Nederland vs. Gibraltar voorspelling

Het Nederlands elftal zal zich in Groep B direct proberen te plaatsen voor het EK voetbal in 2024. Daarvoor mag een overwinning in de wedstrijd tegen Gibraltar niet ontbreken. In deze gids gaan we kijken naar een Nederland Gibraltar voorspelling, waaronder bijvoorbeeld het aantal doelpunten dat we voorspellen, of beide teams gaan scoren en welk land de grote favoriet voor deze wedstrijd is.

Nederland vs Gibraltar27 maart 2023
20:45 Nederlandse tijd
Bet365 Odds boosts voor Nederland vs Gibraltar
Voorspelling Nederland vs Gibraltar met Bet365

Bet365 heeft voor deze wedstrijd verschillende odds boosts die wij zeker kunnen aanraden:

 • SUPER BOOST >>> 1e doelpuntenmaker: Memphis Depay met odds van 2,75 -> 4,50

Gibraltar Nederland voetbal 2023 quoteringen voor EK 2024 kwalificatie

Bij verschillende bookmakers in Nederland is het mogelijk om een voorspelling Nederland Gibraltar te doen, waarbij je in kunt zetten op allerlei verschillende weddenschappen. Wij hebben hieronder de quoteringen voor je op een rij gezet, afkomstig van de beste een meest betrouwbare bookmaker in Nederland, namelijk Bet365.

Wedtype🇳🇱 NederlandGelijkspel🇬🇮 Gibraltar
1X21.00629.00101.00
Dubbele kans🇳🇱 Nederland of gelijkspel: 1.001🇳🇱 Nederland of 🇬🇮 Gibraltar: 1.006🇬🇮 Gibraltar of gelijkspel: 29.00
Beide teams scorenJa: 4.33Nee: 1.20
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.03Minder dan 2.5: 15.00
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is. Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Nederland vs Gibraltar bij BET365 met een bonus van €100 in wedkredieten met VIPMAX bonuscode.

Nederland – Gibraltar voetbal 2023 voorspellen

Laten we beginnen met onze belangrijkste Nederland Gibraltar voorspelling, namelijk dat Nederland aan het langste eind gaat trekken. Nederland speelde namelijk ook al de kwalificatiewedstrijden voor het WK voetbal in Qatar tegen Gibraltar, waarbij zowel de uit- als thuiswedstrijd eenvoudig gewonnen werd. In de uitwedstrijd werd er met 0-7 gewonnen, terwijl de thuiswedstrijd met 6-0 werd gewonnen.

Dat Nederland de grote favoriet is, zien we ook terug in de quoteringen van de bookmakers als we kijken naar de groepswinnaar. Ondanks dat Frankrijk met een quotering van 1.36 de favoriet is om de groep te winnen, staat Nederland met 3.50 op een tweede plek. Voor Gibraltar krijg je zelfs 4501.00 als zij de groep weten te winnen. We verwachten dit verschil in kwaliteit ook weer op het veld terug te zien. De volledige quoteringen voor de winnaar in Groep B zijn:

 • 🇫🇷 Frankrijk: 1.36
 • 🇳🇱 Nederland: 3.50
 • 🇬🇷 Griekenland: 21.00
 • 🇮🇪 Ierland: 34.00
 • 🇬🇮 Gibraltar: 4501.00

Doordat het verschil tussen beide groepen zo groot is en een voorspelling Nederland – Gibraltar erg voor de hand ligt, is het moeilijk om een weddenschap te plaatsen dat de moeite waard is. Op dat gebied zouden we daarom een tweetal aanbevelingen willen doen. De eerste is om gebruik te maken van een combinatieweddenschap en deze wedstrijd met andere wedstrijden te combineren. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een hoge score te voorspellen, bijvoorbeeld het voorspellen van meer dan 5.5 doelpunten. Zoals we hierboven al benoemde eindigde de laatste twee wedstrijden in 6-0 en 0-7 voor het Nederlands team. De kans op meer dan 5.5 doelpunten is dan ook dik aanwezig.

Gibraltar Nederland voorspellingen 2023

Nederland vs Gibraltar voorspelling

Om een goede Nederland Gibraltar voorspelling te kunnen doen, is het belangrijk om eerst de kenmerken van de wedstrijden duidelijk te hebben. Nederland zal een thuiswedstrijd spelen in de Rotterdamse Kuip, waarbij er mogelijk een eerste plek in Groep B op het spel staat. De wedstrijd begint om 20:45 op 27 maart 2023, waarbij Nederland duidelijk de topfavoriet is om er met de overwinning vandoor te gaan.

