-0 tegen Slovenië

In de vijf wedstrijden daarvoor heeft Qatar alle vijf de wedstrijden gewonnen, echter waren dit wedstrijden tegen minder sterke teams.

De afgelopen vijf wedstrijden van 🇳🇱 Nederland:

 • 14 Juni – gewonnen – 3-2 gewonnen tegen Wales
 • 11 Juni – gelijkspel – 2-2 gelijkgespeeld tegen Polen
 • 8 Juni – gewonnen – 2-1 gewonnen tegen Wales
 • 3 Juni – gewonnen – 4-1 gewonnen tegen België
 • 27 Maart – gelijkspel – 1-1 gelijkgespeeld tegen Duitsland

In de vijf wedstrijden daarvoor heeft Nederland 4 gewonnen en 1 gelijkgespeeld. De afgelopen tien wedstrijden heeft Nederland dus geen een keer verloren!

Analyse van Nederland vs Qatar – Conclusie

Hoewel de statistieken van Qatar erg goed lijken op het eerste gezicht, met een mooi aantal gewonnen wedstrijden en maar een wedstrijd die ze hebben verloren, waren de teams waartegen ze speelde niet altijd even goed.

Waar Nederland bijvoorbeeld een aantal wedstrijden tegen echte voetballanden als Polen, Duitsland en België speelde, is dit niet het geval bij Qatar. Dit maakt het erg lastig om de teams op basis van statistieken te vergelijken omdat je niet zo goed weet hoe Qatar tegen betere teams zal presteren.

Aanbevolen weddenschappen voor voorspelligen Qatar vs Nederland (WK Voetbal 2022)

Er zijn tal van weddenschappen om uit te kiezen voor de WK wedstrijd van Nederland – Qatar in 2022. We kunnen ze niet allemaal op deze pagina behandelen, maar we zullen een aantal ervan hieronder voor je op een rijtje zetten.

Tip: Kies een bookmaker met een app zodat je overal waar je bent in kan zetten. Quoteringen kunnen snel veranderen en bij sommige providers zijn zelfs liveweddenschappen mogelijk. Dit is extra handig als je regelmatig buiten de deur wedstrijden kijkt.

1X2 Wedtip: Nederland wint

De 1×2 bet is de “normale” voetbalweddenschap waarbij je kiest welk team wint, of dat de teams gelijkspelen. Nu zijn de quoteringen voor Qatar (11.00) – Nederland niet zo hoog als je op Nederland inzet (1.35), maar gezien er vaak bonussen aangeboden worden op wedstrijden waar Nederland in speelt, is de kans groot dat je wanneer de wedstrijd wat dichterbij is een betere quotering kan krijgen.

Nederland vs Qatar: Over/under weddenschap

De over/under 2.5 goals zou een goede optie zijn bij deze wedstrijd als je een iets hogere quotering wilt. Je kiest bij de over/under weddenschap of er meer of minder goals dat het genoemde aantal in totaal gescoord worden. Als je bijvoorbeeld denkt dat oranje er een doelpuntenfestijn van gaat maken, dan zou een goede weddenschap voor de wedstrijd Nederland – Qatar over 2.5 zijn.

Nederland – Qatar: Correcte score

De correcte score weddenschap is voor iedereen zeer makkelijk te begrijpen: je kiest wat je denkt dat de score gaat worden en als je gelijk hebt dan win je een prijs. Waar je uiteindelijk op inzet ligt natuurlijk ontzettend aan hoe beide teams kiezen om te spelen en wat de situatie is. Het is dus slim om te wachten tot net voor de wedstrijd om in de zetten op een correcte score.

Nederland of Qatar: Double chance

Als je op twee verschillende uitkomsten in wilt zetten dan kan je kiezen voor double chance. Je kan dan bijvoorbeeld inzetten op zowel een winst voor Nederland als gelijkspel, en als je op een van de twee gelik hebt dan win je met die quotering.

Asian Handicap

Weddenschappen met een handicap verhogen de quoteringen omdat ze specifieker zijn dan enkel een goede uitkomst. Het team waar je op inzet moet bijvoorbeeld 1 goal meer scoren dan de handicap om met deze weddenschap te winnen.

Nederland en Qatar: Beide ploegen scoren

Inzetten op dat beide ploegen scoren is natuurlijk ook mogelijk, maar of dit een goede weddenschap is ligt echt aan hoe de teams het de eerste paar wedstrijden doen. De quotering varieert erg veel en is niet altijd hoger of lager dan de quotering bij een reguliere 1X2 bet. Of dit een goede optie is ligt dus echt aan de quotering en hoe de teams het doen!

