Argentinië vs Mexico voorspelling

Het WK voetbal is aanbeland bij de finales, waar 4 teams strijden om een plek in de finale. Er zijn daarom nog maar 2 wedstrijden te gaan op het WK finales 2022. Wat gaat er in deze wedstrijden gebeuren en welke weddenschappen bevelen we aan? Bekijk onze analyses en wedtips voor de volgende WK wedstrijden:

Voorspelling Argentinië vs Mexico: Quoteringen voor WK 2022

Een groot voordeel van de wedstrijd tussen Argentinië vs Mexico voetbal 2022 is dat deze in het verleden al enorm vaak gespeeld is, zowel in de vorm van Argentinië vs Mexico als Mexico vs Argentinië. Helaas is de wedstrijd Mexico Argentinië voetbal 2022 dit jaar nog niet eerder gespeeld. Desondanks hebben we enorm veel statistieken waar we de voorspelling Argentinië – Mexico op kunnen baseren. Laten we hieronder eens kijken naar de quoteringen die je bij de bookmakers krijgt.

Wedtype🇦🇷 ArgentiniëGelijkspel🇲🇽 Mexico
1X21.534.006.50
Dubbele kansArgentinië of gelijkspel: 1.11Argentinië of Mexico: 1.22Mexico of gelijkspel: 2.37
Draw no Bet1.184.50
Beide teams scorenJa: 1.95Nee: 1.80
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.90Minder dan 2.5: 1.90
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (25.11.2022). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Zoals we hierboven kunnen zien, is Argentinië de grote favoriet. Bij alle voorspellingen Argentinië vs Mexico 2022 zijn de quoteringen voor Argentinië lager dan die van Mexico. Deze quoteringen geven je een goede indicatie om een voorspelling Argentinië Mexico te kunnen doen. Naast dat Argentinië in deze wedstrijd de grote favoriet is, zijn zij dat ook als we kijken naar groepswinst in groep C.

Voor de landen in groep C krijg je de volgende quoteringen:

 • 🇦🇷 Argentinië: 2.37
 • 🇵🇱 Poland: 4.50
 • 🇲🇽 Mexico: 4.00
 • 🇸🇦 Saudi-Arabië: 4.33

Voorspelling Argentinië – Mexico 2022

Argentinië Mexico voorspelling

Een voorspelling Argentinië – Mexico kan natuurlijk alleen gedaan worden als we alle informatie rondom de wedstrijd hebben. De wedstrijd tussen beide teams gaat gespeeld worden op 26 november 2022 in het Lusail Iconic Stadium in Lusail, Qatar. De wedstrijd zal beginnen om 20:00 Nederlandse tijd.

Het is de tweede wedstrijd in groep C, waarbij Mexico haar eerste wedstrijd tegen Polen heeft gespeeld, terwijl Argentinië de eerste groepswedstrijd afwerkt tegen Saudi-Arabië. Ongeacht de resultaten van deze eerste wedstrijden, zal Argentinië de grote favoriet zijn voor deze wedstrijd.

Let er wel op dat de uitslag van de eerste wedstrijd invloed kan hebben op de quoteringen.

Het is daarbij niet mogelijk om een voorspelling Mexico Argentinië te doen, aangezien de landen tijdens de groepsfase van het WK maar één keer tegen elkaar spelen. In de groepsfase worden er daarom ook maar drie wedstrijden gespeeld.

🇦🇷 Argentinië verdediging en aanval

Kijken we naar het Argentijnse elftal, dan springt natuurlijk voor de aanval in het oog. Lionel Scaloni, bondscoach van Argentinië, kan onder meer kiezen uit Lionel Messi, Paulo Dybala, Julian Alvarez, Angel di Mari en Lautaro Martinez. De aanval is vooral hetgeen waar de Mexicaanse ploeg voor moet vrezen.

Toch zien we ook in de verdediging bij Argentinië een aantal grote namen, waaronder bijvoorbeeld keeper Emiliano Martinez, Lisandro Martinez, Cristian Romero, Nicolás Otamendi, Marcos Senesi en Nicolás Tagliafico. Opvallend is dat veel van deze namen een geschiedenis hebben in de Nederlandse Eredivisie, waardoor veel van deze namen wel bekend voor zullen komen.

