Nederland vs. Griekenland voorspelling

Nederland vs. Griekenland op 07.09.2023 om 20:45
Winst van Nederland
Nederland
Nederland
07.09.2023 om 20:45
Quotering: 50.00
1.46 50.00
Zet als nieuwe speler op Nederland tegen Griekenland op winst van Nederland in de EK kwalificatie 23/24 met een Odds Boost van 50.00. Win als Nederland de wedstrijd weet te winnen. Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal €10 storten en de Super Odds welkomstbonus gebruiken bij Circus, die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is. Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.
Nederland vs Griekenland - EK kwalificatie 07.09.2023

Nederland speelt haar derde wedstrijd in de EK 2024 kwalificatiecyclus tegen Griekenland. Hoe laat begint de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Griekenland? Op 7 september 2023 nemen zij het om 20:45 in het Philips Stadion op tegen Griekenland. Griekenland staat met een wedstrijd meer gespeeld op een 2e plek in de poule, terwijl Nederland met twee gespeelde wedstrijden op een 4e plek staat.

Natuurlijk is Nederland de absolute topfavoriet gezien de resultaten op het WK en het verschil in kwaliteit. Op voorhand kunnen we daarom alvast een aantal Griekenland Nederland voorspellingen doen:

In deze gids gaan we kijken naar een Nederland vs. Griekenland voorspelling, waarbij we alvast een aantal aanbevelingen kunnen verklappen:

 1. 1X2: Winst van Nederland (quotering 1.44)
 2. Beide teams scoren – Nee (quotering 1.72)
 3. Meer dan 2.5 doelpunten (quotering 1.80)

Nederland vs. Griekenland kansen voor EK 2024 kwalificatie

Onze Griekenland Nederland voorspelling is natuurlijk dat Nederland gaat winnen. Zij zijn de favoriet én moeten winnen om uitzicht te houden op de benodigde tweede plek. Ook bij de bookmakers in Nederland de favoriet, wat te zien is aan de quoteringen die zij voor de verschillende weddenschappen hanteren. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Wedtype🇳🇱 NederlandGelijkspel🇬🇷 Griekenland
1X21.444.337.00
Dubbele kansNederland of gelijkspel: 1.10Nederland of Griekenland: 1.20Griekenland of gelijkspel: 2.62
Draw no Bet1.145.50
Beide teams scorenJa: 2.00Nee: 1.72
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.80Minder dan 2.5: 2.00

Wedden op Nederland vs. Griekenland bij Bet365 met een bonus van €50 in wedkredieten.

Wie is de favoriet om de wedstrijd Nederland – Griekenland te winnen in september 2023?

Gezien de quoteringen van de bookmakers is Nederland de favoriet om de winst te pakken. Zij beschikken over meer kwaliteit, scoren gemakkelijker en krijgen over het algemeen minder doelpunten tegen. De voorspelling Nederland Griekenland is daarmee snel gemaakt!

Nederland – Griekenland voetbal 2023 voorspellen

Onze voorspelling Nederland Griekenland is dat Nederland de EK-kwalificatiewedstrijd op 07.09.2023 gaat winnen. De specialisten en bookmakers zijn het erover eens dat Nederland veel meer kwaliteit bezit dan de Grieken, waardoor de kans op een overwinning voor Griekenland erg laag ligt. Daarnaast schatten we de kans klein in dat Griekenland een doelpunt gaat maken tegen Nederland, waardoor we uitkomen op een Nederland tegen Griekenland voorspelling van 2-0 of 3-0.

Ondanks dat Nederland favoriet is, staat Griekenland op dit moment wel hoger in de poule. Zij staan namelijk op een tweede plaats, voornamelijk omdat Nederland nog maar twee wedstrijden speelde en Griekenland er al drie speelde. Voor Nederland staan er nog zes wedstrijden op het programma, waardoor er nog veel ruimte voor verbetering is. Eind november 2023 zullen alle wedstrijden in de poule gespeelde zijn. Laten we eens kijken naar de huidige ranking en de quoteringen voor het winnen van Groep B.

Quoteringen voor de winnaar in Groep B:

 1. 🇫🇷 Frankrijk: 1.12
 2. 🇳🇱 Nederland: 6.00
 3. 🇬🇷 Griekenland: 34.00
 4. 🇮🇪 Ierland: 126.00
 5. 🇬🇮 Gibraltar: –

Nederland tegen Griekenland voorspellingen 2023 bij EK 2024 kwalificatie

Laten we beginnen met onze voorspelling Nederland Griekenland, namelijk dat Nederland de wedstrijd gaat winnen. Deze wordt gespeeld om 20:45 op 7 september 2023 in het Philips Stadion in Eindhoven. Dit Nederland Griekenland EK-kwalificatie duel is vooral belangrijk voor Nederland, daar Griekenland een van de belangrijkste kandidaten in de strijd om de 2e plek. Laten we eens kijken waarom Nederland de grote favoriet is.