Naast dat we verwachten dat Nederland de wedstrijd gaat winnen, hebben we ook nog een aantal andere wedtips. Geheel in lijn met de vorige ontmoetingen tussen beide teams, verwachten we dat 🇳🇱 Nederland veel doelpunten gaat maken. Daarnaast denken we ook niet dat beide teams gaan scoren, daar Gibraltar in de eerdere ontmoetingen met Nederland ook niet wist te scoren. We denken dat Nederland – Gibraltar 2023 niet veel anders gaat zijn.

Ondanks dat we onze voorspelling Nederland Gibraltar kunnen baseren op eerdere ontmoetingen tussen beide teams, willen we ook nog de sterke en zwakke punten van beide teams onder de aandacht brengen. Laten we beginnen met Nederland, het thuisspelende team.

Analyse Nederlands elftal

Nederland

Laten we beginnen met het 🇳🇱 Nederlands elftal, dat onlangs op het WK 2022 nog werd uitgeschakeld door de uiteindelijke wereldkampioen Argentinië. Het elftal bestaat al jarenlang uit verschillende wereldtoppers, vooral op verdedigend gebied. Zo spelen Virgil van Dijk, Nathan Aké en Matthijs de Ligt stuk voor stuk bij wereldploegen in Europa. Hier hebben we ook direct het sterke punt van Nederland te pakken, daar zij verdedigend sterk zijn en over het algemeen weinig doelpunten tegen krijgen.

Vooral op aanvallend gebied heeft Nederland de laatste jaren wat problemen. Ondanks dat er spelers zijn die bij grote teams in Europa spelen, hebben zij vaak moeite om het verschil te maken in de grote wedstrijden. We verwachten echter dat dit tegen Gibraltar geen enkel probleem zal zijn. In de twee voorgaande wedstrijden werden ook vrijwel alle doelpunten gemaakt door spelers die naar alle waarschijnlijkheid nog steeds zullen worden opgeroepen door de nieuwe bondscoach Ronald Koeman.

Een punt waar je rekening mee moet houden bij het doen van een Nederland Gibraltar voorspelling is dat Nederland sinds het WK 2022 over een nieuwe bondscoach beschikt, namelijk Ronald Koeman. Hoewel de kwaliteiten van de spelers niet zijn veranderd, kan het wel zijn dat Koeman in een ander systeem wil spelen. Dit kan natuurlijk ook consequenties hebben voor de manier van spelen, de effectiviteit en de automatismen die zijn ingeslepen.

Analyse elftal Gibraltar

Gibraltar

Op het moment van schrijven staat Gibraltar op een 200e plek op de wereldranglijst. Dit is natuurlijk ook niet vreemd als je bedenkt dat er op heel Gibraltar maar één voetbalstadion is. Hier worden niet alleen alle interlands afgewerkt, maar spelen ook vrijwel alle lokale voetbalclubs hun wedstrijden. Door het beperkte aantal voetballers in het land, zijn we ook direct bij het zwakke punt van de ploeg aangekomen. Zij hebben namelijk maar vier echte profvoetballers die met voetbal hun geld kunnen verdienen. De overige selectiespelers hebben naast hun werk als profvoetballer, ook nog een andere baan.

Toch wil dat niet zeggen dat Gibraltar niet kan verrassen, misschien wel het grootste sterke punt van Gibraltar. Zij wisten de laatste wedstrijden te winnen tegen onder meer Andorra en Liechtenstein. Hoewel dit natuurlijk geen hoogvliegers zijn, laat het wel zien dat de ploeg weldegelijk in staat is om punten te halen. Daarnaast wisten zij ook nog eens in 4 van de laatste 6 wedstrijden een doelpunt te maken. Dit kan voor jou als gokker ook een risico opleveren voor het weddenschappen ‘Beide teams scoren’.

Kortom, op basis van deze gegevens lijkt een Nederland Gibraltar voorspelling al vrij eenvoudig. Toch hebben we ook naar verschillende andere aspecten gekeken, waaronder de vorm van de laatste wedstrijden. Daar komen we zo nog op terug.

Voorspelling Nederland Gibraltar voetbal 2023

Onze Nederland Gibraltar voorspelling is dat Nederland er met een ruime overwinning vandoor gaat. Nederland speelt een thuiswedstrijd en zal goede cijfers neer willen zetten tegen Gibraltar, daar ook het doelsaldo een belangrijke rol kan gaan spelen in de groepsfase. Als we kijken naar de spelers die de doelpunten moeten gaan maken, dan lijkt Memphis Depay een goede kanshebber te zijn. Hij wist in de voorgaande twee duels tegen Gibraltar ook al viermaal het net te vinden.

Door de vele doelpunten die Nederland tegen Gibraltar lijkt te gaan maken, is de kans dat andere voorhoedespelers het net gaan vinden ook zeer aanwezig. Denk daarbij aan spelers als:

 • Arnaut Danjuma
 • Donyell Malen
 • Wout Weghorst
 • Steven Berghuis
 • Luuk de Jong

Wil je een Nederland Gibraltar voorspelling doen met betrekking tot de speler die tegen Gibraltar gaat scoren, dan zouden wij kiezen voor Memphis Depay of Cody Gakpo. Let er vooraf wel goed op dat deze speler ook in de basis staat of zelfs fit genoeg is om te kunnen spelen.