Wedden op Nederland – Qatar bij WK voetbal 2022

In Nederland is er meer dan genoeg keuze aan legale bookmakers waar je een weddenschap kan plaatsen op de WK wedstrijd van Nederland vs Qatar.

Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van enkele van de beste boekmakers om te wedden op de wedstrijd van Qatar tegen Nederland.

bet365 4.90/5 Bet365 bonus code

tot €100
 • Breed aanbod aan sportweddenschappen, waaronder ook wedden op voetbal.
 • Ver van tevoren mogelijk om weddenschappen op wedstrijden af te sluiten.
 • Veel verschillende type weddenschappen beschikbaar.
BetCity 4.86/5 BetCity bonus code

tot €50
 • Weddenschappen met Odds Boost voor tijdelijk verhoogde quoteringen.
 • Breed aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • Uitstekende bonus die je ook kunt inzetten voor wedden op Nations League.
Circus 4.85/5 Circus Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • Regelmatige promoties en verhoogde quoteringen.
 • Ook live weddenschappen mogelijk.
 • Groot aanbod van voetbalcompetities en wedstrijden.
 • Mooie welkomstbonus om gebruik van te maken.

Onthoud dat je je bij meerdere nederlandse goksites in kan schrijven en dus meerdere malen gebruik kan maken van een welkomstbonus of andere promotie die bij verschillende bookmakers aangeboden worden.

Bet365 Nederland Bet365BetCity Nederland BetCityCircus Circus
Inzetten op de groepswinnaarInzetten op de groepswinnaarInzetten op groepswinnaar
Inzetten op individuele groepswedstrijdenInzetten op individuele wedstrijden (live + in de toekomst)Inzetten op individuele wedstrijden
Inzetten op winnaar in het toernooiInzetten op toernooiwinnaarInzetten op toernooiwinnaar
Resultaat na eerste 10 minutenInzetten op winnaar 1e en 2e helftInzetten op helft met meeste doelpunten

Bonussen en promoties voor de wedstrijd van Qatar vs Nederland

Gezien dit pas de derde wedstrijd is die Nederland op het WK zal spelen zijn er nog geen quoteringen bekend bij legale bookmakers en zijn er ook nog geen promoties.

Wanneer de wedstrijd wat dichter bij is dan zal dit echter zeker wel het geval zijn. Op wedstrijden waar Nederland speelt worden vrijwel altijd wel promoties en bonussen aangeboden bij grote competities.

Zodra er bonussen of promoties beschikbaar zijn voor de WK wedstrijd van Nederland tegen Qatar dan zullen deze hieronder verschijnen.

FIFA WK voetbal 2022 in Qatar

Het FIFA Football World Championship is het grootste voetbalevenement op aarde. Dit jaar, in 2022 dus, wordt het tornooi gehouden in Qatar en Qatar heeft zich daarom ook direct geplaatst.

Er is een tijdsverschil van +1 uur met Nederland, dus hier heb je over het algemeen geen last van. Wel is het handig om te checken of de tijd die je ziet staan de Nederlandse tijd is of de tijd in Qatar. Het is natuurlijk zonde om het eerste uur van een wedstrijd te missen!

Bij dit WK voetbal 2022 is Nederland in een redelijk makkelijke groep geloot. Dit komt omdat het thuisland, Qatar dus, automatisch is ingeloot bij de groep met de beste teams. Deze groep wordt meestal gelijk verdeeld over de pools, en dus heeft Nederland geen enkel “top-team” in hun groep.

Oranje is dus de groepsfavoriet en maakt dus een hele goede kans om door de gaan naar de 1/8e finales!

Er kunnen nu al weddenschappen gedaan worden voor het WK, zowel voor de groepswinnaar, toernooiwinnaar als voor de eerste paar wedstrijden. Voor de wedstrijd van Nederland tegen Qatar is dit echter nog niet het geval omdat het de derde wedstrijd van Oranje is. Er kan natuurlijk erg veel gebeuren in de eerste paar wedstrijden, dus verwachten we dat de eerste weddenschappen voor deze wedstrijd pas een week tot een aantal weken voor de wedstrijd geplaatst kunnen worden.

In de dagen voor de wedstrijd kunnen sommige legale boekmakers ook aanbiedingen en bonussen gaan aanbieden wanneer je inzet op Nederland. Het is dus zeker aan te raden om de kat uit de boom te kijken voordat je op deze wedstrijd inzet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.