Het Nederlands elftal – de favoriet

Nederland

Te beginnen met het Nederlands elftal. Kijken we naar de verdediging van Oranje, dan staan er verschillende spelers van topkwaliteit in de ploeg. Denk daarbij aan Virgil van Dijk, Nathan Aké, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij. Dit is ook de reden dat de bookmakers denken dat Griekenland niet gaat scoren tegen Oranje.

Kijken we naar de wedstrijden van het Nederlands elftal, dan weten zij veel gevaar te stichten. Dit ligt vooral aan Cody Gakpo en Memphis Depay. Zij hebben een groot deel van de laatste doelpunten voor hun rekening genomen. Als we in moesten zetten op een speler die een doelpunt gaat maken, dan zouden we inzetten op een van beide mannen.

Het Griekse elftal

Griekenland

Griekenland heeft het afgelopen WK niet meegedaan, aangezien zij zich niet wisten te kwalificeren. In de Nations League komen de Grieken ook uit in League C, terwijl Nederland in League A uitkomt. Ondanks dat Griekenland afgelopen jaar wist te promoveren uit de C-League, komt dit vooral doordat andere landen nog slechter presteerde.

Door het gebrek aan kwaliteit in de ploeg is het zeer verrassend dat zij op een tweede plek in de poule staan. Ondanks dat verwachten we alsnog dat Nederland deze wedstrijd op haar naam gaat zetten. Onze Nederland – Griekenland 7 september 2023 voorspelling is dan ook dat Nederland gaat winnen.

Onze voorspellingen Nederland vs. Griekenland voetbal 2023

Onze voorspelling is dus dat Nederland de wedstrijd gaat winnen. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo interessant om in te zetten op het Nederlands elftal, vooral omdat de quoteringen erg laag zijn. We adviseren daarom ook om het standaard 1X2 weddenschap te vermijden.

Een aantal andere wedtips die we zouden adviseren zijn om in te zetten op weddenschappen met wat meer risico. Denk daarbij aan:

 • Cody Gakpo of Memphis Depay scoren: Beide aanvallers zijn de laatste wedstrijden van Nederland enorm goed op dreef. Met hogere quoteringen is dit een interessante tip. 
 • Beide teams scoren: We verwachten niet dat Griekenland een doelpunt gaat maken. Door voor dit weddenschap te kiezen, liggen de quoteringen automatisch wat hoger.
 • Inzetten met handicap: Geef Nederland een fictieve achterstand van 1 of zelfs 2 doelpunten om de quoteringen omhoog te krikken. 
 • Correcte score: En tot slot nog het voorspellen van de juiste score. De bookmakers, waaronder Bet365, verwachten dat Nederland met 2-0 of 3-0 gaat winnen.

Wil je profiteren van mooie bonussen, dan raden we aan om voor de voorspelling Nederland Griekenland te kijken naar de Odds Boosts van Circus of Jack’s. Dit zijn zeer interessante bonussen, aangezien je met een lage inzet toch een mooi bedrag kunt winnen.

Nederland Griekenland Analysis

Om een goed beeld te krijgen van beide teams, is het belangrijk om te bekijken hoe zij de laatste wedstrijden presteerde. Daarom hebben we naar de laatste vijf wedstrijden gekeken als basis voor een voorspelling Griekenland – Nederland.

Laatste 5 wedstrijden🇳🇱 Nederland🇬🇷 Griekenland
Winst – Gelijk – Verlies1W – 1G – 3V3W – 1G – 1V
Balbezit61%68%
Doelpunten voor96
Doelpunten voor per wedstrijd1.61.2
Doelpunten tegen135
Doelpunten tegen per wedstrijd2.61.0
Schoten per wedstrijd2014
Overtredingen per wedstrijd169

Als we kijken naar de statistieken van de laatste wedstrijden, dan lijkt Griekenland de favoriet. Toch geeft dit een enorm vertekend beeld, daar Nederland onder meer nog twee wedstrijden op het WK speelde, twee wedstrijden in de Nations League en een wedstrijd tegen Frankrijk. Hierdoor heeft Nederland maar weinig punten weten te verzamelen.

In al deze wedstrijden wisten zij wél veel doelpunten te maken, maar kregen zij ook aardig wat doelpunten tegen. Het lijkt er dus op dat het mogelijk is om in te zetten op een doelpunt voor de Grieken. Hier krijg je dan ook mooie quoteringen voor. Qua schoten op doel zouden we kiezen voor een Over/Under weddenschap, terwijl we verwachten dat Nederland veel meer balbezit gaat hebben dan de Grieken.

