Nederland vs. Frankrijk voorspelling

Nederland vs. Frankrijk op 13.10.2023 om 20:45
Super Odds van 100.00!
Nederland
Nederland
13.10.2023 om 20:45
Winnaar
3.20 100.00
Zet als nieuwe speler op Nederland tegen Frankrijk op winst van Nederland in de EK kwalificatie 2024 met een Odds Boost van 100.00. Win als Nederland de wedstrijd weet te winnen. Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal €10 storten en de Super Odds welkomstbonus gebruiken bij Circus, die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is. Op de website van de provider vind je de meest recente quoteringen.

De kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024 zijn weer volop bezig, waarbij Nederland het weer op gaat nemen tegen topfavoriet Frankrijk. Zij spelen op 13 oktober 2023 om 20:45 in de Johan Cruijff Arena tegen de koploper in Groep B. Zowel de nummers een en twee plaatsen zich direct voor het EK 2024, waardoor vooral de andere wedstrijden in de groep van belang zijn. Toch willen beide teams in de krachtmeting.

In deze gids gaan we beide landen goed analyseren en doen we alvast wat voorspellingen voor de wedstrijd. Hieronder hebben er al een drietal voor je:

 1. 1X2: Frankrijk wint
 2. Beide teams scoren – Nee
 3. Meer dan 2.5 doelpunten

Nederland vs Frankrijk Odds van EK 2024 kwalificatie

Bij onze Nederland Frankrijk voorspelling is Frankrijk uiteindelijk de favoriet om de wedstrijd te gaan winnen. Zij hebben de laatste jaren bijna structureel van het Nederlands elftal weten te winnen, krijgen de laagste quoteringen om de groep te winnen én hebben een elftal dat vrijwel alleen uit wereldtoppers bestaat. Laten we eens kijken naar de quoteringen die je bij bookmakers voor de verschillende weddenschappen krijgt.

WedtypeNederlandGelijkspelFrankrijk
1X23.103.402.25
Dubbele kans🇳🇱 Nederland of gelijkspel: 1.61🇳🇱 Nederland of 🇫🇷 Frankrijk: 1.30🇫🇷 Frankrijk of gelijkspel: 1.36
Draw no Bet2.201.61
Beide teams scorenJa: 1.72Nee: 2.00
Over/Under DoelpuntenMeer dan 2.5: 1.90Minder dan 2.5: 1.90
Alle quoteringen zijn kloppend op de datum dat deze pagina gepubliceerd is (13.10.2023). Op de website Bet365 vind je de meest recente quoteringen.

Wedden op Nederland vs Frankrijk bij Bet365 met een bonus van €50 in wedkredieten.

Wie is de favoriet om de wedstrijd Nederland – Frankrijk te winnen in oktober 2023?

Uit de quoteringen bij Bet365 blijkt dat 🇫🇷 Frankrijk de favoriet is voor de overwinning. Het Franse elftal heeft meer kwaliteit, scoort wat gemakkelijker en krijgt over het algemeen minder doelpunten tegen. Daarbij wisten zij de laatste jaren bijna alle wedstrijden van Nederland te winnen en kwamen zij verder op de laatste eindtoernooien. 

Nederland – Frankrijk voetbal 2023 voorspellen

Onze Nederland tegen Frankrijk voorspelling is dat het Franse elftal uiteindelijk de overwinning gaat pakken in deze kwalificatiewedstrijd in Groep B. Dit komt vooral doordat zij meer kwaliteit hebben en in Groep B inmiddels ook veel meer punten hebben verzameld. In deze wedstrijd verwachten we weinig doelpunten van 🇳🇱 Nederland, zeker gezien de laatste onderlinge duels tussen de teams. 

Daarnaast zien we dat Nederland regelmatig wat doelpunten tegen krijgt in de laatste duels. Als we zelfs kijken naar de laatste vijf duels van het Nederlands elftal, dan kreeg het team 13 doelpunten tegen. We verwachten daarom een 2-0 of 3-0 overwinning voor de Franse ploeg. Daarbij zal er voor Frankrijk minder druk op staan, daar zij in het eerste duel al wisten te hebben. Met de huidige stand in de kwalificatiereeks zal Nederland nog wat overwinningen nodig hebben om zich direct te plaatsen voor het EK van 2024. 