🇲🇽 Mexico verdediging en aanval

Bij Mexico zien we een aantal bekende namen die voor Nederlanders wel bekend in de oren zullen klinken. Dit zijn spelers die momenteel nog in de Eredivisie spelen of hier in het verleden gespeeld hebben. Denk daarbij aan aanvallers Hirving Lozano, Santiago Giménez en Jesús Manuel Corona.

Ook middenvelders Andrés Guardado en Edson Alvarez en verdediger Jorge Sánchez zullen bekend voorkomen. Hoewel deze spelers in Nederland bekend zijn, zien we dat Argentinië op het eerste gezicht over meer kwaliteit beschikt. Toch heeft Mexico al vaker laten zien over een uitstekende teamgeest te beschikken.

Argentinië – Mexico laatste ontmoetingen

De laatste jaren stonden beide teams al verschillende keren tegenover elkaar. In de jaren 2018 en 2019 stonden de ploegen maar liefst drie keer tegenover elkaar, waarbij Argentinië alle drie de wedstrijden wist te winnen, namelijk met 2-0 (2018), 2-0 (2018) en 4-0 (2019). Op basis van deze wedstrijden, kunnen we een aantal verwachtingen uitspreken:

 • We verwachten dat alleen Argentinië in deze wedstrijd tot scoren komt. Zet daarom in op de statistiek dat niet beide teams scoren. Hiervoor krijg je een quotering van 1.80.
 • In de laatste wedstrijd, die met 4-0 werd gewonnen door Argentinië, wist Lautaro Martinez maar liefst drie keer te scoren. Hij lijkt ook in deze wedstrijd een belangrijke rol te spelen, evenals Lionel Messi.
 • Kijken we naar de laatste wedstrijden, dan scoort Argentinië altijd vaker dan 1 keer. We verwachten een 2-0 overwinning voor de ploeg. Aangezien het in de vorige wedstrijden om vriendschappelijke wedstrijden ging, verwachten we meer strijd van Mexico. Voor een correcte score van 2-0 krijg je 7.50 keer je inzet
 • Wil je net wat meer risico nemen, dan kun je Argentinië virtueel op 0-1 achterstand zetten. Weten zij dan alsnog te winnen, dan krijg je hiervoor maar liefst 1.98 keer je inzet terug.

Argentinië en Mexico Voorspelling en Analyse

Naast dat we naar beide teams, de laatste onderlinge resultaten en de voorspellingen WK 2022 in Qatar van de bookmakers kunnen kijken, nemen we ook de statistieken van de laatste 10 wedstrijden mee om een goede voorspelling Argentinië – Mexico te kunnen doen. Hieronder hebben we de statistieken van de laatste 10 wedstrijden met elkaar vergeleken, statistieken die we kunnen gebruiken om een betere voorspelling te kunnen doen.

Laatste 10 wedstrijden🇦🇷 Argentinië🇲🇽 Mexico
Winst – Gelijk – Verlies8W – 2G – 0V4W – 4G – 2V
Balbezit61.1%60.4%
Doelpunten voor2010
Doelpunten voor per wedstrijd21
Doelpunten tegen26
Doelpunten tegen per wedstrijd0.20.6
Schoten per wedstrijd13.215.6
Schoten op doel564
Schoten op doel per wedstrijd5.64.66
TopscorerLionel Messi (6)Raúl Jiménez (1)
Overtredingen per wedstrijd13.112.6
Gele kaarten per wedstrijd1.51.55
Rode kaarten per wedstrijd00

Aanbevolen weddenschappen voor Argentinië vs Mexico

Nu heb je niet alleen de statistieken van de laatste wedstrijden, maar ook de laatste onderlinge resultaten, de voorspellingen van de bookmakers en de sterke punten van beide teams. Op basis van al deze informatie hebben we hieronder een aantal voorspellingen Argentinië – Mexico waar je van kunt profiteren. Voordat we daar echter naar gaan kijken, hebben we hier een aantal tips waar je rekening mee moet houden!

Tips voor wedden op Argentinië – Mexico

Kies je voor een Argentinië Mexico voorspelling, dan hebben we hier een aantal tips die je kunt gebruiken om méér uit je weddenschappen te halen. Allereerst zouden we adviseren om altijd een weddenschap af te sluiten bij een legale bookmaker in Nederland. Hierdoor weet je zeker dat je ook echt uitbetaald krijgt als je de weddenschap weet te winnen.

