Hoe je geld kunt verdienen bij bookmakers door middel van Cash Out?

Hoe je geld kunt verdienen bij bookmakers door middel van Cash Out?

Allemaal vragen die men heeft bij de Cash Out functie die bookmakers aanbieden. Deze functie is voor velen nog onbekend terrein. In dit artikel gaan we daarom kijken naar een aantal belangrijke vragen omtrent dit onderwerp.

Wat Houdt de Cash Out Optie in?

Wanneer is Cash Out mogelijk?

De Cash Out optie is vaak mogelijk als een bookmaker zijn verlies wil beperken. Er wordt in dat geval een lager bedrag aangeboden dan de mogelijke uiteindelijke winst. Het zorgt er wel voor dat degene die het bedrag heeft ingezet, gegarandeerd met winst naar huis gaat.

Is Cash Out verstandig om te gebruiken?

win met Cash Out

In principe is de Cash Out functie altijd verstandig om te gebruiken. Het zorgt er namelijk voor dat je een gegarandeerde winst pakt. Wanneer je WEL en NIET gebruik moet maken van de Cash Out functie, daar gaan we later dieper op in.

Wanneer moet je gebruikmaken van de Cash Out functie?

Het wordt aangeraden om gebruik te maken van de Cash Out functie indien:

  • Je voordat de resterende wedstrijd(en) begin(nen)t geen vertrouwen meer hebt in een goede afloop.
  • Omstandigheden tijdens de wedstrijd ervoor zorgen dat je geen vertrouwen meer hebt in een goede afloop.
  • Je blij bent met de winst die je op dat moment kunt pakken.

Waarom is Cash Out niet beschikbaar?

In sommige gevallen is de Cash Out optie niet beschikbaar. De oorzaak hiervan kan zijn:

  • Het weddenschap komt niet in aanmerking voor de Cash Out optie.
  • Het bedrag van de Cash Out optie is hoger dan de uiteindelijke uitbetaling in het geval van een juist weddenschap.
  • De ontwikkelingen tijdens een wedstrijd zorgen ervoor dat de Cash Out optie komt te vervallen.

Bij welke weddenschappen wordt Cash Out gebruikt?

Cash Out wordt gebruikt bij lopende weddenschappen en live-weddenschappen. Het verschil tussen beide is dat bij lopende weddenschappen je er bijvoorbeeld al 5 goed hebt en de 6e wedstrijd nog gespeeld moet worden. Bij live-weddenschappen gaat het om een Cash Out functie die tijdens de wedstrijd wordt aangeboden.

De Cash Out optie wordt gebruikt bij weddenschappen omtrent verschillende sportwedstrijden, zoals voetbal, tennis en basketbal.

Hoe werkt het voor bookmakers?

Bookmakers zetten de Cash Out optie in om het verlies te beperken. Ze bieden een gegarandeerde uitbetaling, terwijl voor henzelf het verlies wordt beperkt. Door middel van allerlei formules en algoritmen wordt de waarde van de Cash Out optie berekend. Hoe deze precies in elkaar steekt, dat blijft een raadsel.

Wanneer Moet je Gebruik Maken van de Cash Out Optie?

winst met Cash Out

Zoals eerder aangegeven zijn er verschillende redenen om te kiezen voor de Cash Out optie. Allereerst kan het natuurlijk zijn dat je geen vertrouwen meer hebt in de resterende wedstrijd, vóórdat deze begint. Je hebt in dit geval al 5 van de 6 weddenschappen goed, maar twijfelt sterk over de laatste wedstrijd. In dat geval is de Cash Out optie aantrekkelijk, omdat je hierdoor gegarandeerd met winst naar huis gaat. Ook met live-wedstrijden is dit het geval.

Heb je bijvoorbeeld ingezet op winst voor Barcelona tegen Sevilla, maar staat het halverwege 1-1, dan kan het zijn dat de bookmaker een Cash Out optie aanbiedt. Deze kan natuurlijk nog veranderen. Stel dat je tijdens de rust een Cash Out optie van €15 krijgt aangeboden, maar in de 55e minuut pakt Sevilla een rode kaart, dan gaat de Cash Out optie ook omhoog. Met live-wedstrijden kun je dus ook gebruik maken van de Cash Out optie als je niet meer vertrouwt in een goede afloop.

Tot slot kun je gebruik maken van deze optie als je al blij bent met de winst die de Cash Out optie aanbiedt. Kun je bijvoorbeeld gegarandeerd €150 winst pakken, dan is dat een aantrekkelijk aanbod. Je hebt hierdoor zeker €150, terwijl doorgaan met het weddenschap ervoor kan zorgen dat je met lege handen staat.

In principe is het nooit een slecht idee om gebruik te maken van de Cash Out functie, aangezien je hierdoor altijd met winst naar huis gaat. Er kunnen echter ook een aantal redenen zijn waarom je juist NIET gebruik wilt maken van de Cash Out functie.

Een handige tip kan nog zijn om gebruik te maken van de Cash Out functie, terwijl je (een deel van) de winst gebruikt om opnieuw in te zetten. Hierdoor ben je gegarandeerd van winst, terwijl je deze direct kunt inzetten op andere wedstrijden, waarmee je je winst nog verder kunt verhogen.

Wanneer Moet je NIET Gebruik Maken van Deze Optie?

Je moet juist NIET gebruikmaken van de Cash Out optie als je er veel vertrouwen in hebt dat jouw weddenschap goed gaat aflopen. De Cash Out optie is namelijk altijd lager dan het bedrag wat je mogelijk kunt winnen. Heb je ingezet op een winstpartij voor Barcelona tegen Sevilla en staat het 3-1 voor Barcelona, dan is het niet verstandig om gebruik te maken van deze optie. Dit gaat dan namelijk jouw winst beperken.

Conclusie

De Cash Out functie is dus een functie die door bookmakers wordt ingezet om het verlies te beperken, terwijl het voor mensen die geld inzetten op het weddenschap voor een gegarandeerde winst zorgt. Redenen om gebruik te maken van de Cash Out functie kunnen zijn dat je blij bent met de winst, dat de live-ontwikkelingen slecht uitpakken of dat je geen vertrouwen meer hebt in een goede afloop vóórdat de wedstrijd begint. Zijn de live-ontwikkelingen positief en heb je genoeg vertrouwen in een goede afloop, dan moet je juist géén gebruik maken van de Cash Out optie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.