Voorspelling Gibraltar Nederland Analyse

Naast dat we naar de sterke en zwakke punten van beide ploegen moeten kijken, is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de resultaten van de laatste 10 wedstrijden. Hieruit krijgen we een goed beeld van de vorm van beide ploegen. Beide ploegen hebben inmiddels al hun eerste wedstrijd gespeeld in deze kwalificatiereeks. Deze wedstrijd is echter niet meegenomen in deze statistieken.

Daarnaast moeten we ook vermelden dat er van veel wedstrijden van Gibraltar geen statistieken beschikbaar zijn. Op het gebied van de resultaten hebben we de laatste 10 wedstrijden gepakt. Kijken we naar de overige statistieken, dan hebben alleen de statistieken van 6 van de laatste 10 wedstrijden. Laten we eens gaan kijken.

Laatste 10 wedstrijden🇳🇱 Nederland🇬🇮 Gibraltar
Winst – Gelijk – Verlies7W – 3G2W – 3G – 5V
Balbezit55.4%27.8%
Doelpunten voor226
Doelpunten voor per wedstrijd2.20.6
Doelpunten tegen918
Doelpunten tegen per wedstrijd0.91.8
Schoten per wedstrijd11.25.1
Schoten op doel3812
Schoten op doel per wedstrijd3.81.2
TopscorerGakpo (5)Walker (1)
Overtredingen per wedstrijd15.69.6
Gele kaarten per wedstrijd2.22.1
Rode kaarten per wedstrijd0.10

Als we kijken naar de statistieken kan een hoge score bijna niet uitblijven. Nederland weet elke wedstrijd wel een doelpunt te maken, waarbij het in de laatste 10 wedstrijden speelde tegen toplanden als Argentinië, België, Polen en Wales. Hierdoor lijkt de kans ook zeer aanwezig dat zij tegen Gibraltar veel doelpunten gaan maken. Zij kregen namelijk veel doelpunten tegen, ondanks dat zij tegen landen speelde die eigenlijk niet eens tot de middenmoot in Europa behoren. Een wedtip van meer dan 4.5 of zelfs 5.5 doelpunten in deze wedstrijd behoort daarom tot de mogelijkheden.

Geheel in lijn met de statistieken van de laatste 10 wedstrijden, verwachten we dat Nederland het overgrote deel van het balbezit gaat hebben. Dit komt vooral door de statistieken van Gibraltar, die gemiddeld maar 27.8% balbezit in een wedstrijd hebben. Daarbij verwachten we wel dat het een redelijk vriendschappelijke wedstrijd gaat worden, aangezien beide ploegen niet veel gele en rode kaarten pakken.

Op basis van de statistieken willen we ook de wedtip meegeven dat Cody Gakpo een doelpunt gaat maken. Hij is de laatste wedstrijden voor Nederland erg goed in vorm en heeft ook bij Liverpool al laten zien van waarde te kunnen zijn. Samen met Memphis Depay lijkt hij een van de belangrijkste kandidaten voor een doelpunt tegen Gibraltar.

Wedden op Nederland bij EK 2024

In Nederland zijn er verschillende online aanbieders waar je weddenschappen op de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024 kunt afsluiten, zowel op Nederland als op andere landen. Wij hebben alle Nederlandse aanbieders beoordeelt en volgens ons zijn onderstaande 3 bookmakers de beste om weddenschappen af te sluiten op het EK voetbal 2024.

Bet365 4.90/5 Bet365 Bonus Code

€100
 • voordelen Het grootste aantal weddenschappen voor het EK 2024.
 • voordelen De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • voordelen Gebruikt een mobiele applicatie.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.59/5 Circus Promotiecode

€250
 • voordelen Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • voordelen Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het EK 2024.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.

Bonussen en promoties voor Nederland vs Gibraltar

Alle hierboven genoemde aanbieders hebben regelmatig nieuwe bonussen en promoties voor EK wedstrijden. Ook voor Nederland vs. Gibraltar verwachten we deze promoties, zowel voor nieuwe gokkers als voor bestaande gokkers. Daarbij zijn de bonussen van Circus zeker het overwegen waard, daar zij enorm gunstige bonusvoorwaarden hanteren en het bonusgeld vaak ook snel op te nemen is.

Voor bestaande gokkers zijn dit vaak promoties in de vorm van Bet Builders, het inzetten van een bedrag om een gratis weddenschap te ontgrendelen of verbeterde quoteringen. Voor nieuwe gokkers is er vaak een Odds Boost te vinden, waarbij de quotering voor (een van) beide ploegen kan oplopen tot wel 50.00 keer je inzet.