Daarnaast is het te adviseren om een bookmaker te gebruiken die ook een mobiele applicatie heeft. Dit zorgt er namelijk voor dat je net wat sneller een weddenschap kunt afsluiten, terwijl je hier ook de mogelijkheid hebt om wedstrijden live te kijken. Als laatste adviseren we nog om de bonussen en promoties te gebruiken die verschillende bookmakers aanbieden. Denk daarbij aan gratis weddenschappen, extra speelgeld of een Odds Boost.

Argentinië – Mexico voorspellen: 1X2 winst voor Argentinië

Laten we beginnen met het populairste weddenschap van allemaal, het 1X2 weddenschap. Daarbij voorspellen we dat Argentinië er met de winst vandoor gaat. Voor hen krijg je een quotering van 1.53, terwijl je voor Mexico een quotering van 6.50 krijgt. Dit maakt Argentinië de favoriet voor deze wedstrijd.

Je kunt ervoor kiezen om nu al een weddenschap af te sluiten óf te wachten tot de bookmakers met bonussen en promoties gaan kijken. De verwachting is namelijk dat deze in de vorm van gratis weddenschappen en Odds Boosts meer en meer gaan komen naarmate het toernooi dichterbij komt.

Je kunt er daarbij ook voor kiezen om accounts bij meerdere bookmakers aan te maken. Doe je dit, dan kun je bij meerdere bookmakers profiteren van welkomstbonussen en promoties. Voor het wedden op het WK 2022 raden we aan om te kiezen voor Bet365, BetCity, Circus en Unibet, aangezien zij de beste bonussen en promoties aanbieden.

Voorspelling Argentinië vs Mexico Over/Under 2.5

Op basis van bovenstaande statistieken is onze voorspelling Argentinië – Mexico dat er minder dan 2.5 doelpunten gescoord gaan worden. Met een quotering van 1.90 is deze net wat gunstiger dan bij het hierboven genoemde 1X2 weddenschap. Daarnaast baseren we deze voorspelling Argentinië vs. Mexico op het feit dat twee van de laatste 3 wedstrijden in een 2-0 overwinning voor Argentinië zijn geëindigd.

Door de sterke verdediging én aanval van Argentinië is de kans klein dat Mexico gaat scoren, terwijl we wel verwachten dat Argentinië maximaal twee keer trefzeker zal zijn. Dit zien we ook terug in het gemiddelde van de Argentijnse ploeg van de laatste 10 wedstrijden. Hierin zien we dat zij gemiddeld twee keer per wedstrijd scoren en zelfs maar 0.2 doelpunten per wedstrijd tegen krijgen. Dit maakt een maximaal aantal doelpunten van minder dan 2.5 erg realistisch.

Argentinië – Mexico voorspellen: Juiste uitslag

Misschien wel het lastigste weddenschap van allemaal, is het voorspellen van de juiste uitslag. Op basis van de statistieken én de voorspellingen van de bookmakers, zijn er twee uitslagen die we verwachten en die je kunt gebruiken voor een voorspelling Argentinië – Mexico. De eerste voorspelling is afkomstig van bookmakers, die verwachten dat Argentinië met 1-0 gaat winnen. Hiervoor krijg je een quotering van 7.00 keer je inzet.

Op basis van de statistieken hebben we zelf een andere uitslag die we graag aan het lijstje met voorspellingen Argentinië Mexico willen toevoegen. Dat is namelijk een 2-0. Gemiddeld krijgt Argentinië maar 0.2 doelpunten per wedstrijd tegen, terwijl de Argentijnse ploeg zelf gemiddeld 2 keer heeft gescoord in de laatste 10 wedstrijden. Voor deze voorspelling krijg je een quotering van 7.50.

Kijken we puur en alleen naar de quoteringen, dan is Argentinië de grote favoriet om de wedstrijd te gaan winnen. Zij krijgen in alle gevallen een lagere quotering bij het voorspellen van de juiste uitslag. De kans op een 3-0 overwinning (12.00) is zelfs groter dan de kans op een 0-0 gelijkspel (10.00).