Na de wedstrijd tegen Frankrijk staan er nog drie andere duels voor het Nederlands elftal op het programma in Groep B. Zij spelen nog wedstrijden tegen Griekenland, Ierland en de laatste wedstrijd tegen Gibraltar. Na deze wedstrijden is het duidelijk welke teams zich geplaatst hebben voor het EK 2024. Laten we eens kijken naar de huidige ranking en de quoteringen voor het winnen van Groep B.

Quoteringen voor de winnaar in Groep B:

 1. 🇫🇷 Frankrijk: 1.14
 2. 🇳🇱 Nederland: 5.50
 3. 🇬🇷 Griekenland: 101.00
 4. 🇮🇪 Ireland: –
 5. 🇬🇮 Gibraltar: –

Nederland tegen Frankrijk voorspellingen 2023 bij EK 2024 kwalificatie

Onze belangrijkste voorspelling Nederland Frankrijk is dat 🇫🇷 Frankrijk de wedstrijd gaat winnen. Ondanks dat zij in de Johan Cruijff Arena op 13 oktober 2023 om 20:45 een uitwedstrijd spelen, zijn zij wel de favoriet om de overwinning te pakken. Het is voor beide teams een belangrijk duel, aangezien de groepswinst ermee veiliggesteld kan worden. Ook zullen zij de winst willen pakken om de concurrentie op afstand te houden. 

Dat Frankrijk de grote favoriet is, komt door een aantal redenen. Laten we deze eens beter bekijken.

Het Nederlands elftal – de underdog

Nederland vs Frankrijk voorspelling

Het Nederlands elftal is in de wedstrijd tegen Frankrijk de underdog. Ondanks dat zij verdedigend beschikken over een aantal wereldtoppers, heeft Nederland in de wedstrijden tegen Frankrijk vaak moeite om een doelpunt te maken. Verdedigend hebben zij het goed op orde, onder meer met van Dijk, Aké, de Ligt, de Vrij en Dumfries. Opvallend is wel dat Nederland ondanks de verdedigende kwaliteiten nog vaak een doelpunt tegen krijgt.

Zoals we al benoemde heeft Nederland aanvallend veel moeite om een vuist te maken. Ondanks dat Depay, Gakpo en Bergwijn bij grote clubs in Europa spelen, weten ze elkaar moeilijk te vinden en scoort Nederland moeizaam. Bekijken we daarnaast de laatste vijf wedstrijden tussen Nederland en Frankrijk, dan wist Nederland maar drie keer te scoren.

Het Franse elftal – de favoriet

Frankrijk vs Nederland voorspellingen

Een overwinning voor het Franse elftal is een van onze wedtips voor dit belangrijke duel. Als we kijken naar het elftal, dan is dat zeer uitgebalanceerd en bestaat het vrijwel alleen uit wereldtoppers op elke positie. Denk daarbij aan Griezmann, Mbappé, Benzema, Lloris, Camavinga en nog veel meer. Met deze overvloed aan kwaliteit is het voor de Franse spelers maar de vraag wie er gaat spelen.

Vooral aanvallend zijn de Fransen sterk, daar zij alleen maar wereldtoppers voorin hebben staan. Mbappé is daarvan natuurlijk het grote voorbeeld, die zeker de laatste jaren het Franse elftal steeds meer op sleeptouw weet te nemen. Dat het Franse elftal verdedigend sterk is, laten zij natuurlijk ook tijdens de kwalificatiereeks zien. In de eerste vier wedstrijden die zij speelde, kregen zij nog geen enkel doelpunt tegen.

Onze voorspellingen Nederland vs. Frankrijk voetbal 2023

Onze voorspelling Nederland – Frankrijk is dat Frankrijk uiteindelijk de wedstrijd gaat winnen. Met de huidige stand op de ranglijst en de kwaliteiten van beide ploegen, is het interessant om te wedden op een overwinning voor Frankrijk. Hier krijg je nog steeds interessante quoteringen voor, waarbij het risico opweegt tegen de potentiële winsten die je kunt behalen. 

