Frankrijk vs Nederland voorspelling

Frankrijk
Frankrijk wint
Nederland
Nederland wint
Quotering:
5.00 100.00
Wedden op Nederland bij BETCITY
Voorspellen Frankrijk vs Nederland wedstrijd bij EK 2024 kwalificatie (24 maart 2023 om 20:45)

*Odds voor Frankrijk – Nederland voor het EK voetbal 2023 kwalificatie zijn in het voordeel van Nederland met een 100.00x keer je inzet Odds Boost van BetCity.

 1. Registreer je bij BetCity via onze link.
 2. Stort €20 of meer.
 3. Wed €1 op de wedstrijd Frankrijk vs. Nederland in de bonus tab.
 4. Win €100 als Nederland de wedstrijd wint.

Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is. Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.

Onze wedtips voor Frankrijk vs Nederland wedstrijd bij EK 2024 kwalificatie:

 1. 1X2: Winst van Nederland (quotering 4.50)
 2. Beide teams scoren – Ja (quotering 1.83)
 3. Meer dan 2.5 doelpunten (quotering 1.85)

Bookmakers voorspellen de kans dat 🇫🇷 Frankrijk wint van Nederland op ongeveer 50,9%, terwijl een overwinning van 🇳🇱 Nederland wordt geschat op 21,9%. Er is ook een kans van 27,2% dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt.

Wedden op Frankrijk – Nederland bij bet365 met een bonus van €100 in wedkredieten.

In een van de spannendste EK kwalificatiewedstrijden van dit jaar neemt Nederland het op 24 Maart op tegen Frankrijk! De wedstrijd van Frankrijk tegen Nederland beloofd een spannende maar vooral ook leuke wedstrijd te worden voor Oranje, en we verwachten ook dat er heel wat goals zullen vallen.

Zoals je in onze voorspellingen kunt zien verwachten we dat het doelpuntenaantal de 2.5 zal passeren en voorspellen we ook dat beide teams zullen scoren. Of Nederland wint valt nog te zien, maar het lijkt ons een voordelige weddenschap om op in te zetten gezien de quoteringen en de vorm van beide team.

🇫🇷 Frankrijk is deze wedstrijd de favoriet, maar als Nederland blijft spelen hoe ze de afgelopen tijd spelen dan denken we dat ze een goede kans maken om er met de winst vandoor te gaan. Wat er ook gebeurt, wij hebben er in ieder geval zin in!

Frankrijk vs Nederland quoteringen – EK 2024 kwalificatie

Nederland vs Frankrijk wordt voor Oranje het eerste kwalificatieduel van het jaar en beide teams zullen goed aan de kwalificatierace willen beginnen. De quoteringen reflecteren dit ook en er vallen voor slimme gokkers een aantal leuke weddenschappen te plaatsen.

Wedtype🇫🇷 Frankrijk Gelijkspel🇳🇱 Nederland
1X21.723.804.50
Dubbele kans🇫🇷 Frankrijk of gelijkspel: 1.18🇫🇷 Frankrijk of 🇳🇱 Nederland: 1.25Gelijkspel of 🇳🇱 Nederland: 2.05
Draw no Bet1.303.40
Beide teams scorenJa: 1.83Nee: 1.83
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.85Minder dan 2.5: 1.95
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (24.03.2023). Op de website van Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Frankrijk vs Nederland bij Bet365 met een bonus van €100 in wedkredieten.

Frankrijk – Nederland voetbal 2023 voorspellen

Voetbal wedstrijden voorspellen is niet altijd even makkelijk. Niet alleen zijn beide teams meestal erg verschillend, zowel in opstelling en speelstijl, maar hun vorm speelt ook een belangrijke rol. Nederland heeft de afgelopen jaren al een aantal keer van Frankrijk kunnen winnen en hoewel Frankrijk misschien de favoriet is zal het ons niets verbazen als Nederland toch weet te verassen.

Onze voorspelling is dus dat 🇳🇱 Nederland de wedstrijd zal winnen en we verwachten ook dat dit gezien de quoteringen een goede weddenschap is die erg voordelig uit kan pakken. Hoe dan ook wordt het een lastige wedstrijd worden dus zijn weddenschappen op gelijkspel of op dat Frankrijk wint ook verre van slechte voorspellingen.