Wedden op Nederland bij EK 2024 kwalificatie

De meeste Nederlanders maken gebruik van het wedden op het Nederlands elftal. Ook de Griekenland – Nederland 2023 wedstrijd biedt hiervoor een uitstekende mogelijkheid. Eerst staat echter de wedstrijd Nederland – Griekenland op het programma. Laten we eens kijken bij welke bookmakers we een weddenschap op deze wedstrijd zouden aanraden:

Bet365 4.92/5 Bet365 Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Groot aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • voordelen Mobiele app.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.84/5 Unibet Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Groot aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • voordelen Mobiele app.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.83/5 Circus Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • voordelen Marge van 6,09%.
 • voordelen Prima promoties en een gebruiksvriendelijke website.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Jacks.nl 4.82/5 Jacks Bonus Code
Welkomstbonus
€60
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Odds boosts en andere promoties.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Bet365BetCityCircusJacks.nl
Inzetten op de winnaar✔️✔️✔️✔️
Correcte Score✔️✔️✔️✔️
Over/Under✔️✔️✔️✔️
Handicap✔️✔️✔️✔️
Bet Builder✔️✔️✔️✔️
Beide teams scoren✔️✔️✔️✔️
Draw No Bet✔️✔️✔️✔️

Kies je ervoor om bij een van deze bookmakers een Griekenland Nederland voetbal 2023 weddenschap te plaatsen, dan is het advies om naar onze strategieën en tips te kijken, waarmee de kans stijgt dat een weddenschap succesvol is.

Denk daarbij aan het wedden met een bonus of het live wedden op voetbal. Kies je hier namelijk voor, dan kun je inspelen op de ontwikkelingen in een wedstrijd. Daarbij kun je vaak inzetten vanaf je mobiele telefoon, waardoor het een stuk sneller gaat. Dit is zeker het geval als je kiest voor bookmakers als Bet365 of Unibet, aangezien zij een mobiele applicatie aanbieden.

Wedtips voor Nederland – Griekenland wedstrijd op 07.09.2023

Hieronder hebben we voor het gemak nog een aantal wedtips voor Nederland vs. Griekenland 2023 op een rij gezet.

 • 1X2 (winst voor Nederland) – Hoewel Nederland natuurlijk de favoriet is voor de overwinning in deze wedstrijd, zou het niet onze voorspelling Nederland – Griekenland zijn. Dit komt omdat de quoteringen erg laag liggen. Wil je toch van dit simpele weddenschap gebruikmaken, dan zouden we adviseren om gebruik te maken van de Odds Boost van Circus of Jack’s.
 • Over/Under 3.5 – Daarnaast verwachten we meer dan 3.5 doelpunten in deze wedstrijd. Nederland heeft laten zien veel te kunnen scoren, ook tegen de grotere landen. Ook Griekenland maakt in haar laatste wedstrijden regelmatig een doelpunt, terwijl Nederland alleen tegen Gibraltar de nul wist te houden. Wat ons betreft is het dus de moeite waard om hier op in te zetten.
 • Draw no bet – Dit zijn wat ons betreft de twee belangrijkste weddenschappen waar je gebruik van kunt maken. Wil je wat risico nemen, dan kun je ook nog kiezen voor een Draw no Bet met inzet Griekenland. Hiervoor krijg je nog steeds mooie quoteringen, aangezien de bookmakers niet verwachten dat Griekenland een kans maakt.
 • Juiste score – Neem je nog meer risico, dan kun je proberen om de juiste score te voorspellen. Bij de bookmakers is een 2-0 of 3-0 overwinning van Nederland erg populair, maar je kunt het zo gek maken als je wil. Let er wel op dat de score precies juist moet zijn om in de prijzen te vallen.
 • Handicap – Tot slot nog een weddenschap waarmee je het risico kunt verhogen of juist beperken. Dit doe je door een weddenschap te plaatsen met een handicap. We zouden adviseren om Griekenland een virtuele voorsprong te geven, maar Nederland te laten winnen. In dat geval krijg je alsnog mooie quoteringen voor een overwinning van Nederland.

EK 2024 in Frankrijk

Nederland is op dit moment niet de favoriet om er met de groepswinst vandoor te gaan. Frankrijk staat namelijk op een eerste plek en is bij de bookmakers de favoriet. Desondanks komt er nog een wedstrijd tussen beide landen aan, waarbij Nederland wellicht de eerste plek in groep B kan overnemen. Daarnaast zijn er ook nog andere wedstrijden in de groep die gespeeld moeten worden.

De eerste twee landen plaatsen zich direct voor het EK 2024, waardoor het belangrijk is dat Nederland haar duel van Griekenland wint. Is dat het geval, dan stijgen zij direct op de ranglijst in de poule en ziet alles er een stuk rooskleuriger uit.

Naast de wedstrijd tegen Griekenland, kun je ook nog veel andere wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Aangezien alle wedstrijden in Europa worden afgewerkt, is er sprake van een minimaal of zelfs geen tijdsverschil. De komende tijd kun je dus genieten van het Nederlands elftal. In september speelt Nederland niet alleen tegen Griekenland, maar ook nog tegen Ierland.

Later dit jaar gaan zij het nog opnemen tegen Frankrijk, Griekenland, Ierland en Gibraltar. De eerste twee wedstrijden staan gepland voor oktober, terwijl de laatste twee gepland staan voor november. Kortom, nog genoeg om van te genieten dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Ik wil bonussen, aanbiedingen, en gokcontent weergeven
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.