Toch zijn er ook nog verschillende andere weddenschappen die we zouden aanraden. Deze brengen wel wat meer risico met zich mee, maar hierdoor ligt de uiteindelijke beloning ook wat hoger. Daarbij moet je denken aan: 

 • Draw no Bet of Double Chance: Wil je toch inzetten op een overwinning van Oranje, dan zouden we adviseren om dit te doen via een Double Chance of Draw No Bet. In deze gevallen is de kans op een overwinning groter, terwijl je het risico wat meer spreidt. 
 • Beide teams scoren: Daarnaast zouden we inzetten op de mogelijkheid dat niet beide teams scoren. In de laatste 10 wedstrijden die de teams speelde, wisten in drie duels beide teams maar te scoren. 
 • Inzetten met handicap: Wil je de quoteringen nog wat verder verhogen voor Frankrijk, dan zouden we hen een virtuele achterstand geven. Ook een virtuele voorsprong voor Nederland behoort tot de mogelijkheden, als je toch denkt dat Nederland gaat winnen. 
 • De juiste score: En tot slot is het nog mogelijk om in te zetten op de juiste score in de wedstrijd. Aangezien Frankrijk de grote favoriet is, verwachten we een 0-2 of 0-3 overwinning voor het Franse elftal. 

Een laatste aanbeveling die we zouden doen is om in te zetten met een bonus van een van de bookmakers in Nederland. Vaak heb je bij aanbieders als Circus of Jack’s de mogelijkheid om te profiteren van een Odds Boost. Met deze tijdelijk verhoogde quoteringen is het alsnog interessant om in te zetten op een overwinning voor Nederland.

Nederland Frankrijk Analyse

Een van de aspecten waarmee we de wedstrijd Nederland Frankrijk EK 2023 hebben beoordeeld, zijn de statistieken van beide ploegen in de laatste wedstrijden. Daarom hebben we gekeken naar de laatste vijf duels van de ploegen. 

Laatste 5 wedstrijden🇳🇱 Nederland🇫🇷 Frankrijk
Winst – Gelijk – Verlies3W – 0G – 2V4W – 0G – 1V
Balbezit60%60%
Doelpunten voor1012
Doelpunten voor per wedstrijd2.02.4
Doelpunten tegen73
Doelpunten tegen per wedstrijd1.40.6
Schoten per wedstrijd1816.6
Overtredingen per wedstrijd911

Hierboven is het al kort aan bod gekomen, maar we zien ook in de statistieken dat Frankrijk het net erg gemakkelijk weet te vinden. Ondanks dat zij tegen Griekenland maar eenmaal wisten te scoren, scoorde zij in de eerste wedstrijd tegen Nederland al 4 keer. Destijds verloor Nederland ook redelijk kansloos met 0-4 in Frankrijk. 

Als we daarnaast kijken naar de statistieken van Nederland, dan krijgt Nederland relatief makkelijk een doelpunt tegen. Ondanks dat zij de laatste wedstrijden speelde in de Nations League, op het WK of in de kwalificatiereeks voor het EK, zien we dat Nederland het verdedigend nog niet op orde heeft. Dit maakt Frankrijk ook de favoriet voor de wedstrijd. Ook het inzetten op het feit dat niet beide teams scoren is vanwege deze statistieken interessant. 

Wedden op Nederland bij EK 2024 kwalificatie

Veel Nederlanders kiezen ervoor om in te zetten op het Nederlands elftal tijdens de kwalificatieduels. Ook de Nederland – Frankrijk 2023 wedstrijd biedt hiervoor een uitstekende mogelijkheid. Toch staan er eerst nog wat andere wedstrijden op het programma voor het Nederlands elftal, bijvoorbeeld tegen Griekenland en Ierland. Laten we eens kijken bij welke bookmakers we een weddenschap op deze wedstrijd zouden aanraden:

Bet365 4.92/5 Bet365 Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Groot aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • voordelen Mobiele app.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Unibet 4.84/5 Unibet Bonus Code
Welkomstbonus
€50
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Groot aanbod aan voetbalwedstrijden.
 • voordelen Mobiele app.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Circus 4.83/5 Circus Promotiecode
Welkomstbonus
€250
 • voordelen Marge van 6,09%.
 • voordelen Prima promoties en een gebruiksvriendelijke website.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
Jacks.nl 4.82/5 Jacks Bonus Code
Welkomstbonus
€60
 • voordelen Hoge quoteringen.
 • voordelen Odds boosts en andere promoties.
24+.Gokken kan verslavend zijn, speel verantwoord.
WeddenschappenBet365UnibetCircusJacks.nl
Inzetten op de winnaar✔️✔️✔️✔️
Correcte Score✔️✔️✔️✔️
Over/Under✔️✔️✔️✔️
Handicap✔️✔️✔️✔️
Bet Builder✔️✔️✔️✔️
Beide teams scoren✔️✔️✔️✔️
Draw No Bet✔️✔️✔️✔️