Andere weddenschappen voor Argentinië vs Mexico WK 2022

Naast de hierboven genoemde populaire weddenschappen, zijn er ook nog andere weddenschappen die je als gokker kunt gebruiken. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet:

 • Draw no Bet: Bij Draw no Bet krijg je je inzet terug als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Hiervoor krijg je een quotering van 1.18, terwijl je voor Mexico 4.50 krijgt. Hoewel je hierdoor meer zekerheid hebt, is de opbrengst erg laag en zouden we dit niet aanraden als voorspelling Argentinië Mexico. 
 • Double Chance: Aangezien je inzet op twee verschillende uitslagen, zijn de quoteringen hier lager. Zet je in op een overwinning voor Argentinië of een gelijkspel, dan krijg je een quotering van 1.11. Een lage opbrengst, maar een zeer grote kans dat dit uitkomt. 
 • Beide teams scoren: Voor Argentinië lijkt het een zekerheid dat zij een doelpunt maken, maar kijken we naar de statistieken van Mexico dan schatten we de kans niet erg hoog in. We voorspellen daarom dat alleen Argentinië scoort, wat je een quotering van 1.80 oplevert. 
 • Asian Handicap: Bij Circus zijn er twee weddenschappen met handicap, namelijk -0.75 voor Argentinië (1.72) en +0.75 voor Mexico (1.89). Met de statistieken in het achterhoofd is de handicap voor Argentinië een goede wedoptie.

Wedden op Argentinië – Mexico bij WK 2022

In Nederland zijn er momenteel een drietal bookmakers die er met kop en schouders bovenuit steken als we kijken naar het spelaanbod, de quoteringen en de bonussen en promoties die zij aanbieden. Dit zijn:

Bet365 4.9/5 Bet365 Bonus Code
WK 2022 Bonus
€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het WK 2022.
 • voordelen Marge van 6,77% voor het WK voetbal.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.85/5 Circus Bonus Code
WK 2022 Bonus
€250
 • voordelen Biedt gemiddelde quoteringen aan voor het WK 2022 (7,03% marge).
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het WK 2022.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.82/5 Unibet Bonus Code
WK 2022 Bonus
€40
 • voordelen Bookmaker met de hoogste quoteringen voor het WK 2022 (4,93% marge).
 • voordelen Meer dan 128 pre-match weddenschappen op elke wedstrijd van het WK 2022.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Laten we eens gaan kijken welke type weddenschappen de beste legale Nederlandse aanbieders hebben voor het WK 2022 in Qatar.

Wedden op Argentinië vs Mexico bij de beste bookmakers

Bonussen en promoties voor Argentinië vs Mexico wedstrijd

We hebben het er al even over gehad, maar willen nogmaals de WK voetbal bonussen en promoties benadrukken waar je als online gokker gebruik van kunt maken. Bovenstaande online bookmakers bieden namelijk regelmatig bonussen en promoties aan, waarbij we zien dat vooral BetCity en Circus erg goede bonussen hebben. Naast dat je hier recht hebt op gratis speelgeld, Odds Boost of gratis weddenschappen, zijn de bonusvoorwaarden ook nog eens erg goed!

Dit maakt het ook gemakkelijker om de winsten van je account te halen. We raden het daarom aan om deze bonussen goed te bekijken en deze te gebruiken voor een Argentinië Mexico voorspelling. Heb je nog geen account, dan kun je bij deze aanbieders zelfs profiteren van een mooie welkomstbonus!

FIFA WK voetbal 2022 in Qatar

Het WK voetbal vindt dit jaar plaats in Qatar, waarbij het voetbalevenement van 20 november 2022 tot en met 18 december 2022 plaats zal vinden. Daarbij heeft Qatar 8 verschillende speelstadions weten te bouwen in 5 verschillende steden. Tijdens het WK 2022 is het tijdsverschil met Qatar 1 uur. Opvallend aan het WK dit jaar is dat het in de winter plaatsvindt. De belangrijkste reden hiervoor is de extreme hitte in de zomer in Qatar. Daar kan de temperatuur oplopen tot wel 40 graden in de schaduw. Vandaar dat besloten is om het WK in de winter te organiseren.

Kijken we naar de groep van Nederland, dan is Nederland de grote favoriet om er met WK groepswinst in groep A vandoor te gaan met een quotering van 1.22. Voor Nederland verwachten we zelfs dat zij de achtste finale gaan bereiken. Afhankelijk van de vorm én de tegenstander maken zij zelfs kans om verder te geraken in het toernooi.

Hoewel je voor verschillende weddenschappen nu al de mogelijkheid hebt om weddenschappen af te sluiten, zouden we adviseren om te wachten totdat het WK op het punt van beginnen staat. We verwachten namelijk verschillende bonussen en promoties, waaronder Odds Boosts, gratis weddenschappen en extra speelgeld. Zodra deze bonussen beschikbaar komen, houden wij je natuurlijk op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.