Als je een zo groot mogelijke kans wilt om je weddenschap te winnen dan is het beter om in te zetten op 🇫🇷 Frankrijk – dit geven we ook gewoon eerlijk toe. De bookmakers geven namelijk lagere quoteringen voor Frankrijk dan voor Nederland. Hoe lager de quoteringen hoe hoger de kans op een winst wordt geschat en het lijkt erop dat Frankrijk duidelijke de favoriet is.

Gezien beide teams maar zelden gelijk spelen is een double chance weddenschap waarbij je inzet op dat het geen gelijkspel wordt ook een goede optie. De quoteringen zijn dan wel erg laag maar de kans dat de weddenschap wint is dan wel een stuk groter.

Quoteringen winnaar groep B:

 • 🇫🇷 Frankrijk: 1.80
 • 🇳🇱 Nederland: 2.20
 • 🇬🇷 Griekenland: 21.00
 • 🇮🇪 Ireland: 26.00
 • 🇬🇮 Gibraltar: 4501.00

Zoals je kunt zien maken zowel Nederland als Frankrijk veel kans op de groepswinst met quoteringen van rond de twee. Frankrijk heeft een iets lagere quotering, maar over het algemeen is de kans groot dat beide teams door zullen gaan gezien de top twee teams van elke groep doorgaan. De wedstrijd van Frankrijk tegen Nederland zal waarschijnlijk een indicatie geven van wie er met de groepswinst vandoor gaat, dus is deze wedstrijd extra belangrijk voor beide partijen.

Frankrijk Nederland voorspellingen 2023

Onze Frankrijk vs Nederland voorspelling hebben wij niet zomaar uit onze duim gezogen. We hebben beide teams met elkaar vergeleken en daarnaast ook rekening gehouden met de huidige quoteringen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de kansen van beide teams.

Deze wedstrijd is een kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2024. 🇫🇷 Frankrijk is de groepsfavoriet maar de quoteringen voor Nederland liggen niet veel lager, wat een indicatie geeft dat dit nog wel eens een spannende groep kan worden. Zowel de nummer een als nummer twee van elke groep kwalificeert zich dus de kans is groot dat Nederland er bij het EK 2024 in Duitsland gewoon bij is. Echter is het natuurlijk toch leuke om de groep te winnen – zeker als het een groep met Frankrijk is!

De wedstrijd van Nederland tegen Frankrijk op 24 Maart beloofd een leuke te worden en de voorspellingen zijn verdeeld. Onze voorspelling is dat Nederland de wedstrijd zal winnen en denken dat dit ook tot de meest voordelige weddenschappen zal leiden. Toch denken de meeste, inclusief bookmakers, dat Frankrijk de wedstrijd zullen winnen.

Waar komt onze voorspelling vandaan?

We zijn het natuurlijk eens met het feit dat Frankrijk op papier het sterkste team is en dus ook de grootste kans maakt op de winst. Echter denken we dat Nederland een grotere kans maken dan dat door andere voorspelt wordt. En we vinden het daarnaast misschien ook gewoon een leuk idee: Nederland die Frankrijk verslaat in de WK kwalificaties!

Frankrijk vs Nederland voorspellingen

Het is alweer een tijdje geleden dat Nederland tegen Frankrijk heeft gespeeld en het zal dus leuk zijn om te zien hoe de huidige teams het tegen elkaar opnemen. Frankrijk heeft natuurlijk een enorm assortiment van toptalent om uit te kiezen en een mooi aantal jonge spelers die ervoor zorgen dat het team de komende jaren nog even sterk zal blijven.

Tchouameni, Hernández en Saliba zijn een aantal van de spelers waar de Fransen in de verdediging op kunnen rekenen. Dembélé, Griezmann en natuurlijk Mbappé zorgen ervoor dat Frankrijk in de omschakeling snel kunnen scoren. Daarnaast zijn er uiteraard nog een groot aantal andere bekende namen die aan de kant van de Fransen aan deze wedstrijd zullen deelnemen. Er zijn eigenlijk maar weinig zwakke plekken in het elftal van Frankrijk en ook op de bank hebben ze meer dan genoeg topspelers om mee te wisselen. Het is geen wonder dat ze de afgelopen tijd op vrijwel alle grote toernooien topprestaties hebben neergezet.