Kies je ervoor om bij een van deze bookmakers een Nederland Frankrijk voetbal 2023 weddenschap te plaatsen, dan is het advies om naar onze strategieën en tips te kijken, waarmee de kans stijgt dat een weddenschap succesvol is. 

Denk daarbij aan het wedden met een bonus of het live wedden op voetbal. Kies je hier namelijk voor, dan kun je inspelen op de ontwikkelingen in een wedstrijd. Daarbij kun je vaak inzetten vanaf je mobiele telefoon, waardoor het een stuk sneller gaat. Dit is zeker het geval als je kiest voor bookmakers als Bet365 of Unibet, aangezien zij een mobiele applicatie aanbieden.

Wedtips voor Nederland – Frankrijk wedstrijd op 13.10.2023

Hieronder hebben we voor het gemak nog een aantal wedtips voor Nederland vs. Frankrijk 2023 op een rij gezet.

1X2 – winst voor Frankrijk

We hebben het hierboven al meerdere malen benoemd, maar we zouden inzetten op een overwinning voor Frankrijk. Zij hebben betere statistieken, over het algemeen meer kwaliteit en zijn ook bij de bookmakers de favoriet om de wedstrijd te gaan winnen. Wil je inzetten op een overwinning voor Nederland, kies dan voor een Draw No Bet of Double Chance weddenschap.

Over/Under 3.5

Daarnaast is het aan te raden om in te zetten op meer dan 2.5 of 3.5 doelpunten in deze wedstrijd. Hiervoor krijg je namelijk enorm mooie quoteringen, terwijl de kans aanwezig is dat de weddenschap succesvol is. Met het succes van het Franse elftal en het gevaar van het Nederlands elftal op de counter is de kans groot dat er veel doelpunten gaan vallen.

Wedden met handicap Nederland Frankrijk op 13 oktober 2023 

En als laatste zouden we aanraden om te wedden met een handicap op Frankrijk vs. Nederland. We zouden adviseren om Frankrijk een fictieve achterstand te geven, aangezien zij echt de grote favoriet zijn en veel kwaliteiten hebben in de voorhoede. Zelfs met een fictieve achterstand denken we dat Frankrijk alsnog de wedstrijd gaat winnen.

EK 2024 in Duitsland

Nederland is op dit moment niet de favoriet om er met de groepswinst vandoor te gaan. 🇫🇷 Frankrijk staat namelijk op een eerste plek en is bij de bookmakers de favoriet. Desondanks komt er nog een wedstrijd tussen beide landen aan, waarbij Nederland wellicht de eerste plek in groep B kan overnemen. Daarnaast zijn er ook nog andere wedstrijden in de groep die gespeeld moeten worden. 

De eerste twee landen plaatsen zich direct voor het EK 2024, waardoor het belangrijk is dat Nederland haar duel van Griekenland, Ierland en Gibraltar wint. Is dat het geval, dan maakt het voor het Nederlands elftal minder uit wat zij tegen de topfavoriet Frankrijk doen. 

Naast de wedstrijd tegen Frankrijk kun je ook nog veel andere wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Aangezien alle wedstrijden in Europa worden afgewerkt, is er sprake van een minimaal of zelfs geen tijdsverschil. De komende tijd kun je dus genieten van het Nederlands elftal. 
Later dit jaar gaan zij het nog opnemen tegen Griekenland,  Ierland en de laatste wedstrijd tegen Gibraltar. In deze wedstrijden zullen zij alle punten moeten pakken om zich direct te plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland. De belangrijkste tegenstander lijkt op dit moment Griekenland te zijn, dat op het moment van schrijven op een 2e plek in Groep B staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is je leeftijd?
Toon mij relevante advertenties van legale goksites.
Instellingen worden opgeslagen in overeenstemming met het cookiebeleid.