In beide gevallen raden we het aan om de bonusvoorwaarden goed door te lezen. Hier staat namelijk in waar je voor, tijdens en na de weddenschap aan moet voldoen om de bonus te kunnen claimen of inzetten!

Aanbevolen weddenschappen voor Nederland vs Gibraltar

Op basis van bovenstaande statistieken, de vorm van beide landen in de laatste wedstrijden, de spelers die zij hebben én natuurlijk de quoteringen bij de bookmakers, hebben we hieronder onze Nederland Gibraltar voorspelling gedaan bij een aantal weddenschappen gedaan.

1X2 – winst voor Nederland

Natuurlijk adviseren we om in te zetten op een overwinning voor Nederland. Let daarbij vooral op bookmakers die een Odds Boost van 50 of 100 keer je inzet aanbieden én je hierbij de mogelijkheid bieden om in te zetten op Nederland. We zien dit namelijk vrijwel als zekerheid, aangezien Nederland een duidelijk voordeel heeft ten opzichte van Gibraltar.

Let op: Voor een Nederland Gibraltar voorspelling krijg je bij dit type weddenschap een erg lage quotering (1.001) en is wat ons betreft niet het risico waard, tenzij je een Odds Boost krijgt.

Denk er daarbij aan dat je accounts bij verschillende bookmakers kunt aanmaken om meerdere bonussen te claimen. Vanwege de uitstekende bonussen bij Circus, zouden we hen aanraden. Hierdoor kun je ook meerdere voorspellingen Nederland vs. Gibraltar doen!

Over/Under 5.5

Daarnaast is onze Nederland Gibraltar voorspelling met betrekking tot het aantal doelpunten dat er meer dan 5.5 doelpunten gaan vallen. Dit komt omdat Nederland in de laatste twee wedstrijden tegen Gibraltar maar liefst 13 keer wist te scoren. Daarnaast laten ook de doelpunten van Nederland en tegendoelpunten van Gibraltar zien dat dit de moeite waard is. Ook zijn de quoteringen voor een dergelijk aantal doelpunten vaak de moeite waard.

Andere type weddenschappen voor Nederland vs. Gibraltar

En tot slot hebben we nog een aantal weddenschappen die minder vaak gebruikt zijn, maar toch de moeite waard zijn om te bekijken:

 • Beide teams scoren: Aangezien de kans dat Gibraltar scoort erg klein is, liggen de quoteringen voor dit weddenschap waarschijnlijk erg hoog. Dit zorgt ervoor dat het wellicht een gokje waard is.
 • Handicap: Een uitstekend weddenschap voor deze wedstrijd, waarbij we adviseren om Nederland een flinke achterstand te geven en te laten winnen, of Gibraltar een flinke voorsprong te geven en te laten winnen. 
 • Spelers die scoren: Ook het inzetten op een of meerdere spelers die scoren kan de moeite waard zijn. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Cody Gakpo of Memphis Depay. 
 • Wedden op doelpunten: En tot slot nog het wedden op doelpunten, bijvoorbeeld wie het eerste doelpunt maakt of wanneer dit doelpunt gemaakt gaat worden.

EK 2024 in Duitsland

Het EK 2024 zal van vrijdag 24 juni 2024 tot zondag 14 juli 2024 gehouden worden in Duitsland. In de komende maanden zullen de nationale teams van 53 landen het tegen elkaar opnemen om een plek veilig te stellen op dat EK. Nederland is in de kwalificatiecyclus ingedeeld in groep B, samen met de volgende landen:

 • Frankrijk
 • Gibraltar
 • Griekenland
 • Ierland

Dit zorgt er direct voor dat Nederland niet de favoriet is om er met de groepswinst vandoor te gaan, dat is namelijk Frankrijk. Toch verwachten we enorm veel spanning in de wedstrijden tussen Frankrijk en Nederland. Doordat de ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn, is het ook geen verrassing als Nederland er uiteindelijk met de groepswinst vandoor gaat.

Aangezien het WK 2024 in Duitsland wordt gehouden, hebben we niet te maken met een tijdsverschil. Alle wedstrijden waarin de ploegen zich proberen te kwalificeren voor het EK 2024 zullen dit jaar gespeeld worden, waaronder dus verschillende wedstrijden van het Nederlands elftal. Zij zullen de eerste twee wedstrijden in maart spelen tegen respectievelijk Frankrijk en Gibraltar. Je kunt voor Nederland Gibraltar binnenkort al een voorspelling doen, evenals voor de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk. Daarna zullen we moeten wachten tot september totdat het Nederlands elftal weer in actie komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Ik wil bonussen, aanbiedingen, en gokcontent weergeven
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.