Nederland vs Frankrijk voorspelling

Het team van Nederland heeft dan misschien een lager prijskaartje als je kijkt naar de geschatte marktwaarde van alle spelers, maar dat betekent niet dat ze talent tekort komen. Spelers als van Dijk, de Ligt en Timber zorgen voor een sterke verdediging. Frenkie de Jong en Denzel Dumfries zijn een aantal van de bekende namen uit het Nederlandse middenveld en in de aanval staan spelers als Depay, Bergwijn en natuurlijk Gakpo om het voor de Franse verdediging moeilijk te maken.

Op de bank heeft Nederland ook een aardig groepje spelers om uit te kiezen, maar het verschil tussen de bank van Frankrijk en Nederland is wel duidelijk merkbaar. Als Nederland veel blessures heeft dan kan dit nog wel eens voor problemen zorgen.

Frankrijk Nederland Analyse

De individuele spelers vormen natuurlijk de basis voor een goede voorspelling, maar een analyse van de vorm van beide teams is net zomin belangrijk. Om hier een beter beeld van te krijgen hebben we de afgelopen tien wedstrijden van beide ploegen geanalyseerd. Dit geeft namelijk een heel ander beeld van beide teams!

Laatste 10 wedstrijdenFrankrijkNederland
Winst – Gelijk – Verlies6W – 1G – 3V7W – 3G – 0V
Balbezit56,2%42,1%
Doelpunten voor1825
Doelpunten voor per wedstrijd1,82,5
Doelpunten tegen119
Doelpunten tegen per wedstrijd1,10,9
Schoten per wedstrijd15,411,1
Overtredingen per wedstrijd915,6

Frankrijk heeft het dan wel ver geschopt in de afgelopen paar grote toernooien, maar ze spelen niet altijd even goed. Puur en alleen kijkend naar de bovenstaande statistieken zie je dat Nederland echt bijzonder goed speelt en ook geen enkele wedstrijd binnen regulieren tijd heeft verloren. Ze hebben ook een beter doelsaldo en dus denken we dat ze een goede kans maken om er met een overwinning vandoor te gaan.

Wedden op Nederland bij EK 2024

Voor de meeste Nederlanders geldt dat sportweddenschappen op het Nederlands elftal de leukste weddenschappen zijn. Zo wordt de wedstrijd extra spannend gemaakt. Maar het blijft natuurlijk lastig om een goede bookmaker te kiezen om je weddenschappen bij te plaatsen.

De juiste bookmaker kiezen is uitermate belangrijk omdat je bij sommige bookmakers veel voordeliger uit bent. Hieronder lees je welke drie legale providers wij spelers aanraden:

Bet365 4.90/5 Bet365 Bonus Code

€100
 • Het grootste aantal weddenschappen voor het EK 2024.
 • De beste bookmaker met meer dan 15 verschillende Awards.
 • Gebruikt een mobiele applicatie.
BetCity 4.77/5 BetCity Bonus Code

€50
 • BetCity staat bekend om de regelmatige promoties.
 • Geweldige bookmaker voor 1X2 weddenschappen.
Circus 4.59/5 Circus Promotiecode

€250
 • Erg hoge welkomstbonus met regelmatige promoties.
 • Meer dan 220 pre-match weddenschappen voor het EK 2024.

Bonussen en promoties voor de wedstrijd van Frankrijk vs Nederland

Bonussen zijn de optimale manier om zo voordelig mogelijk te gokken. De hoogste bonussen zijn over het algemeen welkomstbonussen. Deze worden enkel aan nieuwe spelers aangeboden. Het kan dus voordelig zijn om je bij meerdere bookmakers in te schrijven om er zo vor te zorgen dat je altijd de beste bonus kan gebruiken.

Circus en BetCity hebben over het algemeen de hoogste bonussen in Nederland, maar ook Bet365, Unibet en Jacks hebben over het algemeen aardige bonussen voor nieuwe spelers.

Al deze bookmakers hebben ook regelmatige bet boosts free bets beschikbaar voor nieuwe spelers en hier kan je ook je voordeel mee pakken als je bij meerdere bookmakers ingeschreven staat. In de aanloop naar de wedstrijd zullen de meeste providers extra bonussen beschikbaar stellen, dus kan het voordelig zijn om de verschillende websites in de gaten te houden.

De beste weddenschappen voor Frankrijk vs Nederland

Naast een bookmaker kiezen moet je natuurlijk ook een weddenschap kiezen. Er zijn tientallen verschillende weddenschappen mogelijk en misschien wel honderden combinaties, dus is het niet altijd even makkelijk om een geschikte weddenschap te kiezen. Hieronder bespreken we dus een aantal van de beste weddenschappen voor deze wedstrijd.

1X2 – 🇳🇱 Nederland wint

Dit is de klassieke weddenschap waarbij je inzet op de winnaar van de wedstrijd. Sommige bookmakers bieden zelfs bonussen aan die bestaan uit extreem hoge quoteringen van bijvoorbeeld 50 of 100. Als deze voor deze wedstrijd beschikbaar zijn dan is het zeker aan te raden om hiervan te profiteren. Hoewel Frankrijk misschien een iets grotere kans maakt om de wedstrijd te winnen, denken we dat de hogere quoteringen een gok op Nederland meer dan moeite waard maken, Daarnaast lijkt Nederland op het moment beter in vorm en hebben ze de afgelopen tien wedstrijden beter gepresteerd dan Frankrijk.

Over/Under 3.5 doelpunten

Zowel Nederland als Frankrijk houden van scoren en ze scoren samen gemiddeld meer dan twee doelpunten per wedstrijd (Nederland 25 in 10 wedstrijden, Frankrijk 18 in tien wedstrijden). Er bestaat dus een grote kans dat er meer dan 3.5 doelpunten gescoord zullen worden. Als je dus niet zeker weet waar je op in wilt zetten en je vindt inzetten op Nederland iets te risicovol, dan kan een weddenschap op meer dan 3.5 doelpunten een goed alternatief zijn!

Andere weddenschappen voor de wedstrijd Frankrijk vs Nederland

We kunnen natuurlijk nooit alle mogelijke weddenschappen in een artikel plaatsen gezien er misschien wel honderden mogelijke combinaties mogelijk zijn. Toch zijn er een aantal andere populaire weddenschappen die we hier toe wilde voegen, namelijk:

 • Draw no bet
  Hoewel beide teams niet veel gelijk spelen, kan een draw-no-bet weddenschap het risico bij een gelijkspel verminderen. Bij deze optie vervalt de weddenschap bij een gelijkspel en krijg je je inzet dus gewoon terug alsof er niets gebeurt is. Zo verklein je je kans om te verliezen maar verlaag je natuurlijk ook je quoteringen.
 • Double Chance
  Een alternatief op de draw-no-bet weddenschap is de double chance. Bij deze weddenschap zet je in op twee mogelijke uitkomsten en win je dus als een van de twee uitkomt. De quoteringen zijn nog iets lager als bij de draw-no-bet weddenschap maar je wint bij beide uitkomsten.
 • Beide teams scoren
  Deze weddenschap is dan misschien een inkoppertje, maar inzetten op dat beide teams scoren is ook altijd een favoriet. Zowel Nederland als Frankrijk scoren aan de lopende band doelpunten en dus is er een goede kans dat beide teams ook in deze wedstrijd zullen scoren.
 • Handicap
  Handicap weddenschappen zijn dan wel wat risicovoller, maar doen het altijd goed bij ervaren gokkers. Bij deze weddenschap geef je aan dat een team met minimaal een X aantal doelpunten zal winnen. Bij een handicap van -1,5 moet Nederland dus met minimaal twee doelpunten winnen om de weddenschap te winnen. Zo kan je de quotering voor een weddenschap verhogen maar verlaag je natuurlijk ook je winkansen.

EK kwalificatie Frankrijk vs Nederland 2024

Het EK 2024 wordt in Duisland gehouden, en de kwalificatiewedstrijden zullen in 2023 en begin 2024 plaatsvinden. De kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Frankrijk vindt plaats in Frankrijk op 24 maart. Het wordt gezien als een van de belangrijkste kwalificatiewedstrijden voor beide teams gezien het feit dat dit de twee favorieten zijn in hun poule.

Group B, de poule waar Nederland in ingedeeld is, bestaat uit Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Nederland en Ierland.

Er zullen dit jaar een aantal kwalificatiewedstrijden gespeeld worden en we zullen dus hopelijk al snel een beeld krijgen van hoe Nederland speelt en hoeveel kans ze maken om te kwalificeren. De eerste twee wedstrijden worden in maart gespeeld tegen Frankrijk en Gibraltar. Dan is er nog een Nations League wedstrijd in Juni en de volgende EK kwalificatiewedstrijden zijn in september tegen Griekenland en Ierland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *